Α2 , Αγωνιστική Περίοδος 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Παρελθόν από τους Θεσσαλούς ο Σκρίνσκι οπότε ανοίγει ο δρόμος για ξένο αντικαταστάτη που σαφώς θα προσφέρει πολλά παραπάνω. Ο Χαντζής ήδη ήταν καθοριστικός με την Ερυθραία επιστρέφοντας σε γνώριμο περιβάλλον, αλλά με το Αιγάλεω να ενισχύεται και αυτό και ομάδες όπως η Δάφνη, οι Μαχητές και το Παπάγου να έχουν μια καλή κάβα 4-5 νικών από τους Σοφάδες, θα χρειαστούν μια υπέρβαση στον δεύτερο γύρο για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.kojito έγραψε: ↑Παρ Δεκ 19, 2025 11:33 am
ΓΣ Σοφάδων - Πανερυθραϊκός 2 Απογοήτευση στους Σοφάδες που δύσκολα θα ανατρέψουν την κατάσταση πλέον. Ναι μεν επιστρέφει ο Χαντζής που θα τους γεμίσει στις θέσεις της περιφέρειας, θα πάρουν και Αμερικάνο σκόρερ λογικά, αλλά σίγουρα χρειάζεται και ένας έμπειρος Έλληνας.
Δόξα Λευκάδας είναι επίσης το φαβορί για Μπαλό, τον οποίο θέλουν κι άλλες ομάδες της κατηγορίας, ώστε να αποκτήσει μια καλή λύση στο 4-5 αφού ο Λεγκίκας αργεί ακόμα.
Συμφωνώ, γενικά το hype για φέτος ήταν αρκετά υψηλό ενώ το ρόστερ δεν έδειχνε κάτι τέτοιο, μετά με την έλευση του Σμιθ κάπως άλλαξε η κατάσταση, τώρα δεν θεωρώ ότι ο Γιαπλες καταδίκασε την πορεία της ομάδας, ίσα ίσα αλλά τέλος πάντων
-
therebounder

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
nextplay

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: New York
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα και καλές γιορτές,είμαι καινούργιος στον σχολιασμό αλλά παρακολουθώ χρόνια την Α2 και επίσης σας διαβάζω χρόνια!
Θα δίνω και γω τα inside info που μπορεί να έχω και τις προβλέψεις μου!!
Ένα που έμαθα σήμερα ήταν πως ο Κωνσταντινίδης αποχωρεί από τον Κόροιβο μετά την περίεργη απομάκρυνση Γιαπλέ...
Ένα που έμαθα σήμερα ήταν πως ο Κωνσταντινίδης αποχωρεί από τον Κόροιβο μετά την περίεργη απομάκρυνση Γιαπλέ...
Καιρός ήταν,το παλικάρι δεν τράβηξε φέτοςnextplay έγραψε: ↑Παρ Δεκ 26, 2025 12:59 amΚαλησπέρα σε όλη την ομάδα και καλές γιορτές,είμαι καινούργιος στον σχολιασμό αλλά παρακολουθώ χρόνια την Α2 και επίσης σας διαβάζω χρόνια!
Χρόνια πολλά σε όλη την ομάδα με υγεία!!!
-
nextplay

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλημέρα σε όλους,μαθαίνω από την Αρτα πως πολλές ομάδες θέλουν να ενισχυθούν αλλά δεν υπάρχουν παίχτες διαθέσιμοι...
Ο coach Κουρης θέλει να δουλέψει αυτήν την στιγμή με το ρόστερ του και δεν κοιτάζει κάτι,η Λευκάδα ψάχνει μια ακόμη ποιοτική προσθήκη φαίνεται να το βλέπουν ζεστά φέτος για Final4,ο Χατζηνικόλας έχει αρχίσει και κάνει απόσβεση ήδη...
Τον Βολο δεν τον βλέπω καλά ύστερα από τη εξαιρετικό ξεκίνημα που έκανε δείχνει σημάδια διάλυσης,πιστεύω πως με Σοφάδες κ Αιγάλεω θα συμπληρώσουν την τριάδα της καθόδου....
Ο coach Κουρης θέλει να δουλέψει αυτήν την στιγμή με το ρόστερ του και δεν κοιτάζει κάτι,η Λευκάδα ψάχνει μια ακόμη ποιοτική προσθήκη φαίνεται να το βλέπουν ζεστά φέτος για Final4,ο Χατζηνικόλας έχει αρχίσει και κάνει απόσβεση ήδη...
Τον Βολο δεν τον βλέπω καλά ύστερα από τη εξαιρετικό ξεκίνημα που έκανε δείχνει σημάδια διάλυσης,πιστεύω πως με Σοφάδες κ Αιγάλεω θα συμπληρώσουν την τριάδα της καθόδου....
- gspara

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
- Προειδοποιήσεις:
0
Εχεις δικιο και η προσθηκη θα ειναι στον ασσο για την Λευκαδα γιατι τον ψιλοκαιει τον Xατζηνικολα σε αυτη την θεση.Κριμα να μην παρει ολοκληρη την ιπποδυναμη απο τον παιχταρα.Μαζι με Robinson στην 5αδα θα δουμε πολυ ωραια πραγματα απο το συγκεκριμενο duo.Οπως φανηκε και χθες εναντιον του ΓΣΕ,η Λευκαδα με Robinson στην 5αδα ειναι ομαδα-τιτλου.Δεν θα βαρεθω να το γραφω οτι ειναι απιθανος παιχτης!! Σημαντικη και η επιστροφη Λεγκικα αν και ηταν αναμενομενα βαρυς.
-
nextplay

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ενίσχυση για τους στρατηγούς με τον Χουγκαζ...
Δεν έχει παίξει ακόμη μπάσκετ το παιδί για να έχουμε άποψη αλλά από τον Αγγελή που δεν έπεισε πως μπορεί την Α2 πιστεύω θα προσφέρει περισσότερο...
Τα πεύκα ψάχνουν για έλληνα κοντό με τον Κωνσταντινιδη να είναι σε πρώτο πλάνο...
Το Αιγάλεω ψάχτηκε για ψηλό από το πάνω ράφι αλλά κ ο Μελι κ ο Ματαλιωτακης νομίζω αρνήθηκαν...
Έχει δέκα μέρες για να τελειώσουν οι μεταγραφές δεν βλέπω να γίνονται πολλά....
Δεν έχει παίξει ακόμη μπάσκετ το παιδί για να έχουμε άποψη αλλά από τον Αγγελή που δεν έπεισε πως μπορεί την Α2 πιστεύω θα προσφέρει περισσότερο...
Τα πεύκα ψάχνουν για έλληνα κοντό με τον Κωνσταντινιδη να είναι σε πρώτο πλάνο...
Το Αιγάλεω ψάχτηκε για ψηλό από το πάνω ράφι αλλά κ ο Μελι κ ο Ματαλιωτακης νομίζω αρνήθηκαν...
Έχει δέκα μέρες για να τελειώσουν οι μεταγραφές δεν βλέπω να γίνονται πολλά....

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο