2019-2020-Παναθηναικός - Αγωνιστικά θέματα

Συντονιστής: Captains

Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιαν 03, 2021 9:55 pm

βοβορα παραιτησου παιδακι μου να τελειώνουμε!! εφτιαξες ομαδα που δεν εχει ουτε εναν ασσο, ουτε σουτερ, ουτε σεντερ. δεν εχει δημιουργους, δεν εχει διψα και τους εχει ξενερωσει και ολους. εχεις θαψει τους λιγους παικτες που αξιζουν ή εχουν προοπτικες να βελτιωθουν και να μεινουν στην ομαδα και βαζεις τα βυσματα μποχωριδη, φοστερ, ουαιτ.

μου εχεις εναν απο τους πιο ασουτους παικτες που υπαρχουν να βολοδερνει στη κορυφη του τριποντου και τον βλεπεις να τουβλαρει αλλα εσυ εκει να τον εχεις μεσα τριαντα λεπτα.

ο μητογλου και ο καλαιτζακης σου εφταιξαν που δεν τους εβαζες, με τον μητο να ειναι και απο τους καλυτερους.

στην αμυνα δεν συζητω. τρωμε 91 και απο το λαυριο και για ακομα μια φορα οποιος μας παιζει 1vs1 μας κανει πλακα και τα βαζουν ολα στην περιφερεια.

ντροπη του να παραιτηθει αμεσα. αυτα τα εγραφα και ακριβως μετα την ηττα απο το περιστερι. ενας χομπιστας δηλαδη τα εβλεπε πριν καν αρχισει η χρονια και αυτοι επαγγελματίες ανθρωποι δεν βλεπουν με τοσα χιλιαρικα συμβολαιο;;

το λαυριο σημερα επαιζε χωρις ψηλο!! πραγματικα ειχε τον γερομιχαλο που ειναι ελαφρυ 4αρι ως σεντερ, ενω μεχρι και τον βουλγαροπουλο εβαλε που ουτε ως εφηβος δεν εκανε την διαφορα!

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague
Reactions: 524
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Κυρ Ιαν 03, 2021 9:56 pm

-3 αλλαγές"καθαρών" ασσων σε 4 μήνες
- Εμμονή/επιμονή στον ασουτο Σαντ Ροος στο "1"
- Ύπαρξη Μποχωριδη στο ρόστερ χωρίς να έχει την ποιότητα για κάτι υψηλό
- Ασουτη ομάδα ,με 1 σουτερ στο ρόστερ
-Frontline BCL/Eurocup, καθώς ειδικά οι Έλληνες ( εκτος Παπαγιάννη φετος) δεν μπορούν κάτι περισσότερο

Ο χειρότερα σχεδιασμένος Παο εδω κι 25(?) χρονια...

ΥΓ1: Θα κραταγατε τον Μήτογλου το καλοκαίρι?
ΥΓ2: Βρε Χατζηγεωργίου, τέτοια θλίψη σε περιγραφή δεν έχω ξανακουσει...

3
1 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
Favorite players: Kobe Bean Bryant
Tracy Mac

allstar

Κυρ Ιαν 03, 2021 10:01 pm

PeristeriBCfan έγραψε:
-Frontline BCL/Eurocup, καθώς ειδικά οι Έλληνες ( εκτος Παπαγιάννη φετος) δεν μπορούν κάτι περισσότερο

μετα την νικη σας στο σουπερ καπ ειχα γραψει τα ιδια. οτι πρώτη φορα ειδα ομαδα να μην εχει ασσο, να μην εχει σουτερ, να μην εχει σεντερ. παλι καλα που βγηκε δηλαδη και ο παπαγιαννης γιατι τοτε ηταν οπως επαιξε και σημερα.

γιατι δεν επαιζε ο μητογλου ενω ηταν πολυ καλος σημερα μονο ο αρχοντας βοβορας το ξερει. το ιδιο και για καλαιτζακη.

το να βαζεις 4 συνεχομενους μηνες εναν παικτη που ειναι 3αρι και που ειναι ασουτος και μετριος σε χειρισμο πλειμεικερ, μονο παλι ο βασιλιας βοβορας το ξερει.

εγω εχω πειστει παντως μετα απο τοσους μηνες που κανει τα ιδια και τα ιδια: παιζουν μανατζαροδουλειες αλλιως δεν γινεται να βαζει τον σαντρος, τον ουαιτ και τον φοστερ και οχι μητογλου και καλαιτζακη. συν οτι μια κανονικη ομαδα θα ειχε διωξει φοστερ ογκαστ και ουαιτ και θα έφερνε ενα αθλητικο σεντερ και εναν καλο ασσο. συν αλλη μια μεταγραφη οπου κρινει καλυτερα.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague
Reactions: 524
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Κυρ Ιαν 03, 2021 10:06 pm

Tracy Mac έγραψε:
PeristeriBCfan έγραψε:

μετα την νικη σας στο σουπερ καπ ειχα γραψει τα ιδια. οτι πρώτη φορα ειδα ομαδα να μην εχει ασσο, να μην εχει σουτερ, να μην εχει σεντερ. παλι καλα που βγηκε δηλαδη και ο παπαγιαννης γιατι τοτε ηταν οπως επαιξε και σημερα.

γιατι δεν επαιζε ο μητογλου ενω ηταν πολυ καλος σημερα μονο ο αρχοντας βοβορας το ξερει. το ιδιο και για καλαιτζακη.

το να βαζεις 4 συνεχομενους μηνες εναν παικτη που ειναι 3αρι και που ειναι ασουτος και μετριος σε χειρισμο πλειμεικερ, μονο παλι ο βασιλιας βοβορας το ξερει.

εγω εχω πειστει παντως μετα απο τοσους μηνες που κανει τα ιδια και τα ιδια: παιζουν μανατζαροδουλειες αλλιως δεν γινεται να βαζει τον σαντρος, τον ουαιτ και τον φοστερ και οχι μητογλου και καλαιτζακη. συν οτι μια κανονικη ομαδα θα ειχε διωξει φοστερ ογκαστ και ουαιτ και θα έφερνε ενα αθλητικο σεντερ και εναν καλο ασσο. συν αλλη μια μεταγραφη οπου κρινει καλυτερα.
Δεν νοείται ομάδα χωρίς κανονικο ασσο, αυτό είναι το πιο βασικό. Υπάρχουν φοβεροί παίκτες με χαμηλό κασέ που πραγματικα περνάνε απαρατήρητοι πολλές φορές.
Σίγουρα παίζει κατι μανατζαρεικο, ο Παο ξαφνικά διαλεγει παίκτες απο την Κινεζική Λίγκα που σπάνια έως ποτέ το εκανε

0
Favorite players: Kobe Bean Bryant
Άβαταρ μέλους
SARAS1989

a1greece
Reactions: 223
Αγαπημένος παίκτης: Saras, Nash
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Ιαν 03, 2021 10:08 pm

Εγώ τα γράφω εδώ και μέρες για τα χάλια που έχει ο σύλλογος και σήμερα δικαιώθηκα πανηγυρικά. Αλήθεια που είναι αυτός ο τιτάνας σχολιαστής με τα advanced stats να μας εξηγήσει πόσο καλός παίκτης είναι ο σαντρος.
Εγώ τα έγραψα πριν το ματς όχι μετά χριστόν προφήτης ότι χωρίς νέντοβιτς δεν παιρνάμε τους 60π ούτε σε ματς α1.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gkostas37

a1greece
Reactions: 470
Αγαπημένη θέση: SG, SF
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Κυρ Ιαν 03, 2021 10:13 pm

Tracy Mac έγραψε:
PeristeriBCfan έγραψε:

Πες τα! Επιτέλους κάποιος να πει αυτό που βλέπουμε όλοι. Βλέπουμε εμείς τα λάθη και δεν τα βλέπει αυτός που πληρώνεται για να το κάνει. Έχω σιχαθεί να βλέπω τον αδιάφορο Ουάιτ αντί του Μήτογλου. Να βλέπω τον Μπέντιλ να παίζει ενώ δεν του βγαίνει το παιχνίδι. Να επιμένει με Σαντ Ρος στον άσσο και ο Καλαϊτζάκης να μην παίρνει την παραμικρή ευκαιρία. 2 κεριά πρέπει να ανάβει σε Νέντοβιτς και Παπαπέτρου που μόνοι τους έχουν πάει να γυρίσουν αγώνες, ειδάλως θα έχανε με κάτω τα χέρια σχεδόν σε όλους τους αγώνες. Η ομάδα είναι πολυ, πολύ, πολύ βαθιά άρρωστη. Ένα μπάσκετ είχαμε και μας το έκοψαν και αυτό

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SARAS1989

a1greece

Κυρ Ιαν 03, 2021 10:21 pm

Έχουμε το χειρότερο προπονητικό επιτελείο στην α1. Είναι απίστευτο πόσο μίκρυνε ο σύλλογος από τη στιγμή που έκλεισε τη κάνουλα ο πρόεδρος και πολύ φοβάμαι ότι δεν έχουμε δει ακόμα το πάτο του βαρελιού

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
A.CAB II

senior
Reactions: 321
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: 3D
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Κυρ Ιαν 03, 2021 10:28 pm

Βόβορα το τερμάτισες μαν. Χωρίς άσσο πάμε μήνες τώρα και το κατάπιαμε. Χωρίς κανονικό 2ο πεντάρι και το κατάπιαμε. Χωρίς σουτέρ και το κατάπιαμε.
Η μπάλα στον Παπαπέτρου ή στο Νέντοβιτς και άγιος ο θεός είναι το σύστημα. Σήμερα ο ένας πέθανε στο 2ο ημίχρονο και ο άλλος παραήταν ντιβα για να παίξει άμυνα. Δεν πήρε και δυο μπάλες κια μας έκανε και μουτράκια. Μας κάνει και χάρη βλέπεις...
Ο ΣαντΡοος κάνει τρελή κοιλιά καιρό τώρα. Ακούνητος βέβαια αλλά και ποιόν να βάλει; Βέβαια αντί του τραγικού Μπόχω μπορούσαμε να δούμε και κανάν Καλαιτζάκη ας πούμε.
Καλά για το Μήτογλου που ήταν και απ' τους καλύτερους σήμερα δεν το συζητάμε. Πάγκο σε όλο το φινάλε για να παίζει το περιφερώμενο κορμί του Παπατζόν (κάκιστος σήμερα, τον εκθέτει ο ίδιος ο Βόβορας παίζοντας τόση ώρα). Ο Ουάιτ εννοείται ακούνητος. Δεν τον παίρνει και στην επόμενη του ομάδα λέω εγώ.

Βασικά τι να πρωτοπείς; Τους έπεσε βαριά η βασιλόπιτα; Να μιλήσουμε για άμυνα που δεν χωράει ΚΑΜΙΑ δικαιολογία που παίζουμε έτσι χάλια; Δηλαδή και κορμιά έχουμε και αθλητικότητα. Ε κάνε ρε φίλε τη δουλειά σου και στήσε κανονική ομάδα να παίζουν κανονική άμυνα. Επίθεση έτσι κι αλλιώς ότι φωτίσει τους Παπανέντοβιτς θα παίξουμε.

1
1 Εικόνα
Tracy Mac

allstar

Κυρ Ιαν 03, 2021 10:36 pm

A.CAB II έγραψε:
Βόβορα το τερμάτισες μαν. Χωρίς άσσο πάμε μήνες τώρα και το κατάπιαμε. Χωρίς κανονικό 2ο πεντάρι και το κατάπιαμε. Χωρίς σουτέρ και το κατάπιαμε.
Η μπάλα στον Παπαπέτρου ή στο Νέντοβιτς και άγιος ο θεός είναι το σύστημα. Σήμερα ο ένας πέθανε στο 2ο ημίχρονο και ο άλλος παραήταν ντιβα για να παίξει άμυνα. Δεν πήρε και δυο μπάλες κια μας έκανε και μουτράκια. Μας κάνει και χάρη βλέπεις...
Ο ΣαντΡοος κάνει τρελή κοιλιά καιρό τώρα. Ακούνητος βέβαια αλλά και ποιόν να βάλει; Βέβαια αντί του τραγικού Μπόχω μπορούσαμε να δούμε και κανάν Καλαιτζάκη ας πούμε.
Καλά για το Μήτογλου που ήταν και απ' τους καλύτερους σήμερα δεν το συζητάμε. Πάγκο σε όλο το φινάλε για να παίζει το περιφερώμενο κορμί του Παπατζόν (κάκιστος σήμερα, τον εκθέτει ο ίδιος ο Βόβορας παίζοντας τόση ώρα). Ο Ουάιτ εννοείται ακούνητος. Δεν τον παίρνει και στην επόμενη του ομάδα λέω εγώ.

Βασικά τι να πρωτοπείς; Τους έπεσε βαριά η βασιλόπιτα; Να μιλήσουμε για άμυνα που δεν χωράει ΚΑΜΙΑ δικαιολογία που παίζουμε έτσι χάλια; Δηλαδή και κορμιά έχουμε και αθλητικότητα. Ε κάνε ρε φίλε τη δουλειά σου και στήσε κανονική ομάδα να παίζουν κανονική άμυνα. Επίθεση έτσι κι αλλιώς ότι φωτίσει τους Παπανέντοβιτς θα παίξουμε.
ετσι οπως τα λες. ποιον να πρωτοβαλει; αλλα γιατι δεν κανει τρεις μεταγραφες να παρει ασσο κανονικο, να παει σαντ ρος στο 3 μονο, να παρει εναν ακομα αθλητικό σεντερ και να παρει και εναν σουτερ 2-3αρι. να φύγουν ογκαστ-ουαιτ-φοστερ και κανας ιαν και διπλαρος που δεν εχουν λογο υπαρξης στην ομαδα. να αναλαβει δηλαδη οτι εκανε λαθη το καλοκαιρι(λαθη που τα εβλεπαν ενα καρο χομπιστες σε φορουν αλλα τελος παντων) και να τα διορθωσει.

αυτος την εστησε την ομαδα χαλια και αυτος δεν την αλλαζει κιολας! τρατζικ.

και όντως οπως ειπε και ενα παιδι απο πανω, πρεπει να ειναι η χειρότερη δομηση της ομαδας εβερ και μια απο τις χειροτερες παγκοσμιως λεω εγω καθως ομαδα μπασκετ χωρις ασσο δεν εχω δει ουτε σε γ' τοπικο!

0
Άβαταρ μέλους
SARAS1989

a1greece

Κυρ Ιαν 03, 2021 10:40 pm

Ο βόβορας ακόμα να παραιτηθεί;

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2563
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Ιαν 03, 2021 10:45 pm

Tracy Mac έγραψε:
A.CAB II έγραψε:

ετσι οπως τα λες. ποιον να πρωτοβαλει; αλλα γιατι δεν κανει τρεις μεταγραφες να παρει ασσο κανονικο, να παει σαντ ρος στο 3 μονο, να παρει εναν ακομα αθλητικό σεντερ και να παρει και εναν σουτερ 2-3αρι. να φύγουν ογκαστ-ουαιτ-φοστερ και κανας ιαν και διπλαρος που δεν εχουν λογο υπαρξης στην ομαδα. να αναλαβει δηλαδη οτι εκανε λαθη το καλοκαιρι(λαθη που τα εβλεπαν ενα καρο χομπιστες σε φορουν αλλα τελος παντων) και να τα διορθωσει.

και όντως οπως ειπε και ενα παιδι απο πανω, πρεπει να ειναι η χειρότερη δομηση της ομαδας εβερ και μια απο τις χειροτερες παγκοσμιως λεω εγω καθως ομαδα μπασκετ χωρις ασσο δεν εχω δει ουτε σε γ' τοπικο!
Πως να γίνουν όλα αυτά;
Και να έχει δει τα προβλήματα και να έχει βρει τρόπο να τα διορθώσει υπάρχουν λεφτά για 3 προσθήκες και τις αποζημιώσεις άλλων 3 για να λύσουν τα συμβόλαια τους;

0
Άβαταρ μέλους
SARAS1989

a1greece

Κυρ Ιαν 03, 2021 10:51 pm

pan24 έγραψε:
Tracy Mac έγραψε:

Πως να γίνουν όλα αυτά;
Και να έχει δει τα προβλήματα και να έχει βρει τρόπο να τα διορθώσει υπάρχουν λεφτά για 3 προσθήκες και τις αποζημιώσεις άλλων 3 για να λύσουν τα συμβόλαια τους;
Αν δεν έχουν λεφτα ας πετάξουν λευκή πετσέτα και ας βάλλουν τους μικρους καλαιτζακη , μαντζουκα να παιξουν και ας αρχίσουν σχεδιασμό για του χρόνου ξεκινώντας από την επιλογή του κατάλληλου προπονητή

2
2 Εικόνα
Tracy Mac

allstar

Κυρ Ιαν 03, 2021 11:10 pm

pan24 έγραψε:
Tracy Mac έγραψε:

Πως να γίνουν όλα αυτά;
πανω κατω τα ιδια λεφτα θα δωσουν αν ολοκληρωσουν την συνεργασία με καποιους παικτες, με το να δωσουν αποζημίωση και να παρουν νεους.

παντως πως καθε χρονο ολες μα ολες οι ομαδες διωχνουν παικτες οποτε θελουν και παιρνουν νεους μεσουσης της σεζον και εμεις δεν μπορουμε δεν μπορω να το καταλαβω. και ο προμηθεας εδιωξε μιση ομαδα και πηρε αλλους, το ιδιο και ο ερυθρος.

επισης οπως λεει και ο Saras (ναι θα συμφωνησω με Saras :lol: ) αν δεν θελουν να αλλαξουν παικτες τοτε ας βαλουν τους μικρους ή να βαζουν μονο ελληνες και ας φτιαξουν ομαδα για του χρονου.

0
austerity_blues
Reactions:

Κυρ Ιαν 03, 2021 11:27 pm

Tracy Mac έγραψε:
πανω κατω τα ιδια λεφτα θα δωσουν αν ολοκληρωσουν την συνεργασία με καποιους παικτες, με το να δωσουν αποζημίωση και να παρουν νεους.
ούτε κάτα διάνοια, εκτός κι αν οι παίκτες που θα έρθουν έχουν μισθούς Λαυρίου. για αρχή κανείς δε ξέρει τι αποζημίωση θα ζητήσουν αυτοί που υποθετικά θα διώξετε.

δεν είδα τον αγώνα, αλλά πολύ σοβαρά το έχετε πάρει φίλοι Παναθηναϊκοί. μιλάμε για αγώνα που δεν έχει καμία μα καμία σημασία είτε τον χάσεις είτε τον κερδίσεις. είναι αδύνατο να αποκτήσουν κίνητρο οι παίκτες σε τέτοιους αγώνες, αγγαρεία κάνουν. τώρα θα μου πείτε, χρειάζονται κίνητρο για να κερδίσουν το Λαύριο; ε είναι και σε κακό φεγγάρι αγωνιστικά η ομάδα, οι παίκτες πιθανότατα θα βαριόντουσαν και λίγο, δε θέλει και πολύ.

αυτό που θέλω να πω είναι να κρίνετε την ομάδα και τον προπονητή για τις εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα, για έναν αγώνα με το Λαύριο δεν έχει νόημα. αν κερδίζατε και ο Μπέντιλ π.χ. έβαζε 30 πόντους δε νομίζω ότι θα έλεγε κανείς "τι υπερσκόρερ είναι αυτός" ή "τι μαέστρος είναι ο Βόβορας".

Tracy Mac

allstar

Κυρ Ιαν 03, 2021 11:54 pm

austerity_blues έγραψε:
Κυρ Ιαν 03, 2021 11:27 pm
Tracy Mac έγραψε:
ούτε κάτα διάνοια, εκτός κι αν οι παίκτες που θα έρθουν έχουν μισθούς Λαυρίου. για αρχή κανείς δε ξέρει τι αποζημίωση θα ζητήσουν αυτοί που υποθετικά θα διώξετε.

δεν είδα τον αγώνα, αλλά πολύ σοβαρά το έχετε πάρει φίλοι Παναθηναϊκοί. μιλάμε για αγώνα που δεν έχει καμία μα καμία σημασία είτε τον χάσεις είτε τον κερδίσεις. είναι αδύνατο να αποκτήσουν κίνητρο οι παίκτες σε τέτοιους αγώνες, αγγαρεία κάνουν. τώρα θα μου πείτε, χρειάζονται κίνητρο για να κερδίσουν το Λαύριο; ε είναι και σε κακό φεγγάρι αγωνιστικά η ομάδα, οι παίκτες πιθανότατα θα βαριόντουσαν και λίγο, δε θέλει και πολύ.

αυτό που θέλω να πω είναι να κρίνετε την ομάδα και τον προπονητή για τις εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα, για έναν αγώνα με το Λαύριο δεν έχει νόημα. αν κερδίζατε και ο Μπέντιλ π.χ. έβαζε 30 πόντους δε νομίζω ότι θα έλεγε κανείς "τι υπερσκόρερ είναι αυτός" ή "τι μαέστρος είναι ο Βόβορας".
αρχικα δεν παιζανε για να χασουν και ειδικα στο τεταρτο δεκαλεπτο πιεζαν 4/4 για να το γυρισουν.

επισης δεν εβλεπες τα τουβλα του σαντ ρος και του μποχωριδη ουτε την σέντρα Βυντρα του ουαιτ απο την γωνια ελευθερος αιρμπολ απο πανω ουτε την πασα πανω απο το ταμπλω του μπεντιλ 5 μετρα υψος.

σαφως δεν εχει διαφορα μεγαλη. αν πεις στον ογκαστ και στον φοστερ οτι φετος δεν ξαναπαιζεις λες να θελουν να μεινουν; παίρνουν μια μικρη αποζημιωση και τελος. αλλιως του χρονου θα ξερουν οτι δεν θα βρουν ουτε το μισο συμβολαιο φετινο, συν οτι ποτε ξανα ευρωλιγκα. δεν τους συμφερει για κανα 50 χιλ παραπανω να χασουν πολλα καλυτερα μελλοντικα συμβολαια. συν οτι θα βρουν και αλλη ομαδα.

επισης τετοια εποχη μπορει να βρεις καλο παικτη με λιγα λεφτα γιατι μπορει να εχει ξεμεινει. και δεν ειναι αναγκη να τους αντικαταστησεις ολους με πολυ καλα συμβολαια. μπορεις να παρεις και καποιον που αξιζει λιγα αλλα εχει ποτενσιαλ.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”