Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Δεκ 18, 2025 7:33 pm

Dimmitz έγραψε:
Πέμ Δεκ 18, 2025 7:20 pm
shaq7 έγραψε:
Πέμ Δεκ 18, 2025 6:48 pm

η μονακο ειναι τριτη σε ποντους,πρωτη σε πιρ,κανει τα λιγοτερα λαθη στην διοργανωση και ειναι πρωτη σε ασιστ και πρωτη σε κλεψιματα.Στο μονο που ειναι κακη ειναι τα τριποντα που μαστε διπλα διπλα..34.3 εμεις 34.2 η μονακο.Οποτε ειναι σαν να συγκρινουμε φεραρι με φιατ..
Ποιος είναι η Φεράρι και ποιος το φιατ ; :roofl: :roofl:

Εγώ βλέπω ότι η Μονακό έχει 9-7 και έχει Τζέιμς-Οκόμπο, Ντιαλό, Μπλόσομγκειμ, Μίροτιτς και εμείς έχουμε 8-7 με το λιγότερο με Φενέρ στην έδρα μας και παίζουμε με Ουόκαπ, Ντιλικινά και Ντόντα Χολ.

Δεν είμαι σίγουρος ότι η Μονακό θα τερματίσει από πάνω μας, ούτε ότι θα πάει συνολικά καλύτερα την σεζόν.
δηλαδη οτι ο σπανουλης εχει την μονακο πρωτη σε ολες τις κατηγοριες ειναι χειροτερο απο μας που ειμαστε πατο στις περισσοτερες..μαλιστα :lol:

αφου το πας ετσι αυτοι παιζουνε με ταρπει μιτσιναο μπεγκαριν και εμεις με φουρνιε σασα μιλου ντορσι και ο μπαρτζωκας ειναι 5 χρονια με τον ιδιο κορμο.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Πέμ Δεκ 18, 2025 7:35 pm

pan24 έγραψε:
Πέμ Δεκ 18, 2025 7:24 pm
Dimmitz έγραψε:
Πέμ Δεκ 18, 2025 6:28 pm
Καθήστε να δούμε πως τα πάει ο Σπανούλης με 30κ μπάτζετ και με όλες τις μεταγραφές δικές του και μετά αποφασίζουμε αν μας κάνει.

Δεν είμαι σίγουρος ποιος θα τα πάει χειρότερα φέτος μεταξύ Μπαρτζώκα και Σπανούλη. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό.
Αυτό ωστόσο ίσως και να μην έχει καμία σημασία.
Η συζήτηση δεν είναι αν ο Σπανούλης είναι καλύτερος προπονητής από τον Μπαρτζώκα, πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν ότι με 1,5 χρόνο προπονητής Ευρωλίγκας και 2,5 χρόνια προπονητής συνολικά δεν είναι.

Το πρώτο ερώτημα που θα πρέπει να απαντηθεί το καλοκαίρι θα είναι αν έχει κλείσει ο κύκλος του Μπαρτζώκα. Αν έχει κλείσει τότε κοιτάς άλλες επιλογές και σε εκείνη την περίπτωση ο Σπανούλης εφόσον είναι διαθέσιμος θα είναι από τις πρώτες επιλογές ακόμα και αν η Μονακό δε μπει στην 8αδα.
Κοίτα συμφωνώ μαζί σου και θεωρώ ότι έχει κλείσει ο κύκλος του Μπαρτζώκα στην ομάδα. Απλά επειδή γίνονται και θαύματα και όταν σηκώσεις την κούπα με τα μεγάλα αυτιά κάνεις δεν θυμάται τι γινόταν τον Δεκέμβριο (τρανά παραδείγματα εμείς το 2012 και εσείς πρόπερσι), θα σου απαντήσω με ασφάλεια στο τέλος της σεζόν.

Από εκεί και πέρα αν πάρουμε ως δεδομένο ότι ο κύκλος του Μπι έκλεισε, και πάλι δεν είμαι σίγουρος ότι ο Σπανούλης είναι η κατάλληλη επιλογή, διότι εμείς καλώς ή κακώς δεν έχουμε την ποιότητα και τις μονάδες που έχει η Μονακό.

Δεν τον θεωρώ καλό tactician, τον θεωρώ πολύ καλό διαχειριστή προσωπικοτήτων (σε αντίθεση με τον Μπι). Αν οι Αγγελόπουλοι του φέρουν παικταράδες και πάει το μπάτζετ στα άστρα εκεί δεν έχω πρόβλημα.

Γενικά, όμως, δεν πείθομαι. Θεωρώ ότι φέτος θα πατώσει με την Μονακό και πήρε το καλοκαίρι όποιους ήθελε.

Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα και αν έχει κλείσει ο κύκλος του Μπι, δεν βλέπω επαξιο αντικαταστάτη. Ένας εκ των Πασκουάλ, Λάσο, Ιτούδη θα με κάλυπτε, αλλά αυτοί δεν βλέπω να μένουν ελεύθεροι σύντομα.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Πέμ Δεκ 18, 2025 7:39 pm

shaq7 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Εγώ βλέπω ότι η Μονακό έχει 9-7 και έχει Τζέιμς-Οκόμπο, Ντιαλό, Μπλόσομγκειμ, Μίροτιτς και εμείς έχουμε 8-7 με το λιγότερο με Φενέρ στην έδρα μας και παίζουμε με Ουόκαπ, Ντιλικινά και Ντόντα Χολ.

Δεν είμαι σίγουρος ότι η Μονακό θα τερματίσει από πάνω μας, ούτε ότι θα πάει συνολικά καλύτερα την σεζόν.
δηλαδη οτι ο σπανουλης εχει την μονακο πρωτη σε ολες τις κατηγοριες ειναι χειροτερο απο μας που ειμαστε πατο στις περισσοτερες..μαλιστα :lol:

αφου το πας ετσι αυτοι παιζουνε με ταρπει μιτσιναο μπεγκαριν και εμεις με φουρνιε σασα μιλου ντορσι και ο μπαρτζωκας ειναι 5 χρονια με τον ιδιο κορμο.
Τώρα σοβαρά; Θα συγκρίνουμε τα ρόστερ των δυο ομάδων ποιοτικά;

Πριν συγκρίνουμε στατιστικά και πίνακες ας περιμένουμε το τέλος της σεζόν για να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα.

Στο τώρα εγώ βλέπω ότι έχουμε ίδιο ρεκόρ (και μας έχουν κερδίσει στο μεταξύ μας).

Τι να το κάνω αν σε όλους τους πίνακες είναι πρώτη όταν έχει ρεκόρ 9-7;

Χωρίς να το βασίζω κάπου (πιο πολύ διαίσθηση) θεωρώ ότι η Μονακό θα τα πάει χειρότερα από εμάς φέτος.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Πέμ Δεκ 18, 2025 7:52 pm

η μονακο δεν εχει πιο ποιοτικο ροστερ σιγουρα..πιο ορθολογικο εχει..σε αυτο μαντεψε ποιος φταιει..
παντως οτι ειναι πρωτη σε ολους τους δεικτες μαλλον δειχνει οτι ειναι αδικημενη απο το ρεκορ και εμεις να λεμε παλι καλα..Εγω την μονακο την εχω για φ4,αλλα καλυτερα να μεινει απεξω να ειναι πιο ευκολο να ρθει ο καραφλας.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Πέμ Δεκ 18, 2025 7:54 pm

pan24 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:
Πέμ Δεκ 18, 2025 6:28 pm
Καθήστε να δούμε πως τα πάει ο Σπανούλης με 30κ μπάτζετ και με όλες τις μεταγραφές δικές του και μετά αποφασίζουμε αν μας κάνει.

Δεν είμαι σίγουρος ποιος θα τα πάει χειρότερα φέτος μεταξύ Μπαρτζώκα και Σπανούλη. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό.
Η συζήτηση δεν είναι αν ο Σπανούλης είναι καλύτερος προπονητής από τον Μπαρτζώκα, πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν ότι με 1,5 χρόνο προπονητής Ευρωλίγκας και 2,5 χρόνια προπονητής συνολικά δεν είναι.

Το πρώτο ερώτημα που θα πρέπει να απαντηθεί το καλοκαίρι θα είναι αν έχει κλείσει ο κύκλος του Μπαρτζώκα. Αν έχει κλείσει τότε κοιτάς άλλες επιλογές και σε εκείνη την περίπτωση ο Σπανούλης εφόσον είναι διαθέσιμος θα είναι από τις πρώτες επιλογές ακόμα και αν η Μονακό δε μπει στην 8αδα.
ο κυκλος του μπαρτζωκα εχει κλεισει και μονο που εχει αρχισει η συζητηση για νεο προπονητη
και μαλιστα απο ενα μεγαλο μερος των οπαδων

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Πέμ Δεκ 18, 2025 7:59 pm

shaq7 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Ποιον ίδιο κορμό ρε αδερφέ; Δεν γίνεται στα μισά ποστ να κράζεις ότι μείναμε με Ντιλι και Λι και στα άλλα μισά να λες είναι άχρηστος ο κοουτς που δεν μας έχει πρώτους με ρόστεραρα

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Πέμ Δεκ 18, 2025 8:03 pm

golitog7 έγραψε:
Πέμ Δεκ 18, 2025 7:59 pm
shaq7 έγραψε:

Ποιον ίδιο κορμό ρε αδερφέ; Δεν γίνεται στα μισά ποστ να κράζεις ότι μείναμε με Ντιλι και Λι και στα άλλα μισά να λες είναι άχρηστος ο κοουτς που δεν μας έχει πρώτους με ρόστεραρα
οκ το πρωτο το κανω απο το καλοκαιρι..οπως απο τοτε λεω οτι ετσι που εφτιαξε το ροστερ παει για φουντο η χρονια..οπως και γινεται..το οτι ειναι αχρηστος ο κοουτς που δεν μας εχει πρωτους ποτε το ειπα?και τον ποποβιτς να ειχαμε με νιλικινα και λι πρωτοι δεν μασταν.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Δεκ 18, 2025 8:04 pm

Dimmitz έγραψε:
pan24 έγραψε:

Κοίτα συμφωνώ μαζί σου και θεωρώ ότι έχει κλείσει ο κύκλος του Μπαρτζώκα στην ομάδα. Απλά επειδή γίνονται και θαύματα και όταν σηκώσεις την κούπα με τα μεγάλα αυτιά κάνεις δεν θυμάται τι γινόταν τον Δεκέμβριο (τρανά παραδείγματα εμείς το 2012 και εσείς πρόπερσι), θα σου απαντήσω με ασφάλεια στο τέλος της σεζόν.

Από εκεί και πέρα αν πάρουμε ως δεδομένο ότι ο κύκλος του Μπι έκλεισε, και πάλι δεν είμαι σίγουρος ότι ο Σπανούλης είναι η κατάλληλη επιλογή, διότι εμείς καλώς ή κακώς δεν έχουμε την ποιότητα και τις μονάδες που έχει η Μονακό.

Δεν τον θεωρώ καλό tactician, τον θεωρώ πολύ καλό διαχειριστή προσωπικοτήτων (σε αντίθεση με τον Μπι). Αν οι Αγγελόπουλοι του φέρουν παικταράδες και πάει το μπάτζετ στα άστρα εκεί δεν έχω πρόβλημα.

Γενικά, όμως, δεν πείθομαι. Θεωρώ ότι φέτος θα πατώσει με την Μονακό και πήρε το καλοκαίρι όποιους ήθελε.

Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα και αν έχει κλείσει ο κύκλος του Μπι, δεν βλέπω επαξιο αντικαταστάτη. Ένας εκ των Πασκουάλ, Λάσο, Ιτούδη θα με κάλυπτε, αλλά αυτοί δεν βλέπω να μένουν ελεύθεροι σύντομα.
Συμφωνώ αλλά με μια σημείωση.
Το μπάτζετ είναι ήδη στα άστρα άλλο που έχουν γίνει και ατυχίες και λάθος επιλογές.

Δηλαδή πόσα παίρνουν Λι,Ντιλικίνα, Έβανς, Φαλ και δεν προσφέρουν τίποτα. Άσε τους δύο τελευταίους, ειδικά για τον Φαλ δεν μπορούσες να κάνεις κάτι. Οι 2 πρώτοι κάνουν το συμβόλαιο ενός παικταρά ακόμα και μένουν και ρέστα.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Πέμ Δεκ 18, 2025 8:20 pm

pan24 έγραψε:
Πέμ Δεκ 18, 2025 8:04 pm
Dimmitz έγραψε:

Συμφωνώ αλλά με μια σημείωση.
Το μπάτζετ είναι ήδη στα άστρα άλλο που έχουν γίνει και ατυχίες και λάθος επιλογές.

Δηλαδή πόσα παίρνουν Λι,Ντιλικίνα, Έβανς, Φαλ και δεν προσφέρουν τίποτα. Άσε τους δύο τελευταίους, ειδικά για τον Φαλ δεν μπορούσες να κάνεις κάτι. Οι 2 πρώτοι κάνουν το συμβόλαιο ενός παικταρά ακόμα και μένουν και ρέστα.
Ναι εννοώ να ανέβει ακόμα παραπάνω ώστε να φέρεις σε κάθε θέση star players.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέμ Δεκ 18, 2025 9:18 pm

Ηρεμηστε !

Ερχεται και ο Σατάν Κλάους

https://www.instagram.com/reel/DSNUyuLj ... c0aTdreg==

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Πέμ Δεκ 18, 2025 9:21 pm

Μιλώντας εκ του αποτελέσματος γιατί έκανε τον κύκλο ο Μπαρτζωκας?Επειδη δεν έχει φέρει Ευρωλίγκα?Γιατι αν εξαιρέσουμε αυτό αφενός είμαστε στις τοπ ομάδες 5 χρόνια τώρα και ακόμα και τώρα πρωταθλητές είμαστε απέναντι σε πανίσχυρο παναθηναϊκό με γηπεδαρα και τρελό ρόστερ....

Δηλαδή αν έρθει ο Σπανουλης ποιο θα είναι το κριτήριο επιτυχίας του?Την πρώτη χρονιά να φερει Ευρωλίγκα?Τη δεύτερη?Και αν δε φέρει τις δυο πρώτες μετά τι?Θα είναι αποτυχημένος?

Προφανως έχει κάνει λάθη ο κοουτς και εγώ έχω ξενερώσει με πολλά από αυτά αλλά αυτή την 5 ετια έχει σχεδόν σαρώσει τα πάντα στην Ελλάδα πέρα από ένα πρωτάθλημα και στην Ευρώπη λείπει μόνο η κούπα...

Όσο δεν υπάρχει δεδομένα καλύτερος προσωπικά δε θέλω να φύγει παρά μόνο να κοιτάξει να διορθώσει τα λάθη του στη διαμόρφωση του ρόστερ και να σταματήσει τα συνεχιζόμενα μπινελικια που κάνουν μόνο κακό στην ομάδα ,τους παίκτες και στον ίδιο.

Υ.Γ.Ο Σπανουλης μπορεί να γίνει κορυφαίος αλλά μέχρι στιγμής αν εξαιρέσει κανείς τον τελικό της Ευρωλίγκα κατα βάση αποτυχίες έχει.

Υ.Γ.2..Στο τέλος της χρονιάς θα κριθούν όλοι αλλά μη ξεχνάμε πως τις κούπες ο Ολυμπιακός τις πήρε μόνο χρονιές που δεν το περίμενε κανείς....Ως φαβορί ποτέ...Επι Ιβκοβιτς μέχρι απ τον ΒΑΟ είχαμε χάσει πριν πάρουμε το ευρωπαϊκό...

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέμ Δεκ 18, 2025 9:29 pm

ΒΑΟ με Τζεφ Μαλοουν;

Πςςς τι ειπες τωρα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Δεκ 18, 2025 9:42 pm

Εν τω μεταξύ, ο κομπολογάτος, που οι μισοί εδώ μέσα έκαναν χαρακίρι για πάρτη του, μαγεύει στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό !!! :D :D :D

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Πέμ Δεκ 18, 2025 10:05 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Δεκ 18, 2025 7:52 pm
η μονακο δεν εχει πιο ποιοτικο ροστερ σιγουρα..πιο ορθολογικο εχει..σε αυτο μαντεψε ποιος φταιει..
παντως οτι ειναι πρωτη σε ολους τους δεικτες μαλλον δειχνει οτι ειναι αδικημενη απο το ρεκορ και εμεις να λεμε παλι καλα..Εγω την μονακο την εχω για φ4,αλλα καλυτερα να μεινει απεξω να ειναι πιο ευκολο να ρθει ο καραφλας.
Η μονακο προσπαθει να παιξει πιο γρηγορα απο οτι περυσι . Εχει μεγαλα σκαμπανεβασματα και πολλες φορες στο τρανζισιον ειναι στα κουτουρου . Απο την φενερ εχασε ενω ηταν +17 . Με την μπασκονια 3λεπτα ηταν σουπερ , 3λεπτα τα ελουζε .

Δεν ξερω αν θα του βγει του σπανουλη . Αν του βγει σε ενα ικανοποιητικο ποσοστο θα ειναι πιο ζορικη απο περυσι .

Ψηλα ποσοστα και ραν εν γκαν δεν πανε μαζι .

Τωρα για το ρεκορ ολοι στο ιδιο καζανι βραζουν . Εμεις δεν πηραμε καποια ματς απο το πουθενα ; Που θα ειμασταν τωρα ;

Με τοσα συνεχομενα ματς τρελα αποτελεσματα θα γινονται .
Στα πλει οφ ομως οι πραγματικα καλες ομαδες θα καθαρισουν .

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Πέμ Δεκ 18, 2025 10:12 pm

Leon Man έγραψε:
Πέμ Δεκ 18, 2025 9:42 pm
Εν τω μεταξύ, ο κομπολογάτος, που οι μισοί εδώ μέσα έκαναν χαρακίρι για πάρτη του, μαγεύει στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό !!! :D :D :D
2π 4 ασσιστ σε 10΄ που χει παιξει,ενω τρεχει ολη την οργανωση?και ο ναν εχει 6π μονο..αχρηστος και αυτος.το χουμε παει πιο νεξτ λεβελ,μεχρι προτεινος βγαζαμε αχρηστους οσους μας φτυσαν σε 1 ολοκληρο ματς,τωρα στο 5λεπτο :lol: Προφανως πχ οταν ο μπατλερ εβαλε 30π 10 ασσιστ σχεδον δεν τον ανεφερε κανενας :lol:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Πέμ Δεκ 18, 2025 10:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”