Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δυστυχώς οι τραυματισμοί πάντα υπάρχουν, και εμείς τα ίδια και χειρότερα τραβάμε...tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 3:35 pmhttps://www.sport24.gr/basket/terastio- ... evdomades/
Δεν σε αφήνει αυτή η ομάδα να χαρείς τίποτα.
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν είναι ευχάριστη αυτή η εξέλιξη, αλλά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Όπως είπε κι ο Μπίλυς τέτοια έχουν όλες οι ομάδες. Μην αρχίζουμε τις κλάψες.
Αγωνιστικά η ομάδα είναι θωρακισμένη σ' αυτή τη θέση, κι αυτός ο μήνας απουσίας του Γουόρντ θα περάσει όσο γίνεται πιο ανώδυνα.
Ο παίκτης να είναι καλά, και να μην έχει τίποτε άλλο.
Αγωνιστικά η ομάδα είναι θωρακισμένη σ' αυτή τη θέση, κι αυτός ο μήνας απουσίας του Γουόρντ θα περάσει όσο γίνεται πιο ανώδυνα.
Ο παίκτης να είναι καλά, και να μην έχει τίποτε άλλο.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν διαφωνώ. Για το ταιμινγκ το ανέφερα.BillyPao έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 3:39 pmΔυστυχώς οι τραυματισμοί πάντα υπάρχουν, και εμείς τα ίδια και χειρότερα τραβάμε...tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 3:35 pmhttps://www.sport24.gr/basket/terastio- ... evdomades/
Δεν σε αφήνει αυτή η ομάδα να χαρείς τίποτα.![]()
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι ένα μέρος που θέλω να είμαι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μού ζήτησε να κάνω το παιχνίδι μου, να έχω το ρόλο που είχα στους Νάγκετς, να είμαι floor general. Έχω στο μυαλό μου να παίξω εδώ και να μην ξαναγυρίσω στο NBA.
https://www.to10.gr/basket/euroleague/3 ... nte-moris/

- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είναι να το παίρνεις και 100% στα σοβαρά αλλά είναι καλό και μόνο που το λέει. Οι γκάρντ ειδικά από ένα σημείο και μετά αν τους "πετάξει" έξω το ΝΒΑ είναι πολύ δύσκολο να γυρίσουν πίσω, το να το έχουν στο μυαλό τους και να κυνηγάνει 10ήμερα συμβόλαια κλπ μόνο κακό τους κάνει. Είναι και μια ένδειξη ότι δεν θα κυνηγάει, απαραίτητα, τα στατιστικά του.berry έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 14, 2025 10:21 amΕίναι ένα μέρος που θέλω να είμαι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μού ζήτησε να κάνω το παιχνίδι μου, να έχω το ρόλο που είχα στους Νάγκετς, να είμαι floor general. Έχω στο μυαλό μου να παίξω εδώ και να μην ξαναγυρίσω στο NBA.
![]()
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Κάτσε, ρε Μόντε. Τι παπάτζες είναι αυτές; Δηλαδή, δεν σου είπε ο Μπαρτζώκας να κάνεις τα ρεπά του Γουόκαπ; Μας δουλεύεις τώρα; Αφού το είπε στον Μπάτλερ, όπως επιβεβαιώνουν 29 κατασκευαστές πλυντηρίων. Αυτοί ξέρουν. Εσύ τι ξέρεις;berry έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 14, 2025 10:21 amΕίναι ένα μέρος που θέλω να είμαι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μού ζήτησε να κάνω το παιχνίδι μου, να έχω το ρόλο που είχα στους Νάγκετς, να είμαι floor general. Έχω στο μυαλό μου να παίξω εδώ και να μην ξαναγυρίσω στο NBA.
![]()
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αφου θελει να μεινει γιατι ηρθε με 6 μηνο συμβολαιο??
το παιχνιδι που ειχε ο μορις στους ναγκετς ειναι αυτο που θελει να παιξει ο μπαρτζωκας..οποτε τι θα του ελεγε οχι σε θελω να παιζεις σαν τον ναν?
Τεσπα,καλοριζικος να ναι και να προσαρμοστει γρηγορα..σαν να εχει βαλει αρκετα κιλα.φερνει λιγο στον λεμπρον στην φατσα η ιδεα μου ειναι?
το παιχνιδι που ειχε ο μορις στους ναγκετς ειναι αυτο που θελει να παιξει ο μπαρτζωκας..οποτε τι θα του ελεγε οχι σε θελω να παιζεις σαν τον ναν?
Τεσπα,καλοριζικος να ναι και να προσαρμοστει γρηγορα..σαν να εχει βαλει αρκετα κιλα.φερνει λιγο στον λεμπρον στην φατσα η ιδεα μου ειναι?
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν ο Μόρρις φτάσει στο επίπεδο που ήταν στο Ντένβερ φέτος, το κέρδος θα είναι πολλαπλάσιο. Πέρα του ότι θα ανέβουν παίχτες όπως ο Μίλου, ο Χολ, ο Φουρνιέ κτλ, θα δούμε και τον χρόνο του Γουόκαπ να μειώνεται, παράλληλα με τις απαιτήσεις που έχουν στην ομάδα από αυτόν. Αυτό θα του κάνει τεράστιο καλό του Τόμας, πιστεύω θα δούμε άλλο πρόσωπο, δεν θα γίνεται θύμα overusage. Αυτομάτως τα καλά του χαρακτηριστικά που μας είναι γνώριμα τόσα χρόνια, θα μπορέσει να τα δώσει με συνέπεια και φέτος.
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ίσως είναι το styling σε μαλλί και μούσι.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 14, 2025 1:25 pmαφου θελει να μεινει γιατι ηρθε με 6 μηνο συμβολαιο??
Τα έξτρα κιλά που φαίνονται δεν είναι παράγοντας αν ο παίχτης θέλει να δουλέψει, όπως δεν ήταν παράγοντας και στην περίπτωση του Μίτσιτς όπως αποδείχτηκε από την εικόνα του στη Χάποελ.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο