Euroleague Round 20, Fenerbahce Istanbul vs Olympiakos Piraeus

Συντονιστής: Captains

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιαν 06, 2026 11:28 pm

Dimmitz έγραψε:
Τρί Ιαν 06, 2026 11:21 pm
Αυτό που πριν το παιχνίδι με την Φενέρ γράφατε διθυραμβικά σχολεία και ξαφνικά δεν σας αρέσει ο Μόρις και δεν είμαστε ούτε για 6αδα ή φ4 είναι πραγματικά εθνικό κατόρθωμα!
Αυτά που έλεγες όταν σου λέγαμε για μπάτλερ και ντιγουιντι :D

Εγώ το Μόρρις δεν τον ήξερα σαν παίκτη,σ ένα μήνα θα ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει, χρειάζεται υπομονή. Με το παο έκανε θετική εμφάνιση
Αν όμως δεν μας βγεί ο Μόρρις δεν είμαστε για φ4

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tarp7 την Τρί Ιαν 06, 2026 11:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιαν 06, 2026 11:29 pm

Dimmitz έγραψε:
Τρί Ιαν 06, 2026 11:21 pm
Αυτό που πριν το παιχνίδι με την Φενέρ γράφατε διθυραμβικά σχολεία και ξαφνικά δεν σας αρέσει ο Μόρις και δεν είμαστε ούτε για 6αδα ή φ4 είναι πραγματικά εθνικό κατόρθωμα!
Όχι φίλε εγώ το λέω εξ αρχής και μετά τις μεταγραφές Μόρρις και Τζόουνς, αν η ομάδα δεν σκληρύνει δεν βγάλει ενέργεια στην άμυνα και δεν βρει ρόλους όχι δεν είναι για πλεονέκτημα και θα δυσκολευτεί γενικά.
Έχει μαλλιασει η γλώσσα μου.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Ιαν 06, 2026 11:34 pm

o μπαρτζωκας εκανε δηλωσεις?δεν ειδα πουθενα κατι..παντως δεν καταλαβαινω τον καουρη που ζητα γνωμη απο τον χολ που πηραμε τον ταρικ.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Τρί Ιαν 06, 2026 11:45 pm

shaq7 έγραψε:
o μπαρτζωκας εκανε δηλωσεις?δεν ειδα πουθενα κατι..παντως δεν καταλαβαινω τον καουρη που ζητα γνωμη απο τον χολ που πηραμε τον ταρικ.
Είπε ότι υπάρχει δικαιολογία για την ηττα και είναι οι απουσίες.

Για τα συνεχόμενα τρίποντα απ τις γωνίες και τις συνεχείς αλλαγές στα σκριν που χανοντουσαν οι παίκτες δεν είπε κάτι, ούτε για το κακό τρανζισιον

AO DAFNIS

euroleague
Reactions:

Τρί Ιαν 06, 2026 11:51 pm

Τον Μόρρις δεν τον έχω δει πολύ , αλλά πιστεύω ότι δεν θα δούμε πολύ διαφορετικά πράγματα από αυτόν. Σίγουρα περιμένω να ανέβει η απόδοση του.

Επιθετικά δηλαδή καλύτερη δημιουργία, θα πάρει όποια ελεύθερα spot σουτ του δώσει η αντίπαλη άμυνα και κάποια floater.

Δεν νομίζω δηλαδή ότι είναι ο παίχτης που θα δημιουργήσει για τον εαυτό του, θα παίξει iso ή θα του δώσει πολλές μπαλές ο κόουτς. Αυτό που περιμένει ο Μπαρτζώκας νομίζω από αυτόν είναι ένα στυλ παιχνιδιού Γουόκαπ.

Ειδικά σήμερα που αγωνίστηκε κυρίως στην ίδια 5αδα με Φουρνιέ, Ντορσέι είναι ξεκάθαρο ότι την μπάλα στα χέρια και τις αποφάσεις θα τις είχαν αυτοί οι 2.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιαν 06, 2026 11:52 pm

Ο Μπατλερ βλεπω σημερα μοιρασε 9 ασιστ κ εβαλε 16 ποντους, ενω ειχε μολις ενα λαθος. Βεβαια δεν κερδισε ο ερυθρος αλλα ο Μπατλερ φαινεται να εχει παρει τα πανω του για τα καλα.

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Τρί Ιαν 06, 2026 11:56 pm

Ο Morris και μόνος του το έχει πει ότι θα χρεαστεί χρόνο σωματικά. Δείξτε υπομονή με τον συγκεκριμένο παίχτη, θα ανέβει κατακόρυφα. Και όταν λέμε αυτό, δεν εννοούμε ότι θα γίνει ο δικός μας "Κεντρικ Ναν" και άλλα γραφικά που είχαν γράψει οι μπακάληδες των media. Θα είναι όμως κανονικότατο PG με απειλή από μακρυά και παραπάνω εμπιστοσύνη να πάρει φάσεις πάνω του. Ήδη δείχνει καλά στοιχεία.

Τώρα στο ματς, όταν σου λείπει το βασικό σου 5άρι και το βασικό σου 3άρι, αμφότεροι πολύ σημαντικοί για το παιχνίδι της ομάδας, +2 παίχτες που δίνουν βάθος και αθλητικότητα (Μακκίσικ, Νιλικίνα), τότε δεν έχεις πολλή τύχη απέναντι σε αυτή τη Φενερ του μπασκετικού ξύλου. Δεν αναφέρω καν τον Ταϊρίκ. που αν τον είχαμε από σήμερα παίζει είχαμε κερδίσει. Συνεπώς δε θέλει αφορισμούς και πανικό, η ομάδα θα κάνει δυνατό 2ο γύρο, και επίσης όλες οι ομάδες είναι κοντά βαθμολογικά, μέχρι και την τελευταία αγωνιστική τα play-off και play-in θα είναι ανοιχτά.

Υ.Γ. ΄Αστοχες και αντιεπαγγελματικές οι δηλώσεις Σάρας, δεν ξέρω τι σκ@τ@ θέλει να μας δείξει ας πούμε. Τα δε συνθήματα για Κεμαλ κτλ, αχαρακτήριστα.

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης

Τρί Ιαν 06, 2026 11:57 pm

tokalytero3d έγραψε:
Τρί Ιαν 06, 2026 11:45 pm
shaq7 έγραψε:
Είπε ότι υπάρχει δικαιολογία για την ηττα και είναι οι απουσίες.

Για τα συνεχόμενα τρίποντα απ τις γωνίες και τις συνεχείς αλλαγές στα σκριν που χανοντουσαν οι παίκτες δεν είπε κάτι, ούτε για το κακό τρανζισιον
Δεν είπε μόνο για τις απουσίες. Είπε και για τα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια που έφεραν φυσιολογική κούραση, ιδίως μετά το ματς με τον ΠΑΟ. Αυτό εξηγεί και αυτό που λες, ιδίως για το τρανζίσιον.

tarp7

champion
Reactions:

Τρί Ιαν 06, 2026 11:58 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Τρί Ιαν 06, 2026 11:51 pm
Τον Μόρρις δεν τον έχω δει πολύ , αλλά πιστεύω ότι δεν θα δούμε πολύ διαφορετικά πράγματα από αυτόν. Σίγουρα περιμένω να ανέβει η απόδοση του.

Επιθετικά δηλαδή καλύτερη δημιουργία, θα πάρει όποια ελεύθερα spot σουτ του δώσει η αντίπαλη άμυνα και κάποια floater.

Δεν νομίζω δηλαδή ότι είναι ο παίχτης που θα δημιουργήσει για τον εαυτό του, θα παίξει iso ή θα του δώσει πολλές μπαλές ο κόουτς. Αυτό που περιμένει ο Μπαρτζώκας νομίζω από αυτόν είναι ένα στυλ παιχνιδιού Γουόκαπ.

Ειδικά σήμερα που αγωνίστηκε κυρίως στην ίδια 5αδα με Φουρνιέ, Ντορσέι είναι ξεκάθαρο ότι την μπάλα στα χέρια και τις αποφάσεις θα τις είχαν αυτοί οι 2.
https://www.sport24.gr/opinions/monte-m ... limpiakou/

Ο Μόρις υπήρξε ένας ποιοτικός ρολίστας, που όταν χρειάστηκε, λειτούργησε και ως starter.

Ήταν πάντα ένας γκαρντ που έκανε τη δουλειά χωρίς υπερβολές, χωρίς εξεζητημένες ενέργειες, μπορούσε να προσφέρει σε όλους τους τομείς σε ικανοποιητικό βαθμό, όμως τα τελευταία δύο χρόνια (δεν υπολογίζουμε τους φετινούς δύο μήνες) είναι σε κάθετη πτώση. Και γι’ αυτό ήταν διαθέσιμος.
Όπως λέει πολλά και το 39% του από την περιφέρεια.

Δεν είναι ο κλασικός σουτέρ που με ταχύτητα σαν αυτή του Τάιλερ Ντόρσεϊ θα “χορέψει” για να φτιάξει την εκτέλεσή του, δεν είναι όμως και παίκτης στον οποίο η αντίπαλη άμυνα θα δώσει ένα μέτρο. Αν είναι ελεύθερος, θα σουτάρει και θα το βάλει.
Αμυντικά, έχει καλή παρουσία, χωρίς να είναι σπουδαίος. Επικοινωνεί καλά, είναι σκληρός/ανταγωνιστικός, επενδύει αρκετή από την ενέργειά του στο πίσω μέρος του γηπέδου, σαν να τρέφεται από το λάθος του αντιπάλου.

Στηρίζεται περισσότερο στην εμπειρία και την εξυπνάδα του, παρά στο κορμί και το μέγεθός του
Η αναλογία των 3.6 ασίστ για 0.7 λάθη σε 426 παιχνίδια στο NBA (23.2 λεπτά μέσο όρο), λέει πολλά για το πόσο προσεκτικός είναι.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τετ Ιαν 07, 2026 12:00 am

steph.larry έγραψε:
Ο Morris και μόνος του το έχει πει ότι θα χρεαστεί χρόνο σωματικά. Δείξτε υπομονή με τον συγκεκριμένο παίχτη, θα ανέβει κατακόρυφα. Και όταν λέμε αυτό, δεν εννοούμε ότι θα γίνει ο δικός μας "Κεντρικ Ναν" και άλλα γραφικά που είχαν γράψει οι μπακάληδες των media. Θα είναι όμως κανονικότατο PG με απειλή από μακρυά και παραπάνω εμπιστοσύνη να πάρει φάσεις πάνω του. Ήδη δείχνει καλά στοιχεία.

Τώρα στο ματς, όταν σου λείπει το βασικό σου 5άρι και το βασικό σου 3άρι, αμφότεροι πολύ σημαντικοί για το παιχνίδι της ομάδας, +2 παίχτες που δίνουν βάθος και αθλητικότητα (Μακκίσικ, Νιλικίνα), τότε δεν έχεις πολλή τύχη απέναντι σε αυτή τη Φενερ του μπασκετικού ξύλου. Δεν αναφέρω καν τον Ταϊρίκ. που αν τον είχαμε από σήμερα παίζει είχαμε κερδίσει. Συνεπώς δε θέλει αφορισμούς και πανικό, η ομάδα θα κάνει δυνατό 2ο γύρο, και επίσης όλες οι ομάδες είναι κοντά βαθμολογικά, μέχρι και την τελευταία αγωνιστική τα play-off και play-in θα είναι ανοιχτά.

Υ.Γ. ΄Αστοχες και αντιεπαγγελματικές οι δηλώσεις Σάρας, δεν ξέρω τι σκ@τ@ θέλει να μας δείξει ας πούμε. Τα δε συνθήματα για Κεμαλ κτλ, αχαρακτήριστα.
Έλα βρε…..εκδούλευση πουλάει ο Σάρας!! Μπαμ κάνει…….
Σε όλα τα άλλα που αναφέρεις συμφωνώ απόλυτα!

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης

steph.larry έγραψε:

Υ.Γ. ΄Αστοχες και αντιεπαγγελματικές οι δηλώσεις Σάρας, δεν ξέρω τι σκ@τ@ θέλει να μας δείξει ας πούμε.
Εμένα μου φάνηκε ότι γλείφει τον ΔΠΓ. Γιατί άραγε ;;; :D :D :D

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Ιαν 07, 2026 12:01 am

Rivers15 έγραψε:
Ο Μπατλερ βλεπω σημερα μοιρασε 9 ασιστ κ εβαλε 16 ποντους, ενω ειχε μολις ενα λαθος. Βεβαια δεν κερδισε ο ερυθρος αλλα ο Μπατλερ φαινεται να εχει παρει τα πανω του για τα καλα.
δεν εχω εικονα καθαρα το λεω απο τα στατιστικα..αλλα δεν ειναι περιεργο που οποτε ο μπατλερ κανει εμφανισαρες χανει ο ερυθρος?πολυ περιεργο και ειναι πολλα τα ματς για να ειναι τυχαιο.

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Τετ Ιαν 07, 2026 12:02 am

Slow horses 7 έγραψε:
steph.larry έγραψε:

Έλα βρε…..εκδούλευση πουλάει ο Σάρας!! Μπαμ κάνει…….
Σε όλα τα άλλα που αναφέρεις συμφωνώ απόλυτα!
Του έβγαλε άλεϊ ούπ πάσα η Τουρκάλα και ο Σάρας απλά έβαλε την μπάλα στο καλάθι.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Ιαν 07, 2026 12:03 am

συννενοημενο φανηκε αυτο με την τουρκαλα και τον σαρας παντως.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Τετ Ιαν 07, 2026 12:06 am

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιαν 07, 2026 12:01 am
Rivers15 έγραψε:
δεν εχω εικονα καθαρα το λεω απο τα στατιστικα..αλλα δεν ειναι περιεργο που οποτε ο μπατλερ κανει εμφανισαρες χανει ο ερυθρος?πολυ περιεργο και ειναι πολλα τα ματς για να ειναι τυχαιο.
Κοουτς b εσυ ;
Πετας ατακα αλλα ντινγουιντι ;
Γιατι σε κραζεις το τελευταιο διαστημα ;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”