Euroleague Round 20, Fenerbahce Istanbul vs Olympiakos Piraeus
Συντονιστής: Captains
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν μπορεί καν να τρέξει...βέβαια ο άνθρωπος κάνει μπαμ ότι ξέρει μπάσκετ, αν μάθε λίγο τα κατατόπια, βελτιώσει και την φυσική του κατάσταση θα μας βοηθήσει πολύ.tokalytero3d έγραψε: ↑Τρί Ιαν 06, 2026 8:39 pmΗ φυσική κατάσταση του Μόρρις παραμένει κακή. Είναι λες και έχει να παίξει έναν χρόνο.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Aνεξαρτήτως αποτελέσματος, εμένα με χαροποιεί ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ το γεγονός ότι σε ένα δείγμα συνεχόμενων αγώνων το τελευταίο μήνα, η ομάδα δείχνει για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ από την έναρξη των φετινών της υποχρεώσεων, ότι ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ!!! Επαναλαμβάνω……το λέω ανεξάρτητα του σημερινού αποτελέσματος!! Βλέπεις ρε παιδάκι μου, επιτέλους και στόχευση και επιθετικό flow και ξεκάθαρους ρόλους σε άμυνα και επίθεση!!! Αν ενσωματωθούν όπως πρέπει ο Μόρις, ο Γουόρντ και ο Ταϊρίκ……θα έχει πολύ ψηλό ταβάνι η ομάδα!!! ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΙΣΤΩ…..και μόνο αυτό!
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Καλά θα τον διώξουμε όπως πέρυσι τον Ντόρσεϊ που δεν έβαζε ούτε λει απ..karamelitsa έγραψε: ↑Τρί Ιαν 06, 2026 8:41 pmΜην με βρίσετε άλλα πάλι σε άλλο ένα ματς, δεν μου αρέσει καθόλου ο Φουρνιέ...έβαλε στην αρχή ένα σουτ έδωσε και μια ωραία ασσίστ και άρχισε πάλι τις ποικιλίες με τα τραβηγμένα σουτ...
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ποιός να σε βρίσει; Αυτό που λές ισχύει. Αλλά ο Γάλλος είναι άνιωθος, μπορεί σε κάποιο σημείο να κάνει το μπαμ.karamelitsa έγραψε: ↑Τρί Ιαν 06, 2026 8:41 pmΜην με βρίσετε άλλα πάλι σε άλλο ένα ματς, δεν μου αρέσει καθόλου ο Φουρνιέ...έβαλε στην αρχή ένα σουτ έδωσε και μια ωραία ασσίστ και άρχισε πάλι τις ποικιλίες με τα τραβηγμένα σουτ...
- Sokos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σε κανέναν δεν αρέσει ο Fournier όταν παίζει έτσι. Ούτε στον εαυτό του. Αν δεν καταφέρει να ανέβει στο δεύτερο δεν νομίζω να έχουμε πολλές ελπίδες (το ίδιο ισχύει και για τη σεζόν σαν σύνολο πιστεύω).karamelitsa έγραψε: ↑Τρί Ιαν 06, 2026 8:41 pmΜην με βρίσετε άλλα πάλι σε άλλο ένα ματς, δεν μου αρέσει καθόλου ο Φουρνιέ...έβαλε στην αρχή ένα σουτ έδωσε και μια ωραία ασσίστ και άρχισε πάλι τις ποικιλίες με τα τραβηγμένα σουτ...
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ποιος είπε να τον διώξουμε?? Είπα ότι για άλλο ένα ματς φέτος δεν είναι καλός...να πω ψέματα??tokalytero3d έγραψε: ↑Τρί Ιαν 06, 2026 8:43 pmΚαλά θα τον διώξουμε όπως πέρυσι τον Ντόρσεϊ που δεν έβαζε ούτε λει απ..karamelitsa έγραψε: ↑Τρί Ιαν 06, 2026 8:41 pmΜην με βρίσετε άλλα πάλι σε άλλο ένα ματς, δεν μου αρέσει καθόλου ο Φουρνιέ...έβαλε στην αρχή ένα σουτ έδωσε και μια ωραία ασσίστ και άρχισε πάλι τις ποικιλίες με τα τραβηγμένα σουτ...
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Slow horses 7 την Τρί Ιαν 06, 2026 8:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Όλοι φίλε μου είναι αξιοπρεπέστατοι……..μόνο ο Αλέκος και στο δεύτερο ο Παπ κάνουνε νερά!!! Δες όμως την συνολική εικόνα! ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ!!!!karamelitsa έγραψε: ↑Τρί Ιαν 06, 2026 8:54 pmΠοιος να το περίμενε ότι να μας κρατάει στο ματς ο Χολ!!
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομίζω ότι εξαρτόμαστε τόσο πολύ από τον Φουρνιέ φέτος. Τουλάχιστον όπως πέρυσι.Sokos έγραψε: ↑Τρί Ιαν 06, 2026 8:44 pmΣε κανέναν δεν αρέσει ο Fournier όταν παίζει έτσι. Ούτε στον εαυτό του. Αν δεν καταφέρει να ανέβει στο δεύτερο δεν νομίζω να έχουμε πολλές ελπίδες (το ίδιο ισχύει και για τη σεζόν σαν σύνολο πιστεύω).karamelitsa έγραψε: ↑Τρί Ιαν 06, 2026 8:41 pmΜην με βρίσετε άλλα πάλι σε άλλο ένα ματς, δεν μου αρέσει καθόλου ο Φουρνιέ...έβαλε στην αρχή ένα σουτ έδωσε και μια ωραία ασσίστ και άρχισε πάλι τις ποικιλίες με τα τραβηγμένα σουτ...
Πιο πολύ στον Ντορσει θα έλεγα και Σάσα και μετά στον Φουρνιέ.
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν διαφωνώ, απλά ο Χολ μέχρι τώρα είναι ο καλύτερος μας παίκτης...έφτασε ήδη 20pir.Slow horses 7 έγραψε: ↑Τρί Ιαν 06, 2026 8:55 pmΌλοι φίλε μου είναι αξιοπρεπέστατοι……..μόνο ο Αλέκος και στο δεύτερο ο Παπ κάνουνε νερά!!! Δες όμως την συνολική εικόνα! ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ!!!!karamelitsa έγραψε: ↑Τρί Ιαν 06, 2026 8:54 pmΠοιος να το περίμενε ότι να μας κρατάει στο ματς ο Χολ!!

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο