2019-2021-Ολυμπιακός - Μεταγραφικά νέα 2019-2021
Συντονιστής: Captains
Στο Σολτ Λέικ θα γυρνάει... Τι περιμένεις από μορμόνους :smile: ; Άσε που τι τον θες; Να αρχίσει πάλι για τον Παπαπέτρου ότι η θέση του είναι το 4 και μόνο;
Πλάκα κάνουμε, ανοίξαμε και τον περιμένουμε όπως κι άλλους καλούς φίλους του μπάσκετ.
* Κι εδώ ξεστράτισα από τη θεματική του θρεντ αλλά με παρασύρει ο Johnnys με τις σωστές ερωτήσεις σε λάθος όμως μέρος. :smile:
1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
- john wick
- Reactions: 225
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλη κινηση κατ εμε ο εν λογω,,,
Σε συναρτηση ομως με το θεμα Μιλουτινωφ κ τι ρολο θα εχει του χρονου ο 8βιος..
Μου θυμιζει τις περιπτωσεις Bendil k Brown .
Νομίζω ο Ολυμπιακός πρεπει αν μπορεσει φυσικα να ξεκαθαρίσει οσο πιο συντομα γινεται την κατασταση με τον Μιλου..
Προσωπικα δεν θα μου κανει εκπληξη αν μια ωραια πρωία ανακοινωθει ομορφα κ ωραια η ανανεωση του συμβολαιου του..Εαν φτασουμε καλοκαιρι κ μπουν κ οι λοιπες ομαδες στο κόλπο τοτε δεν εχει ελπιδες..Πιανεις λοιπον τον παικτη απο τωρα στο μπουρου μπουρου ,του διχνεις οτι αυτος θα ειναι ο νεος ηγετης για τα επομενα χρονια ,του δινεις 2 εκατομμύρια/ χρονο κ ησυχαζεις..
Εαν λοιπον μεινει ο Μιλου ,περιπτωσεις οπως του Ellis ειναι οκ..
Νομίζω ο Ολυμπιακός πρεπει αν μπορεσει φυσικα να ξεκαθαρίσει οσο πιο συντομα γινεται την κατασταση με τον Μιλου..
Προσωπικα δεν θα μου κανει εκπληξη αν μια ωραια πρωία ανακοινωθει ομορφα κ ωραια η ανανεωση του συμβολαιου του..Εαν φτασουμε καλοκαιρι κ μπουν κ οι λοιπες ομαδες στο κόλπο τοτε δεν εχει ελπιδες..Πιανεις λοιπον τον παικτη απο τωρα στο μπουρου μπουρου ,του διχνεις οτι αυτος θα ειναι ο νεος ηγετης για τα επομενα χρονια ,του δινεις 2 εκατομμύρια/ χρονο κ ησυχαζεις..
0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
- papp7
- Reactions: 663
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για να γινει αυτο με τον Μιλου θες σοβαρη διοικηση, κατι το οποιο αυτη τη στιγμη δεν εχουμε.john wick έγραψε: ↑Παρ Ιαν 24, 2020 6:16 pmΚαλη κινηση κατ εμε ο εν λογω,,,
0
Μέχρι φέτος
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Μιλάμε για έναν από τους 3 καλύτερους σεντερ της Ευρωλίγκας , αν όχι τον καλύτερο ; Ποιον σαπορτιβ ρολο ; Στην μπαρτσελονα και στη Ρεάλ να πήγαινε βασικός θα έπαιζε ; Και ακόμα καλύτερα στη τσσκα που έχουν θέμα στους ψηλούς .
Λογικά παιδιά τσσκα θα πάει με 2-3 μυρια (αν όχι νβα) για βασικός και από πίσω χαϊνς και μπολομποι που θα παίζει και 4 .
Για αυτό μου φαίνεται περίεργη η επιλογή Ελις . Οκ και τον Τζεκιρι να φέρει για πρώτο ο Ολυμπιακός θεωρώ πως η Ευρωλίγκα έχει ξεπεράσει πλέον τους ψηλούς τύπου ελις , αν δεις όλες οι ομάδες σχεδόν έχουν έναν τουλάχιστον 7-φούτερ..
0
-
- Reactions: 150
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τις πρώτες μέρες επαναλειτουργίας του φόρουμ στο τόπικ των μεταγραφών του ΠΑΟ είχε τεθεί το ερώτημα ποιος ξένος παίχτης από το Ελληνικό Πρωτάθλημα θα μπορούσε να παίξει στους δύο μεγάλους.Είχα απαντήσει ο Έλις.
Όπως όλα δείχνουν λοιπόν σύντομα θα παίζει στον Ολυμπιακό.Θα πάρει την ευκαιρία να δείξει αν αξίζει να παίξει σε αυτό το επίπεδο και πόσο μπορεί να βελτιωθεί ακόμα.Στα 2,5 χρόνια παρουσίας του στην Ελλάδα βελτιώνεται διαρκώς και έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις και στο Eurocup.
Δε μου θυμίζει τόσο περίπτωση Μπέντιλ όπως αναφέρθηκε παραπάνω.Θεωρώ πως έχει περισσότερα προσόντα και μεγαλύτερα περιθώρια βελτίωσης αρκεί να δουλέψει περισσότερο το κορμί του.Έχει κάνει πολύ καλύτερες εμφανίσεις από το περσινό Μπέντιλ.
Είναι ένας παίχτης που δείχνει να είναι μέσα στα θέλω του Μπαρτζώκα.Βέβαια δε θα έρθει για να κάνει τη διαφορά αλλά να είναι ένα από τα γρανάζια της ομάδας.Το αν αποδειχθεί καλή μεταγραφή ή όχι θα εξαρτηθεί και από το υπόλοιπο ρόστερ.
Νομίζω σιγά-σιγά η ομάδα ρίχνει ματιές και για το ρόστερ της νέας σεζόν.
Όπως όλα δείχνουν λοιπόν σύντομα θα παίζει στον Ολυμπιακό.Θα πάρει την ευκαιρία να δείξει αν αξίζει να παίξει σε αυτό το επίπεδο και πόσο μπορεί να βελτιωθεί ακόμα.Στα 2,5 χρόνια παρουσίας του στην Ελλάδα βελτιώνεται διαρκώς και έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις και στο Eurocup.
Δε μου θυμίζει τόσο περίπτωση Μπέντιλ όπως αναφέρθηκε παραπάνω.Θεωρώ πως έχει περισσότερα προσόντα και μεγαλύτερα περιθώρια βελτίωσης αρκεί να δουλέψει περισσότερο το κορμί του.Έχει κάνει πολύ καλύτερες εμφανίσεις από το περσινό Μπέντιλ.
Είναι ένας παίχτης που δείχνει να είναι μέσα στα θέλω του Μπαρτζώκα.Βέβαια δε θα έρθει για να κάνει τη διαφορά αλλά να είναι ένα από τα γρανάζια της ομάδας.Το αν αποδειχθεί καλή μεταγραφή ή όχι θα εξαρτηθεί και από το υπόλοιπο ρόστερ.
0
ο Ελις εχει δειξει στοιχεια, εχει διακριθει με τον Προμηθεα και δικαιως παιρνει την ευκαιρια του στον Ολυμπιακο. Νομιζω οτι ερχεται σαν 3ος και εχει μιση σεζον μπροστα του να δειξει αν μπορει να υπολογιζεται για παραπανω. Στην συγκριση με Μπεντιλ θα πω οτι σε σχεση με τον Γκανεζο, o Ελις που ειναι 2 χρονια μεγαλυτερος εχει παιξει και 2 χρονιες στην ευρωπη οποτε ειναι περισσοτερο ετοιμος παικτης. Ειναι σταν καταλληλη ηλικια για step up και ο Μπαρτζωκας πιστος στις αρχες του, του δινει την ευκαιριαIlias7 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 24, 2020 8:33 pmΤις πρώτες μέρες επαναλειτουργίας του φόρουμ στο τόπικ των μεταγραφών του ΠΑΟ είχε τεθεί το ερώτημα ποιος ξένος παίχτης από το Ελληνικό Πρωτάθλημα θα μπορούσε να παίξει στους δύο μεγάλους.Είχα απαντήσει ο Έλις.
Είναι ένας παίχτης που δείχνει να είναι μέσα στα θέλω του Μπαρτζώκα.Βέβαια δε θα έρθει για να κάνει τη διαφορά αλλά να είναι ένα από τα γρανάζια της ομάδας.Τον αποδειχθεί καλή μεταγραφή ή όχι θα εξαρτηθεί και από το υπόλοιπο ρόστερ.
1
1

Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
Συμφωνώ κι εγώ με τον Reignman. Εντάξει δεν κοιτάζω στο φετινό χάλι αν πήρε ή όχι παιχνίδι. Πέρσι και πρόπερσι ακόμα πήρε πάντως. Αλλά δεν υπάρχει κανείς λόγος να δώσουμε τόσα λεφτά για έναν παίκτη εκτός κι αν είναι ο Σέιν Λάρκιν.
Άσε που μας ταιριάζει καλύτερα αθλητικός ψηλός ώστε να παίξουμε το μπάσκετ που παίξαμε με Μπιρτς στο πρώτο μισό της χρονιάς που πήγαμε f4. Στο ποδόσφαιρο το λέγαμε παλιά και κατενάτσιο.... :smile:
Επίσης ήθελα να τονίσω ότι όλες οι καλές ομάδες έχουν κι από έναν ψηλό αλλά έχουν κι από έναν αθλητικό mobile.Μίκι, Χάινς/Μπολομπόι, Ντέιβις, Ντάνστον, Βέσελι/Μ.Τόμας ενώ η Μακάμπι έχει μόνον αθλητικά 5αρια: Μπλακ και στη θέση του τον Ρέινολντς, Χάντερ.
Άσε που μας ταιριάζει καλύτερα αθλητικός ψηλός ώστε να παίξουμε το μπάσκετ που παίξαμε με Μπιρτς στο πρώτο μισό της χρονιάς που πήγαμε f4. Στο ποδόσφαιρο το λέγαμε παλιά και κατενάτσιο.... :smile:
Επίσης ήθελα να τονίσω ότι όλες οι καλές ομάδες έχουν κι από έναν ψηλό αλλά έχουν κι από έναν αθλητικό mobile.Μίκι, Χάινς/Μπολομπόι, Ντέιβις, Ντάνστον, Βέσελι/Μ.Τόμας ενώ η Μακάμπι έχει μόνον αθλητικά 5αρια: Μπλακ και στη θέση του τον Ρέινολντς, Χάντερ.
0
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum