Euroleague 18η Αγωνιστική:Zalgiris vs Panathinaikos Aktor (23/12, 20:00)

Συντονιστής: Captains

JERIAN GRANDAKOS

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Mike Batiste
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Δεκ 29, 2025 4:02 pm

Τελικά ο Χολμς είναι το προβλημα ,αλλιώς ως ΤΡΙΤΟΣ και ένα 10λεπτο μια χαρά είναι ο Γιουρτσεβεν ασχετως που ειναι ανυπαρκτος αμυντικα..από την στιγμή που εχεις Φαριντ και στέκεται αξιοπρεπώς 15 λεπτα.Στην ουσία από τους 2 πρώτους σεντερ έχουμε απαιτήσεις αμυντικες περισσοτερο.

Εδώ Εξασφαιρος .δεν με έβαζε το συστημα ενώ πήρα άλλο κωδικό.Μια νέα αρχή με το όνομα του σύγχρονου αγαπημένο μου παιχτη 😁

Ο Ολυμπιακός παίρνει παίχτες ασχετως πόσο θα αποδώσουν. Εμείς τιποτα🙄

Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Δεκ 29, 2025 4:23 pm

Για 2 παιχτες εχω πει γιουρτσεβεν δεν κανει ανυπαρκτος αμυντικα κ επιθετικα στα δυσκολα τπτ κ για χολμς που θα τον δουμε δεν εχει δειξει κατι μεχει τωρα με τοσα λεφτα που παιρνει!κανενα αλλο δεν εχω πει κατι μη μπερδευεσαι!

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Δευ Δεκ 29, 2025 5:02 pm

Stelios97 έγραψε:
Δευ Δεκ 29, 2025 1:59 pm
Συγνωμη εχεις σχεση με το αθλημα χωρις παρεξηγηση?καταρχας δε βλεπεις τους αγωνες οποτε τι κουβεντα να γινει!βλεπεις τα στατιστικα κ λες καλυτερος!δε παει ετσι στο μπασκετ!δεν ταιριαζει ο γιουρτσεβεν με τα γκαρντ που εχουμε πως να στο δωσω να το καταλαβεις!μπορει να παει σε αλλη ομαδα κ να δεσει καλυτερα!μαυτα τα γκαρντ που ειναι επιθετικογενης παιχτες εκτος γκραντ θες πιο αθλητικους ψηλους οχι σοφτ!καμια εμπαθεια δεν εχω δεν ταιριαζει απλα!τον ειδαμε απο περυσι φτανει!
Eκτος του ότι επαναλάμβανεις διαρκώς μονότονα και κουραστικά το ίδιο πραγμα(το οποίο είναι εναντίον των κανόνων σλλα δε βλέπω να σε πτοει) τώρα περνάς και σε προσωπικές προσβολές?
Σοβαρά τώρα?
Έχεις άλλη μια παρατήρηση,δε σου βάζω φάουλ διότι θα ειναι το 4ο και είμαι σίγουρος πως δε θα μείνεις ούτε μια μέρα χωρίς 5ο(δλδ εν ολίγοις έχεις μια ευκαιρία ακομα).Άλλαξε ύφος και γράψε κάτι δημιουργικό..

Υγ κο εμένα η αποψη με του Μπίλι ταυτίζεται περισσότερο.Και βλέπω κ τους αγώνες.. έχω σχέση με το άθλημα?

MOZZARTDR

junior
Reactions:

Δευ Δεκ 29, 2025 5:51 pm

Stelios97 έγραψε:
Δευ Δεκ 29, 2025 2:44 pm
Εννοειται ειναι λιγος σα παιχτης κ εμεις που βλεπουνε το καταλαβαμε!σου δινω να καταλαβεις γιατι δεν ταιριαζει σεμας!δε παιζει ρολο η αθλητικοτητα?στην αθλητικοτητα εχει παει το μπασκετ τι θα εχεις αργα καραβια να μη στριβουν!απορω πως καποιος σχολιαζει χωρις να βλεπει τους αγωνες!βεβαια φταιω κ εγω που απαντω!με τα γκαρντ που εχουμε ειναι ταμαμ ο ταιρικ!η παρτιζαν δεν εχει γκαρντ!με το ζορυ να βγαλουν κανα πικ ν ρολ!
Εγώ έχω να πω ότι παρόλο που έγινε παρατήρηση με πολύ κομψό και όμορφο τρόπο εσύ συνεχίζεις παρόλ'αυτά στο ίδιο μοτίβο.Βλεπεις ότι εδώ μέσα όλοι προσπαθούμε να μιλήσουμε με επιχειρήματα και να κάνουμε μια ουσιαστική κουβέντα.Ειλικρινα δεν μπορώ να ξέρω το λόγο τον οποίο γράφεις ή ειναι καθαρά για να τρολάρεις τόσο που περνάει από το μυαλό μου μήπως έχεις 2 λογαριασμούς και τον 2ο για να κάνεις χαβαλέ ή γιατι πιστεύεις ότι με τη γκρίνια και τον μηδενισμό ότι πάει στα αυτιά του DPG και θα διώξει κυρίως γιατί αυτό μας λες συνεχώς.Επισης κάτι τελευταίο και προς τιμήν του που δεν σου έχει απαντήσει ο Billys είναι ότι επειδή κάποιος έκανε πλάκα ότι δεν βλέπει τους αγώνες παρά μόνο τα στατιστικά εσύ το πήρες δεδομένο και το επικαλείσαι σε κάθε σου post.Τελος για όποιον λόγω και αν γράφεις σε παρακαλώ σεβάσου τις απόψεις και των υπόλοιπων συμφοριτών.Ειχαμε τον Γιάννη σε προηγούμενες κουβέντες τώρα αποκτήσαμε το Στέλιο.Ειλικρινα επειδή έχει γίνει πολύ κουραστικό και κανένας δεν βγαίνει μπροστά να δείξει την αγανάκτηση το κάνω εγώ και ας έχει επίπτωση.

MOZZARTDR

junior
Reactions:

Δευ Δεκ 29, 2025 5:53 pm

manos_89 έγραψε:
Κυρ Δεκ 28, 2025 11:52 pm
τουλουμπα έγραψε:
Κυρ Δεκ 28, 2025 8:30 am

1 κανεις δεν διαφωνει με αυτο,το προβλημα ειναι ο οτι ο γιουτσεβεν ΔΕΝ ειναι ο τριτος σεντερ γιατι ΔΕΝ παιζει 0-5
φετος πριν ερθει ο φαριντ ηταν ο πρωτος και τωρα ειναι ο δευτερος
αν ο γιουτσεβεν επαιζε 0-5 κανεις δεν θα ασχολουνταν μαζι του

4 δεν σχολιαζουμε γιατι θελουμε να τον δουμε ακομα λιγα παιχνιδια μετα αν συνεχισει ετσι εγω θα γραφω αυτα που πρεπει να γραψω
για την ωρα προφανως ειναι πεταμενα λεφτα του δινω το ελαφρυντικο οτι τραυματιστηκε μακαρι να μας διαψευσει και σε λιγα παιχνιδια να πεταει για να τον κριβουμε θετικα
Ωραία, γιατί ο Γιουρτσέβεν δεν είναι τρίτος σέντερ; Γιατί ο Χόλμς δεν μπορεί να αποδώσει για τους λόγους που αναφέραμε. Πως ακριβώς είναι αυτό πρόβλημα του Γιουρτσέβεν; Του ζητάμε κατα συνθήκη να παίξει παραπάνω λεπτά και να κάνει και πράγματα που δεν μπορεί (hedge out).

Αφού προφανώς θες να δεις τον Χόλμς μερικά παιχνίδια μήπως και ανέβει γιατί δεν γίνεται να κάνεις υπομονή, να δεις αν ο Χόλμς κάνει ή δεν κάνει και μετά αν είναι να αντικαταστήσεις τον Χόλμς;
Όλη αυτή η κουβέντα μου φαίνεται αδιανόητα παράλογη. Δηλαδή μας χαλάει που ο Γιουρτσέβεν:
1) Δεν παίζει καλά
2) Παίρνει 1.2 εκατομμύρια
και θέλουμε να τον αντικαταστήσουμε με έναν πρώτο σέντερ και να έχουμε τον Χόλμς τρίτο σέντερ:
1) Που παίζει χειρότερα μέχρι στιγμής από Γιουρτσέβεν
2) Παίρνει 2.5 εκατομμύρια

:roulette:
Συμφωνώ απόλυτα σε όλα είσαι είπες, είναι χαρά μου να διαβάζω αναλύσεις σου.

BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Δεκ 29, 2025 6:11 pm

Να κάνω μια διευκρίνηση σχετικά με αυτό που είχα γράψει πριν 2-3 μέρες, ότι δηλαδή δεν παρακολουθώ τους αγώνες της ομάδας, γιατί με αφορμή αυτό το ποστ μου ο Στέλιος γράφει σε κάθε δικό του ποστ ότι δεν μπορώ να έχω άποψη για παίκτες αφού κοιτάω μόνο τα στατιστικά και όχι το παιχνίδι. Αυτό που ήθελα να γράψω, και κακώς δεν το διευκρίνησα, είναι ότι δε βλέπω τους αγώνες live. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν έχω καθόλου εικόνα για τους παίκτες και την ομάδα, γιατί βλέπω τα στιγμιότυπα των αγώνων και όταν έχω χρόνο προσπαθώ να δω τους αγώνες σε επανάληψη. Δεν ισχύει δηλαδή ότι κρίνω τους παίκτες κοιτάζοντας μόνο το boxscore με τα στατιστικά.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Δευ Δεκ 29, 2025 6:19 pm

BillyPao έγραψε:
Να κάνω μια διευκρίνηση σχετικά με αυτό που είχα γράψει πριν 2-3 μέρες, ότι δηλαδή δεν παρακολουθώ τους αγώνες της ομάδας, γιατί με αφορμή αυτό το ποστ μου ο Στέλιος γράφει σε κάθε δικό του ποστ ότι δεν μπορώ να έχω άποψη για παίκτες αφού κοιτάω μόνο τα στατιστικά και όχι το παιχνίδι. Αυτό που ήθελα να γράψω, και κακώς δεν το διευκρίνησα, είναι ότι δε βλέπω τους αγώνες live. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν έχω καθόλου εικόνα για τους παίκτες και την ομάδα, γιατί βλέπω τα στιγμιότυπα των αγώνων και όταν έχω χρόνο προσπαθώ να δω τους αγώνες σε επανάληψη. Δεν ισχύει δηλαδή ότι κρίνω τους παίκτες κοιτάζοντας μόνο το boxscore με τα στατιστικά.

Ακόμα και αν δεν έβλεπες καθόλου τους αγώνες, δεν νομιμοποιεί το δικαίωμα να σου επιτίθεται κάποιος λεκτικά ή να σε ειρωνεύεται. Καλό θα ήταν να γράφουμε έχοντας ως γνώμονα τον σεβασμό στον άλλον και κατ επέκταση τον σεβασμό στην αντίθετη άποψη. Δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι με όλους.
Ας μιλήσουμε λίγο δημιουργικά, πχ κάνοντας την αρχή, θα μπορούσε ο κοουτς να βάλει σε πιο μόνιμη βάση τον Οσμαν στην θέση 4 όταν τον ευνοούν τα ματσαρισματα ; Γιατί η πενταδα με τρεις Γκαρντ τον οσμαν και τον φαρίντ δείχνει πολύ ισορροπημένη two way και είναι φαρμακερή στο τρανζισιον.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Δεκ 29, 2025 6:28 pm

Εγω λεω την αποψη μου κ καθε φορα μου απανταει ο μπιλι κ καποιες φορες επιθετικα κ σας πειραξε το δικα μου λογια!βεβαια να πω κ μια συγνωμη στο μπιλι ο καθενας εχει το δικαιωμα ειτε εχει σχεση ειτε οχι με το μπασκετ!τεσπα εγω το κοβω...

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Δεκ 29, 2025 7:27 pm

kein έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Ας μιλήσουμε λίγο δημιουργικά, πχ κάνοντας την αρχή, θα μπορούσε ο κοουτς να βάλει σε πιο μόνιμη βάση τον Οσμαν στην θέση 4 όταν τον ευνοούν τα ματσαρισματα ; Γιατί η πενταδα με τρεις Γκαρντ τον οσμαν και τον φαρίντ δείχνει πολύ ισορροπημένη two way και είναι φαρμακερή στο τρανζισιον.
Ναι.
Το έκανε πέρσι κάποιες φορές περισσότερο ως λύση ανάγκης βέβαια.
Μου έχει κάνει εντύπωση φέτος ότι έχουμε δει στο 4 τον Ρογκαβόπουλο, που το παιδί προφανώς δε μπορεί εκεί και δε νομίζω να έχει παίξει ποτέ στη καριέρα του στο 4, και όχι τον Οσμάν.

Μπορεί να είναι και η λύση για τις βραδιές που κανένα από τα 2 4αρια μας δε τραβάει.

cwinston

Reactions:

Δευ Δεκ 29, 2025 7:41 pm

O Οσμάν σίγουρα μπορεί να σταθεί για κάποια λετπά στο 4, ειδικά όταν έχεις άλλους ball-handlers και δε τον χρειάζεσαι για δευτερεύουσα δημιουργία από τα φτερά. Ειδικά στην Ευρωλίγκα που δεν υπάρχουν πλέον τα δυνατά, βασταγερά 4άρια που παίζουν στο ποστ εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις. Εκεί που υπάρχει όμως θέμα είναι ότι με τον τρόπο που αμύνεται η ομάδα το δικό μας 5αρι συνήθως έχει αλλάξει σε πιο κοντό παίκτη, και ο Οσμάν θα καλείται να καλύψει το αντίπαλο 5άρι πολλές φορές, κάτι στο οποίο δυσκολεύονται ο Χουάντσο και ο Μήτογλου που είναι πιο ψηλοί και δυνατοί.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Δευ Δεκ 29, 2025 8:56 pm

pan24 έγραψε:
Δευ Δεκ 29, 2025 7:27 pm
kein έγραψε:

Ναι.
Το έκανε πέρσι κάποιες φορές περισσότερο ως λύση ανάγκης βέβαια.
Μου έχει κάνει εντύπωση φέτος ότι έχουμε δει στο 4 τον Ρογκαβόπουλο, που το παιδί προφανώς δε μπορεί εκεί και δε νομίζω να έχει παίξει ποτέ στη καριέρα του στο 4, και όχι τον Οσμάν.

Μπορεί να είναι και η λύση για τις βραδιές που κανένα από τα 2 4αρια μας δε τραβάει.
Στα δύο τελευταία ματς που ταίριαζε με τον αντίπαλο το είδαμε αυτό το σχήμα, και πήγε πολύ καλά, ιδίως στο Κάουνας, αυτό το σχήμα έκανε το σερί που γύρισε το ματς. Πέρσι όμως ο Τσέντι ήταν κακός στις περιστροφές και τις αλληλοκαλύψεις, κάτι που φέτος το έχει δουλέψει και μπορεί να σταθεί και αμυντικά πλέον στο 4 (όταν ματσάρει μετα αντίπαλα 4άρια). Το γεγονός ότι φέτος βρήκε και το σουτ από μακριά, είναι σημαντικό γιατί μας δίνει σκορ από την θέση 4 που μας έλειπε.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
MOZZARTDR

junior
Reactions:

Τρί Δεκ 30, 2025 12:17 am

Να πω ότι αντίστοιχα post με των Pan24, kein και Cwiston και άλλα ποσά από BillyPao ήταν που με έκαναν fun του forum.Τετοιες αναλύσεις πιστεύω έχουμε όλη ανάγκη για να μορφωθούμε όλοι μας και να πάμε ένα βήμα παραπέρα την κουβέντα.

ΥΣ:Είναι και αρκετοί ακόμη που δεν τους έχω αναφέρει και θα τους αναφέρω σε επόμενο διάστημα που γράφουν πολύ όμορφα πράγματα πιο τεχνικά και φιλοσοφημενα.

Εύχομαι να συνεχίσει έτσι η κουβέντα και ας μην έχω κάτι να πω απλά να απολαμβάνω ανάλυση!!

BillyPao

champion
Reactions:

Τρί Δεκ 30, 2025 12:27 am

MOZZARTDR έγραψε:
Να πω ότι αντίστοιχα post με των Pan24, kein και Cwiston και άλλα ποσά από BillyPao ήταν που με έκαναν fun του forum.Τετοιες αναλύσεις πιστεύω έχουμε όλη ανάγκη για να μορφωθούμε όλοι μας και να πάμε ένα βήμα παραπέρα την κουβέντα.

ΥΣ:Είναι και αρκετοί ακόμη που δεν τους έχω αναφέρει και θα τους αναφέρω σε επόμενο διάστημα που γράφουν πολύ όμορφα πράγματα πιο τεχνικά και φιλοσοφημενα.

Εύχομαι να συνεχίσει έτσι η κουβέντα και ας μην έχω κάτι να πω απλά να απολαμβάνω ανάλυση!!
Δε θέλω να φανώ μετριόφρων, αλλά δε νομίζω ότι κάνω και ιδιαίτερες αναλύσεις όπως κάνουν άλλοι, άλλωστε δεν έχω τις γνώσεις για να μιλήσω τόσο τεχνικά και σε βάθος. :)

MOZZARTDR

junior
Reactions:

Τρί Δεκ 30, 2025 1:48 am

BillyPao έγραψε:
MOZZARTDR έγραψε:

Δε θέλω να φανώ μετριόφρων, αλλά δε νομίζω ότι κάνω και ιδιαίτερες αναλύσεις όπως κάνουν άλλοι, άλλωστε δεν έχω τις γνώσεις για να μιλήσω τόσο τεχνικά και σε βάθος. :)
Ζήτω συγγνώμη εννοούσα JohnyPao(ο οποίος για κάποιο περίεργο λόγο δεν έχει αναφέρει κάτι σε αυτή την ενότητα,προφανώς δεν βρίσκει ενδιαφέρον) χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν σε εκτιμώ ιδιαίτερα για τις τοποθετήσεις σου και όλα αυτά που αναφέρεις κατά καιρούς.Το μονο που θα ήθελα να πω αν μου επιτρέπεις όπου το κάνω και εγώ αρκετές φορές είναι ότι μας βγαίνει μια προστασία για την ομάδα και προσπαθούμε μερικές φορές να γίνουμε προστάτες τις ομάδας μάταια πολλές φορές γιατί πάμε να αντικρούσουμε αβάσιμα επιχειρήματα.Τελος να μην ξεχάσω τον Τουλούμπα ο οποίος ξέρει πολύ μπάσκετ και πως θα μπορούσε άλλωστε από τη στιγμή που είναι επάγγελμα για τον ίδιο και μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ότι δεν τον διαβάζω να κράζει πλέον με τον ίδια συχνότητα (ίσως παίζει ρόλο ότι έχει τραυματιστεί ο BigPapa και είναι ήρεμος ότι δεν προκειται να επιστρέψει)!!!

BillyPao

champion
Reactions:

Τρί Δεκ 30, 2025 2:00 am

MOZZARTDR έγραψε:
Τρί Δεκ 30, 2025 1:48 am
BillyPao έγραψε:

Ζήτω συγγνώμη εννοούσα JohnyPao(ο οποίος για κάποιο περίεργο λόγο δεν έχει αναφέρει κάτι σε αυτή την ενότητα,προφανώς δεν βρίσκει ενδιαφέρον) χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν σε εκτιμώ ιδιαίτερα για τις τοποθετήσεις σου και όλα αυτά που αναφέρεις κατά καιρούς.Το μονο που θα ήθελα να πω αν μου επιτρέπεις όπου το κάνω και εγώ αρκετές φορές είναι ότι μας βγαίνει μια προστασία για την ομάδα και προσπαθούμε μερικές φορές να γίνουμε προστάτες τις ομάδας μάταια πολλές φορές γιατί πάμε να αντικρούσουμε αβάσιμα επιχειρήματα.Τελος να μην ξεχάσω τον Τουλούμπα ο οποίος ξέρει πολύ μπάσκετ και πως θα μπορούσε άλλωστε από τη στιγμή που είναι επάγγελμα για τον ίδιο και μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ότι δεν τον διαβάζω να κράζει πλέον με τον ίδια συχνότητα (ίσως παίζει ρόλο ότι έχει τραυματιστεί ο BigPapa και είναι ήρεμος ότι δεν προκειται να επιστρέψει)!!!
Ισχύει αυτό που λες ότι συχνά φαίνεται σαν να βγάζω έναν "υπερπροστατευτισμό" προσπαθώντας να δικαιολογήσω τους παίκτες ή την ομάδα, αλλά δεν το κάνω σκόπιμα, έτσι μου βγαίνει όταν νιώθω ότι ασκείται μια υπερβολική ή άδικη κριτική προς έναν παίκτη. Νομίζω ότι οι περισσότεροι μπορεί να να το κάνουμε κάποιες φορές, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο. Για τον φίλο JohnnyPao, έχει αποχωρήσει από το φόρουμ. Τέλος, δεν ήξερα ότι ο τουλούμπας έχει κάποια επαγγελματική σχέση με το άθλημα, από σένα το μαθαίνω.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”