Euroleague 18η Αγωνιστική:Zalgiris vs Panathinaikos Aktor (23/12, 20:00)
Συντονιστής: Captains
-
Stelios97

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Nunn
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Θελει λεει να κανει πρωτο το γιουρτσεβεν ο αταμαν!τωρα τι να πεις πραγματικα!εγω να παιξω τετοια τρυπα πισω δεν θα υπαρχει!εδω θα ειμαστε με σοβαρους ψηλους ολη τη χρονια να τα λεμε!χτες παραλιγο να γινουν ντανκαν ο μπιρουτις με το ραιτ φανταστειτε!αν παρουν κανα ψηλο οι απεναντι να δουμε που θα παμε!ο χολμς ποσο χρονο θελει να στρωσει να τον περιμενω μεχρι το φαιναλ φορ η μπα?
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ποτέ δεν είπε οτι θέλει να κάνει πρώτο τον Γιουρτσεβέν ο Αταμαν.Stelios97 έγραψε: ↑Τετ Δεκ 24, 2025 10:21 amΘελει λεει να κανει πρωτο το γιουρτσεβεν ο αταμαν!τωρα τι να πεις πραγματικα!εγω να παιξω τετοια τρυπα πισω δεν θα υπαρχει!εδω θα ειμαστε με σοβαρους ψηλους ολη τη χρονια να τα λεμε!χτες παραλιγο να γινουν ντανκαν ο μπιρουτις με το ραιτ φανταστειτε!αν παρουν κανα ψηλο οι απεναντι να δουμε που θα παμε!ο χολμς ποσο χρονο θελει να στρωσει να τον περιμενω μεχρι το φαιναλ φορ η μπα?
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Α2. Μηνύματα και συμπεριφορές οι οποίες απαξιώνουν το επίπεδο του συνόλου των χρηστών της κοινότητας basketforum.gr (spam/chat posts ή/και συνεχείς αναφορές των ίδιων πραγμάτων, λιτές περιττές αναφορές (πχ +1), "ανάλαφρα" πειράγματα που υποθάλπτουν οπαδική κόντρα, αλλά και δημοσιεύσεις γενικότερα που δεν εμπίπτουν επακριβώς σε παραπάνω κατηγορία, αλλά ανατροφοδοτούν τις συγκεκριμένου είδους δημοσιεύσεις) αποδοκιμάζονται και σε επαναλαμβανόμενες περιπτώσεις, τιμωρούνται.
+1 φάουλ στον Stelios97 για παραβίαση του παραπάνω κανονισμου. Ο χρήστης δεν έχει ούτε ένα παραγωγικό μπασκετικό ποστ κυριολεκτικά,όλα είναι διωξε τον Γιουρτσεβεν και πάρε 4ρι.Δεν ειναι αυτο το επιπεδο του διαλόγου που θέλουμε.Καθε επόμενο τέτοιου τυπου ποστ θα θεωρείται spam και συνεχή αναφορά του ίδιου πράγματος κατά τον παραπάνω κανονισμο κ θα τιμωρείται άμεσα με φαουλ
+1 φάουλ στον Stelios97 για παραβίαση του παραπάνω κανονισμου. Ο χρήστης δεν έχει ούτε ένα παραγωγικό μπασκετικό ποστ κυριολεκτικά,όλα είναι διωξε τον Γιουρτσεβεν και πάρε 4ρι.Δεν ειναι αυτο το επιπεδο του διαλόγου που θέλουμε.Καθε επόμενο τέτοιου τυπου ποστ θα θεωρείται spam και συνεχή αναφορά του ίδιου πράγματος κατά τον παραπάνω κανονισμο κ θα τιμωρείται άμεσα με φαουλ
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
O Χολμς θα είναι πρώτος σέντερ μας, εφόσον βρει ρυθμό και επανέλθει στο επίπεδο πριν τον τραυματισμό του. Άλλωστε είναι ο μόνος 2-way ψηλός που διαθέτουμε και μπορεί να σταθεί και στα δυο σημεία του παρκέ με αξιώσεις. Από κει και πέρα, ανάλογα το ματς, δεύτερος σέντερ θα μπαίνει στο ματς ή ο Φαρίντ όταν χρειάζεται ενέργεια και άμυνα ή ο Ομέρ, απέναντι σε ομάδες που κουμπώνει καλά, όπως χθες δηλαδή.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
EPTASFAIROS13

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν θέλω να διανοηθώ να παίζουμε όπως τους περσινους τελικούς με Ολυμπιακό που έκαναν πάρτυ στο 4- 5!!!!! με Γιουρτσεβεν και Χολμς ακόμα να ψάχνει τα πατήματα του. Τους τραυματιστηκε ο Φαλ και ο Βεζενκοφ και πάλι πάρτυ μας έκαναν. Αφού φαίνεται ο Αμερικανός ότι δεν τραβάει αμυντικα. Δηλαδή μόνο με τον Φαριντ αν είναι στην μέρα του και για πόσα λεπτά στο παρκέ;;;;;;; Το υπόλοιπο χρονικό διάστημα θα μαστε τρύπα κάτω από την στεφανη.
Κάποτε είχα πει ότι ο Γιουρτσεβεν θα είναι η ταφόπλακα του Αταμαν. Ελπίζω να μην επιβεβαιωθώ.
Έναν ρολιστα επίσης στο 2/3, χωρις απαιτήσεις χρόνου, ανερχόμενο ταλέντο δεν μπορούμε να βρούμε;;;;;
Αν νομίζουμε ότι οι φορμαρισμένο αντίπαλοι την άνοιξη στα play off και ΦΦ θα είναι όπως η χθεσινή Ζαλγκιρις μάλλον θα απογοητευτουμε..... Το ταβάνι του Ομέρ είναι συγκεκριμένο και περιορισμένο.
Κάποτε είχα πει ότι ο Γιουρτσεβεν θα είναι η ταφόπλακα του Αταμαν. Ελπίζω να μην επιβεβαιωθώ.
Έναν ρολιστα επίσης στο 2/3, χωρις απαιτήσεις χρόνου, ανερχόμενο ταλέντο δεν μπορούμε να βρούμε;;;;;
Αν νομίζουμε ότι οι φορμαρισμένο αντίπαλοι την άνοιξη στα play off και ΦΦ θα είναι όπως η χθεσινή Ζαλγκιρις μάλλον θα απογοητευτουμε..... Το ταβάνι του Ομέρ είναι συγκεκριμένο και περιορισμένο.
Το πρόβλημα το παναθηναϊκού στους ψηλούς από πέρυσι μετά τον τραυματισμό του λεσορ, είναι προφανώς η έλλειψη παίχτη που θα λογίζεται ως βασικός. Ο δεύτερος ή τρίτος σε μια ομάδα δεν είναι υποχρεωτικό να είναι αμυντικός. Πολλές φορές βλέπουμε γκαρντ που έρχονται από τον πάγκο μόνο για να σουτάρουν χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να παίξουν άμυνα, όπως και το αντίθετο βέβαια, παίχτες που έρχονται από τον πάγκο μόνο γι να παίξουν άμυνα. Αν ο Χολμς φέτος έπαιζε σαν ψηλός αξίας 2,5 εκατ. προφανώς η δουλειά που θα απαιτούνταν από τον γιουρτσεβεν θα ήταν εντελώς διαφορετική και θα ήταν απολύτως επαρκής στο ρόλο του. Ο Χολμς έχει ταλαιπωρηθεί από την απουσία του από το γήπεδο και αυτό σε συνδυασμό με το ότι είναι η πρώτη του επαφή με το ευρωπαϊκό μπάσκετ τον έχει πάει πίσω. Τα ομαδικά αθλήματα γενικά στην παραγματιξη ζωή δεν είναι βιντεοπαιχνίδια να μαζεύεις τους καλύτερους τους καλύτερους και να τους βάζεις να παιζου. Ευτυχώς που αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις είναι επαγγελματίες και ξέρουν τι δουλειά κάνουν. Επισης δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να αφήσεις έναν παίχτη με το ταλέντο του γιουρτσεβεν να φύγει, δλδ αν προκύψει κάποια αλλαγή, μιας και πρώτο θα ψάχνεις, δεν είμαι σίγουρος πως σκοπός της ομάδας θα ήταν να ξεφορτωθεί τον Τούρκο. Η δουλειά των οπαδών βέβαια είναι να γκρινιάζουν ώστε να πιέζονται οι διοικήσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, παραγωγικό είναι αυτό. Και κάτι άσχετο για τέλος μιας και δεν γράφω πολύ συχνά, μου κάνει εντύπωση πόσο έχει πέσει το επίπεδο του φόρουμ τα τελευταία πολλά χρόνια, τόσο από επίπεδο μπασκετικων απόψεων, όσο και θεμάτων εδιαφεροντος. Εχει καταντήσει φόρουμ για ολυμπιακούς και παναθηναϊκούς. Εχουν εξαφανιστεί όσοι ασχολούνταν με τις υπόλοιπες εθνικές κατηγορίες και τα τοπικά πρωταθλήματα, τα θέματα αυτά είναι σχεδόν ανύπαρκτα και έχω την αίσθηση ότι αυτό συνέβη γιατί έγινε ρεσάλτο από φανατικούς και άσχετους οπαδούς στο φόρουμ. Καλά Χριστούγεννα με υγεία
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ποστ που μιλάει με τη φωνή της λογικής. Σπανίζει δυστυχώς τελευταία εδώ μέσα. Κακές γιορτές επίσης.J.W. έγραψε: ↑Τετ Δεκ 24, 2025 11:42 amΤο πρόβλημα το παναθηναϊκού στους ψηλούς από πέρυσι μετά τον τραυματισμό του λεσορ, είναι προφανώς η έλλειψη παίχτη που θα λογίζεται ως βασικός. Ο δεύτερος ή τρίτος σε μια ομάδα δεν είναι υποχρεωτικό να είναι αμυντικός. Πολλές φορές βλέπουμε γκαρντ που έρχονται από τον πάγκο μόνο για να σουτάρουν χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να παίξουν άμυνα, όπως και το αντίθετο βέβαια, παίχτες που έρχονται από τον πάγκο μόνο γι να παίξουν άμυνα. Αν ο Χολμς φέτος έπαιζε σαν ψηλός αξίας 2,5 εκατ. προφανώς η δουλειά που θα απαιτούνταν από τον γιουρτσεβεν θα ήταν εντελώς διαφορετική και θα ήταν απολύτως επαρκής στο ρόλο του. Ο Χολμς έχει ταλαιπωρηθεί από την απουσία του από το γήπεδο και αυτό σε συνδυασμό με το ότι είναι η πρώτη του επαφή με το ευρωπαϊκό μπάσκετ τον έχει πάει πίσω. Τα ομαδικά αθλήματα γενικά στην παραγματιξη ζωή δεν είναι βιντεοπαιχνίδια να μαζεύεις τους καλύτερους τους καλύτερους και να τους βάζεις να παιζου. Ευτυχώς που αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις είναι επαγγελματίες και ξέρουν τι δουλειά κάνουν. Επισης δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να αφήσεις έναν παίχτη με το ταλέντο του γιουρτσεβεν να φύγει, δλδ αν προκύψει κάποια αλλαγή, μιας και πρώτο θα ψάχνεις, δεν είμαι σίγουρος πως σκοπός της ομάδας θα ήταν να ξεφορτωθεί τον Τούρκο. Η δουλειά των οπαδών βέβαια είναι να γκρινιάζουν ώστε να πιέζονται οι διοικήσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, παραγωγικό είναι αυτό. Και κάτι άσχετο για τέλος μιας και δεν γράφω πολύ συχνά, μου κάνει εντύπωση πόσο έχει πέσει το επίπεδο του φόρουμ τα τελευταία πολλά χρόνια, τόσο από επίπεδο μπασκετικων απόψεων, όσο και θεμάτων εδιαφεροντος. Εχει καταντήσει φόρουμ για ολυμπιακούς και παναθηναϊκούς. Εχουν εξαφανιστεί όσοι ασχολούνταν με τις υπόλοιπες εθνικές κατηγορίες και τα τοπικά πρωταθλήματα, τα θέματα αυτά είναι σχεδόν ανύπαρκτα και έχω την αίσθηση ότι αυτό συνέβη γιατί έγινε ρεσάλτο από φανατικούς και άσχετους οπαδούς στο φόρουμ. Καλά Χριστούγεννα με υγεία
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τα φόρουμς (φόρα αν είσαι των λατινικών) είναι απομεινάρια του "παλιού" ίντερνετ και ως τέτοια έχουν το δομικό πρόβλημα να χάνουν μέλη πιο εύκολα από το να κερδίζουν νέα. Όσο περνάει ο καιρός, ο κόσμος αποχωρεί για διάφορους λόγους. Βαρεμάρα, διαφωνίες (που μπορεί να οδηγήσουν και σε μαζική αποχώρηση), αλλαγές στη ζωή, ενηλικίωση, λιγότερος χρόνος γενικά. Αυτό κουβαλάει και ενός είδους κοινωνική αδράνεια που όταν αρχίζουν να απέχουν άνθρωποι με τους οποίους έχεις δέσει, σταδιακά αποσύρεσαι κι εσύ.J.W. έγραψε: ↑Τετ Δεκ 24, 2025 11:42 amΚαι κάτι άσχετο για τέλος μιας και δεν γράφω πολύ συχνά, μου κάνει εντύπωση πόσο έχει πέσει το επίπεδο του φόρουμ τα τελευταία πολλά χρόνια, τόσο από επίπεδο μπασκετικων απόψεων, όσο και θεμάτων εδιαφεροντος. Εχει καταντήσει φόρουμ για ολυμπιακούς και παναθηναϊκούς. Εχουν εξαφανιστεί όσοι ασχολούνταν με τις υπόλοιπες εθνικές κατηγορίες και τα τοπικά πρωταθλήματα, τα θέματα αυτά είναι σχεδόν ανύπαρκτα και έχω την αίσθηση ότι αυτό συνέβη γιατί έγινε ρεσάλτο από φανατικούς και άσχετους οπαδούς στο φόρουμ. Καλά Χριστούγεννα με υγεία
Το πρόβλημα είναι ότι αυτό δύσκολα αναπληρώνεται. Το ίντερνετ έχει αλλάξει εντελώς από το 2007 που έκανες εγγραφή στο φόρουμ. Η συζήτηση έχει μεταφερθεί σε άλλα μέσα και ένα bulletin board δύσκολα μπορεί να αντικαταστήσει όσους χάνει με ανθρώπους αντίστοιχης διάθεσης και κουλτούρας.
Μιας και έκανες και νύξη στις μικρότερες ομάδες και στα τοπικά πρωταθλήματα: εκεί το ενδιαφέρον έχει μειωθεί παντού και εννοώ και irl. Τα τοπικά πλέον δεν έχουν σχέση με το παρελθόν σε θεατές. Σε πολλά τουρνουά δεν βλέπεις ούτε καν τους γονείς. Έχει συρρικνωθεί η ίδια η βάση, και είναι αναμενόμενο να εξαφανίζεται και η συζήτηση γύρω από αυτή. Η ΕΣΚΑΝΑ νομίζω δεν έκανε αγωνιστική ή τελοσπάντων έχει τρομερά θέματα γιατί είναι όλοι οι υπάλληλοι απλήρωτοι.
Ο οπαδισμός έχει μερίδιο ευθύνης. Απλώς δεν ξέρω αν μπορούμε να του δώσουμε όλο το βάρος ενώ έχουν αλλάξει:
(α) ο κόσμος, (β) ο τρόπος που παρακολουθούμε αθλητισμό και (γ) το ιντερνετ και ο τρόπος που μιλάμε σε αυτό.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο