Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Christofis

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Δεκ 23, 2025 12:37 pm

big_lebowski έγραψε:
Τρί Δεκ 23, 2025 12:24 pm
O Μό Μπαμπά είναι ολίγον τι ανέκδοτο μπασκετικα

Ο Μπασει είναι κατ εμέ η καλύτερη επιλογή διότι είναι ποιο 5 ,ποιο παίκτης ρακέτας(εκεί κάτ εμέ χωλαίνει ο Ολυμπιακός)

Ο Ερλ Ρόμπινσον είναι 4ρι κλασσικό, το 5 μπαίνει χαριστικά δίπλα του αλλά δεν έχει skill set για 5 ειδικά σε φυσικά προσοντα(αθλητικοτητα ,wingspan κλπ).Γυμνασμένο κορμί κ καλό μπασκετικο iq ωστοσο
Θα συμφωνησω για Μπαμπα ειδικα εφοσον ειναι και ανενεργος.

Ο Μπασσει συμπληρωνει τα κουτακια στην αμυνα οχι ομως στον Ορθολογισμο του ροστερ

Ο ρομπινσον Ερλ για ευρωπη μια χαρα αθλητικος ειναι να παιξει την θεση. Για μενα η καλυτερη περιπτωση

Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Δεκ 23, 2025 12:39 pm

Dimmitz έγραψε:
Τρί Δεκ 23, 2025 12:33 pm
Ο Mo Bamba ρε παιδιά παίζει κάπου; Νομίζω ότι όργια free agent από το καλοκαίρι..

Με τι αγωνιστικό ρυθμό θα έρθει; Παίζεται αν θα είναι πιο φιτ αυτός ή ο ο Φαλ.
Δεν εχει λογικη και εχω σκασει απο το πρωι που το ρωτησα και το εμαθα καθως καπου το ειδα στο Χ κα επαθα ενα μινι εγκεφαλικο.

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:

Τρί Δεκ 23, 2025 12:43 pm

O Mo Bamba είναι επιλογή ανέκδοτο, θα είναι ο αντίστοιχος "Νιλικίνα" της frontline, δηλαδή θα αναρωτιόμαστε όλοι πως και γιατί ήρθε.

Ο Ρόμπινσον Ερλ είναι καλός παίχτης, αλλά εγώ ρε παιδιά δεν βλέπω πουθενά ότι είναι πεντάρι. Stretch τεσσάρι με καλό iq και πάσα βλέπω.

Ο Bassey είναι η δικιά μου προτίμηση εκ των τριών, με δεδομένο ότι έχουμε θέματα στην άμυνα και ήδη το ένα μας πεντάρι (Χολ), είναι μπασκετικά "χαζός" και δεν μπορεί να ακολουθήσει την ομαδική άμυνα. Ενώ και ο Μιλού ως βασικό πεντάρι δεν είναι και αμυντικός ογκόλιθος, λόγω της άμυνας με αλλαγές που παίζουμε και εκθέτει τα αργά του πόδια.

Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Δεκ 23, 2025 12:47 pm

Αυτο το λεω με επιφυλαξη γιατι περισσοτερο σαν φημη μου μεταφερθηκε και δεν το πιστευω οπως δεν το πολυ πιστευει και η πηγη μου. Το λεω γιατι θα το διαβασετεισως και σημερα το απογευμα απο τους γνωστους insiders. Υπαρχει κουβεντα με Ταιρικ αλλα και προσεγγιση απο τον μανατζερ του Ραιτ για επιστροφη.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Δεκ 23, 2025 12:55 pm

Christofis έγραψε:
big_lebowski έγραψε:

Ο Μπασει είναι κατ εμέ η καλύτερη επιλογή διότι είναι ποιο 5 ,ποιο παίκτης ρακέτας(εκεί κάτ εμέ χωλαίνει ο Ολυμπιακός)

Ο Ερλ Ρόμπινσον είναι 4ρι κλασσικό, το 5 μπαίνει χαριστικά δίπλα του αλλά δεν έχει skill set για 5 ειδικά σε φυσικά προσοντα(αθλητικοτητα ,wingspan κλπ).Γυμνασμένο κορμί κ καλό μπασκετικο iq ωστοσο

Ο Μπασσει συμπληρωνει τα κουτακια στην αμυνα οχι ομως στον Ορθολογισμο του ροστερ

Ο ρομπινσον Ερλ για ευρωπη μια χαρα αθλητικος ειναι να παιξει την θεση. Για μενα η καλυτερη περιπτωση
Θεωρείς πως μπορεί να καλύψει το 5 ο Ερλ σε περίπτωση απουσίας του Μιλου?Δλδ σχήμα Βεζε-Ερλ πχ?Εγώ δε το πιστεύω,θα είναι πρόβλημα αμυντικα
Όταν λέω αθλητικός δεν εννοώ γυμνασμενος,μια χαρά γυμνασμενος είναι.Εννοω physical tools,αλμα wingspan κλπ

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Τρί Δεκ 23, 2025 12:57 pm

Christofis έγραψε:
Τρί Δεκ 23, 2025 12:47 pm
Αυτο το λεω με επιφυλαξη γιατι περισσοτερο σαν φημη μου μεταφερθηκε και δεν το πιστευω οπως δεν το πολυ πιστευει και η πηγη μου. Το λεω γιατι θα το διαβασετεισως και σημερα το απογευμα απο τους γνωστους insiders. Υπαρχει κουβεντα με Ταιρικ αλλα και προσεγγιση απο τον μανατζερ του Ραιτ για επιστροφη.
Ειδικά του Ράιτ πρέπει να είναι αντίστοιχο σενάριο με Ναντίρ Χιφί. Αλλά υποθετικά μιλώντας και με θεωρητική ελευθερία επιλογής, εξυπακούεται πως οποιοσδήποτε εκ των Ράιτ ή Ταϊρίκ Τζόουνς θα ήταν καλύτερη επιλογή για εμάς από τους τρεις NBAers.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Έχει όμως λογική να έρθει ο Μο Μπάμπα σαν τρίτος σέντερ αν υποθέσουμε ότι ο Μπαρτζώκας δεν θέλει να πάει τον Χολ πίσω στο ροτέιτον.

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Τρί Δεκ 23, 2025 1:11 pm

big_lebowski έγραψε:
Christofis έγραψε:

Θεωρείς πως μπορεί να καλύψει το 5 ο Ερλ σε περίπτωση απουσίας του Μιλου?Δλδ σχήμα Βεζε-Ερλ πχ?Εγώ δε το πιστεύω,θα είναι πρόβλημα αμυντικα
Όταν λέω αθλητικός δεν εννοώ γυμνασμενος,μια χαρά γυμνασμενος είναι.Εννοω physical tools,αλμα wingspan κλπ
Aθλητικά είναι στα επίπεδα του Λάϊλς της Ρεαλ. Δηλαδή ακόμα και για Ευρώπη δεν είναι τίποτα το αξιοσημείωτο.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Δεκ 23, 2025 1:18 pm

big_lebowski έγραψε:

Μακράν………του δεύτερου ο Ερλ είναι το καλύτερο φιτ στον Ολυμπιακό!!!

Slow horses 7

euroleague
Reactions:

Τρί Δεκ 23, 2025 1:22 pm

Conan1982 έγραψε:
Έχει όμως λογική να έρθει ο Μο Μπάμπα σαν τρίτος σέντερ αν υποθέσουμε ότι ο Μπαρτζώκας δεν θέλει να πάει τον Χολ πίσω στο ροτέιτον.
Μα, ο Μό Μπάμπα είναι τρεις φορές καλύτερος μπασκετμπολίστας από τον Ντόντα , με κοινό χαρακτηριστικό τους την ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ( δεν στο λέω τυχαία) και την μηδενική προσαρμογή στο διάβασμα του παιχνιδιού!!! Οπότε δεν έχει καμία μα καμία λογική να έρθει ως τρίτος……..μη λύνοντας παράλληλα κανένα από τα προβλήματα που συναντάς εφέτος στο 4-5 ειδικά!!! Θέλεις stretch παίκτη, στην χειρότερη ένα γομάρι τύπου Bassey !!!

Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Δεκ 23, 2025 1:47 pm

Παιδια ο Μπασει ειναι ο κερβερος στην αμυνα.

Ο ερλ ειναι το ιδανικο φιτ. Πιστεύω οτι μπορει να παίξει 5 πολυ καλυτερα απο οτι ο Χολ ως βασικος εαν τραυματιστει ο Μιλου, Πιστευω οτι ταιριαζει με
ολους τους ψηλους μας.

Ο Μπαμπα σε θεμα ταλεντου και προσοντων ειναι παικταρας απιστευτος. Αλλα ο Μπαμπα χωρις κινητρο ειναι χειροτερος απο τον Χολ. Η ενσταση μου ειναι στο κινητρο που δεν πιστευω οτι το εχει. Γενικα πιστευω οτι αν αποκτηθει τελικα θα ειναι γιατι δεν τα βρηκαμε στο NBA buyout με τους αλλους και η πιθανοτητα να βγει πατατα μεταγραφη σε σχεση να βγει επιτυχημενη γερνει προς την πρωτη περιπτωση.

AO DAFNIS

euroleague
Reactions:

Τρί Δεκ 23, 2025 1:56 pm

Δεν έχω δει κανέναν από τους 3 που αναφέρετε αλλά νομίζω ότι η ομάδα πρέπει να φέρει παίχτη ο οποίος θα μπορεί να καλύψει τους Βεζενκοφ, Πιτερς στην άμυνα, Κάτι που γινόταν με Φαλ πχ. Όσο η ομάδα απέχει τόσο πολύ από το να χαρακτηριστεί 2way θα υπάρχει πρόβλημα σημαντικό. Ιδανικό σενάριο αθλητικός/αμυντικός που να μπορεί να παίξει αλλαγές και μπροστά ας την πιάνει και από το κοτσάνι

Από αυτά που λέτε ο Μπάσει μου ακούγεται σαν καλύτερο φιτ. Επιστροφή Ραιτ θα είναι αυτοκτονία με τέτοια 4άρια που έχουμε και θα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα στο ριμπάουντ. Ο Ράτι το καλύτερο δίδυμο το έκανε με τον Πετρούσεφ που είχε μέγεθος.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Τρί Δεκ 23, 2025 1:57 pm

Συνολικά καλύτερος παίκτης πρέπει να είναι ο Ρόμπινσον αλλά εγώ νομίζω ότι η ομάδα χρειάζεται τον Μπασει.
Εκτός και αν ο ερλ μπορεί να σταθεί σε παρόμοιο επίπεδο αμυντικά, απ τα βίντεο δεν προκύπτει κάτι τέτοιο πάντως

Slow horses 7

euroleague
Reactions:

Τρί Δεκ 23, 2025 2:05 pm

Knoxville έγραψε:
Τρί Δεκ 23, 2025 1:11 pm
big_lebowski έγραψε:

Aθλητικά είναι στα επίπεδα του Λάϊλς της Ρεαλ. Δηλαδή ακόμα και για Ευρώπη δεν είναι τίποτα το αξιοσημείωτο.
Καλά τώρα το να συγκρίνεις αθλητικά δύο παίχτες διαφορετικών θέσεων……..είναι τελείως παράταιρο!!! Μπορεί ο καθένας να έχει την Α ή την Β άποψη για έναν παίκτη, αλλά μην πηγαίνουμε και στο άλλο άκρο!! Τί σχέση παικτικά έχει ο Lyles με τον Earl???

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Δεκ 23, 2025 2:18 pm

Ανώτερος ποιοτικά ο Λάιλς αλλά ίδιες θέσεις παίζουν.
PF κλασσικοί είναι και οι δύο που κατά συνθήκη ίσως ανεβαίνουν λίγο center (όχι ιδανικα)

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”