Αναζήτηση (παλιών) μελών
Συντονιστής: Captains
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
γραψε γραμμα στον αγιο βασιληtokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 21, 2025 9:13 pmΚαι γω θέλω να μου σβηστούν μερικά έχω δείξει καλή διαγωγή τελευταία που απευθυνόμαστε;![]()
Σοβαρά τώρα πως γίνεται αυτό;
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
yawn.brigade έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 21, 2025 7:00 pmεμένα η απορία μου είναι τι απέγινε ο AlexD, μου άρεσαν πολύ το ποστ του.
Ω ναι , όλα πολύ ποιοτικά μέληtokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 21, 2025 4:37 pmΘυμάται κανείς τον TWISM ;
Ο jazzthrylos είχε δεχτεί πολύ άδικη μεταχείριση από έναν παλιότερο mod. Και εξαιτίας αυτού είχαν αποχωρήσει πολλά παιδιά τότε.
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- papp7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πωω με τον AlexD παίζαμε ''μάπες''(καλά διαφωνίες με σεντόνια όχι τίποτα ακραίοyawn.brigade έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 21, 2025 7:00 pmεμένα η απορία μου είναι τι απέγινε ο AlexD, μου άρεσαν πολύ το ποστ του.
Αν και για εμένα του basket72 είναι μεγαλύτερη απώλεια (ντάξει έχουμε και εμείς τις αδυναμίες μας). Ωστόσο υπάρχουν πολλά μέλη που είτε αποχώρησαν , είτε δεν γράφουν που είχαν εξαιρετική πένα. Και καλό είναι να επιστρέψουν τόσο γιατί λείπουν όσο γιατί το συγκεκριμένο φόρουμ με τα καλά του και τα κακά του είναι ίσως το καλύτερο στέκι για κάποιον που θέλει να μιλήσει για μπάσκετ.
Και κάτι για τον JohnyPao που επιστρέφει. Εγώ θυμάμαι τα ποστ του μεχρι το 2023 αρχές 2024 (όπου πήρα ένα διάλειμμα τόσο για τον τζαζ , όσο γιατί δεν υπήρχε χρόνος) , κοντρολαρισμένα , μπασκετικά , ωραίες αναλύσεις , πολλές φορές μάλιστα του είχα δώσει εύσημα για τα κείμενα του. Ωστόσο το 2025 με την επιστροφή μου είδα άλλο εντελώς χρήστη, άλλο ύφος/ άλλη πένα , πιο επιθετικό με τη λογική του να μπει σε αντιπαραθέσεις ή να ρίξει λάδι στη φωτιά, πράγματα τέλος πάντων που με παραξένεψαν γιατί δεν συμβάδιζαν με την εικόνα που είχα. Δεν ξέρω τι έφταιξε και τι μεσολάβησε , ελπίζω τουλάχιστον τώρα που πήρε ένα διάλειμμα , να έχει κάνει την αυτοκριτική του και να γυρίσει ως johnypao του 2023 και πίσω. Έλα να γράφουμε και να διαβάζουμε κανένα μπασκετικό σεντόνι ρε άνθρωπε!
Μέχρι φέτος
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν είχα σκοπό να το αναφέρω, αλλά μιας και αναφέρθηκες στον JohnnyPao, με ενημέρωσε ότι δε σκοπεύει να επιστρέψει.papp7 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 22, 2025 7:16 amΚαι κάτι για τον JohnyPao που επιστρέφει. Εγώ θυμάμαι τα ποστ του μεχρι το 2023 αρχές 2024 (όπου πήρα ένα διάλειμμα τόσο για τον τζαζ , όσο γιατί δεν υπήρχε χρόνος) , κοντρολαρισμένα , μπασκετικά , ωραίες αναλύσεις , πολλές φορές μάλιστα του είχα δώσει εύσημα για τα κείμενα του. Ωστόσο το 2025 με την επιστροφή μου είδα άλλο εντελώς χρήστη, άλλο ύφος/ άλλη πένα , πιο επιθετικό με τη λογική του να μπει σε αντιπαραθέσεις ή να ρίξει λάδι στη φωτιά, πράγματα τέλος πάντων που με παραξένεψαν γιατί δεν συμβάδιζαν με την εικόνα που είχα. Δεν ξέρω τι έφταιξε και τι μεσολάβησε , ελπίζω τουλάχιστον τώρα που πήρε ένα διάλειμμα , να έχει κάνει την αυτοκριτική του και να γυρίσει ως johnypao του 2023 και πίσω. Έλα να γράφουμε και να διαβάζουμε κανένα μπασκετικό σεντόνι ρε άνθρωπε!yawn.brigade έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 21, 2025 7:00 pmεμένα η απορία μου είναι τι απέγινε ο AlexD, μου άρεσαν πολύ το ποστ του.
-
EPTASFAIROS13

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν μπορείς να το αλλάξεις εσυ,μονο οι mod, στειλε σε καποιον να στο φτιαξει.EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Τετ Δεκ 24, 2025 11:35 amΜπορεί κάποιος να με βοηθήσει με απλά λόγια πως να κάνω τo Exasfairos..... Εptasfairos????
Password δεν θυμάμαι μπαίνω αυτόματα.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κανε υπομονή αδελφέ μέχρι το Μάιο να πας κατευθείαν στο 8σφαιροςEPTASFAIROS13 έγραψε: ↑Τετ Δεκ 24, 2025 11:35 amΜπορεί κάποιος να με βοηθήσει με απλά λόγια πως να κάνω τo Exasfairos..... Εptasfairos????
Password δεν θυμάμαι μπαίνω αυτόματα.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο