Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
παντως τον ταιρικ τον πετυχεnikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 7:24 pmΓια το κουτσομπολιό είμαστε εδώ, όχι για ειδήσεις. Μπιλυ άσε το παιδί ήσυχο.Christofis έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 7:16 pmΜου κανει bulling o Billy οτι δεν πετυχαινω ειδηση οποτε τον φοβαμαι![]()
βεβαια ειχε πει και 4-5 ακομα αλλα ενταξει σιγα
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είναι εύκολο να έρθει ο Γιαμπουσέλε. Τα συμβόλαια στο ΝΒΑ δε σπάνε όπως εδώ , υπάρχει salary cap. Πριν το trade deadline που είναι σε ένα μήνα δεν έχουν κανένα λόγο οι Knicks να τον σουτάρουν, γιατί να μην περιμένουν για να τον στείλουν κάπου αλλού ως αντάλλαγμα για κάτι που θέλουν? Τα πάντα βέβαια γίνονται, άλλα είναι εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση και για μένα στα όρια της φαντασίας...συν ότι από όσο ξέρω ο παίκτης θέλει να το παλέψει εκει για ένα γεμάτο χρόνο και στην απίστευτη περίπτωση που έμενε ελεύθερος θα γινόταν σφαγή ποιος θα τον πάρει.
Υ.Γ. Τώρα αν ο Γιανακόπουλος θέλει να δώσει 3-4εκ buy out στους Knicks και σε αυτόν 3-4εκ. τον χρόνο..ε οκ θα γίνει η μεταγραφή...
Υ.Γ. Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για τον Χέιζ Ντέιβις, μάλιστα ακούστηκε ότι δύσκολα θα έρθει πίσω Ευρώπη με συμβόλαιο κάτω από 3-4εκ. καθαρά το έτος. Μιλάμε για πολλααααα λεφτά!!
-
kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα έφερνα πίσω τον Αβδάλα αν ήμουν εγώ πρόεδρος, και τα υπόλοιπα θα τα έριχνα στον Ζέλικο. Όμως, όπως είπα και πιο πάνω, θα 'θελα να γίνει η κίνηση αυτή, γιατί αδιαμφισβήτητα είναι παίκτης φοβερός και θα κοσμεί την Α1, αλλά και την Ευρωλίγκα.karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 7:48 pmΔεν είναι εύκολο να έρθει ο Γιαμπουσέλε. Τα συμβόλαια στο ΝΒΑ δε σπάνε όπως εδώ , υπάρχει salary cap. Πριν το trade deadline που είναι σε ένα μήνα δεν έχουν κανένα λόγο οι Knicks να τον σουτάρουν, γιατί να μην περιμένουν για να τον στείλουν κάπου αλλού ως αντάλλαγμα για κάτι που θέλουν? Τα πάντα βέβαια γίνονται, άλλα είναι εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση και για μένα στα όρια της φαντασίας...συν ότι από όσο ξέρω ο παίκτης θέλει να το παλέψει εκει για ένα γεμάτο χρόνο και στην απίστευτη περίπτωση που έμενε ελεύθερος θα γινόταν σφαγή ποιος θα τον πάρει.
Υ.Γ. Τώρα αν ο Γιανακόπουλος θέλει να δώσει 3-4εκ buy out στους Knicks και σε αυτόν 3-4εκ. τον χρόνο..ε οκ θα γίνει η μεταγραφή...
Υ.Γ. Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για τον Χέιζ Ντέιβις, μάλιστα ακούστηκε ότι δύσκολα θα έρθει πίσω Ευρώπη με συμβόλαιο κάτω από 3-4εκ. καθαρά το έτος. Μιλάμε για πολλααααα λεφτά!!
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Αβδάλας δεν έρχεται πίσω, να κάνει τι στον Παναθηναικό με τέτοιο ρόστερ στα Guards? Να σκουπίζει τον πάγκο παρέα με τον Τολιόπουλο που ήρθε από την Αρη αναγεννημένος και είναι συνεχώς DNP? Aς το παλέψει εκει το παιδί μήπως καταφέρει να παίξει ΝΒΑ. Δυστυχώς οι 2 μεγάλοι στην Ελλάδα θέλουν μόνο έτοιμους παίκτες που παίζουν...εδώ βλέπεις το εξαιρετικό ταλέντο Σαμοντούροβ και σπάνια παίζει και όταν γίνεται αυτό μόνο για τίποτα σκόρπια 4-5 λεπτά.kite26 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 7:55 pmΘα έφερνα πίσω τον Αβδάλα αν ήμουν εγώ πρόεδρος, και τα υπόλοιπα θα τα έριχνα στον Ζέλικο. Όμως, όπως είπα και πιο πάνω, θα 'θελα να γίνει η κίνηση αυτή, γιατί αδιαμφισβήτητα είναι παίκτης φοβερός και θα κοσμεί την Α1, αλλά και την Ευρωλίγκα.karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 7:48 pm
Δεν είναι εύκολο να έρθει ο Γιαμπουσέλε. Τα συμβόλαια στο ΝΒΑ δε σπάνε όπως εδώ , υπάρχει salary cap. Πριν το trade deadline που είναι σε ένα μήνα δεν έχουν κανένα λόγο οι Knicks να τον σουτάρουν, γιατί να μην περιμένουν για να τον στείλουν κάπου αλλού ως αντάλλαγμα για κάτι που θέλουν? Τα πάντα βέβαια γίνονται, άλλα είναι εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση και για μένα στα όρια της φαντασίας...συν ότι από όσο ξέρω ο παίκτης θέλει να το παλέψει εκει για ένα γεμάτο χρόνο και στην απίστευτη περίπτωση που έμενε ελεύθερος θα γινόταν σφαγή ποιος θα τον πάρει.
Ο Ζέλικο θα ακουστεί για τον πάγκο ανάλογα πως θα εξελιχθεί η χρονιά, έχουμε δρόμο ακόμα.
-
kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θυμήσου τα λόγια μου, του χρόνου τέτοια εποχή, ο Γκαστόνε θα είναι στον πράσινο πάγκο. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον το καλοκαίρι που έρχεται. Για όλους. Αν και να πω την αμαρτία μου, θα τον ήθελα στον Ολυμπιακό.karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 8:00 pmΟ Αβδάλας δεν έρχεται πίσω, να κάνει τι στον Παναθηναικό με τέτοιο ρόστερ στα Guards? Να σκουπίζει τον πάγκο παρέα με τον Τολιόπουλο που ήρθε από την Αρη αναγεννημένος και είναι συνεχώς DNP? Aς το παλέψει εκει το παιδί μήπως καταφέρει να παίξει ΝΒΑ. Δυστυχώς οι 2 μεγάλοι στην Ελλάδα θέλουν μόνο έτοιμους παίκτες που παίζουν...εδώ βλέπεις το εξαιρετικό ταλέντο Σαμοντούροβ και σπάνια παίζει και όταν γίνεται αυτό μόνο για τίποτα σκόρπια 4-5 λεπτά.
Ο Ζέλικο θα ακουστεί για τον πάγκο ανάλογα πως θα εξελιχθεί η χρονιά, έχουμε δρόμο ακόμα.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και τον Μορρις τον πετυχα, και για τον Ντινγουιντι το πετυχα αν και δεν το πιστευα, και για Μπατλερ και πολλους αλλους. Και για τραορε και 2-3 μερες μετα το ανεφεραν στο sport24. Σημασια δεν εχει αν αυτο που σου λεω τελικα βγει. Δεν ειμαι η παραγοντας της Καε απλα ξερω 5-6 πραγματα γιατι ετυχε να κανω 2-3 γνωριμιες. Αυτα μου λενε τα διασταυρωνω κα τα μοιραζομαι αλλα δεν παυω να εχω και την δικη μου διαισθηση. Για τον Ταιρικ τις τελευταιες μερες παρολο που οι πληροφοριες λεγαν αλλα εγω αρχισα να γινομαι απαισιοδοξος. Εγω μπορω ναεταφερω και λιγο παρασκηνιο γιατι δεν πληρωνομαι απο αυτο. Και παπατζα να με βγαλουν καλη ωρα ο Billys δεν εγινε και τιποτα. Αν το κανει αυτο ο καθε αθλητικογραφος και γραψει με ολους αυτπυς που κανουμε παιχνιδι στο τελος σεν θα τους διαβαζει κανεις και θα χασουν την δουλεια τουςτουλουμπα έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 7:31 pmπαντως τον ταιρικ τον πετυχεnikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 7:24 pm
Για το κουτσομπολιό είμαστε εδώ, όχι για ειδήσεις. Μπιλυ άσε το παιδί ήσυχο.
βεβαια ειχε πει και 4-5 ακομα αλλα ενταξει σιγα![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Δευ Ιαν 05, 2026 8:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν το ξέρεις αυτό, αν δηλαδή πάρει ο Παναθηναικός την Ευρωλίγκα ή έστω τον πρωτάθλημα θα διώξουν τον Αταμάν?? Μόνο αν χάσει και τα 2 τρόπαια τον βλέπω να φεύγει...τα ίδια ισχύουν βέβαια και για εμάς, αν χάσουμε και τα 2 τρόπαια είναι δεδομένο ότι ο Μπαρτζώκας θα αποχωρήσει.kite26 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 8:04 pmΘυμήσου τα λόγια μου, του χρόνου τέτοια εποχή, ο Γκαστόνε θα είναι στον πράσινο πάγκο. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον το καλοκαίρι που έρχεται. Για όλους.karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 8:00 pm
Ο Αβδάλας δεν έρχεται πίσω, να κάνει τι στον Παναθηναικό με τέτοιο ρόστερ στα Guards? Να σκουπίζει τον πάγκο παρέα με τον Τολιόπουλο που ήρθε από την Αρη αναγεννημένος και είναι συνεχώς DNP? Aς το παλέψει εκει το παιδί μήπως καταφέρει να παίξει ΝΒΑ. Δυστυχώς οι 2 μεγάλοι στην Ελλάδα θέλουν μόνο έτοιμους παίκτες που παίζουν...εδώ βλέπεις το εξαιρετικό ταλέντο Σαμοντούροβ και σπάνια παίζει και όταν γίνεται αυτό μόνο για τίποτα σκόρπια 4-5 λεπτά.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ρε συ κυριολεκτικα ανελυσε και τους λογους που θελει να μεινει..τι λογο ειχε να βγει να πει ψεματαChristofis έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 8:14 pmΔεν μπορει να βγει να πει τιποτα ο παικτης ρε Σακ. Ειπε ο Βεζενκοφ δημοσια θελω να φυγω; Δεν γινονται αυτα στο ΝΒΑ. Αυτα γινονται στα μουλωχτα. Γενικα υπαρχει πολυ ψωμι απο πισω.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μα η προθεση του ειναι να μεινει. Δεν ειπα το αντιθετο. Τον πιεζουν ομωςshaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 8:17 pmρε συ κυριολεκτικα ανελυσε και τους λογους που θελει να μεινει..τι λογο ειχε να βγει να πει ψεματαChristofis έγραψε: ↑Δευ Ιαν 05, 2026 8:14 pm
Δεν μπορει να βγει να πει τιποτα ο παικτης ρε Σακ. Ειπε ο Βεζενκοφ δημοσια θελω να φυγω; Δεν γινονται αυτα στο ΝΒΑ. Αυτα γινονται στα μουλωχτα. Γενικα υπαρχει πολυ ψωμι απο πισω.![]()

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο