Βρε αδερφέ……τον είχαμε ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ!!!! Άστο να πάει το παλιάμπελο………και δεν θέλω να μιλήσω, γιατί έκανα τόσο υπομονή με τις παπάτζες τις δημοσιογραφικές ( και προπονητικές δυστυχώς) που άκουγα που…….ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!! Να περάσει αυτή η χρονιά να οργανωθούμε εξαρχής……..ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΚΑΙ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ………Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Δεκ 23, 2025 11:39 pmΑυτόν πρέπει να πάρουμε το καλοκαίρι..και θα είμαστε τούμπανο.Slow horses 7 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 23, 2025 11:29 pmΑ ρε Butler, A ρε Butler…………….τι παιχταράς είσαι αγόρι μου!!!!
Ας όψεται ο………άντε μην επανέλθουμε πάλι στα ΐδια!!!
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
του μορις του βαλατε κανα +1 ?Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Δεκ 23, 2025 11:39 pmΑυτόν πρέπει να πάρουμε το καλοκαίρι..και θα είμαστε τούμπανο.Slow horses 7 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 23, 2025 11:29 pmΑ ρε Butler, A ρε Butler…………….τι παιχταράς είσαι αγόρι μου!!!!
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
αρκει κι ο μαν να ειναι οντως εκει να πιασει τη μπαλα...berry έγραψε: ↑Τρί Δεκ 23, 2025 12:08 amΣταματησα να διαβαζω εκει με το σομπρερο
Luke Sikma: The "Point-Forward" Masterclass
Sikma’s game is often compared to Nikola Jokić or Draymond Green in terms of how he manipulates the defense from the high post.
The "Sombrero" Passing: Sikma is famous for holding the ball high above his head (the "Sombrero" position) to look over the defense. He doesn't just pass to the open man; he passes to the spot where the man will be open in two seconds.
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
μαθηματικο μυαλο δηλαδηberry έγραψε: ↑Τρί Δεκ 23, 2025 12:08 amΣταματησα να διαβαζω εκει με το σομπρερο
Luke Sikma: The "Point-Forward" Masterclass
Sikma’s game is often compared to Nikola Jokić or Draymond Green in terms of how he manipulates the defense from the high post.
The "Sombrero" Passing: Sikma is famous for holding the ball high above his head (the "Sombrero" position) to look over the defense. He doesn't just pass to the open man; he passes to the spot where the man will be open in two seconds.
Καλημερα και χρόνια πολλά.....
Μο Μαμπα γιατί????
Ο Φαλ ΆΝ επιστρέψει και με τον Μιλου υγιη θα έχουμε πλεόνασμα και υπερβολη...
Εμείς θέλουμε εναν παιδί ΤΕΡΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ που να μπορεί να παίξει κυνηγώντας τα αντίπαλα γκαρντ ....
Αν έχουμε τον Ταιρικ σε συζήτηση απλα δεν κοιτάμε κάπου αλλού....
Ειδικά αν ερθει πακέτο με Μπογκα κανεις κόλπο γκροσο....
Ο Μακ κισικ σιγα σιγα λόγω ηλικίας και τραυματισμού μας αποχαιρετά....
Ο Παπανικολάου ειναι 36 και πλεον ειναι ορατό πως υστερεί σε ταχυτητα....
Οι απαιτήσεις της χρονιάς ειναι τεράστιες και οι τραυματισμοί ύπουλοι.....
Ταιρικ απο μένα κύριοι.....
Καλώς ο Χολ και προσωπικά ο Χολ της Μονακό εμένα μου άρεσε πολυ αλλα στην αμυνα δυστυχώς πελαγοδρομει.....
Μο Μαμπα γιατί????
Εμείς θέλουμε εναν παιδί ΤΕΡΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ που να μπορεί να παίξει κυνηγώντας τα αντίπαλα γκαρντ ....
Καλώς ο Χολ και προσωπικά ο Χολ της Μονακό εμένα μου άρεσε πολυ αλλα στην αμυνα δυστυχώς πελαγοδρομει.....
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Slow horses 7 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 23, 2025 11:29 pmΑ ρε Butler, A ρε Butler…………….τι παιχταράς είσαι αγόρι μου!!!!
Jared Butler (26 , 1.93 ) στα 4 τελευταία παιχνιδια (1-3).
21 min
21,75 pts
2pt: 68% ( 17/25)
3pt: 44,8 % (13/29)
Ft : 77,7 % (14/18)
1,75 reb
3,75 asists
2 turnovers
18,75 pir

-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Σε μένα ρε τρελέ τα γράφεις??? Εγώ τον συγκεκριμένο τον έχω αδυναμία από το κολλέγιο!!! Άστο…..μέρες που είναιberry έγραψε: ↑Τετ Δεκ 24, 2025 12:56 pmSlow horses 7 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 23, 2025 11:29 pmΑ ρε Butler, A ρε Butler…………….τι παιχταράς είσαι αγόρι μου!!!!
21 min
21,75 pts
1,75 reb
3,75 asists
2 turnovers
18,75 pir
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ καταρχάς αδερφέ με υγεία…………παίκτης DONTA HALL για ομάδα επιπέδου φάιναλ φορ πατάς απλά το control+ alt+ delete και πας παρακάτω!!! Μεγάλη καλοκαιρινή μεταγραφική πατάτα η συγκεκριμένη, όσο και να θέλουμε ( όχι εσύ) να την μακιγιάρουμε.melagis έγραψε: ↑Τετ Δεκ 24, 2025 12:52 pmΚαλημερα και χρόνια πολλά.....
Μο Μαμπα γιατί????
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εντάξει για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους (και επειδή τον έχω δει στα παραπάνω παιχνίδια), ο Μόρις φαίνεται να είναι καλύτερο φιτ και περισσότερο floor general.berry έγραψε: ↑Τετ Δεκ 24, 2025 12:56 pmSlow horses 7 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 23, 2025 11:29 pmΑ ρε Butler, A ρε Butler…………….τι παιχταράς είσαι αγόρι μου!!!!
21 min
21,75 pts
1,75 reb
3,75 asists
2 turnovers
18,75 pir
Ο Μπάτλερ είναι περισσότερο δύο και πιο πολύ σκόρερ. Προφανώς ο άνθρωπος είναι παικταράς. Αν ερχόταν, όμως, θα είχαμε το ίδιο πρόβλημα στην οργάνωση που είχαμε με τον Λι.
Και πριν κράξετε, προφανώς και έπρεπε να τον πάρουμε και προφανώς δεν συγκρίνεται με τα παλτά που έχουμε (Λι-Ντιλικινα).
Καθαρός άσος δίπλα σε Ντορσει ή Φουρνιε δεν θα μπορούσε να παίξει αποτελεσματικά. Ισως αωαζαν 30 και οι δύο, αλλά δεν θα βλέπαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και δεν θα απέδιδε καλά ο Σάσα.
Και αυτός θέλει έναν άσο δίπλα του, θα έπρεπε να παίζει δίπλα στον Θωμά, όπως κάνει και τώρα στον Ερυθρό που παίζει δίπλα στον Μάκιντατι.
Εφόσον πήραμε Μόρις και έχουμε δίπλα του τον φετινό Ντορσει, αισθάνομαι ότι ο Μπάτλερ δεν θα έκανε την διαφορά. Εκτός αν ερχόταν πακέτο μαζί με Μόρις ή είχαμε Γκος στην ομάδα.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Φρανσισκο γενικα πολυ ασταθης παικτης. Εγω προσωπικα τον ειχα αγορασει στο fantasy, τον.. σουταρα και σωθηκα!
πρέπει να έκανε κ μαγκιά στον προπονητή του χθες,μάλλον του ζήτησε να μπει κ ο παίκτης αρνήθηκε
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
δεν τα χω δει τα ματς μπορει αυτα που θα πω να ειναι μπαρουφες..αλλα πως γινεται να βαζει 25π σε 20λεπτα αλλα ο ερυθρος απο κει που κερδιζε αποταν ηρθε τον πηρε η κατω βολτα?σε 4 ματς που κανει παπαδες εχουν 3 ηττες..οποτε μηπως ειναι αυτο που λεμε και με τον ντορσει..το θεμα δεν ειναι να βγει ο παικτης mvp και μεις εκτος 6δας...Επισης αν οντως παιζει σαν τον ντορσει σε μας θα γινοταν κουλουβαχατα ,2 παικτες θα καιγοντουσαν.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο