Euroleague 18η Αγωνιστική:Zalgiris vs Panathinaikos Aktor (23/12, 20:00)
Συντονιστής: Captains
-
Stelios97

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Nunn
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Τι με νοιαζει τι λεει ο καθενας!περυσι αλλα ελεγε!πως αλλαξε τωρα κ απο εκει που τον εδιωχνε κ δε κανει εγινε δεν βρισκουμε αλλον σεντερ της προκοπης τι να πω!1.3 παιρνει κ δε προσφερει δε με νοιαζει το 3ος 2ος 1ος οποιον κ να φερεις πιο πολλα θα προσφερει!εσυ γιατι δε μου απαντας σαυτα που σου ειπα πριν κ βλεπεις τι λεει ο κουβαρης κ ο καθενας?
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Για το χρόνο που παίρνει, μια χαρά προσφέρει. Ξέρεις πολλούς σέντερ με μέσο όρο 8,2 πόντους και 4,5 ριμπάουντ σε περίπου 15 λεπτά ανά αγώνα στην Ευρωλίγκα; Μάλλον όχι. Και στο πρωτάθλημα έχει "κουβαλήσει" πολύ, παίζοντας περίπου 22 λεπτά ανά αγώνα με μέσο όρο 14,0 πόντους και 8,2 ριμπάουντ. Άρα το "δεν προσφέρει" που λες, πολύ απλά δε στέκει.
Θα ήθελα να παραθέσω κάποιες ερωτήσεις-προβληματιαμους.
1)Ο Ομέρ είναι αναβάθμιση σε σχέση με τον Κώστα Κούμπο?
2)Ο Χόλμς είναι αναβάθμιση σε σχέση με τον Ομέρ?(στα χαρτιά σίγουρα,στο γήπεδο όμως?
3)Αν γινόταν ανταλλαγή Big Papa(2,2 εκ) με Ομέρ(1,3εκ) ποιος θα ήταν αυτή τη στιγμή ο κερδισμένος?Μη μου πει κάποιος για το ελληνικό διαβατήριο όταν υπάρχει παίκτης παροπλισμένος(Γκριγκόνις)όπου θα μπορούσε κάλλιστα να καλυφθεί άλλη μια θέσης.
4)Ο Ομέρ είναι αναβάθμιση σε σχέση με τον Μπάλτσε?
5)Πείτε μου έναν παίκτη που θα ερχόταν το καλοκαίρι να καλύψει υποθετικά την 3η θεση 5 και θα δεχόταν.
Φυσικά και θα ήθελα στη θέση του Ομέρ το καλοκαίρι τον Οτούρου ή τον Τάις ή τον Κεβάριους Χέιζ αλλά δεν πήγαμε να τους πάρουμε γιατί χάθηκε πολύτιμος χρόνος με τον Βάλα.
Καλό λοιπόν μερικές φορές πριν κρίνουμε θα ήταν καλό να δούμε από που ξεκινησαμε και που φτάσαμε.Οτι οι παίκτες που διαθέτει πλέον η ομάδα είναι ξεκάθαρα αναθμιση σε σχέση με πέρυσι και προπερσι και οποίος διαφωνεί να βγει με επιχειρήματα και το αντίκρουση.Γι'αυτο λοιπόν ψυχραιμία και λογική και όχι γκρίνια και ανυπόστατες κριτικές.
2)Ο Χόλμς είναι αναβάθμιση σε σχέση με τον Ομέρ?(στα χαρτιά σίγουρα,στο γήπεδο όμως?
3)Αν γινόταν ανταλλαγή Big Papa(2,2 εκ) με Ομέρ(1,3εκ) ποιος θα ήταν αυτή τη στιγμή ο κερδισμένος?Μη μου πει κάποιος για το ελληνικό διαβατήριο όταν υπάρχει παίκτης παροπλισμένος(Γκριγκόνις)όπου θα μπορούσε κάλλιστα να καλυφθεί άλλη μια θέσης.
5)Πείτε μου έναν παίκτη που θα ερχόταν το καλοκαίρι να καλύψει υποθετικά την 3η θεση 5 και θα δεχόταν.
Φυσικά και θα ήθελα στη θέση του Ομέρ το καλοκαίρι τον Οτούρου ή τον Τάις ή τον Κεβάριους Χέιζ αλλά δεν πήγαμε να τους πάρουμε γιατί χάθηκε πολύτιμος χρόνος με τον Βάλα.
Καλό λοιπόν μερικές φορές πριν κρίνουμε θα ήταν καλό να δούμε από που ξεκινησαμε και που φτάσαμε.Οτι οι παίκτες που διαθέτει πλέον η ομάδα είναι ξεκάθαρα αναθμιση σε σχέση με πέρυσι και προπερσι και οποίος διαφωνεί να βγει με επιχειρήματα και το αντίκρουση.Γι'αυτο λοιπόν ψυχραιμία και λογική και όχι γκρίνια και ανυπόστατες κριτικές.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα ερωτηματα ειναι τελειως υποθετικα αφου στην πραγματικοτητα ο γιουρτσεβεν ποτε δεν ηταν το 3ο σεντερ μας φετος γιατι ο λεσορ ποτε δεν μπηκε στην ομαδαMOZZARTDR έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 27, 2025 6:33 pmΘα ήθελα να παραθέσω κάποιες ερωτήσεις-προβληματιαμους.
ειναι σαν να γραφει καποιος ολυμπιακος μα δεν σας αρεσει ο ντιλικινα?αφου ειναι ο τριτος ασσος της ομαδας βαζοντας τον πισω απο γουοκαπ και εβανς
ο γιουρτσεβεν ποτε δεν ηταν ο τριτος σεντερ απλα το πασαραν ετσι για να μετριασουν τις αντιδρασεις,κανενας παιχτης με αξια 1.3 δεν θα δεχτει να ειναι ο τριτος σεντερ σε ομαδα
και καμια ομαδα δεν θα εχει για τριτο σεντερ παιχτη αξιας 1.3 γιατι ειναι σαν να πεταει τα λεφτα της
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τουλουμπα την Σάβ Δεκ 27, 2025 7:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το πρόβλημα είναι στον βασικό ψηλό, έχω βαρεθεί να το γράφω.MOZZARTDR έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 27, 2025 6:33 pmΘα ήθελα να παραθέσω κάποιες ερωτήσεις-προβληματιαμους.
Το θέμα δεν είναι αν ο Γιουρτσεβέν είναι καλύτερος του Κώστα γιατί (στη πράξη) δεν έχουν τον ίδιο ρόλο. O Γιουρτσεβέν παίζει μέσο όρο 15 λεπτά φέτος, ο Κώστας δεν έπαιζε ούτε τα μισά. Ενω είναι θεωρητικά τρίτος στην πράξη του ζητείται να παίξει ως 1-2ος.
Πρόπερσι και πέρσι (όπως ξεκίνησε η σεζόν, ο σχεδιασμός δηλαδή) είχαμε τον Λεσόρ.
Φετός έχουμε αναβάθμιση στο δεύτερο και το τρίτο 5αρι αλλά ξεκάθαρη υποβάθμιση στο πρώτο εκτός αν ο Χόλμς σε κάνα μήνα παίζει σαν τον Λεσόρ.
Οπότε είναι αναβάθμιση σε σχέση με πέρσι και πρόπερσι; Για εμένα ξεκάθαρα υποβάθμιση.
Ακόμα και αν για πέρσι δεν συγκρίνουμε με το πως ξεκίνησε αλλά με το πως τελείωσε η σεζόν, δηλαδή συγκρίνουμε το Χόλμς-Γιουρτσεβέν-Φαρίντ με το Γκάμπριελ-Γιουρτσεβέν-Πλάις, για να δούμε αν είναι καλύτερο και πόσο καλύτερο θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουν ο Χόλμς και ο Φαρίντ για τους οποίους έχουμε ακόμα πολύ μικρό δείγμα.
Ο Φαρίντ πχ ήταν σούπερ τα πρώτα 4 παιχνίδια του και βγήκε mvp Νοεμβρίου, στα επόμενα 5 του Δεκέμβρη ήταν αρκετά πιο πεσμένος.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο