ειναι νεο μελος απλα διαβαζε χρονια το φορουμbig_lebowski έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 21, 2025 5:07 pmΝα υποθέσω πως είσαι κι εσύ παλιό μέλος συνεπώς?Leon Man έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 21, 2025 3:41 pm
Αν κυκλοφορούσε ο basket72 ανάμεσά μας, θα το καταλαβαίναμε από την ιδιαίτερη ποιότητα των αναρτήσεών του.
Δυστυχώς, δεν κυκλοφορεί.
Αυτό με τον Knoxville νόμισα πως είναι μέγιστη τρολλιά, γι' αυτό και γέλασα. (Sorry berry, αλλά δεν σε βρίσκω δεόντως νηφάλιο !!!)![]()
Αναζήτηση (παλιών) μελών
Συντονιστής: Captains
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εσύ δε μου είχες γράψει ότι είσαι κάποιο πρώην μέλος που επέστρεψες με άλλο όνομα;yawn.brigade έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 21, 2025 6:47 pmσε παρακαλώ να ανακαλέσεις, είμαι κι εγώ καινούριο μέλος που διάβαζα από παλιά το φόρουμ και δεν έχω καμία σχέση με κάποιον austerity blues που έφυγε τότε που έγινε ο χαμός με τον τζαζ θρύλος![]()
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αυτό ακριβώς έγραψα και τώραBillyPao έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 21, 2025 7:27 pmΕσύ δε μου είχες γράψει ότι είσαι κάποιο πρώην μέλος που επέστρεψες με άλλο όνομα;yawn.brigade έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 21, 2025 6:47 pm
σε παρακαλώ να ανακαλέσεις, είμαι κι εγώ καινούριο μέλος που διάβαζα από παλιά το φόρουμ και δεν έχω καμία σχέση με κάποιον austerity blues που έφυγε τότε που έγινε ο χαμός με τον τζαζ θρύλος![]()
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
οι περισσότεροι που γράφουν καιρό και συχνά στο φόρουμ έχουν αναγνωρίσιμο από τους υπόλοιπους ύφος οπότε όταν φεύγουν και επιστρέφουν με νέο ακκάουντ είναι σχετικά εύκολο να καταλάβεις ποιοι είναι.
προσωπικά είμαι υπέρ του να επιστρέφουν με νέο ακκάουντ και να κάνουν μια νέα αρχή χωρίς να γίνεται θέμα ακόμα και μέλη που έχουν φάει μπαν, αρκεί φυσικά να μη μιλάμε για ξεδιάντροπα τρολ αλλά για άτομα που γράφουν καιρό και απλά πού και πού ξεφεύγουν.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Σε άτομα που –στα δικά μου μάτια τουλάχιστον– περισσότερο τρολ θυμίζουν, αναφερόμουν.yawn.brigade έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 21, 2025 7:39 pmοι περισσότεροι που γράφουν καιρό και συχνά στο φόρουμ έχουν αναγνωρίσιμο από τους υπόλοιπους ύφος οπότε όταν φεύγουν και επιστρέφουν με νέο ακκάουντ είναι σχετικά εύκολο να καταλάβεις ποιοι είναι.
προσωπικά είμαι υπέρ του να επιστρέφουν με νέο ακκάουντ και να κάνουν μια νέα αρχή χωρίς να γίνεται θέμα ακόμα και μέλη που έχουν φάει μπαν, αρκεί φυσικά να μη μιλάμε για ξεδιάντροπα τρολ αλλά για άτομα που γράφουν καιρό και απλά πού και πού ξεφεύγουν.
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Παλιό μέλος όχι, αλλά παρακολουθώ το φόρουμ αρκετά χρόνια.big_lebowski έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 21, 2025 5:07 pmΝα υποθέσω πως είσαι κι εσύ παλιό μέλος συνεπώς?Leon Man έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 21, 2025 3:41 pm
Αν κυκλοφορούσε ο basket72 ανάμεσά μας, θα το καταλαβαίναμε από την ιδιαίτερη ποιότητα των αναρτήσεών του.
Δυστυχώς, δεν κυκλοφορεί.
Αυτό με τον Knoxville νόμισα πως είναι μέγιστη τρολλιά, γι' αυτό και γέλασα. (Sorry berry, αλλά δεν σε βρίσκω δεόντως νηφάλιο !!!)![]()
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
πως νομιζεις εγινε η αναβαθμιση του φορουμyawn.brigade έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 21, 2025 8:37 pmκαι τον τουλούμπα πάντως όταν έφυγα τον άφησα με 4 φάουλ και debate για το αν πρέπει να πάρει το 5ο, πώς βρέθηκε να έχει τώρα μόνο δύο; τι συναλλαγές κάτω από το τραπέζι γίνονται στα υπόγεια του basketforum;
όλα στο φως!

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο