Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πολύ κακή πρόβλεψη. Η Μπαρτσελόνα έχει στην τράπεζα της όσα λεφτά έχω εγώ στην δικιά μου. Κοινώς, δεν υπάρχει σάλιο.
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει εκεί. Δεν συμφέρει κανέναν πλέον αυτό. Ασε που είναι και επικυνδινο
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ακόμα καλύτερα. Υπομονή μέχρι αύριο και θα ξέρουμε σχεδόν σιγουρα αν θα αποκτηθεί. Αν υπάρχει ομάδα που έχει χρήμα και τρόπο να δελεάσει τον παίκτη, δε θα περιμένει.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εεεε ειπα να ειμαι πιο ενεργος στο φορουμε φετος . Οι 500 πρεπει ναειναι δικες μουbig_lebowski έγραψε: ↑Τρί Δεκ 30, 2025 11:44 am1345 σελίδες ρε αθεόφοβοι πριν βγει το 25?![]()
Το περσινό έκλεισε στις 750+ τον Μάιο.
Πάμε για ιστορικό κ ακαταρριπτο ρεκορ
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Βλέπω ότι ο Φαλ παίρνει 1,7 οπότε δεν είναι και τόσο περίεργο.
Ειδικά με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του Φαλ είναι ως το 2027 μεν αλλά δε νομίζω να μείνει το ίδιο μετά το καλοκαίρι.
Η λογική λέει πως είτε θα βρεθεί ένας τρόπος να αποδεσμευθεί είτε αφού θα είναι και 34 θα γίνει μια αναπροσαρμογή μαζί με επέκταση μέχρι το 2028 ή το 2029 για να είναι τρίτος ψηλός και να κλείσει σε εσάς την καριέρα του ως τρίτος.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι αλλα ο Φαλ το συμβολαιο το επαιρνε ως πρωτος, οχι σαν τριτος. Δεν του καναμε το συμβολαιο οντας τραυματιας. Γι αυτο λεω οτι 2 θεωρω δεν δινουμε. Λογικα 1.5-17 θα ειναι το συμβολαιο που προτεινουμε.pan24 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 30, 2025 1:20 pmΒλέπω ότι ο Φαλ παίρνει 1,7 οπότε δεν είναι και τόσο περίεργο.
Ειδικά με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του Φαλ είναι ως το 2027 μεν αλλά δε νομίζω να μείνει το ίδιο μετά το καλοκαίρι.
Η λογική λέει πως είτε θα βρεθεί ένας τρόπος να αποδεσμευθεί είτε αφού θα είναι και 34 θα γίνει μια αναπροσαρμογή μαζί με επέκταση μέχρι το 2028 ή το 2029 για να είναι τρίτος ψηλός και να κλείσει σε εσάς την καριέρα του ως τρίτος.
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ βλέπω ότι αν δεν έρθει ο Jones θα αρχίσουνε να λένε διάφοροι για καβούρια Αγγελόπουλους που δεν θέλουν να μπουν σε πλειστηριασμό, για κακό Μπαρτζώκα που μπορεί να απέρριψε τον παίκτη επειδή είναι λίγο αλητάκος ή επειδή ζήτησε εγγυημένο χρόνο, για φιάσκο από την ΚΑΕ στις διαπραγματεύσεις κτλ. Ενώ η πραγματικότητα μπορεί να είναι πολύ διαφορετική από αυτή που παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι, ότι δήθεν είμαστε πολύ κοντά και το μεγάλο φαβορί.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μεγάλη αλήθεια αυτό, ακόμα και αν δεν ασχολήθηκαν ποτέ που λέει ο λόγος έχει φτιαχτεί τέτοιο κλίμα λες και είναι κλεισμένος αν χαθεί τον έχασαν μέσα από τα χέρια τους και έχει γίνει και με άλλους αυτούς.kojito έγραψε: ↑Τρί Δεκ 30, 2025 1:35 pmΕγώ βλέπω ότι αν δεν έρθει ο Jones θα αρχίσουνε να λένε διάφοροι για καβούρια Αγγελόπουλους που δεν θέλουν να μπουν σε πλειστηριασμό, για κακό Μπαρτζώκα που μπορεί να απέρριψε τον παίκτη επειδή είναι λίγο αλητάκος ή επειδή ζήτησε εγγυημένο χρόνο, για φιάσκο από την ΚΑΕ στις διαπραγματεύσεις κτλ. Ενώ η πραγματικότητα μπορεί να είναι πολύ διαφορετική από αυτή που παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι, ότι δήθεν είμαστε πολύ κοντά και το μεγάλο φαβορί.
Αυτό είναι θέμα επικοινωνιακής διαχείρισης.
Στον Παναθηναικό γίνεται πολύ πιο προσεκτικά. Όταν βγει ένα όνομα είναι κλεισμένη υπόθεση και ανακοινώνεται λίγες μέρες μετά, σε περιπτώσεις που είναι κάτι που δεν απασχολεί βγαίνει κατηγορηματική διάψευση και σταματάει η κουβέντα.
Αυτό με τις διαρροές που βγαίνουν έξω όλα τα ονόματα ακόμα και αν απλά ρώτησαν τον μάνατζερ του παίκτη πόσο κοστίζει ποτέ δε μπορεί να βγει σε καλό.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο