Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
το θρυλος24 δεν πιστευω να το πιστευει ουτε η μανα του..Απο την αλλη κανενας δεν ειπε οτι εκλεισε μακαμπι,βγηκαν 1-2 ισραηλινοι και ειπα ειναι σε συζητησεις..ουτε αυτο φαινεται πολυ πιθανο σεναριο αν ισχυει οτι εμεις τα εχουμε βρει με τον παικτη...τι διαολο δεν θα μας πει ο μανατζερ του αν ισχυει η οχι? παντως αν χασουμε τον ταρικ απο την μακαμπι δεν θα υπαρχουν λογια...
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι πολύ ωραίο σάιτ το thrylos24. Την αγάπη μου... Εννοείται να το βάλεις στα bookmarks σου.qspock έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 01, 2026 11:47 pmΑν ισχυει αυτο, θα βαλω το thrylos24 στα bookmarks μου πανω πανω...RedEmperor έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 01, 2026 11:41 pmhttps://www.thrylos24.gr/apokalypsi-mia ... lympiakos/
H όχι?
Γιατι ολοι οι αλλοι λενε Μακαμπι.
400 λεει σκαει ο Ολυμπιακος στην Παρτιζαν και τον παιρνει.
Λογικο μου ακουγεται.
1 Καραγιαννιδη, οχι μισο...![]()
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Έμπιστο φαίνεταιRedEmperor έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 01, 2026 11:41 pmhttps://www.thrylos24.gr/apokalypsi-mia ... lympiakos/
H όχι?
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
μην ανησυχείς, θα βγουν άρθρα ότι δεν μας ενδιέφερε ποτέ και είμαστε όλοι τρελοί .....και όλα καλάshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 01, 2026 11:50 pmτο θρυλος24 δεν πιστευω να το πιστευει ουτε η μανα του..Απο την αλλη κανενας δεν ειπε οτι εκλεισε μακαμπι,βγηκαν 1-2 ισραηλινοι και ειπα ειναι σε συζητησεις..ουτε αυτο φαινεται πολυ πιθανο σεναριο αν ισχυει οτι εμεις τα εχουμε βρει με τον παικτη...τι διαολο δεν θα μας πει ο μανατζερ του αν ισχυει η οχι? παντως αν χασουμε τον ταρικ απο την μακαμπι δεν θα υπαρχουν λογια...
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Άπαξ τον θέλει και η Μακάμπι δεν μπαίνουμε σε πλειστηριασμους χελοουCoach Periklis έγραψε: ↑Παρ Ιαν 02, 2026 12:02 amμην ανησυχείς, θα βγουν άρθρα ότι δεν μας ενδιέφερε ποτέ και είμαστε όλοι τρελοί .....και όλα καλάshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 01, 2026 11:50 pmτο θρυλος24 δεν πιστευω να το πιστευει ουτε η μανα του..Απο την αλλη κανενας δεν ειπε οτι εκλεισε μακαμπι,βγηκαν 1-2 ισραηλινοι και ειπα ειναι σε συζητησεις..ουτε αυτο φαινεται πολυ πιθανο σεναριο αν ισχυει οτι εμεις τα εχουμε βρει με τον παικτη...τι διαολο δεν θα μας πει ο μανατζερ του αν ισχυει η οχι? παντως αν χασουμε τον ταρικ απο την μακαμπι δεν θα υπαρχουν λογια...
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μαλλον ειμαι ο μονος που προτιμαει να μεινει η ομαδα ως εχει και να κοιταξουν να βρεθουν μεταξυ τους τωρα που ηρθε ο μορις .
Τουλαχιστον σε οτι αφορα τον ταιρικ ο οποιος οκ ειναι δυναμιτης αλλα δεν καλυπτει καποιο πραγματικο κενο αφου δεν παταει στο τεσσερα .
Μια η αλλη θα ειναι με τον χολ πιστευω . Αντε να βγει λιγο καλυτερος ο ταιρικ στην αλλαγη επανω σε κοντο .
Δεν ειναι οτι θα σωσει την κατασταση οσο υπαρχει αυτη η εικονα αμυντικα στο 4 .
Η περιπτωση του ερλ που ειναι 4 αλλα μπορει θεωρητικα να στρετσαρει προς το 5 και ο ενκαμουα που ειναι κυριως 5 αλλα μπορει να ακουμπησει και στο 4 θα ελυναν περισσοτερα προβληματα .
Τουλαχιστον σε οτι αφορα τον ταιρικ ο οποιος οκ ειναι δυναμιτης αλλα δεν καλυπτει καποιο πραγματικο κενο αφου δεν παταει στο τεσσερα .
Μια η αλλη θα ειναι με τον χολ πιστευω . Αντε να βγει λιγο καλυτερος ο ταιρικ στην αλλαγη επανω σε κοντο .
Η περιπτωση του ερλ που ειναι 4 αλλα μπορει θεωρητικα να στρετσαρει προς το 5 και ο ενκαμουα που ειναι κυριως 5 αλλα μπορει να ακουμπησει και στο 4 θα ελυναν περισσοτερα προβληματα .
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό ισχύει αλλά ούτε αυτούς παίρνουμε. Κάναν καινούριο Μενσα θα πάρουμε αν χαθεί ο Τζοόυνς για να φανεί ότι κάτι κάνουμε και εμείς.coach blue έγραψε: ↑Παρ Ιαν 02, 2026 12:31 amΜαλλον ειμαι ο μονος που προτιμαει να μεινει η ομαδα ως εχει και να κοιταξουν να βρεθουν μεταξυ τους τωρα που ηρθε ο μορις .
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Υποτιμάτε πάρα πολύ την ενέργεια και το χάϊπ που φέρνει ο Ταϊρικ όταν είναι στο παρκέ και θα έπρεπε να ξέρουμε πολύ καλά πως αυτά είναι μεταδοτικά τόσο σε συμπαίκτες όσο και στον κόσμο...coach blue έγραψε: ↑Παρ Ιαν 02, 2026 12:31 amΜαλλον ειμαι ο μονος που προτιμαει να μεινει η ομαδα ως εχει και να κοιταξουν να βρεθουν μεταξυ τους τωρα που ηρθε ο μορις .
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλημερα παιδες. Χωρις ναεχω πληροφοριες εξ Ελλαδος καθως οπως σας ειπα απο τα Θεοφανεια και μετα θα ξαναενοχλησω κοσμο. Ενα μυνηματα σε φιλο εξ Ισραηλ εχω στειλει με την απαντηση του ειναι οτι εχει υπαρξε ενδιαφερον και υπηρξαν καποιες πρωιμες διαπραγματευσεις αλλα ουτε εχει κλεισει ουτε τα βρηκαν με ομαδα ή πακτη. Επισης ο Αγαπητος Ελι ειναι ο Μελαγες της Μακαμπι Τελ αβιβ.
Εγω παλι οπως εχω πει να δω τουιτ του Μιχαλακη του Στεφανου θα κρατησω μικρο καλαθι παρα τις οποιεσδηποτε πληροφοριες εγκυρες ή ακυρες εχω
Εγω παλι οπως εχω πει να δω τουιτ του Μιχαλακη του Στεφανου θα κρατησω μικρο καλαθι παρα τις οποιεσδηποτε πληροφοριες εγκυρες ή ακυρες εχω

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο