Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Κακεντρεχές είναι το δικό σου ποστ, στο οποίο με κράζεις χωρίς λόγο. Το γεγονός ότι ο Κολοσσός είναι κακή ομάδα στην άμυνα δεν είναι κάτι που προκύπτει από το σημερινό παιχνίδι, μια γενική διαπίστωση έκανα.Slow horses 7 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 21, 2025 2:45 pmΓια ανάλυσε το μου λίγο μπασκετικά αυτό που έγραψες και αν θέλεις γράψε μου το τι καλύτερο εχεις διαπιστώσει στο 80% των υπολοίπων ομάδων της GBL!!! …….Πολύ κακεντρεχές σχόλιο πάντως φίλε μου……..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Κυρ Δεκ 21, 2025 2:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μα όλες οι ομάδες της basketleague απέναντι σε Ολυμπιακό και παο κακές άμυνες έχουν. Τι διαφορετικό είδες τώρα. 100αρες τρώνε όλοι.BillyPao έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 21, 2025 2:52 pmΚακεντρεχές είναι το δικό σου ποστ. Το γεγονός ότι ο Κολοσσός είναι κακή ομάδα στην άμυνα δεν είναι κάτι που προκύπτει από το σημερινό παιχνίδι, γενικά είναι έτσι. Απλά βρήκες την ευκαιρία να με κράξεις χωρίς λόγο.Slow horses 7 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 21, 2025 2:45 pm
Για ανάλυσε το μου λίγο μπασκετικά αυτό που έγραψες και αν θέλεις γράψε μου το τι καλύτερο εχεις διαπιστώσει στο 80% των υπολοίπων ομάδων της GBL!!! …….Πολύ κακεντρεχές σχόλιο πάντως φίλε μου……..
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Eδω εμείς δεν παίζουμε άμυνα...θα παίξει ο Κολοσός?RedEmperor έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 21, 2025 2:55 pmΕνώ οι άλλες ομάδες της μπάσκετλιγκ παίζουν αμυναρες. Χαχαχα
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Βασικά και κάποιες ομάδες είναι πολύ κακές αμυντικά, και Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν το επιθετικό ταλέντο να πάνε ψηλά τα σκορ.RedEmperor έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 21, 2025 2:56 pmΜα όλες οι ομάδες της basketleague απέναντι σε Ολυμπιακό και παο κακές άμυνες έχουν. Τι διαφορετικό είδες τώρα. 100αρες τρώνε όλοι.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν κράζω βρε γίγαντα κανέναν…..μη έχεις σύνδρομο καταδίωξης μονίμως!!! Ο Ολυμπιακός εφέτος έχει στα μισά παιχνίδια του έχει ρίξει κατοστάρες στην GBL και σε αντικειμενικά καλύτερες ομάδες από τον συμπαθή Κολοσσό , οπότε καταλαβαίνεις ότι σήμερα ( που παρεπιπτόντως δεν θα έβαζε εκατό αν δεν το επεδίωκε ο παίκτης του Κολοσσού να δώσει βολές στον πιτσιρικά Μπουρνελέ) δεν πήγαινε τόσο ψηλά το σκορ που να δικαιολογεί τέτοιο σχόλιο!! Anyway…..όπως νομίζεις!! Καλή Κυριακή και βγάλε λίγο το οπαδικό από πάνω σου, κανένας δεν σε κυνηγάει……….απλά πρέπει να παραδεχτείς ότι το σχόλιο που έκανες στο timing που το έκανες, ε ήταν λιγάκι άκαιρο!!! Το κακεντρεχές το παίρνω πίσω αφού δεν σου άρεσε……όλα καλά!!!BillyPao έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 21, 2025 2:52 pmΚακεντρεχές είναι το δικό σου ποστ, στο οποίο με κράζεις χωρίς λόγο. Το γεγονός ότι ο Κολοσσός είναι κακή ομάδα στην άμυνα δεν είναι κάτι που προκύπτει από το σημερινό παιχνίδι, μια γενική διαπίστωση έκανα.Slow horses 7 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 21, 2025 2:45 pm
Για ανάλυσε το μου λίγο μπασκετικά αυτό που έγραψες και αν θέλεις γράψε μου το τι καλύτερο εχεις διαπιστώσει στο 80% των υπολοίπων ομάδων της GBL!!! …….Πολύ κακεντρεχές σχόλιο πάντως φίλε μου……..

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο