Βρέθηκε στο τιμόνι του Παναθηναικού. Το γνώριζε εξ αρχής ότι είναι ηλεκτρική καρέκλα. Είχε τα καλά του και είχε και τα άσχημά του. Υπερίσχυσαν τ' άσχημα. Παρόολα αυτά δεν συμφωνώ με το διώξιμο. Ειδικά κάτω από αυτές τις συνθήκες (στα μέσα της χρονιάς, χωρίς οικονομική δυνατότητα για αλλαγές παιχτών) που δεν φαίνεται και κανάς σοβαρός αντικαταστάτης στο βάθος. Αν το νέο τρίο της διοίκησης κληρονόμισε το κουσούρι του πρώην προέδρου/ινσταγκράμερ να διώχνει προπονητές μέσα σε 3 μήνες τότε είναι κρίμα. Γιατί έχει και η διοίκηση ευθύνη σ' αυτό που βλέπουμε και ήλπιζα πως θ' αλλάζαμε μυαλά σ' αυτό το θέμα. Το καλοκαίρι γίνεται το ταμείο.
Δεν είμαι όμως κάθετος σε αυτό, με την έννοια ότι δεν ξέρω αν θα καλυτέρευε η φάση. Δεν φαινόταν κάτι τέτοιο. Απ' τη στιγμή που δεν πειθαρχούσαν οι παίχτες και στην πλειοψηφία τους έμοιαζαν χειρότεροι απ' ότι στο ξεκίνημα, είναι καθαρά δική του ευθύνη. Ναι έπρεπε να επέμβει και η διοίκηση αλλά κι αυτή χαλαρή είναι απ' όσο φαίνεται.
Το ζήτημα της πειθαρχίας ήταν κάτι που το λέγαμε πολλοί από την αρχή. Και τελικά ήταν και το μεγαλύτερο πρόβλημα. Όταν τα πράγματα πήγαιναν καλά ήταν όλα κομπλέ. Όταν άρχισαν οι στραβές τον γραψανε στα παλιά τους τα παπούτσια. Δεν έπειθε, δεν έδινε έμπνευση, δεν ξέρω. Αυτό ήταν το νο1 πρόβλημα για μένα.
Δεύτερο η στελέχωση. Αλλά αυτή την ξέραμε από νωρίς. Φταίει και η διοίκηση που περίμενε το Μπράουν και το Λαπροβίτολα και δεν είχε κανένα μπακ απ πλάν. Το να κατεβαίνουμε χωρίς άσσο είναι τραγικό.
Το τρίτο και όχι τόσο σημαντικό πρόβλημα είναι ο τρόπος κοουτσαρίσματος. Και το λέω αυτό γιατί καλός ή κακός, δεν μπορώ να πω ότι κορόιδευε. Πολλές φορές δεν συμφωνούσα αλλά αυτός είναι ο προπονητής και κάτι προσπαθούσε να κάνει. Με τα κολλήματά του (όλοι έχουν) που πότε βγαίνανε και συνήθως δεν βγαίνανε. Την ανακάτευε όμως την τράπουλα και το πάλευε το πράγμα. Νομίζω ψιλοπνίγηκε στο άγχος προς το τέλος βέβαια.
Τώρα κάναμε μερικά βήματα προς τα πίσω. Δεν βγάζει τόσο υγεία το πράγμα. Αν είχε κόσμο στο γήπεδο βλέπω να έφευγε νωρίτερα. Η σκιά του Ομπράντοβιτς δεν πρόκειται να φύγει σύντομα από την ομάδα.