Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Mo Bampa που παίζει τώρα; Και θέλει και buy out; Νομίζω ότι είναι χωρίς ομάδα από πέρυσι.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 21, 2025 6:02 pmγια να λεει αμεσα εξελιξεις ειναι καποιος που ειναι ηδη ελευθερος..ε ο μονος με ''ονομα΄΄ που μου ερχεται ειναι ο μπαμπα..ο οποιος στεκει να ζηταει μπαι αουτ για αυτην την σεζον.Στο μονο που δεν ταιριαζει ειναι να παιζει σοβαρη αμυνα..οχι οτι δεν μπορει αν θελει..αλλα αυτος βαριεται που ζει.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ως νέο μέλος που διαβάζει χρόνια το φόρουμ η αίσθηση μου είναι πως ο λεγάμενος του Χριστοφη* είναι νεαρός σε ηλικία και ζητάει buy out για μέσα στη χρονιά και όχι για το καλοκαίρι. και το Μόρις μέχρι το καλοκαίρι τον υπογράψαμε, δε νομίζω να κολλάμε εκεί.
*μιας και το φερε η κουβέντα, είχα πάντα την απορία αν αυτοπροσδιορίζεσαι ως Χριστόφης ή Χριστοφής, έχω πετύχει και τα δύο εκεί έξω.
*μιας και το φερε η κουβέντα, είχα πάντα την απορία αν αυτοπροσδιορίζεσαι ως Χριστόφης ή Χριστοφής, έχω πετύχει και τα δύο εκεί έξω.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Λοιπον δεν θα μπω σε λεπτομερειες καθως στο τελος θα μου κοψουν τηννπληροφορηση. Η συγκριση μου με τον Μορρις ηταν οτι αξιζε την αναμονη αν ποκτηθει τελικα και δεν θα ειναι κανενας Μενσα αλλα και οτι δεν ανερχομενο ταλεντο τυπου Τραορε ή Ντιακιτε. Προφανως και ζηταει ΝΒΑ out για φετος.
*** Ειναι Χριστοφής το οποιο ειναι το μικρο μου ονομα, πολυ συχνο ονομα παλια στην Κυπρο το εχει αντικατασταθει πλεον απο το Χρηστος και εχει μεινει πλεον σαν επιθετο.
*** Ειναι Χριστοφής το οποιο ειναι το μικρο μου ονομα, πολυ συχνο ονομα παλια στην Κυπρο το εχει αντικατασταθει πλεον απο το Χρηστος και εχει μεινει πλεον σαν επιθετο.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οκ, αν μπορείς απαντά έστω σε αυτό: είναι από τα ονόματα που έχουν γραφτεί - ακουστεί εδώ στο τοπικ;Christofis έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 21, 2025 7:29 pmΛοιπον δεν θα μπω σε λεπτομερειες καθως στο τελος θα μου κοψουν τηννπληροφορηση. Η συγκριση μου με τον Μορρις ηταν οτι αξιζε την αναμονη αν ποκτηθει τελικα και δεν θα ειναι κανενας Μενσα αλλα και οτι δεν ανερχομενο ταλεντο τυπου Τραορε ή Ντιακιτε. Προφανως και ζηταει ΝΒΑ out για φετος.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο