Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Redoctor_33

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το πρόβλημα δεν είναι το τι είπε αυτό καθεαυτό. Είναι ο τρόπος που λέει ότι λέει από την αρχή της σεζόν.Rivers15 έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 20, 2025 6:01 pmΝομιζω ο Μπι ειπε αυτο που λιγο πολυ το βλεπουμε ολοι. Πως ο Ντιγουιντι δεν εχει βοηθησει καθολου την Μπαγερν, μαλιστα εχει υπαρξει και μοιραιος ηδη 3 φορες που πηρε την τελευταια επιθεση κ η Μπαγερν εχασε το ματς. Και πως τα ονοματα και το τι εχουν πετυχει εως τωρα στην καριερα τους δεν εγγυωονται και fit/ομαδικη επιτυχια.Slow horses 7 έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 20, 2025 5:38 pm
Άρα δηλαδή ως προπονητής του Ολυμπιακού, ήξερε εάν το στάτους του παίκτη κάλυπτε ή όχι τις ανάγκες της Μπάγερν???Διότι διόρθωσε με αν κάνω λάθος , μνημονεύει την παρουσία του παίκτη σε συνάρτηση με τις 8 ήττες της Γερμανικής ομάδας. Εκτός αν τον εξουσιοδότησε ο Χέρμπερτ επί αυτού………..τέλος πάντων με ξένα κόλυβα λέω εγώ , κάνουμε ωραίες, πολύ ωραίες δηλώσεις!! Αντί να επικεντρωθούμε στα του οίκου μας και στις καλοκαιρινές χαζομάρες που έκανε ως προς την στελέχωση του ρόστερ να δούμε τι μπορούμε να διορθώσουμε, για άλλη μια φορά πετάμε λόγια του αέρα και πιάνουμε όλους τους άλλους για να δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα!
Ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν δογματικός του στυλ ας λένε ότι θέλουν τα σοσιαλ, εγώ ξέρω καλύτερα, μετά τον τραυματισμό του Έβανς και την κοιλιά που κάνει η ομάδα προσπαθεί να το μαζέψει ανεπιτυχώς θα έλεγα.
Δεν φαίνεται να έχει τακτ σε αυτά που λέει και εμφανίζονται ως προϊόν πίεσης και αποτελούν δικαιολογίες όπως λέει και ο shaq.
Ουσιαστικά τι λένε οι πρόσφατες δηλώσεις του: ότι αυτοί που υπάρχουν στο ρόστερ (που τους έφερα εγώ) δεν μπορούν να ακολουθήσουν τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και αυτοί που δεν ήρθαν (πχ Μπάτλερ, Ντιντγουντι) δεν ταίριαζαν/επαιζαν άλλες θέσεις/δεν είναι ικανοί να κάνουν την διαφορά.
Θα ήταν πιο αντρικιο να πει ότι ξέρετε κάτι, πόνταρα όλες μου τις μάρκες στον Έβανς, δεν βγήκε, έκανα λάθος, η σεζόν δεν έχει χαθεί, η ομάδα έχει βάσεις, πάμε να το γυρίσουμε.
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εγώ πραγματικά δεν ξέρω προπονητή που είναι παντα to the Point και δεν αντιφάσκει ποτέ με κάποιο τρόπο. Ούτε προπονητή που κάθεται και απολογείται στις συνεντεύξεις και καταδεικνύει όλα τα λάθη του ενα-ενα. Όλοι λίγο πολύ υπερασπίζονται κατά κάποιο τρόπο τη δουλειά τους και αναφέρονται σε τρέχοντα ζητήματα της ομαδας. Δεν κανουν ανασκοπηση στον καλοκαιρινό σχεδιασμό η στις μεταγραφές πριν 2 και 3 χρονια. Αυτό δεν σημαίνει ότι διεκδικούν το αλάθητο ή ότι εντός των τοίχων δεν κάνουν αυτοκριτική...Απλά με τον Μπαρτζώκα το πράγμα έχει ξεφύγει. Κάθε του συλλαβη αναλύεται λες και γράφει διαγώνισμα.Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 20, 2025 6:51 pmΤο πρόβλημα δεν είναι το τι είπε αυτό καθεαυτό. Είναι ο τρόπος που λέει ότι λέει από την αρχή της σεζόν.Rivers15 έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 20, 2025 6:01 pm
Νομιζω ο Μπι ειπε αυτο που λιγο πολυ το βλεπουμε ολοι. Πως ο Ντιγουιντι δεν εχει βοηθησει καθολου την Μπαγερν, μαλιστα εχει υπαρξει και μοιραιος ηδη 3 φορες που πηρε την τελευταια επιθεση κ η Μπαγερν εχασε το ματς. Και πως τα ονοματα και το τι εχουν πετυχει εως τωρα στην καριερα τους δεν εγγυωονται και fit/ομαδικη επιτυχια.
Ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν δογματικός του στυλ ας λένε ότι θέλουν τα σοσιαλ, εγώ ξέρω καλύτερα, μετά τον τραυματισμό του Έβανς και την κοιλιά που κάνει η ομάδα προσπαθεί να το μαζέψει ανεπιτυχώς θα έλεγα.
Δεν φαίνεται να έχει τακτ σε αυτά που λέει και εμφανίζονται ως προϊόν πίεσης και αποτελούν δικαιολογίες όπως λέει και ο shaq.
Ουσιαστικά τι λένε οι πρόσφατες δηλώσεις του: ότι αυτοί που υπάρχουν στο ρόστερ (που τους έφερα εγώ) δεν μπορούν να ακολουθήσουν τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και αυτοί που δεν ήρθαν (πχ Μπάτλερ, Ντιντγουντι) δεν ταίριαζαν/επαιζαν άλλες θέσεις/δεν είναι ικανοί να κάνουν την διαφορά.
Θα ήταν πιο αντρικιο να πει ότι ξέρετε κάτι, πόνταρα όλες μου τις μάρκες στον Έβανς, δεν βγήκε, έκανα λάθος, η σεζόν δεν έχει χαθεί, η ομάδα έχει βάσεις, πάμε να το γυρίσουμε.
Για τον Ντινγουιντι εν προκειμένω είχε απόλυτο δίκιο. Επί της ουσίας δημοσιογραφοι και παρατρεχαμενοι των σοσιαλ δημιούργησαν θέμα από το πουθενά και στο τέλος εκραξαν κιόλας που ο παίκτης δεν ήρθε. Απλά ο άνθρωπος εξήγησε για ποιο λογο ουδέποτε υπήρξε στόχος της ομάδας.
Κατά τ'αλλα εχει πει σε προηγούμενες δηλώσεις ότι έγιναν επαφές με παίκτες που ήθελε και για διάφορους λόγους δεν ήρθαν. Δεν είπε ποτέ ότι δεν ηθελε τον Μπατλερ.
Εμένα προσωπικά μου φτάνει πως εξηγεί πράγματα που δεν είναι τοσο ξεκάθαρα και γίνονται προϊόν παρερμηνείας. Ακούσιας ή εκούσιας. Ξέρω ότι το να ακούσω για τον Έβανς από τον Μπαρτζώκα προσωπικά είναι ουτοπικό και δε είναι της παρούσης επίσης. Τελείωσε και η ομάδα προχωράει.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
για αρχη το κραξιμο ηταν για τον μπατλερ..ο ντιγουιντι ηταν για κανα 2 μερες αφου ειχε παει ο μπατλερ στον ερυθρο οτι πως δεν πηραμε αυτον τουλαχιστον..
το οτι επειδη δεν πετυχε στην μπαγιερν δεν θα πετυχαινε και εδω και λιγο να χαμε να λεγαμε..μπορει εδω να κολλαγε και να εκανε παπαδες.
εγω πιο πολυ κολλησα που ειπε οτι ειναι 3ρο2ρι..πως γινεται να λεει οτι ο μακισικ ειναι ασσος αλλα ο ντινγουιντι ειναι 3ρι..και ο νιλικινα ασσος..που ο ντινγουιντι βγαζει 5 φορες τις ασιστ του νιλικινα..ενω για ασσο προοριζε τον τζοουνς γκαρσια..
Οποτε πιο πολυ ολα αυτα μου μοιαζουν κατσε να πιασω εναν παικτη απο αυτους που με κραζαν να το κανω λυσσα μπας και πεισω κανεναν.
το οτι επειδη δεν πετυχε στην μπαγιερν δεν θα πετυχαινε και εδω και λιγο να χαμε να λεγαμε..μπορει εδω να κολλαγε και να εκανε παπαδες.
εγω πιο πολυ κολλησα που ειπε οτι ειναι 3ρο2ρι..πως γινεται να λεει οτι ο μακισικ ειναι ασσος αλλα ο ντινγουιντι ειναι 3ρι..και ο νιλικινα ασσος..που ο ντινγουιντι βγαζει 5 φορες τις ασιστ του νιλικινα..ενω για ασσο προοριζε τον τζοουνς γκαρσια..
Οποτε πιο πολυ ολα αυτα μου μοιαζουν κατσε να πιασω εναν παικτη απο αυτους που με κραζαν να το κανω λυσσα μπας και πεισω κανεναν.
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Ντιλικινα και ο Μακκισικ όμως είναι οκ στο να σουτάρουν 2 φορές σε όλο το ματς και να κάνουν μπούκες μονο όταν υπάρχει καθαρός διάδρομος. Ο άλλος θέλει να έχει μεγάλο usage, να σκοράρει κλπ. ενω ταυτόχρονα δεν έχει ανεπτυγμενα playmaking skills. Και σου λέει ότι αυτό δεν θα ταίριαζε στον Ολυμπιακό που έχει ήδη Ντορσευ και Φουρνιε. Εγώ έτσι εξέλαβα το 2αρο3αρι. Μπορεί να κάνω και λάθος.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 20, 2025 7:23 pmγια αρχη το κραξιμο ηταν για τον μπατλερ..ο ντιγουιντι ηταν για κανα 2 μερες αφου ειχε παει ο μπατλερ στον ερυθρο οτι πως δεν πηραμε αυτον τουλαχιστον..
Ο Ντινγουιντι δινει 3 ασσίστ για 2,5 λάθη. Ε σίγουρα δεν είναι αυτό που χρειάζεται ο Ολυμπιακός...
Υ.Γ. Έπεσε κράξιμο για τον Μπάτλερ περισσοτερο επειδή εμφανίστηκε σαν κλεισμένος. Πριν αυτό, εγώ θυμάμαι να λένε όλοι: "Φέρε έναν από τους 2"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Erether την Σάβ Δεκ 20, 2025 7:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Οκ ειναι προπονητης της ομαδας και οπως θα εκανε ο καθενας στη θεση του, προστατευει τη δουλεια του. Απολυτως λογικο κ ανθρωπινο. Ο Μπαφες απ την αλλη ειπε προσφατα οτι εγιναν λαθη το καλοκαιρι.Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 20, 2025 6:51 pmΤο πρόβλημα δεν είναι το τι είπε αυτό καθεαυτό. Είναι ο τρόπος που λέει ότι λέει από την αρχή της σεζόν.Rivers15 έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 20, 2025 6:01 pm
Νομιζω ο Μπι ειπε αυτο που λιγο πολυ το βλεπουμε ολοι. Πως ο Ντιγουιντι δεν εχει βοηθησει καθολου την Μπαγερν, μαλιστα εχει υπαρξει και μοιραιος ηδη 3 φορες που πηρε την τελευταια επιθεση κ η Μπαγερν εχασε το ματς. Και πως τα ονοματα και το τι εχουν πετυχει εως τωρα στην καριερα τους δεν εγγυωονται και fit/ομαδικη επιτυχια.
Απο κει και περα το ενα που λεει δεν αναιρει το αλλο. Το οτι καποιοι απ τους παικτες του ροστερ δεν μπορουν να εκτελεσουν το πλανο δεν σημαινει πως θα μπορουσε ο οποιοσδηποτε παικταρας επειδη λεγεται Ντιγουιντι ή Μισιτς. Αντ αυτου η ομαδα προσπαθησε να παρει Μπαμπ ο οποιος δεν θελησε να ερθει, συμφωνησε με Μπατλερ προτου ο παικτης θεωρησει πως ειναι καλυτερο για τον εαυτο του να παει στον ερυθρο.
Τα μονα λαθη που βλεπω ειναι ο βασικος ρολος στον Εβανς καθως και η αποκτηση του Ντιλικινα, αλλα σε καθε περιπτωση και τα λαθη μεσα στο προγραμμα ειναι.
Χωρις να προκειται για προσωπικη αναφορα προφανως, εχουμε φτασει να ασχολουμαστε απ το πρωι μεχρι το βραδυ με τα λαθη του Μπαρτζωκα αντι με τον Ολυμπιακο. Προσωπικα θεωρω τον Μπι ηρωα που επιβιωνει σε τετοιο περιβαλλον κ ειναι ισως ο βασικοτερος λογος που εχει κερδισει το σεβασμο και τη συμπαθεια μου.
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Πραγματικά ρε φίλε δεν μπορώ να καταλάβω τι είχαν στο μυαλό τους όταν πήραν τον Αντετοκούμπο και αφησαν την ομάδα με 2 κανονικά σεντερ και 2 σοφτ τεσσαρια. Δηλαδή τι περίμεναν να συμβεί; Να γίνει σοβαρός μπασκετμπολίστας στα 28; Μόνο αν χώριζαν Μιλουτινοφ και Σάσα και ταίριαζαν τις 5αδες με ένα αθλητικό 4αρι, θα είχε νόημα. Που και πάλι υπάρχει κίνδυνος να ξεμείνουμε από παίκτες.
Πάλι καλά να λέμε που δεν εχει τραυματιστεί έως τώρα ο Μιλουτινοφ. Κάνει σεζόν εφάμιλλη του προ Τσκαα παίκτη σε όλα τα επίπεδα. Έχε τιμήσει το νέο του συμβόλαιο του και μπράβο.
Πάλι καλά να λέμε που δεν εχει τραυματιστεί έως τώρα ο Μιλουτινοφ. Κάνει σεζόν εφάμιλλη του προ Τσκαα παίκτη σε όλα τα επίπεδα. Έχε τιμήσει το νέο του συμβόλαιο του και μπράβο.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αγωνιστικά συμφωνώ αλλά δε σχολίασα αυτόRivers15 έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 20, 2025 6:25 pmΝαι στον Ολυμπιακο θα ταιριαζε ακομα λιγοτερο. Ο Ολυμπιακος οπως ηταν το καλοκαιρι δεν ειχε κ δεν εχει αναγκη απο Ντινγουιντις κ Μισιτς, αλλα παικτες σαν τον Τζεριαν Γκραντ ας πουμε ή τον Μπαμπ.big_lebowski έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 20, 2025 6:04 pm
Δεν είναι λογική αυτή,δεν ειναι ίδια τα ροστερ των 2 ομάδων για να ισχύει κάτι τέτοιο
Ένας κουκος είναι στη μπαγερν μπορεί στον οκυμπιακο να ήταν Ο,τι έπρεπε.
Με τη λογική ένας κουκος δε φέρνει την άνοιξη γτ να έρθει έστω ένας Γκραντ η Μπάμπ
Η λογική του είναι λαθος
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλησπερα παιδες. Ειμαι με πυρετο οποτε τα βλεπω ολα πιο καθαρα - θολα σημερα.
Παμε να δουμε την επικαιροτητα:
1. Για τον Λι έχω πει εδω και 2-3 εβδομαδες οτι υπαρχει ενδιαφερονναπο Τουρκια και δεν ειναι μονο για Εφες. Μαλλον θα καταληξει Μπεσικτας.
2. Για Λαρεντζακη εχω πει απο το καλοκαιρι οτι ειναι κοκκινο πανι μετα το χριστοπαναγηδι και τις παραλιγον μπουνιες με τον Μπαφε απο τοπερυσι.
3. Για τον Κωτσο εχουμε πει οτι μπορει να φυγει αμεσα για τον Αρη. Ειναι δικη του η αποφαση.
4. Για τον Χολ εχουμε πει θα φυγει εφοσον βρεθε αντικαταστατης του και υπαρχει δυσαρεσεκια κυριως για την εξωγηπεδικη ζωη του ( φημες λενε οτι ειναι τακτικος θαμωνας γνωστου στριπτιτζαδικου)
5. Για τον Ντινγουιντι αυτο που ειπε εχει μια βαση καθως ο Ντινγουιντι ειναι πιο πολυ δυο παρα 1. Αυτο που ειπε το διατυπωσε εντελως λαθος ομως. Επρεπε να πει οτ ψαχναμε παικτη με διαφορετικα χαρακτηριστικαι και παρολο που ειναι παικταρας δεν σημαινεινοτι θα σου λυσει ολα τα προβληματα. Η απλα δεν χρειαζοταν να αναφερθει σε αυτον.
6. 4-5αρι στην λιστα πλεον ειναι ο Ερλ, ο Ντιακιτε, ο Ενκαμουα και νεο ονομα ο Σαμαον Τζονσον.
7. Αν ο Μακκισικ δεν ειναι ετοιμος πολυ συντομα θα παρουμε σιγουρα παικτη στο φτερο.
Πρωτοι τα μαθατε στο basketforum
Παμε να δουμε την επικαιροτητα:
1. Για τον Λι έχω πει εδω και 2-3 εβδομαδες οτι υπαρχει ενδιαφερονναπο Τουρκια και δεν ειναι μονο για Εφες. Μαλλον θα καταληξει Μπεσικτας.
2. Για Λαρεντζακη εχω πει απο το καλοκαιρι οτι ειναι κοκκινο πανι μετα το χριστοπαναγηδι και τις παραλιγον μπουνιες με τον Μπαφε απο τοπερυσι.
3. Για τον Κωτσο εχουμε πει οτι μπορει να φυγει αμεσα για τον Αρη. Ειναι δικη του η αποφαση.
4. Για τον Χολ εχουμε πει θα φυγει εφοσον βρεθε αντικαταστατης του και υπαρχει δυσαρεσεκια κυριως για την εξωγηπεδικη ζωη του ( φημες λενε οτι ειναι τακτικος θαμωνας γνωστου στριπτιτζαδικου)
5. Για τον Ντινγουιντι αυτο που ειπε εχει μια βαση καθως ο Ντινγουιντι ειναι πιο πολυ δυο παρα 1. Αυτο που ειπε το διατυπωσε εντελως λαθος ομως. Επρεπε να πει οτ ψαχναμε παικτη με διαφορετικα χαρακτηριστικαι και παρολο που ειναι παικταρας δεν σημαινεινοτι θα σου λυσει ολα τα προβληματα. Η απλα δεν χρειαζοταν να αναφερθει σε αυτον.
6. 4-5αρι στην λιστα πλεον ειναι ο Ερλ, ο Ντιακιτε, ο Ενκαμουα και νεο ονομα ο Σαμαον Τζονσον.
7. Αν ο Μακκισικ δεν ειναι ετοιμος πολυ συντομα θα παρουμε σιγουρα παικτη στο φτερο.
Πρωτοι τα μαθατε στο basketforum
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
οταν καποιος σαν επιλογες στους κοντους εχει κανει φετος τον λι και ντιλικινα
για να μην πως για την φυγη του γκος που μπορουσε και επρεπε αν κρατησει
οταν εχει κανει αυτες τις επιλογες να του μυριζει ο ενας να του βρωμαει ο αλλος να κρινει αλλους προπονητες /ομαδες και τις επιλογες τους ειναι τουλαχιστον αστειο
για να μην πως για την φυγη του γκος που μπορουσε και επρεπε αν κρατησει
οταν εχει κανει αυτες τις επιλογες να του μυριζει ο ενας να του βρωμαει ο αλλος να κρινει αλλους προπονητες /ομαδες και τις επιλογες τους ειναι τουλαχιστον αστειο
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
@Christofis
Αυτον λες ;
Αμπαλος φαινεται
https://www.sports-reference.com/cbb/pl ... son-1.html