Αναζήτηση (παλιών) μελών
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

-
tarp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
Χμ κάτι ξέρεις εσύnikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 21, 2025 2:57 pmΟ basket είχε μία διαφωνία με την διαχειριστική ομάδα και υπήρξε γενικά μία όχι τόσο όμορφη κατάσταση και αποχώρησε. Αν ψάξεις τα τελευταία ποστ του θα καταλάβεις. Μπορεί να έχει επιστρέψει με νέο account, ποιος ξέρει;![]()
-
Redoctor_33

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Ευγενές αέριο

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αν κυκλοφορούσε ο basket72 ανάμεσά μας, θα το καταλαβαίναμε από την ιδιαίτερη ποιότητα των αναρτήσεών του.Ευγενές αέριο έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 21, 2025 3:36 pmΉθελα καιρό να το γράψω και μου κανες πάσα. Δεν ξέρω ποιός είναι από πίσω αλλά το άβατάρ του μου θυμίζει τον Τσίπρα![]()
Δυστυχώς, δεν κυκλοφορεί.
Αυτό με τον Knoxville νόμισα πως είναι μέγιστη τρολλιά, γι' αυτό και γέλασα. (Sorry berry, αλλά δεν σε βρίσκω δεόντως νηφάλιο !!!)
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Να υποθέσω πως είσαι κι εσύ παλιό μέλος συνεπώς?Leon Man έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 21, 2025 3:41 pmΑν κυκλοφορούσε ο basket72 ανάμεσά μας, θα το καταλαβαίναμε από την ιδιαίτερη ποιότητα των αναρτήσεών του.Ευγενές αέριο έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 21, 2025 3:36 pm
Ήθελα καιρό να το γράψω και μου κανες πάσα. Δεν ξέρω ποιός είναι από πίσω αλλά το άβατάρ του μου θυμίζει τον Τσίπρα![]()
Δυστυχώς, δεν κυκλοφορεί.
Αυτό με τον Knoxville νόμισα πως είναι μέγιστη τρολλιά, γι' αυτό και γέλασα. (Sorry berry, αλλά δεν σε βρίσκω δεόντως νηφάλιο !!!)
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
τον μπασκετ72 θα τον καταλαβαιναμε απο τα ροστερ που εκανε..εβλεπε εκει ισπανικο και ξετρυπωνε κατι κοστελους και τετοιους..Ο ρανκιν γραφει στο τουιτερ που και που δεν ξερω γιατι δεν μπαινει και εδω πλεον..Γενικα μερικα παιδια που ειχαν τσακωθει με την παλια διαχειριστικη ομαδα ισως πρεπει να τους ενημερωσουμε οτι εχει αλλαξει μηπως μπουν.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο