Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Δεκ 24, 2025 11:13 pmΕπειδή ενδιαφέρομαι για τον σχεδιασμό του ολυμπιακού στους ψηλούς, πότε γυρνάει ο Λεσσορτ;![]()
---Εγώ θα έλεγα, πότε γυρνάει ο Λεσσόρτ ;;;
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Χάλια είναι, άλλα το ξέραμε αυτό και πριν τον πάρουμε....δεν φταίει αυτός, άλλα αυτοί που τον έφεραν στην ομάδα....από την άλλη για 5ος Guard είναι σχετικά οκ, άλλα μέχρι εκει...δεν είναι για πολλά. Ο Λι αν τον χρησιμοποιούσαμε αλλιώς είναι σαφώς ποιο ποιοτικός παίκτης, άλλα δεν ταίριαζε με αυτά που ήθελε ο Μπαρτζώκας.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Χολ εμένα δεν με χαλάει επιθετικά. Τον θεωρώ έναν πιο αξιόπιστο Ράιτ.
Ποσώς, όμως, δεν παίρνεις Ευρωλίγκα με την άμυνα που παίζει. Αν είχαμε τον Μπλόσομγκειμ στην θέση του Πίτερς κάτι μπορεί να γινόταν.
Αλλά το Πίτερς-Χολ είναι καταστροφικό.
Εγώ φοβάμαι μήπως πουν δεν βρήκαμε τίποτα αξιόλογο, πάμε με Χολ δεύτερο και Φαλ τρίτο όταν γυρίσει…
Η νίκη στο ντέρμπι κέρδισε αρκετό χρόνο..αν είχαμε χάσει και δεν περνάμε Τζόουνς θα γινόταν το έλα να δεις. Τώρα όλοι είναι πιο ήρεμοι.
Εντωμεταξύ ο Μιλου έπαθε αιμάτωμα στο γόνατο και λογικά είναι αμφίβολος για διαβολοβδομαδα..
Ποσώς, όμως, δεν παίρνεις Ευρωλίγκα με την άμυνα που παίζει. Αν είχαμε τον Μπλόσομγκειμ στην θέση του Πίτερς κάτι μπορεί να γινόταν.
Αλλά το Πίτερς-Χολ είναι καταστροφικό.
Εγώ φοβάμαι μήπως πουν δεν βρήκαμε τίποτα αξιόλογο, πάμε με Χολ δεύτερο και Φαλ τρίτο όταν γυρίσει…
Η νίκη στο ντέρμπι κέρδισε αρκετό χρόνο..αν είχαμε χάσει και δεν περνάμε Τζόουνς θα γινόταν το έλα να δεις. Τώρα όλοι είναι πιο ήρεμοι.
Εντωμεταξύ ο Μιλου έπαθε αιμάτωμα στο γόνατο και λογικά είναι αμφίβολος για διαβολοβδομαδα..

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο