Νομίζω το παρακάνουν λίγο στην άμυνα αυτοί. Οκ μπορεί να μην έχει καθαρόαιμο PG την μπάλα αλλά οι παγίδες που κάνουν είναι λίγο extra κατ’εμε και θα την πληρώνουν περισσότερες φορές απ’οσες τους βγαίνει η άμυνα.
Euroleague Round 18, Virtus Bologna vs Olympiacos Piraeus
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πιστεύω θα κερδίσει ο Ολυμπιακός. Μπορεί μπροστά να έχει θεματάκια αλλά είναι κατα διαστήματα καλός στην άμυνα και ειδικά στο rebound.
Νομίζω το παρακάνουν λίγο στην άμυνα αυτοί. Οκ μπορεί να μην έχει καθαρόαιμο PG την μπάλα αλλά οι παγίδες που κάνουν είναι λίγο extra κατ’εμε και θα την πληρώνουν περισσότερες φορές απ’οσες τους βγαίνει η άμυνα.

-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εχει μελλον το παιχνιδι ακομα.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Δεκ 26, 2025 10:18 pmΠιστεύω θα κερδίσει ο Ολυμπιακός. Μπορεί μπροστά να έχει θεματάκια αλλά είναι κατα διαστήματα καλός στην άμυνα και ειδικά στο rebound.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ε ναι, δεν είπα να πάνε για μπάνιο και στο αεροδρόμιο καπάκι. Είναι μια εκτίμηση έχοντας δει λίγο την Βιρτους, περισσότερο Ολυμπιακό, και κρίνοντας από το πρώτο ημίχρονο.Rivers15 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 26, 2025 10:20 pmΕχει μελλον το παιχνιδι ακομα.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Δεκ 26, 2025 10:18 pmΠιστεύω θα κερδίσει ο Ολυμπιακός. Μπορεί μπροστά να έχει θεματάκια αλλά είναι κατα διαστήματα καλός στην άμυνα και ειδικά στο rebound.

-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Γίναν πιο ορθολογικά τα πράγματα γενικά.
Μένει μια προσθήκη για να διορθωθεί και το λάθος με τον χολ.
Ντιλικινα σε ρόλο λίμπερο φαίνεται να ανταποκρίνεται άψογα. Πολύ καλός στην άμυνα.
Πίτερς επίσης καλός πίσω.
Μόρρις παραειναι διστακτικός ελπίζω να μην οφείλεται σε οδηγία.
Με το παραμικρό ντουμπλάρισμα κάνουμε λάθος, ειδικά ο Ντόρσεϊ που και πίσω δεν είναι καλός.
Αυτές οι λέιζερ πάσες τους περνάνε όλες.
Ο Φουρνιε όσο δεν κουτουλαει με Ντόρσεϊ όλο και θα ανεβαίνει. Γενικά έχει γίνει πιο γρήγορος στα τελευταία ματς.
Σαν γενικό συμπέρασμα δεν έχουν αλλάξει και πολλά πάντως, η ομάδα συνεχίζει να μου φαίνεται αργή και μπερδεμένη.
Μένει μια προσθήκη για να διορθωθεί και το λάθος με τον χολ.
Ντιλικινα σε ρόλο λίμπερο φαίνεται να ανταποκρίνεται άψογα. Πολύ καλός στην άμυνα.
Πίτερς επίσης καλός πίσω.
Μόρρις παραειναι διστακτικός ελπίζω να μην οφείλεται σε οδηγία.
Με το παραμικρό ντουμπλάρισμα κάνουμε λάθος, ειδικά ο Ντόρσεϊ που και πίσω δεν είναι καλός.
Αυτές οι λέιζερ πάσες τους περνάνε όλες.
Ο Φουρνιε όσο δεν κουτουλαει με Ντόρσεϊ όλο και θα ανεβαίνει. Γενικά έχει γίνει πιο γρήγορος στα τελευταία ματς.
Σαν γενικό συμπέρασμα δεν έχουν αλλάξει και πολλά πάντως, η ομάδα συνεχίζει να μου φαίνεται αργή και μπερδεμένη.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ποιος ξερει..παντως σημερα ο ιδιος μου φαινεται οτι δεν εχει μπει στο κλιμα..και για τα λαθη που εκανε ο ταυλερ φταει ο μορις στα περισσοτερα για δεν ειναι εκει να παρει μπαλα..πεφτου 2 εκει ψηλα στον ντορσει,ειναι αναμενομενο οτι θα την χασει..πρεπει να παει αυτος να παρει μπαλα.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
κομπάρσοι πραγματικά με ευθύνη του πλάνου, ακόμα και ο Μορις γυρω γύρω όλοιSlow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 26, 2025 10:09 pmΕν τω μεταξύ από την θέση 5 σε ένα ολόκληρο ημίχρονο, δεν έχουμε πάρει το παραμικρό!
ευτυχώς είμαστε πολύ εύστοχοι και τιμωρείται με φαουλ η πιεστική άμυνα της Μπολονια
κατα τα άλλα μια από τα ίδια και δεν τρελαίνομαι από τον τρόπο που παίζουμε
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εντάξει λογικό να είναι ψαρωμένος. Τι περίμενες δηλαδή; Πρώτο του παιχνίδι Ευρωλίγκα είναι. Και φαίνεται ότι σκέφτεται πολύ γιατί δεν ξέρει τα συστήματα. Μετά από 6-7 παιχνίδια θα δούμε τον πραγματικό Μόρις.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 26, 2025 10:29 pmΠοιος ξερει..παντως σημερα ο ιδιος μου φαινεται οτι δεν εχει μπει στο κλιμα..και για τα λαθη που εκανε ο ταυλερ φταει ο μορις στα περισσοτερα για δεν ειναι εκει να παρει μπαλα..πεφτου 2 εκει ψηλα στον ντορσει,ειναι αναμενομενο οτι θα την χασει..πρεπει να παει αυτος να παρει μπαλα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο