*αν ισχυουν προφανως..αν και οτι δεν εχουμε παρει ακομα παικτη για εκει παει η φαση,περιμενουμε τις 2 βδομαδες που ξεκιναει το μπαι αουτ του.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
συμφωνα με το σδνα και τον τσιμπο ειπαμε στον αντζεντη του σιλβα της αεκ οτι πριν υπογραψει καπου θελουμε να χουμε τον τελευταιο λογο.. Δεν τον ξερω να πω την αληθεια,αλλα 29χρ παικτη απο τοσο χαμηλο επιπεδο δεν ειναι ευκολο οτι θα ρθει και θα κανει την διαφορα στην ευρωλιγκα..προτιμουσα τους αλλους που ελεγε ο χριστοφης.
*αν ισχυουν προφανως..αν και οτι δεν εχουμε παρει ακομα παικτη για εκει παει η φαση,περιμενουμε τις 2 βδομαδες που ξεκιναει το μπαι αουτ του.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
εγω τον ειδα στο αεκ παο δεν μου φανηκε κατι ιδιαιτεροshaq7 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 3:38 amσυμφωνα με το σδνα και τον τσιμπο ειπαμε στον αντζεντη του σιλβα της αεκ οτι πριν υπογραψει καπου θελουμε να χουμε τον τελευταιο λογο.. Δεν τον ξερω να πω την αληθεια,αλλα 29χρ παικτη απο τοσο χαμηλο επιπεδο δεν ειναι ευκολο οτι θα ρθει και θα κανει την διαφορα στην ευρωλιγκα..προτιμουσα τους αλλους που ελεγε ο χριστοφης.
αμυντικα ειδικα τον ειδα ψιλοκακο
τωρα μπορει να ετυχε δεν ξερω
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
καπου ειχα δει οτι του δινει και ο πασκουαλ πολλα λεφτα..και αλλη μια ομαδα ευρωλιγκας,αρμανι?δεν θυμαμαι..οποτε μηπως ειναι καλος για να τον θελουν..εγω ουτε τα ματς της Α1 δεν εχω δει δεν μπορω να χω αποψη.Δεν ειναι οτι τραβαει σαν ονομα..αλλα αμα ειναι να κανει την δουλεια..
παντως επειδη την εβγαλε το σδνα την ειδηση παιζει να χει κλεισει και σε σας και απλα να θελουν να φανει οτι μας τον κλεψατε.
παντως επειδη την εβγαλε το σδνα την ειδηση παιζει να χει κλεισει και σε σας και απλα να θελουν να φανει οτι μας τον κλεψατε.
- eddiedimitris

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Στη Μονακό πέρα απ τον τελικό Ευρωλίγκας έχασε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις αν δεν κάνω λάθος....Επίσης και φέτος έχει κάνει ένα σωρό γκέλες....πρόσεξε δε λέω ότι ο άνθρωπος είναι άχρηστος....λέω απλά ότι δεν είναι ο τέλειος που θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο πως στη θέση του Μπαρτζωκα θα κεντήσει...αυτό λέω...και προφανώς και εγώ θέλω κάποια στιγμή να έρθει .Sokos έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 18, 2025 11:16 pmΤις αποτυχίες πως ακριβώς τις ορίζεις? Και με το Περιστέρι μια χαρά ομάδα έφτιαξε και πήγε Final 4. Και με την Monaco πήγε τελικό πέρυσι (ξεπατώνοντας εμάς). Και με την εθνική ακόμα κατάφερε να φέρει μετάλλιο με ένα επιεικώς μέτριο ρόστερ όταν άλλοι με σαφώς ποιοτικότερα γύρισαν όπως πήγαν. Προφανώς έχει πολύ πιο φτωχό βιογραφικό από τον Μπαρτζώκα, αλλά είναι και κάπου 20 χρόνια μικρότερος. Ο Β πριν 20 χρόνια που ήταν? Σίγουρα λιγότερα είχε καταφέρει.eddiedimitris έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 18, 2025 9:21 pm
Υ.Γ.Ο Σπανουλης μπορεί να γίνει κορυφαίος αλλά μέχρι στιγμής αν εξαιρέσει κανείς τον τελικό της Ευρωλίγκα κατα βάση αποτυχίες έχει.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
την ειδηση την εβγαλε ο τσιμπος που δεν ειναι παναθηναικος
ειπε ακομα οτι την καλυτερη προταση την εχει κανει η μπαρτσελονα
ο οσφπ μιλησε με τον ατζεντη του παιχτη και του ειπε πριν αποφασισεις ριξε ενα τελευταιο τηλ σε εμας
ειπε ακομα οτι το μεγαλο αγκαθι ειναι οτι καμια ομαδα δεν του δινει εγγυημενο και για του χρονου ολοι του δινουν ως το καλοκαιρι
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο σιλβα ειναι καλη περιπτωση παικτη και εχει γινε διερευνητικη καντον εχω αναφερει στα αρχικα 5 ονοματανπου εχω δωσει μαζι με Τραορε, Ντιαγκιτε, Ενκαμουα, Καμπεγκελε . Αλλα ακουγεται παρα πολυ στην πιατσα οτι εχει κλεισει σε Παο που απλα περιμενει να μπει ο Γεναρης για να πληρωσει το buyout. Αρα δεν υπαρχει λογικη να βγει ο τσιμπος ναπει αυτο τονπραγμα. Αυτο ακουγεται οτι ειχαμε πει και στον Σορτς το καλοκαιρι(δεν το εχω επιβεβαιωσει ομως ποτε) μαντεψτε απο πουshaq7 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 3:50 amκαπου ειχα δει οτι του δινει και ο πασκουαλ πολλα λεφτα..και αλλη μια ομαδα ευρωλιγκας,αρμανι?δεν θυμαμαι..οποτε μηπως ειναι καλος για να τον θελουν..εγω ουτε τα ματς της Α1 δεν εχω δει δεν μπορω να χω αποψη.Δεν ειναι οτι τραβαει σαν ονομα..αλλα αμα ειναι να κανει την δουλεια..
Ακουστηκε χθες οτι κοιταμε προς Μπονγκα κα Ταιρικ ενω δεν μας αφηνει αδιαφορους ουτε ο Ουασινγκτον εαν φυγει ο Λι( εχει δυο βδομαδες που λεω οτι εχουμέ πολλες προτασεις απο Τουρκια και δεν ειναι μονο η Εφες). Ο Λαρεντζακης ακουστηκε οτι ισως φυγει για Παοκ και ο Κωτσος για Αρη.
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ένας Μουστάφα Φάλ μέχρι τα 29 του δεν είχε παίξει Ευρωλίγκα και μέχρι τα 30 του που ήρθε στον Ολυμπιακό δεν είχε μείνει στην ίδια ομάδα για 2η χρονιά... Κάθε χρόνο ήταν και σε άλλη ομάδα.
Τουλάχιστον ο Σίλβα πολεμούσε για μια θέση στο ΝΒΑ μέχρι τα 27, όπου απο ότι φαίνεται το πήρε απόφαση και για αυτό ήρθε Ευρώπη.
Ούτε εγώ τον ξέρω, δεν προσπαθώ να τον υπερασπιστώ ή κάτι... Όπως δεν ήξερα και τον Φαλ πριν τον δω με την Βιλερμπάν (όπου και δεν μου γέμιζε το μάτι).
Απο τους παραπάνω προσωπικά προτιμώ τους Τραορέ & Ενκαμούα για τον συνδιασμό καλής ηλικίας και συνολικού πακέτου.Christofis έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 8:07 amΟ σιλβα ειναι καλη περιπτωση παικτη και εχει γινε διερευνητικη καντον εχω αναφερει στα αρχικα 5 ονοματανπου εχω δωσει μαζι με Τραορε, Ντιαγκιτε, Ενκαμουα, Καμπεγκελε .shaq7 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 3:50 amκαπου ειχα δει οτι του δινει και ο πασκουαλ πολλα λεφτα..και αλλη μια ομαδα ευρωλιγκας,αρμανι?δεν θυμαμαι..οποτε μηπως ειναι καλος για να τον θελουν..εγω ουτε τα ματς της Α1 δεν εχω δει δεν μπορω να χω αποψη.Δεν ειναι οτι τραβαει σαν ονομα..αλλα αμα ειναι να κανει την δουλεια..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Knoxville την Παρ Δεκ 19, 2025 8:39 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να κάνω και λίγο κουτσομπολιό, δεν ξέρω κάτι, δεν έχω πληροφορίες αλλά ο Τάιρικ Τζόουνς φαίνεται να μην περνάει και πολύ καλά στην Παρτιζάν δεν ταξίδεψε στο Κάουνας λόγο ενοχλήσεων ενώ η μαγνητική βγήκε καθαρή, μήπως είναι οριστική η ρήξη; Αν ναι και είναι να φύγει ιδού ο ιδανικός παρτενέρ του Μιλού. Ο Χολ πάει σε τελείως τρίτο ρόλο ή ψάχνει να βρει ομάδα αν δεν θέλει να είναι τρίτος και έχουμε πιθανόν το καλύτερο δίδυμο ψηλών που θα μπορούσαμε.
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω πως αμυντικά έχει ακριβώς τα ίδια προβλήματα με τον Χολ.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 8:38 amΝα κάνω και λίγο κουτσομπολιό, δεν ξέρω κάτι, δεν έχω πληροφορίες αλλά ο Τάιρικ Τζόουνς φαίνεται να μην περνάει και πολύ καλά στην Παρτιζάν δεν ταξίδεψε στο Κάουνας λόγο ενοχλήσεων ενώ η μαγνητική βγήκε καθαρή, μήπως είναι οριστική η ρήξη; Αν ναι και είναι να φύγει ιδού ο ιδανικός παρτενέρ του Μιλού. Ο Χολ πάει σε τελείως τρίτο ρόλο ή ψάχνει να βρει ομάδα αν δεν θέλει να είναι τρίτος και έχουμε πιθανόν το καλύτερο δίδυμο ψηλών που θα μπορούσαμε.
Ναι κυνηγάει τα μπλοκς... Αλλά έχει προβλήματα στην ομαδική άμυνα, στις αλλαγές κτλ, απλά έχει σίγουρα πιο γρήγορα πλάγια βήματα και μπορεί να παίξει το χέτζ καλύτερα για αυτόν και μόνο τον λόγο.
Επιθετικά πάλι βρίσκονται στο ίδιο κομμάτι, απλά ο Ταϊρίκ είναι ακόμα πιο επιθετικός προς την ρακέτα.
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί να πάει στα καμίνια; και το σεφ έχει πολύ δουλειά + ότι μπορεί να κάνει και κανένα μεροκάματο στη μαρίνα.Heisenberg έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 12:55 amΑπο μπεσικτας.
ευκαιρια να παρουμε ενα σοβαρο κομπο γκαρντ και να παει ο νιλικινα να κοβει λασπη σε οικοδομη στα καμινια.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα συμφωνησω και το εχω πει αρκετες φορες. Απλα αν μπορεις να φερεις Ρομπινσον Ερλ που ειναι ενας μινι Φαλ το προσπαθεις(δεν ξερω αν θα ευδοκιμισει εν τελει) καθως σου δινει στοιχεια που θες σε 2 θεσεις. Απο εκει και περα ο Φινλανδος θα κανει περισσοτερο γκελ σου μυημενους αλλα ο Τραορε ειναι ενα τρελο ποτενσιαλ για ευρωλιγκα οιυ θυμιζει Χοαρντ σε μια θεση ψηλοτερα.Knoxville έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 8:35 amΈνας Μουστάφα Φάλ μέχρι τα 29 του δεν είχε παίξει Ευρωλίγκα και μέχρι τα 30 του που ήρθε στον Ολυμπιακό δεν είχε μείνει στην ίδια ομάδα για 2η χρονιά... Κάθε χρόνο ήταν και σε άλλη ομάδα.
Τουλάχιστον ο Σίλβα πολεμούσε για μια θέση στο ΝΒΑ μέχρι τα 27, όπου απο ότι φαίνεται το πήρε απόφαση και για αυτό ήρθε Ευρώπη.
Ούτε εγώ τον ξέρω, δεν προσπαθώ να τον υπερασπιστώ ή κάτι... Όπως δεν ήξερα και τον Φαλ πριν τον δω με την Βιλερμπάν (όπου και δεν μου γέμιζε το μάτι).
Απο τους παραπάνω προσωπικά προτιμώ τους Τραορέ & Ενκαμούα για τον συνδιασμό καλής ηλικίας και συνολικού πακέτου.Christofis έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 8:07 am
Ο σιλβα ειναι καλη περιπτωση παικτη και εχει γινε διερευνητικη καντον εχω αναφερει στα αρχικα 5 ονοματανπου εχω δωσει μαζι με Τραορε, Ντιαγκιτε, Ενκαμουα, Καμπεγκελε .
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η αίσθηση μου είναι ότι έχει καλύτερη αντίληψη και αμυντικά και επιθετικά από τον Χολ και ότι είναι ένα επίπεδο τουλάχιστον πάνω και σε επίθεση και σε άμυνα. ενώ θα δει και τον ελεύθερο συμπαίκτη. Το ότι και στην επίθεση δεν είναι στυλ Μιλού που θα παίξει με ποστ συμφωνώ, δεν ψάχνουμε κάτι τέτοιο όμως.Knoxville έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 8:41 amΝομίζω πως αμυντικά έχει ακριβώς τα ίδια προβλήματα με τον Χολ.
Ναι κυνηγάει τα μπλοκς... Αλλά έχει προβλήματα στην ομαδική άμυνα, στις αλλαγές κτλ, απλά έχει σίγουρα πιο γρήγορα πλάγια βήματα και μπορεί να παίξει το χέτζ καλύτερα για αυτόν και μόνο τον λόγο.
Επιθετικά πάλι βρίσκονται στο ίδιο κομμάτι, απλά ο Ταϊρίκ είναι ακόμα πιο επιθετικός προς την ρακέτα.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ταιρικ αν ερθει μαζι με εναν Τραορε ή Ενκαμουα θα εχεις την πιο πληρη φροντ λαιν της τελευταιας δεκαετιας και δεν εννοω στα χαρτια αλλα στην πραξη και τα τεχνικα χαρακτηριστικα. Αν ερθει μονος του δεν λυνει το προβλημα με τον Χολ στο 100% καθως και αυτος χανεται στις αλλαγες. Ειναι πιο εξυπνος και πο δυναμικος αλλα δεν ειναι και κανενας τοπ αμυντικοςConan1982 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 8:38 amΝα κάνω και λίγο κουτσομπολιό, δεν ξέρω κάτι, δεν έχω πληροφορίες αλλά ο Τάιρικ Τζόουνς φαίνεται να μην περνάει και πολύ καλά στην Παρτιζάν δεν ταξίδεψε στο Κάουνας λόγο ενοχλήσεων ενώ η μαγνητική βγήκε καθαρή, μήπως είναι οριστική η ρήξη; Αν ναι και είναι να φύγει ιδού ο ιδανικός παρτενέρ του Μιλού. Ο Χολ πάει σε τελείως τρίτο ρόλο ή ψάχνει να βρει ομάδα αν δεν θέλει να είναι τρίτος και έχουμε πιθανόν το καλύτερο δίδυμο ψηλών που θα μπορούσαμε.
- Sokos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για τις γκέλες, αν εννοείς ήττες, κι εμείς έχουμε κάμποσες που έχουμε και πολύ πιο έμπειρο προπονητή, που ναι και χρόνια στην ομάδα και την έχει χτίσει κιόλας. Για τις εγχώριες διοργανώσεις έχασε κάτι πέρα από το πρωτάθλήμα? Κι αυτό δεν ξέρω αν είναι χειρότερο από το reverse sweep του ΠΑΟ να πω την αλήθεια.eddiedimitris έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 5:42 amΣτη Μονακό πέρα απ τον τελικό Ευρωλίγκας έχασε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις αν δεν κάνω λάθος....Επίσης και φέτος έχει κάνει ένα σωρό γκέλες....πρόσεξε δε λέω ότι ο άνθρωπος είναι άχρηστος....λέω απλά ότι δεν είναι ο τέλειος που θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο πως στη θέση του Μπαρτζωκα θα κεντήσει...αυτό λέω...και προφανώς και εγώ θέλω κάποια στιγμή να έρθει .Sokos έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 18, 2025 11:16 pm
Τις αποτυχίες πως ακριβώς τις ορίζεις? Και με το Περιστέρι μια χαρά ομάδα έφτιαξε και πήγε Final 4. Και με την Monaco πήγε τελικό πέρυσι (ξεπατώνοντας εμάς). Και με την εθνική ακόμα κατάφερε να φέρει μετάλλιο με ένα επιεικώς μέτριο ρόστερ όταν άλλοι με σαφώς ποιοτικότερα γύρισαν όπως πήγαν. Προφανώς έχει πολύ πιο φτωχό βιογραφικό από τον Μπαρτζώκα, αλλά είναι και κάπου 20 χρόνια μικρότερος. Ο Β πριν 20 χρόνια που ήταν? Σίγουρα λιγότερα είχε καταφέρει.
Προφανώς κανείς δεν ισχυρίζεται ότι ο Σπανούλης είναι τέλειος. Κανείς δεν είναι βασικά. Ακόμα και τοτέμ της διοργάνωσης πελαγοδρομούν έδω και χρόνια. Το πιθανότερο πάντως είναι να δούμε νέες ιδέες, νέες συμπεριφορές και να ελπίζομυε σε μία πιο ορθολογική διαχείριση.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο