Euroleague Round 17, Olympiacos vs Villeurbanne
Συντονιστής: Captains
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν νομίζω ότι απουσία Ντε Κολό χρήζει οποιασδήποτε ανάλυσης το σημερινό! Αν είναι να απειληθεί η ομάδα από τον Ερτέλ και τον Γουότσον ας βάλουνε ένα λουκέτο στο μαγαζί Χριστουγεννιάτικα για να μην ταλαιπωρείται και ο κόσμος της! Πολύ πιο σημαντικό παιχνίδι είναι της Κυριακής, ώστε να δούμε την κατάσταση του Μόντε Μόρις και αν μπορούμε να πάρουμε κάτι σύντομα από αυτόν και φυσικά ΚΟΜΒΙΚΟΤΑΤΟ της επόμενης εβδομάδας με την Βίρτους, που θεωρώ η έκβασή του θα κρίνει πολλές καταστάσεις στην ομάδα!!!Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 6:43 pmΠαρασκευή 21:15 19 Δεκεμβρίου
Οριστικά εκτός ο Ντε Κολό από τον αποψινό αγώνα και ο Ολυμπιακός δεν έχει δικαιολογία. Πρέπει να κάνει μια επίδειξη δύναμης και να κερδίσει άνετα και ωραία απόψε αν θέλει (και μπορεί) για να σταματήσει λίγο η γκρίνια.
Σχόλια για τον αγώνα.
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κρίμα πάντως που δεν θα τον δούμε για λίγα λεπτά κι απόψε, θα είναι έτοιμος σε 2 μέρες να πάρει λεπτά και δεν μπορούσε απόψε;Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 6:50 pm
Δεν νομίζω ότι απουσία Ντε Κολό χρήζει οποιασδήποτε ανάλυσης το σημερινό! Αν είναι να απειληθεί η ομάδα από τον Ερτέλ και τον Γουότσον ας βάλουνε ένα λουκέτο στο μαγαζί Χριστουγεννιάτικα για να μην ταλαιπωρείται και ο κόσμος της! Πολύ πιο σημαντικό παιχνίδι είναι της Κυριακής, ώστε να δούμε την κατάσταση του Μόντε Μόρις και αν μπορούμε να πάρουμε κάτι σύντομα από αυτόν και φυσικά ΚΟΜΒΙΚΟΤΑΤΟ της επόμενης εβδομάδας με την Βίρτους, που θεωρώ η έκβασή του θα κρίνει πολλές καταστάσεις στην ομάδα!!!
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Την Βιλερμπάν θα την κερδίζαμε λογικά όπως και να έχει, όμως δεν έχει το βάθος και τον πλουραρισμό της Βαλένθια, αυτό απλοποιεί την κατάσταση.Coach Periklis έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 6:52 pmΕμένα μου αρκεί που φτάσαμε στο σημείο να λέμε " οκ δεν παίζει ο 38ΧΡΟΝΟΣ Ντε Κολο άρα πρεπει να κερδίσουμε τη Βιλερμπαν πάσει θυσία"
Ο Ολυμπιακος.....
Τη Βιλερμπαν
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Σε αυτό συμφωνώ απολύτως και το έχω και εγώ απορία, αλλά……..άστο!!! Να ήταν μόνο αυτό φέτος!Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 6:54 pmΚρίμα πάντως που δεν θα τον δούμε για λίγα λεπτά κι απόψε, θα είναι έτοιμος σε 2 μέρες να πάρει λεπτά και δεν μπορούσε απόψε;Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 6:50 pm
Δεν νομίζω ότι απουσία Ντε Κολό χρήζει οποιασδήποτε ανάλυσης το σημερινό! Αν είναι να απειληθεί η ομάδα από τον Ερτέλ και τον Γουότσον ας βάλουνε ένα λουκέτο στο μαγαζί Χριστουγεννιάτικα για να μην ταλαιπωρείται και ο κόσμος της! Πολύ πιο σημαντικό παιχνίδι είναι της Κυριακής, ώστε να δούμε την κατάσταση του Μόντε Μόρις και αν μπορούμε να πάρουμε κάτι σύντομα από αυτόν και φυσικά ΚΟΜΒΙΚΟΤΑΤΟ της επόμενης εβδομάδας με την Βίρτους, που θεωρώ η έκβασή του θα κρίνει πολλές καταστάσεις στην ομάδα!!!
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι πάγια τακτική ετών, έχουν υπάρξει περιπτώσεις από ανάγκη που έχουμε βάλει από την αρχή παίκτη, ο Ράιτ δεν μπήκε έτσι ή θυμάμαι λάθος; Αλλά είναι σπάνιες.Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 6:59 pmΣε αυτό συμφωνώ απολύτως και το έχω και εγώ απορία, αλλά……..άστο!!! Να ήταν μόνο αυτό φέτος!
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Πρέπει να γίνουν τα απαραίτητα φροντιστήρια πρώταConan1982 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 6:54 pmΚρίμα πάντως που δεν θα τον δούμε για λίγα λεπτά κι απόψε, θα είναι έτοιμος σε 2 μέρες να πάρει λεπτά και δεν μπορούσε απόψε;Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 6:50 pm
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν στρίβει σε κάποια πράγματα με τίποτα……….μα με τίποτα όμως! Τον Ράιτ όντως τον είχε βάλει διότι ήταν μεν ενεργός έστω και στο πιο κάτω επίπεδο, αλλά κυρίως διότι δεν είχε και άλλον να βάλει στο 5!Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 7:00 pmΕίναι πάγια τακτική ετών, έχουν υπάρξει περιπτώσεις από ανάγκη που έχουμε βάλει από την αρχή παίκτη, ο Ράιτ δεν μπήκε έτσι ή θυμάμαι λάθος; Αλλά είναι σπάνιες.Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 6:59 pmΣε αυτό συμφωνώ απολύτως και το έχω και εγώ απορία, αλλά……..άστο!!! Να ήταν μόνο αυτό φέτος!
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Το μόνο που μπορεί να δικαιολογήσει αυτή τη φαινομενικά ακατανόητη επιλογή είναι για να αποφύγουν τυχόν μυϊκούς τραυματισμούς.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 6:54 pmΚρίμα πάντως που δεν θα τον δούμε για λίγα λεπτά κι απόψε, θα είναι έτοιμος σε 2 μέρες να πάρει λεπτά και δεν μπορούσε απόψε;Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 6:50 pm
Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο. Θα μπορούσε να μας φωτίσει ο Χριστοφής.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
kai o makkissik kai o pεtrusev νομιζωConan1982 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 7:00 pmΕίναι πάγια τακτική ετών, έχουν υπάρξει περιπτώσεις από ανάγκη που έχουμε βάλει από την αρχή παίκτη, ο Ράιτ δεν μπήκε έτσι ή θυμάμαι λάθος; Αλλά είναι σπάνιες.Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 6:59 pmΣε αυτό συμφωνώ απολύτως και το έχω και εγώ απορία, αλλά……..άστο!!! Να ήταν μόνο αυτό φέτος!
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 7:10 pmΠρέπει να γίνουν τα απαραίτητα φροντιστήρια πρώτα
IMG_20251219_190937.jpg
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο