Παναθηναικος - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

- brandon_roy

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Το θέμα δεν είναι αν θα δούμε το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο, αυτό που καυτηριάζουμε είναι η γκρίνια σε σημείο που αν καποιος δεν έβλεπε τη βαθμολογία θα νόμιζε ότι είμαστε στον πάτο της κατάταξης.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 04, 2026 11:45 pmBtw είμαστε και μια νίκη/ήττα μακριά από τα play-in.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι όμως αν προμοτάρεται σαν επιχείρημα η σχετική βαθμολογική θέση της ομάδας από τη μια μεριά (την πάνω) τότε νομίζω είναι έντιμο να αναφερθεί και η άλλη (η κάτω). Έτσι απλά για να μην ξεχνιόμαστε.BillyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 04, 2026 11:47 pmΤο θέμα δεν είναι αν θα δούμε το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο, αυτό που καυτηριάζουμε είναι η γκρίνια σε σημείο που αν καποιος δεν έβλεπε τη βαθμολογία θα νόμιζε ότι είμαστε στον πάτο της κατάταξης.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 04, 2026 11:45 pmBtw είμαστε και μια νίκη/ήττα μακριά από τα play-in.
Είναι αρκετές σελίδες τώρα που αρκετά παιδιά γράφουν με μπασκετικό κριτήριο γιατί πιστεύουν ότι δεν πάει καλά η ομάδα και τι θεωρούν πώς πρέπει να αλλάξει και γιατί. Όμως αυτό έχει προσπεραστεί και παρουσιάζεται ως γκρίνια ενώ κολλάμε και ένα «ε ο Αταμαν θα ξέρει καλύτερα από εσάς» ώστε να τελειώνει η κουβέντα.
Αν σε κουράζει αυτή η διαδικασία μπορείς απλά να μη συμμετέχεις, δεν σε υποχρεώνει κανείς btw.

- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για εμένα το πιο σημαντικό σε αυτή τη φάση που βαθμολογικά όλοι κοντά είναι, ο 13ος απέχει 3 νίκες από την 4αδα, είναι η βελτίωση και εδώ είναι το ανησυχητικό.BillyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 04, 2026 11:47 pmΤο θέμα δεν είναι αν θα δούμε το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο, αυτό που καυτηριάζουμε είναι η γκρίνια σε σημείο που αν καποιος δεν έβλεπε τη βαθμολογία θα νόμιζε ότι είμαστε στον πάτο της κατάταξης.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 04, 2026 11:45 pmBtw είμαστε και μια νίκη/ήττα μακριά από τα play-in.
Έχουμε φτάσει στη μέση της χρονιάς και δε μπορώ να βρω έναν τομέα που σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν να έχουμε βελτιωθεί είτε ως ομάδα είτε έστω παίκτες ατομικά.
Τα ίδια προβλήματα που είχαμε τον Οκτώβρη, μη πω πέρσι, έχουμε και τώρα.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Μόνο που εγώ δεν αναφέρομαι σε αυτούς που κάνουν κριτική, αλλά σε αυτούς που μηδενίζουν και απαξιώνουν την ομάδα σε βαθμό που δε δικαιολογείται. Και ναι, με κουράζει να διαβάζω συνέχεια ποστ του τύπου "φέρε 5άρι", "δεν πάμε πουθενά" κλπ. που δεν προσφέρουν τίποτα στη συζήτηση. Με κουράζει να διαβάζω ποστ που μόνο κράζουν, και στις νίκες δεν τους έχω δει να γράφουν ούτε μια φορά. Αν εσένα δε σε ενοχλεί η ισοπέδωση, τουλάχιστον γράψε το να το ξέρουμε.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 12:05 amΝαι όμως αν προμοτάρεται σαν επιχείρημα η σχετική βαθμολογική θέση της ομάδας από τη μια μεριά (την πάνω) τότε νομίζω είναι έντιμο να αναφερθεί και η άλλη (η κάτω). Έτσι απλά για να μην ξεχνιόμαστε.
Είναι αρκετές σελίδες τώρα που αρκετά παιδιά γράφουν με μπασκετικό κριτήριο γιατί πιστεύουν ότι δεν πάει καλά η ομάδα και τι θεωρούν πώς πρέπει να αλλάξει και γιατί. Όμως αυτό έχει προσπεραστεί και παρουσιάζεται ως γκρίνια ενώ κολλάμε και ένα «ε ο Αταμαν θα ξέρει καλύτερα από εσάς» ώστε να τελειώνει η κουβέντα.
Αν σε κουράζει αυτή η διαδικασία μπορείς απλά να μη συμμετέχεις, δεν σε υποχρεώνει κανείς btw.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
«Είχαμε Ευρωμπάσκετ», «Ήταν άρρωστοι», «ο Χολμς τραυματίστηκε μόλις έπαιξε καλά», «κάνε υπομονή να παίξουμε πλήρεις», «ακόμα Γενάρης είναι», «τα έβαλαν όλα οι αντίπαλοι», «ένα κακό φεγγάρι είναι», «γυρνάει ο Λεσόρ», «ξέρεις εσύ καλύτερα από τον Αταμαν;» κλπpan24 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 12:07 amΓια εμένα το πιο σημαντικό σε αυτή τη φάση που βαθμολογικά όλοι κοντά είναι, ο 13ος απέχει 3 νίκες από την 4αδα, είναι η βελτίωση και εδώ είναι το ανησυχητικό.
Έχουμε φτάσει στη μέση της χρονιάς και δε μπορώ να βρω έναν τομέα που σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν να έχουμε βελτιωθεί είτε ως ομάδα είτε έστω παίκτες ατομικά.

-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 12:17 am«Είχαμε Ευρωμπάσκετ», «Ήταν άρρωστοι», «ο Χολμς τραυματίστηκε μόλις έπαιξε καλά», «κάνε υπομονή να παίξουμε πλήρεις», «ακόμα Γενάρης είναι», «τα έβαλαν όλα οι αντίπαλοι», «ένα κακό φεγγάρι είναι», «γυρνάει ο Λεσόρ», «ξέρεις εσύ καλύτερα από τον Αταμαν;» κλπpan24 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 12:07 am
Για εμένα το πιο σημαντικό σε αυτή τη φάση που βαθμολογικά όλοι κοντά είναι, ο 13ος απέχει 3 νίκες από την 4αδα, είναι η βελτίωση και εδώ είναι το ανησυχητικό.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
δεν έχω παρακολουθήσει πολύ Παναθηναϊκό φέτος οπότε δεν έχω πλήρη εικόνα για την ομάδα σας. η απορία μου είναι ποια είναι αυτά τα στοιχεία που την έκαναν να πάρει μεγάλες νίκες π.χ. σε Φενέρ και Ρεάλ και τα οποία απουσιάζουν σε άλλους αγώνες όπως προχθές;
μιλάμε για την ίδια ομάδα με τους ίδιους παίκτες και τον ίδιο προπονητή.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Η ευστοχία στα τρίποντα, η καλή κυκλοφορία της μπάλας και το γεγονός ότι είχαμε περισσότερους παίκτες σε καλή μέρα (και γενικότερα σε καλή κατάσταση) και όχι μόνο τον Ναν, είναι κάποια από τα στοιχεία που θυμάμαι να έχουμε σε αυτές τις μεγάλες νίκες.yawn.brigade έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 12:22 amδεν έχω παρακολουθήσει πολύ Παναθηναϊκό φέτος οπότε δεν έχω πλήρη εικόνα για την ομάδα σας. η απορία μου είναι ποια είναι αυτά τα στοιχεία που την έκαναν να πάρει μεγάλες νίκες π.χ. σε Φενέρ και Ρεάλ και τα οποία απουσιάζουν σε άλλους αγώνες όπως προχθές;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Δευ Ιαν 05, 2026 12:35 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γενικά κατ’αρχάς δεν με πολυνοιάζει τι γράφει ο καθένας για μια ομάδα μπάσκετ. Το γράφω να το ξέρεις, να υπάρχει και paper trailBillyPao έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 12:15 amΜόνο που εγώ δεν αναφέρομαι σε αυτούς που κάνουν κριτική, αλλά σε αυτούς που μηδενίζουν και απαξιώνουν την ομάδα σε βαθμό που δε δικαιολογείται. Και ναι, με κουράζει να διαβάζω συνέχεια ποστ του τύπου "φέρε 5άρι", "δεν πάμε πουθενά" κλπ. που δεν προσφέρουν τίποτα στη συζήτηση. Με κουράζει να διαβάζω ποστ που μόνο κράζουν, και στις νίκες δεν τους έχω δει να γράφουν ούτε μια φορά. Αν εσένα δε σε ενοχλεί η ισοπέδωση, τουλάχιστον γράψε το να το ξέρουμε.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 12:05 am
Ναι όμως αν προμοτάρεται σαν επιχείρημα η σχετική βαθμολογική θέση της ομάδας από τη μια μεριά (την πάνω) τότε νομίζω είναι έντιμο να αναφερθεί και η άλλη (η κάτω). Έτσι απλά για να μην ξεχνιόμαστε.
Οι περισσότεροι γράφουν αιτιολογώντας την άποψη τους. Με εκείνους όμως δεν κάνεις διάλογο και πας στο εύκολο «ας μην μηδενίζουμε» που αφορά την μειοψηφία των χρηστών.

- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καμία φορά μας φωτίζει ο Θεός και έχουμε όρεξη στην άμυνα. Αυτό και ο Φαριντ που ήταν το early δώρο του Αγίου Βασίλη στον Αταμαν.yawn.brigade έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 12:22 amδεν έχω παρακολουθήσει πολύ Παναθηναϊκό φέτος οπότε δεν έχω πλήρη εικόνα για την ομάδα σας. η απορία μου είναι ποια είναι αυτά τα στοιχεία που την έκαναν να πάρει μεγάλες νίκες π.χ. σε Φενέρ και Ρεάλ και τα οποία απουσιάζουν σε άλλους αγώνες όπως προχθές;

- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το ότι είμαστε μια νίκη από την κορυφή το έγραψα εγώ και είναι γεγονός, αδιαμφισβήτητο, ό Επίσης η πρόταση μου ήταν ολοκληρωμένη και έγραφε επί λέξη "είμαστε ναι νίκη από την κορυφή. Και κάνουμε λες και είμαστε στον πάτο της βαθμολογίας". Ο πάτος της βαθμολογίας είναι στις 6 νικες, και είναι μια αιωνιότητα και μια μέρα μακριά που θα έλεγε και ο Αγγελόπουλος. Είναι με απολυτή σαφήνεια διατυπωμένη (ότι αναφέρεται στον πάτο και την κορυφή - κάτι που το επισήμανε κι ο billy σε δικό του quote για να το αντιληφθείς). Συνεπώς δεν προμοταρουμε τίποτα, αλλά εσύ προτίμησες να ¨κόψεις" ενας μέρος της πρότασης που σε βόλευε και να παρουσιάσεις το άσπρο μαύρο. Οκ ο διάλογος και η διαφωνία είναι ότι πιο εποικοδομητικό σε ένα φόρουμ και καλό είναι να υπάρχει, η διαστρέβλωση πάλι καλό είναι να ΜΗΝ υπάρχει. Τα γραπτά είναι εδώ και μένουν.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 12:05 amΝαι όμως αν προμοτάρεται σαν επιχείρημα η σχετική βαθμολογική θέση της ομάδας από τη μια μεριά (την πάνω) τότε νομίζω είναι έντιμο να αναφερθεί και η άλλη (η κάτω). Έτσι απλά για να μην ξεχνιόμαστε.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Κοίτα Νικόλα, σίγουρα δε θα διάλογο κάνω με άτομα που επαναλαμβάνουν διαρκώς "φέρε τον τάδε" κλπ. Καλώς ή κακώς, θεωρώ ότι δεν έχει νόημα να χάνω τον χρόνο μάταια προσπαθώντας να εξηγήσω τη γνώμη μου σε άτομα που απλά δε θέλουν να την ακούσουν και επιμένουν στη δική τους. Με άτομα που ναι μεν κάνουν κριτική, αλλά λαμβάνουν ταυτόχρονα όλα τα δεδομένα υπόψη για να κρίνουν την ομάδα όπως π.χ. ο kein, μια χαρά διάλογο κάνουμε.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 12:26 amΓενικά κατ’αρχάς δεν με πολυνοιάζει τι γράφει ο καθένας για μια ομάδα μπάσκετ. Το γράφω να το ξέρεις, να υπάρχει και paper trailBillyPao έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 12:15 am
Μόνο που εγώ δεν αναφέρομαι σε αυτούς που κάνουν κριτική, αλλά σε αυτούς που μηδενίζουν και απαξιώνουν την ομάδα σε βαθμό που δε δικαιολογείται. Και ναι, με κουράζει να διαβάζω συνέχεια ποστ του τύπου "φέρε 5άρι", "δεν πάμε πουθενά" κλπ. που δεν προσφέρουν τίποτα στη συζήτηση. Με κουράζει να διαβάζω ποστ που μόνο κράζουν, και στις νίκες δεν τους έχω δει να γράφουν ούτε μια φορά. Αν εσένα δε σε ενοχλεί η ισοπέδωση, τουλάχιστον γράψε το να το ξέρουμε.Ξέρεις τι λένε για τις γνώμες, σίγουρα κάποιοι έχουν και τη δική μου για τα σκουπίδια. Έτσι είναι, τι να γίνει; Διαβάζω το φόρουμ όχι μόνο για να μαθαίνω και να κάνω συζήτηση αλλά και γιατί έχει πλάκα. Ακόμα και ο Στέλιος δλδ έχει κάνει wrap around από την «ενόχληση» και έχει περάσει στην καλτιλα (για μένα). Εμείς οι δυο δεν πρέπει να έχουμε κάνει ποτέ μπασκετική κουβέντα όμως μου αρέσει να σου μιλάω
Οι περισσότεροι γράφουν αιτιολογώντας την άποψη τους. Με εκείνους όμως δεν κάνεις διάλογο και πας στο εύκολο «ας μην μηδενίζουμε» που αφορά την μειοψηφία των χρηστών.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι αφού τα βρίσκετε και συμφωνείτε. Εγώ λέω πως δεν κάνεις διάλογο με χρήστες που έχουν αφιερώσει χρόνο να εξηγήσουν γιατί πιστεύουν πως η ομάδα δεν πάει καλά και γιατί κάποιοι παίκτες δεν κάνουν, δεν αποδίδουν, δεν κολλάνε. Δηλαδή με άτομα με τα οποία διαφωνείς αλλά τα οποία δεν λένε απλά «φέρε τον έναν και τον άλλον».BillyPao έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 12:34 amΚοίτα Νικόλα, σίγουρα δε θα διάλογο κάνω με άτομα που επαναλαμβάνουν "φέρε τον τάδε" κλπ. Καλώς ή κακώς, θεωρώ ότι δεν έχει νόημα να χάνω τον χρόνο μάταια προσπαθώντας να εξηγήσω τη γνώμη μου σε άτομα που απλά δε θέλουν να την ακούσουν και επιμένουν στη δική τους. Με άτομα που ναι μεν κάνουν κριτική, αλλά λαμβάνουν ταυτόχρονα όλα τα δεδομένα υπόψη για να κρίνουν την ομάδα όπως π.χ. ο kein, μια χαρά διάλογο κάνουμε.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 12:26 am
Γενικά κατ’αρχάς δεν με πολυνοιάζει τι γράφει ο καθένας για μια ομάδα μπάσκετ. Το γράφω να το ξέρεις, να υπάρχει και paper trailΞέρεις τι λένε για τις γνώμες, σίγουρα κάποιοι έχουν και τη δική μου για τα σκουπίδια. Έτσι είναι, τι να γίνει; Διαβάζω το φόρουμ όχι μόνο για να μαθαίνω και να κάνω συζήτηση αλλά και γιατί έχει πλάκα. Ακόμα και ο Στέλιος δλδ έχει κάνει wrap around από την «ενόχληση» και έχει περάσει στην καλτιλα (για μένα). Εμείς οι δυο δεν πρέπει να έχουμε κάνει ποτέ μπασκετική κουβέντα όμως μου αρέσει να σου μιλάω

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο