Παναθηναικος - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιαν 05, 2026 12:42 am

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Ιαν 05, 2026 12:38 am
BillyPao έγραψε:
Δευ Ιαν 05, 2026 12:34 am

Κοίτα Νικόλα, σίγουρα δε θα διάλογο κάνω με άτομα που επαναλαμβάνουν "φέρε τον τάδε" κλπ. Καλώς ή κακώς, θεωρώ ότι δεν έχει νόημα να χάνω τον χρόνο μάταια προσπαθώντας να εξηγήσω τη γνώμη μου σε άτομα που απλά δε θέλουν να την ακούσουν και επιμένουν στη δική τους. Με άτομα που ναι μεν κάνουν κριτική, αλλά λαμβάνουν ταυτόχρονα όλα τα δεδομένα υπόψη για να κρίνουν την ομάδα όπως π.χ. ο kein, μια χαρά διάλογο κάνουμε.
Ναι αφού τα βρίσκετε και συμφωνείτε. Εγώ λέω πως δεν κάνεις διάλογο με χρήστες που έχουν αφιερώσει χρόνο να εξηγήσουν γιατί πιστεύουν πως η ομάδα δεν πάει καλά και γιατί κάποιοι παίκτες δεν κάνουν, δεν αποδίδουν, δεν κολλάνε. Δηλαδή με άτομα με τα οποία διαφωνείς αλλά τα οποία δεν λένε απλά «φέρε τον έναν και τον άλλον».
Το να γράψω ένα ποστ 20-30 σειρών για να αναλύσω την άποψη μου, μου είναι χρονοβόρο και κουραστικό –πόσο μάλλον από τη στιγμή που γράφω από κινητό– και αυτός είναι ο βασικός λόγος που δεν απαντάω αναλυτικά σε κάποιον που μπορεί να μου γράψει ένα ποστ όπως αυτό που αναφέρεις. Όταν έχω λίγο περισσότερο χρόνο, προσπαθώ να γράψω μερικές σειρές.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιαν 05, 2026 12:43 am

η αμυνα και η επιθεση του παο για να δουλεψουν χρειαζεται εναν λεσορ,αυτο εχω καταλαβει εγω..γιαυτο και στα πρωτα ματς του φαριντ που επαιζε σαν λεσορ ησασταν αλλη ομαδα.

BillyPao

champion
Reactions:

Δευ Ιαν 05, 2026 12:46 am

shaq7 έγραψε:
η αμυνα και η επιθεση του παο για να δουλεψουν χρειαζεται εναν λεσορ,αυτο εχω καταλαβει εγω..γιαυτο και στα πρωτα ματς του φαριντ που επαιζε σαν λεσορ ησασταν αλλη ομαδα.
Ο Λεσόρ είναι κομβικός για το μπάσκετ της ομάδας, χωρίς τον Λεσόρ αλλάζει όλος ο τρόπος παιχνιδιού μας.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Ιαν 05, 2026 12:47 am

BillyPao έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Ιαν 05, 2026 12:38 am

Ναι αφού τα βρίσκετε και συμφωνείτε. Εγώ λέω πως δεν κάνεις διάλογο με χρήστες που έχουν αφιερώσει χρόνο να εξηγήσουν γιατί πιστεύουν πως η ομάδα δεν πάει καλά και γιατί κάποιοι παίκτες δεν κάνουν, δεν αποδίδουν, δεν κολλάνε. Δηλαδή με άτομα με τα οποία διαφωνείς αλλά τα οποία δεν λένε απλά «φέρε τον έναν και τον άλλον».
Το να γράψω ένα ποστ 20-30 σειρών για να αναλύσω την άποψη μου, μου είναι χρονοβόρο και κουραστικό –πόσο μάλλον από τη στιγμή που γράφω από κινητό– και αυτός είναι ο βασικός λόγος που δεν απαντάω αναλυτικά σε κάποιον που μπορεί να μου γράψει ένα ποστ όπως αυτό που αναφέρεις. Όταν έχω λίγο περισσότερο χρόνο, προσπαθώ να γράψω μερικές σειρές.
Εμ έτσι γίνεται ο εποικοδομητικός διάλογος όμως. Θέλει σκέψη για να καταλάβεις τι λέει ο άλλος, να καταλάβεις πού έγκειται η διαφωνία και πού υπάρχουν ομοιότητες, θέλει να οργανώσεις στοιχεία και τις σκέψεις σου για να πείσεις τον άλλον για την ορθότητα της γνώμης σου κλπ.

Φυσικά δεν είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις αλλά να μπαίνεις να γράφεις «φτάνει με τον μηδενισμό ρε παιδιά» επειδή γράφεις από το κινητό…ε έτσι θα κριθείς και σαν συνομιλητής κιόλας.

Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions:

Δευ Ιαν 05, 2026 12:53 am

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Ιαν 05, 2026 12:47 am
BillyPao έγραψε:

Εμ έτσι γίνεται ο εποικοδομητικός διάλογος όμως. Θέλει σκέψη για να καταλάβεις τι λέει ο άλλος, να καταλάβεις πού έγκειται η διαφωνία και πού υπάρχουν ομοιότητες, θέλει να οργανώσεις στοιχεία και τις σκέψεις σου για να πείσεις τον άλλον για την ορθότητα της γνώμης σου κλπ.

Φυσικά δεν είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις αλλά να μπαίνεις να γράφεις «φτάνει με τον μηδενισμό ρε παιδιά» επειδή γράφεις από το κινητό…ε έτσι θα κριθείς και σαν συνομιλητής κιόλας.
Για να γίνει εποικοδομητικός διάλογος όμως, χρειάζονται κάποια –έστω ελάχιστα– σημεία συμφωνίας με τον συνομιλητή σου. Και σου ξαναλέω, αν κάποιος δε θέλει να δεχτεί τη γνώμη μου, ακόμα και αν αυτά που λέω ισχύουν, τι διάλογος να γίνει; Αν πω π.χ. ότι η απουσία του Λεσόρ είναι κομβική για την ομάδα, και κάποιος που απαντήσει "αυτά είναι δικαιολογίες", σημαίνει ότι βλέπουμε το θέμα τελείως διαφορετικά.

ΥΓ. Αν θέλεις να συνεχίσουμε τη συζήτηση, μπορούμε και με pm, δε χρειάζεται να γεμίζουμε σελίδες μόνο με δικά μας ποστ.

Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Ιαν 05, 2026 1:00 am

Λεσορ δεν εχουμε ομως

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Ιαν 05, 2026 1:04 am

BillyPao έγραψε:
Δευ Ιαν 05, 2026 12:53 am
Αν πω π.χ. ότι η απουσία του Λεσόρ είναι κομβική για την ομάδα, και κάποιος που απαντήσει "αυτά είναι δικαιολογίες", σημαίνει ότι βλέπουμε το θέμα τελείως διαφορετικά.
Έχεις δίκιο. Αν αυτή είναι η απάντηση τότε δεν υπάρχει κάτι να αναλυθεί. Όμως δεν γίνεται αυτό.

Αυτό που συμβαίνει είναι πως λέει κάποιος «οκ λείπει ο Λεσόρ, τι κάνουμε τώρα; Ο Γιουρτσεβεν δεν κάνει, χρειαζόμαστε κάποιον άλλο» και η απάντηση είναι «μα καλά πόσους θα πάρουμε; Ας περιμένουμε να γυρίσει ο Λεσόρ. Είναι δική σου εκτίμηση ότι δεν θα παίξει φέτος» κλπ κλπ

Το πρόβλημα δηλαδή αναγνωρίζεται (και μάλιστα αυτό που αναφέρεις νομίζω αναγνωρίζεται από όλους) και όταν περνάμε σε πιθανές λύσεις…κολλάμε.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Αλέξανδρος Τ.

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Δημήτρης Διαμαντίδης

Δευ Ιαν 05, 2026 1:07 am

Leon Man έγραψε:
Κυρ Ιαν 04, 2026 11:08 pm
Αλέξανδρος Τ. έγραψε:
Κυρ Ιαν 04, 2026 8:13 pm

Γράφονται και ενδιαφέροντα πράγματα, δεν είναι όλα σπαμ. Να πω την αλήθεια, πιο πολύ μου μοιάζει με σπαμ η παραπάνω παραίνεσή σου για συλλογή υπογραφών.
Συγγνώμη που επεμβαίνω, αλλά έχεις υπόψη σου τι σημαίνει σπαμάρω ;;;
Αυτό που είπε ο Κέιν δεν έχω δει να το έχει ξαναπεί, όχι κατ' επανάληψη, αλλά ούτε μια φορά.
Μην το βλέπεις τόσο φορμαλιστικά. Όσο σπαμ μπορεί να είναι αρκετά σχόλια στείρας αφοριστικής κριτικής, άλλο τόσο είναι και αρκετά σχόλια στείρας απόρριψης των «γκρινιάρηδων».

Ὁδὸς ἄνω κάτω μία καὶ ὡυτή.
Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης

Δευ Ιαν 05, 2026 1:15 am

Αλέξανδρος Τ. έγραψε:
Leon Man έγραψε:
Κυρ Ιαν 04, 2026 11:08 pm

Συγγνώμη που επεμβαίνω, αλλά έχεις υπόψη σου τι σημαίνει σπαμάρω ;;;
Αυτό που είπε ο Κέιν δεν έχω δει να το έχει ξαναπεί, όχι κατ' επανάληψη, αλλά ούτε μια φορά.
Μην το βλέπεις τόσο φορμαλιστικά. Όσο σπαμ μπορεί να είναι αρκετά σχόλια στείρας αφοριστικής κριτικής, άλλο τόσο είναι και αρκετά σχόλια στείρας απόρριψης των «γκρινιάρηδων».
Είμαστε οφτόπικ, αλλά αφού απευθύνεσαι σε μένα, σου θυμίζω τι έγραψε ο Κέιν:
"Από το να κλαίτε όλη μέρα και νύχτα για τον χουαντσο και το μητογλου, δεν κάνετε μια κίνηση να μαζέψετε υπογραφές να τις πάτε στην ΚΑΕ. Γιατί όσο και να σπαμάρετε το φόρουμ , δεν καταφέρνετε κάτι πέραν της αύξησης των μηνυμάτων σας".

Το "σπαμάρετε" που χρησιμοποίησε προϋποθέτει επαναλαμβανόμενα ποσταρίσματα με το ίδιο περιεχόμενο. Πού το είδες αυτό στην δική του ανάρτηση και του λες ότι κι εκείνος σπαμάρει;

Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions:

Δευ Ιαν 05, 2026 1:18 am

Leon Man έγραψε:
Αλέξανδρος Τ. έγραψε:

"Από το να κλαίτε όλη μέρα και νύχτα για τον χουαντσο και το μητογλου, δεν κάνετε μια κίνηση να μαζέψετε υπογραφές να τις πάτε στην ΚΑΕ. Γιατί όσο και να σπαμάρετε το φόρουμ , δεν καταφέρνετε κάτι πέραν της αύξησης των μηνυμάτων σας".

Το "σπαμάρετε" που χρησιμοποίησε προϋποθέτει επαναλαμβανόμενα ποσταρίσματα με το ίδιο περιεχόμενο. Πού το είδες αυτό στην δική του ανάρτηση και του λες ότι κι εκείνος σπαμάρει;
Ε όταν σε κάθε ποστ που κριτικάρει απαντάει "μη γκρινιάζετε" ή σε κάθε νίκη ποστάρει "πού είναι οι γκρινιάρηδες?" σπαμ είναι με την ίδια ακριβώς λογική.

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης

Δευ Ιαν 05, 2026 1:26 am

brandon_roy έγραψε:
Leon Man έγραψε:

Ε όταν σε κάθε ποστ που κριτικάρει απαντάει "μη γκρινιάζετε" ή σε κάθε νίκη ποστάρει "που είναι οι γκρινιάρηδες?" σπαμ είναι.
Αν δεν υπήρχε η λεγόμενη γκρίνια, μπορούσε να υπάρχει "μη γκρινιάζετε"; Το ένα προηγείται και το επόμενο έπεται. Αίτιο και αιτιατό.

Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions:

Δευ Ιαν 05, 2026 1:27 am

Leon Man έγραψε:
Δευ Ιαν 05, 2026 1:26 am
brandon_roy έγραψε:

Ε όταν σε κάθε ποστ που κριτικάρει απαντάει "μη γκρινιάζετε" ή σε κάθε νίκη ποστάρει "που είναι οι γκρινιάρηδες?" σπαμ είναι.
Αν δεν υπήρχε η λεγόμενη γκρίνια, μπορούσε να υπάρχει "μη γκρινιάζετε"; Το ένα προηγείται και το επόμενο έπεται. Αίτιο και αιτιατό.
Εγώ για κριτική είπα, εκείνος οποιαδήποτε κριτική την βαφτίζει γκρίνια - δε σημαίνει ότι επειδή το λέει πως είναι κιόλας.

https://en.wikipedia.org/wiki/Begging_the_question

Επίσης και έτσι να ήταν, το ότι το ένα είναι σπαμ δε σημαίνει ότι και το άλλο δεν είναι. Δεν είναι αμοιβαίως αποκλειόμενα ενδεχόμενα δλδ. Εσύ απλά λες ότι το σπαμ σαν ανταπόδοση στο αρχικό σπαμ δικαιολογήται, νόμιζα η αρχική σου θέση είναι οτι δεν υπάρχει καν σπαμ από την πλευρά του.

Άβαταρ μέλους
Αλέξανδρος Τ.

junior
Reactions:

Δευ Ιαν 05, 2026 1:38 am

Leon Man έγραψε:
Αλέξανδρος Τ. έγραψε:

Εσύ μου απευθύνθηκες, φίλτατε.
Το σταματάω εδώ, άλλωστε με έχουν καλύψει έτεροι συμφορουμίτες. Καλό σου βράδυ.

Άβαταρ μέλους
Αλέξανδρος Τ.

junior
Reactions:

Δευ Ιαν 05, 2026 1:44 am

BillyPao έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Ο Λεσόρ είναι κομβικός για το μπάσκετ της ομάδας, χωρίς τον Λεσόρ αλλάζει όλος ο τρόπος παιχνιδιού μας.
Ισχύει, για αυτό και έχρηζε και χρήζει αντικατάστασης από πεντάρι με παρόμοια χαρακτηριστικά, που θα μπορούσε να λειτουργήσει ως πόλος σκοραρίσματος ή/και δημιουργίας από το ποστ. Όχι απαραίτητα με την ίδια σταθερότητα (δύσκολο άλλωστε) ή για τον ίδιο χρόνο στο παρκέ, ας μην ξεχνάμε ότι ο Λεσόρ ανήκε στα κορυφαία πεντάρια της διοργάνωσης. Αντ'αυτού γίναν (ή...δε γίναν!) μεταγραφές παικτών με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο Χολμς δεν είναι τέτοιος παίκτης πχ, άσχετα με το ότι δεν φαίνεται ακόμα να είναι σε θέση να προσφέρει γενικά...

BillyPao

champion
Reactions:

Δευ Ιαν 05, 2026 1:50 am

Αλέξανδρος Τ. έγραψε:
Δευ Ιαν 05, 2026 1:44 am
BillyPao έγραψε:

Ισχύει, για αυτό και έχρηζε και χρήζει αντικατάστασης από πεντάρι με παρόμοια χαρακτηριστικά, που θα μπορούσε να λειτουργήσει ως πόλος σκοραρίσματος ή/και δημιουργίας από το ποστ. Όχι απαραίτητα με την ίδια σταθερότητα (δύσκολο άλλωστε) ή για τον ίδιο χρόνο στο παρκέ, ας μην ξεχνάμε ότι ο Λεσόρ ανήκε στα κορυφαία πεντάρια της διοργάνωσης. Αντ'αυτού γίναν (ή...δε γίναν!) μεταγραφές παικτών με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο Χολμς δεν είναι τέτοιος παίκτης πχ, άσχετα με το ότι δεν φαίνεται ακόμα να είναι σε θέση να προσφέρει γενικά...
Δε γίνεται να βρεις παίκτη ακριβώς σαν τον Λεσόρ, ούτε και ο Τζόουνς π.χ. είναι ίδιου τύπου παίκτης.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”