Euroleague Round 16, Olympiacos Piraeus vs Valencia Basket
Συντονιστής: Captains
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Ισως δεν είναι και πολύ μπασκετικοί και εγώ έχω 1-2 τέτοιους που θα δουν κανένα ματς άλλα μέχρι εκει...δεν θα σκάσουν κιόλας...είναι ποδοσφαιρικοί Ολυμπιακοί.tsoureki έγραψε: ↑Τετ Δεκ 17, 2025 7:33 pmΕγω δυστυχως απο τον περιγυρο μου δεν ακουω ούτε γκρινια ουτε προβληματισμο.karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Δεκ 17, 2025 6:55 pm
Το έμαθα το πρωί ότι μέχρι και οι Αφοί δεν είναι ευχαριστημένοι, οπότε δεν μου κάνει εντύπωση να γίνει μια συνάντηση.
Γενικά μου κάνει εντύπωση ότι παντού όλοι γκρινιάζουν για την εικόνα εχτές, ακόμα και blogs, Facebook pages και κόσμο που ξέρω που στηρίζουν φανατικά ότι κάνει η ομάδα και ο Μπαρτζωκας μέχρι και αυτοί αρχίζουν και κράζουν….δεν είναι καλό αυτό..
Τις τελευταίες ημερες έχω ακούσει από "τελικά πηραμε παίκτη", "παίζαμε χθες, με την βροχη τελικά τι έγινε" εώς "αστο στην μπαλα φετος".
-
tarp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν μέναμε μ έναν πλευμεικερ ζήτημα να μπαίναμε στα πλέι ιν. Δεν γίνεται να μη το έβλεπαν κι αυτόberry έγραψε: ↑Τετ Δεκ 17, 2025 7:43 pmΝα αλλαξεις παρεες
Οι δικοι μου μπασκετικοι οπως και εγω τα χουν με τον κακο σχεδιασμο και ελπιζουμε στις 2 (η μια εγινε) μεταγραφες μπας και αλλαξει το πραγμα.
Αυτο που φαινεται παντως ειναι οτι αν ηταν δογματικος ο κοουτς ή η διοικηση και δεν καναμε μεταγραφες ,θα μιλουσαμε για πολυ πιθανη αποτυχια .
Τωρα αναμενουμε στο ακουστικο μας και προσδοκουμε Ανασταση νεκρων (που καταντησα ολο κατι χριστιανικα λεω τελευταια τον Μπεχεμοθ μου μεσα την Γεενα μου μεσα)
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Βρε θα μετανοησετε ολοι μετα τα Χριστουγεννα.
Βλασφημοι που τα βαζετε με το ιερο. αμνιοερεφιον(κριαρι) Ντιλικινια. Ειναι η θυσια του κοουτς στον βωμο των θεων ως αλλος Αβρααμ για να σπασει η καταρα των φαιναλ φορ(να μην παμε φετος δηλαδη)
Ντροπη σας να καειτε στο πυρ το εξωτερον.
Berry πες καμια δεηση
Βλασφημοι που τα βαζετε με το ιερο. αμνιοερεφιον(κριαρι) Ντιλικινια. Ειναι η θυσια του κοουτς στον βωμο των θεων ως αλλος Αβρααμ για να σπασει η καταρα των φαιναλ φορ(να μην παμε φετος δηλαδη)
Ντροπη σας να καειτε στο πυρ το εξωτερον.
Berry πες καμια δεηση
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Eχει πέσει γκαβομάρα φέτος...να τους βρούμε κανέναν καλό οφθαλμίατρο γιατί μόνο γκαβός δεν θα έβλεπε πόσο άχρηστος είναι ο Ντιλικίνα σαν Playmaker.tarp7 έγραψε: ↑Τετ Δεκ 17, 2025 7:52 pmΑν μέναμε μ έναν πλευμεικερ ζήτημα να μπαίναμε στα πλέι ιν. Δεν γίνεται να μη το έβλεπαν κι αυτόberry έγραψε: ↑Τετ Δεκ 17, 2025 7:43 pm
Να αλλαξεις παρεες
Οι δικοι μου μπασκετικοι οπως και εγω τα χουν με τον κακο σχεδιασμο και ελπιζουμε στις 2 (η μια εγινε) μεταγραφες μπας και αλλαξει το πραγμα.
Αυτο που φαινεται παντως ειναι οτι αν ηταν δογματικος ο κοουτς ή η διοικηση και δεν καναμε μεταγραφες ,θα μιλουσαμε για πολυ πιθανη αποτυχια .
Τωρα αναμενουμε στο ακουστικο μας και προσδοκουμε Ανασταση νεκρων (που καταντησα ολο κατι χριστιανικα λεω τελευταια τον Μπεχεμοθ μου μεσα την Γεενα μου μεσα)
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Δεκ 17, 2025 5:53 pmπαντοτε ευχομουν να πηγαιναν με καποιον τροπο στον οσφπ ο καλαθης και ο παπαγιαννης για να δειτε την γλυκα και να νοιωσετε οπως εμεις
σε αυτους εχει προσθεθει και ο μητογλου
δυστυχως δεν θα γινει γιατι ειναι κολλητος του δγ οποτε θα τον απολαμβανουμε μονο εμεις μεχρι να τελειωσει η καριερα του
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Πάντως ….επειδη τον ξέρω αρκετά καλά τον παίκτη, φημίζεται για το πολύ καλό διάβασμα του παιχνιδιού πρωτίστως!!! Διαφωνώ σφόδρα ότι είναι αμυντικός ογκόλιθος ( για δεδομένα Αμερικής πάντα)……..πάντως είναι πολύ καλός παίκτης και καλό θεωρώ fit για εμάς ….αν και εφόσον βέβαια!!!!
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομίζω ότι είναι καλό φιτ αδερφέ! Επιθετικά θα ξεμπλοκάρει πολύ την επίθεση σε 5 out καταστάσεις και συνεχή κίνηση, αλλά αμυντικά είναι και αυτός soft…ή τελοσπάντων δεν θα δώσει αυτή την σκληράδα που χρειαζόμαστε στην ρακέτα!Slow horses 7 έγραψε: ↑Τετ Δεκ 17, 2025 9:34 pmΠάντως ….επειδη τον ξέρω αρκετά καλά τον παίκτη, φημίζεται για το πολύ καλό διάβασμα του παιχνιδιού πρωτίστως!!! Διαφωνώ σφόδρα ότι είναι αμυντικός ογκόλιθος ( για δεδομένα Αμερικής πάντα)……..πάντως είναι πολύ καλός παίκτης και καλό θεωρώ fit για εμάς ….αν και εφόσον βέβαια!!!!
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Έχω πει ότι θέλουμε και δεύτερο πεντάρι…..ο Ερλ είναι ΤΕΣΣΑΡΟΠΕΝΤΑΡΙ!!!Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Δεκ 17, 2025 9:40 pmΔεν νομίζω ότι είναι καλό φιτ αδερφέ! Επιθετικά θα ξεμπλοκάρει πολύ την επίθεση σε 5 out καταστάσεις και συνεχή κίνηση, αλλά αμυντικά είναι και αυτός soft…ή τελοσπάντων δεν θα δώσει αυτή την σκληράδα που χρειαζόμαστε στην ρακέτα!Slow horses 7 έγραψε: ↑Τετ Δεκ 17, 2025 9:34 pm
Πάντως ….επειδη τον ξέρω αρκετά καλά τον παίκτη, φημίζεται για το πολύ καλό διάβασμα του παιχνιδιού πρωτίστως!!! Διαφωνώ σφόδρα ότι είναι αμυντικός ογκόλιθος ( για δεδομένα Αμερικής πάντα)……..πάντως είναι πολύ καλός παίκτης και καλό θεωρώ fit για εμάς ….αν και εφόσον βέβαια!!!!
Γενικά δεν έχω σε καμία μπασκετική εκτίμηση τον Ντόντα…..θα το έχεις καταλάβει άλλωστε!!! Όσο και να ακούγεται τραγικό, η Βαλένθια μας ξεβράκωσε πλήρως και έδειξε τι χρειαζόμαστε……
- ΚΑΙ τεσσαροπεντάρι ( υποχρεωτικά παραγκωνισμός των λεπτών του Άλεκ, αλλά και του Σάσα, δεν γίνεται αλλιώς)
- ΚΑΙ Δεύτερο πεντάρι που να αντιλαμβάνεται τα βασικά του αθλήματος και φυσικά να εξυπηρετεί την ανάγκη για switch άμυνες, γιατί ο Μίλου δεν……με τα πόδια που έχει
- ΚΑΙ Επιπλέον pg ή παίκτη στο φτερό ( Jones Garcia???)
Yγ: Είναι τόσο τραγικά σχεδιασμένο το ρόστερ από το καλοκαίρι, που ΔΥΣΤΥΧΩΣ αυτές οι μεταγραφές μέσα Δεκέμβρη κρίνονται αναγκαίες…..ΜΠΑΣ και σωθεί η χρονιά!!!
………και προφανώς 3-4 αποδεσμεύσεις των χειροκροτητών ( Ελλήνων και ξένων)

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο