Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Δεκ 26, 2025 2:56 pm

ο μορις αποταν ειπε ο στεφανου οτι δεν τον κοιταμε λογω χαρακτηρα δεν ξανα ακουστηκε..μεχρι που το βγαλαν κατι σερβοι λιγο πριν ανακοινωθει.

και τωρα δεν φαινεται να υπαρχει καποια πληροφορια μιας και εχουν ακουστει και οι 3-4 που ειναι ελευθεροι + ο ταιρικ..οποτε λογικα απλα θα σκασει ενας μες στην βδομαδα απο αυτους.Για να μην εχουν καμια ιδεα τοσοι ρεπορτερ η που δεν ξερει και η ομαδα ποιον θα παρει η που το κρατανε μυστικο..το πρωτο το πιθανοτερο.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Δεκ 26, 2025 3:16 pm

SteveNashidis έγραψε:
Παρ Δεκ 26, 2025 2:49 pm
Slow horses 7 έγραψε:
Παρ Δεκ 26, 2025 2:45 pm

Ο Μοντε βρε είχε ακουστεί…….τουλάχιστον ένα διήμερο πριν!!! Και εδώ μέσα από κάποιον είχε ειπωθεί!!
Ο καλύτερος insider Berry το είπε.
Αυτός το έλεγε από το καλοκαίρι σαν όνομα , το θυμάμαι σίγουρα……είχε αναφερθεί πάντως και από άλλον έναν, ή από τον γιατρό ή από κάποιον άλλο, ότι μιλάμε μαζί του, χωρίς να έχει γραφτεί οτιδήποτε στο διαδίκτυο ή στα media ένα διήμερο πριν!!! Τέλος πάντων, καλός και κυρίως ΣΥΜΒΑΤΟΣ με την ομάδα παίκτης να είναι όποιος και να ειναι ο ψηλός ( αν και άργησε) …….και όλα τα άλλα περισσεύουν.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:

Παρ Δεκ 26, 2025 3:20 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Δεκ 26, 2025 2:56 pm
ο μορις αποταν ειπε ο στεφανου οτι δεν τον κοιταμε λογω χαρακτηρα δεν ξανα ακουστηκε..μεχρι που το βγαλαν κατι σερβοι λιγο πριν ανακοινωθει.

και τωρα δεν φαινεται να υπαρχει καποια πληροφορια μιας και εχουν ακουστει και οι 3-4 που ειναι ελευθεροι + ο ταιρικ..οποτε λογικα απλα θα σκασει ενας μες στην βδομαδα απο αυτους.Για να μην εχουν καμια ιδεα τοσοι ρεπορτερ η που δεν ξερει και η ομαδα ποιον θα παρει η που το κρατανε μυστικο..το πρωτο το πιθανοτερο.
Εγώ από ότι έχω καταλάβει πάντως……το όνομα το ξέρουνε αρκετοί ( για σχετικούς μιλάμε και όχι για Ζέρβες και σία)!! Τώρα για ποιο λόγο έχει πέσει τέτοια σιγή, δεν το αντιλαμβάνομαι.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Δεκ 26, 2025 3:25 pm

Θα το πείτε και σε εμάς που δεν το ξέρουμε;

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Παρ Δεκ 26, 2025 3:31 pm

Dimmitz έγραψε:
Τον Μίσιτς κλεισμένο τον έλεγαν εδώ μέσα και τώρα ξέρουν τον ψηλό αλλά δεν τον λένε. Και δεν είναι ότι λένε ψέματα τα παιδιά,ότι τους λένε οι γνωστοί τους λένε. Πραγματικά μόνο οι στην ομάδα ξέρουν.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:

Παρ Δεκ 26, 2025 3:39 pm

Dimmitz έγραψε:
Αδερφέ, τίμια πράγματα…….και να το ήξερα, δεν θα το έλεγα! Για εμένα και μόνο πάει αυτό, οκ?

Slow horses 7

euroleague
Reactions:

Παρ Δεκ 26, 2025 3:46 pm

prime7 έγραψε:
Παρ Δεκ 26, 2025 3:31 pm
Dimmitz έγραψε:
Τον Μίσιτς κλεισμένο τον έλεγαν εδώ μέσα και τώρα ξέρουν τον ψηλό αλλά δεν τον λένε. Και δεν είναι ότι λένε ψέματα τα παιδιά,ότι τους λένε οι γνωστοί τους λένε. Πραγματικά μόνο οι στην ομάδα ξέρουν.
Υπάρχει βέβαια μια ειδοποιός διαφορά…….κλεισμένο τον Μίτσιτς τον λέγανε δύο τρεις που δεν πολυεμφανίζονται! Αυτοί που θεωρώ ( για μένα μιλάω και μόνο) ότι ξέρουν , λόγω πληροφοριών που είχαν, λεγανε για επαφές και για συγκεκριμένα ποσά, που όσες διαψεύσεις και αν γίνανε, αποδείχτηκε στο τέλος με τις άλλα αντί άλλων δηλώσεις των υπευθύνων, ότι τελικά είχανε ΔΙΚΙΟ……..διότι δια της ατόπου απαγωγής αποδείχθηκε ότι όντως γίνανε προτάσεις!!!

Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Δεκ 26, 2025 4:19 pm

Το Μορρις τον εγραψα το απογευμα κατι ωρες πριν τον γραψουν καν οι Σερβοι και τον εγραψα ως πιθανοτητα 3 ημερες απο την πηγη που ειμαι για τον Ρομπινσον Ερλ. Απλα εμενα μου ειπε και εγραψα μεχρι το τελος της εβδομαδα και βγηκε η πληροφορια 4-5 ωρες μετα και την επομενη ανακοινωθηκε.

Για τον ψηλο εγω εχω μπερδευτει πραγματικα. Τελικο ονομα δεν μου χουν πει, δεν ξερω δηλαδη, και τον Ερλ που τον ειπα ιπως και για τις αλλες πληρφοριες που είπα την Δευτερα μου δωσανε το οκ να τα πω.

Αλλα και να ηξερα αν δεν μου ελεγαν το οκ δεν θα το ελεγα.

Για Μισιτς , για Μπατλερ, για Ντινγουιντι, για Μορρις κορντινιε και Μπαμπ για ολους αυτους(γιατι για αυτους αναφερθηκα εγω συγκεκριμενα) αποδειχτηκε στο τελος οτι τους κοιτουσαμε και ειχαμε επαφες απο το καλοκαιρι κα ας γινονταν διαψευσεις.

Για εκεινο που εχω φαει πατατα μεγαλη ειναι η αποκτηση του Χολ που μια απο τις πηγες μου επεμενε οτι δεν υπηρχε κατι και ξαφνικά μεσα σε 24ωρες εκλεισε (δυστυχως).

Αυτη την φορα παντως ειναι λες και ειναι επτασφραγιστο μυστικο. Οποτε ή κατι πολυ καλο θα ειναι(οι 3 περιπτωσεις που ανεφερα τη δευτερα) ή θα μαυρισει η ψυχη μας

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Δεκ 26, 2025 5:43 pm

ρεαλιστικα να το παρουμε απο ΝΒΑ διαθεσιμοι τωρα ειναι ο μπαμπα ο μπολ μπολ ο ερλ και ο μπασι..Τωρα ποσοι ερχονται απο αυτους τωρα η πρεπει να περιμενουμε(το πιθανοτερο) δεν ξερουμε..Για να μην κλεινουν καπου λογικα οι παικτες θελουν να εξαντλησουν τα περιθωρια.. Ολο και καποιο κοψιμο εντωμεταξυ θα παιξει οποτε ισως περιμενουμε και αυτα.

Απο ευρωλιγκα λογικα δεν υπαρχει κατι καλο εκτος και μας δωσει η παρτιζαν τον ταιρικ..αλλιως μετα παμε σε ΄΄λαυρακια΄΄.Υπαρχει και ο Και Τζοουνς στην εφες που τωρα που γυρισε ο πουαριε ισως θελουν να τον ξεφορτωθουν.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:

Παρ Δεκ 26, 2025 6:10 pm

shaq7 έγραψε:
ρεαλιστικα να το παρουμε απο ΝΒΑ διαθεσιμοι τωρα ειναι ο μπαμπα ο μπολ μπολ ο ερλ και ο μπασι..Τωρα ποσοι ερχονται απο αυτους τωρα η πρεπει να περιμενουμε(το πιθανοτερο) δεν ξερουμε..Για να μην κλεινουν καπου λογικα οι παικτες θελουν να εξαντλησουν τα περιθωρια.. Ολο και καποιο κοψιμο εντωμεταξυ θα παιξει οποτε ισως περιμενουμε και αυτα.

Απο ευρωλιγκα λογικα δεν υπαρχει κατι καλο εκτος και μας δωσει η παρτιζαν τον ταιρικ..αλλιως μετα παμε σε ΄΄λαυρακια΄΄.Υπαρχει και ο Και Τζοουνς στην εφες που τωρα που γυρισε ο πουαριε ισως θελουν να τον ξεφορτωθουν.
Εγώ θεωρώ πάντως πολύ μικρό το ποσοστό να μην έχει ανακοινωθεί παίκτης μέχρι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Υγ: Είναι άλλοι δύο πέραν αυτών που ορθώς έγραψες…..και πέτα έξω τον BOL BOL goodpost.gif

melagis

junior
Reactions:

Παρ Δεκ 26, 2025 7:21 pm

ΑΝ ο Λαρε με τον Αντετοκουμπο πανε δανεικοί....
Ο Παπ με Μακκισικ σιγα σιγα αποσυρθούν....
Ο Πιτερς δυσαρεστημενος......
Προβλέπω καλοκαίρι τζιζζζζζζζ...

Άρα γιατί να μην κινηθούμε απο φέτος

Για ενα φοβερό πακέτο Μπογκα-Ταιρικ Τζόουνς?
Γιατί αν ερθει ο Χειζ απο nba να πάει Χαποελ???

Ασφαλώς και δεν μπορούμε να τους πάρουμε όλους.....
Απλα εκφραζω προβληματισμό.....

Επισης να πω οτι στο Ελληνικό στοιχείο έχουμε κάνει τεράστια λάθη που θα τα βρούμε μπροστα μας.....

Μαντζουκας, Ρογκαβοπουλος, Σαμοντουροφ, Αβάνας,Μητογλου.....

Ας επανορθώσουμε στο μετρο του δυνατού....
Η "Ελληνοποίηση" Γουοκαπ καπως μας έσωσε τόσα χρόνια .....

Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Δεκ 26, 2025 7:50 pm

Slow horses 7 έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Εγώ θεωρώ πάντως πολύ μικρό το ποσοστό να μην έχει ανακοινωθεί παίκτης μέχρι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Υγ: Είναι άλλοι δύο πέραν αυτών που ορθώς έγραψες…..και πέτα έξω τον BOL BOL goodpost.gif
Και οι αλλοι δυο δεν μας χαλανε

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Παρ Δεκ 26, 2025 8:05 pm

Αν επιλεγατε εσείς θα περνατε Μόρις η Πέιν;

Slow horses 7

euroleague
Reactions:

Παρ Δεκ 26, 2025 8:32 pm

tokalytero3d έγραψε:
Παρ Δεκ 26, 2025 8:05 pm
Αν επιλεγατε εσείς θα περνατε Μόρις η Πέιν;
Μακράν Μόρρις βρε αδερφέ.Πολύ πιο εγκεφαλικός παίκτης.
Ουδεμία σχέση……

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Δεκ 26, 2025 9:08 pm

Christofis έγραψε:
Παρ Δεκ 26, 2025 7:50 pm
Slow horses 7 έγραψε:

Και οι αλλοι δυο δεν μας χαλανε
Μην μιλάτε με γρίφους ρε μάγκες, έχω πιει και τα ποτάκια μου αυτές τις μέρες και δεν λειτουργεί ο εγκέφαλος.

Ποιοι είναι οι δύο; Με έχετε μπερδέψει!

ΠΣ. Παίκτης Και Τζόουνς δεν υπάρχει. Ο Αντετοκουμπο παίζει να είναι καλύτερος.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”