Euroleague 18η Αγωνιστική:Zalgiris vs Panathinaikos Aktor (23/12, 20:00)
Συντονιστής: Captains
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Sharp Shooter

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Να με συγχωρείτε οι αγαπητοί Παναθηναϊκοί και χωρίς να έχω σκοπό κανενός είδους ragebait. Αλλα αυτό που έκανε ο Nunn είναι για να του κρεμάσεις το δελτίο και να μην ξαναπαίξει. Ευτυχώς που επικράτησε η ψυχραιμία και δεν ξέσπασε σοβαρός καβγάς. Και κυρίως ευτυχώς που δεν τραυματίστηκε ο Ράιτ.
Και δεν είναι η πρώτη φορά που πηγαίνει εντελώς αντισυναδελφικά και άγαρμπα σε φάση, χωρίς την παραμικρή έγνοια για το αν αυτό που κάνει είναι επικίνδυνο.
Και δεν είναι η πρώτη φορά που πηγαίνει εντελώς αντισυναδελφικά και άγαρμπα σε φάση, χωρίς την παραμικρή έγνοια για το αν αυτό που κάνει είναι επικίνδυνο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sharp Shooter την Τρί Δεκ 23, 2025 8:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Τραγική κίνηση, έπρεπε να χε αποβληθεί.Sharp Shooter έγραψε: ↑Τρί Δεκ 23, 2025 8:37 pmΝα με συγχωρείτε οι αγαπητοί Παναθηναϊκοί και χωρίς να έχω σκοπό κανενός είδους ragebait. Αλλα αυτό που έκανε ο Nunn είναι για να του κρεμάσεις το δελτίο και να μην ξαναπαίξει. Ευτυχώς που επικράτησε η ψυχραιμία και δεν ξέσπασε σοβαρός καβγάς. Και κυρίως ευτυχώς που δεν τραυματίστηκε ο Ράιτ.
Και δεν είναι η πρώτη φορά που πηγαίνει εντελώς αντίσυναδελφικά και άγαρμπα σε φάση, χωρίς την παραμικρή έγνοια για το αν αυτό που κάνει είναι επικίνδυνο.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Έχουμε πει για τον ναν, βγάζει ενα τουπε ότι είναι ο Τζόρνταν της Ευρώπης, δεν κάνει ποτέ λάθος, το ύφος του είναι μονίμως ότι με αδικουνε κλπ, με αποκορύφωμα αυτά τα περίεργα που κάνει στην άμυνα. Δυστυχώς ενώ είναι μεγάλη παικταρα, εμένα προσωπικά ο χαρακτήρας του με κάνει να νιώθω άβολα (για να το πω ευγενικά).Sharp Shooter έγραψε: ↑Τρί Δεκ 23, 2025 8:37 pmΝα με συγχωρείτε οι αγαπητοί Παναθηναϊκοί και χωρίς να έχω σκοπό κανενός είδους ragebait. Αλλα αυτό που έκανε ο Nunn είναι για να του κρεμάσεις το δελτίο και να μην ξαναπαίξει. Ευτυχώς που επικράτησε η ψυχραιμία και δεν ξέσπασε σοβαρός καβγάς. Και κυρίως ευτυχώς που δεν τραυματίστηκε ο Ράιτ.
Και δεν είναι η πρώτη φορά που πηγαίνει εντελώς αντίσυναδελφικά και άγαρμπα σε φάση, χωρίς την παραμικρή έγνοια για το αν αυτό που κάνει είναι επικίνδυνο.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
και κρεμασμα δελτιου μην σου πωSharp Shooter έγραψε: ↑Τρί Δεκ 23, 2025 8:37 pmΝα με συγχωρείτε οι αγαπητοί Παναθηναϊκοί και χωρίς να έχω σκοπό κανενός είδους ragebait. Αλλα αυτό που έκανε ο Nunn είναι για να του κρεμάσεις το δελτίο και να μην ξαναπαίξει. Ευτυχώς που επικράτησε η ψυχραιμία και δεν ξέσπασε σοβαρός καβγάς. Και κυρίως ευτυχώς που δεν τραυματίστηκε ο Ράιτ.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο