Όχι, απλώς δεν υπάρχουν σαφείς ρόλοι και κακοδομημένο ρόστερ.Giwrgos_AEK έγραψε: ↑Τετ Ιαν 07, 2026 12:29 amYπαρχει περίπτωση οι παίκτες να μην θέλουν τον Αταμαν?
Euroleague Round 20 - Panathinaikos vs Armani Milano
Συντονιστής: Captains
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Διαβάζω όσα γράφετε για τις τελευταίες κακές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού, και διαφωνώ στις αιτίες. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι δεν φταίει (κυρίως) τίποτα από όλα αυτά, τα οποία όμως δεν είναι λάθος.
Το ίδιο ρόστερ, ο ίδιος προπονητής, οι ίδιες παθογένειες, σε κάποια παιχνίδια εμφάνισαν την ομάδα να καταπίνει τον αντίπαλο. Σε κάποια παιχνίδια.
Εκεί, κατά τη γνώμη μου, βρίσκεται το πρόβλημα. Η ομάδα σας δεν κατεβαίνει σε όλα τα παιχνίδια με την ίδια ψυχολογία, την ίδια θέληση για νίκη. Μου δίνει την εντύπωση χορτασμένης ομάδας που ίσα που καταδέχεται να παίξει ορισμένα παιχνίδια. Και αυτό το πληρώνει.
Αν αρχίσει πάλι να γυαλίζει το μάτι τους, τότε οι ίδιοι παίκτες θα εμφανίσουν μια τελείως διαφορετική εικόνα.
Το ίδιο ρόστερ, ο ίδιος προπονητής, οι ίδιες παθογένειες, σε κάποια παιχνίδια εμφάνισαν την ομάδα να καταπίνει τον αντίπαλο. Σε κάποια παιχνίδια.
Εκεί, κατά τη γνώμη μου, βρίσκεται το πρόβλημα. Η ομάδα σας δεν κατεβαίνει σε όλα τα παιχνίδια με την ίδια ψυχολογία, την ίδια θέληση για νίκη. Μου δίνει την εντύπωση χορτασμένης ομάδας που ίσα που καταδέχεται να παίξει ορισμένα παιχνίδια. Και αυτό το πληρώνει.
Αν αρχίσει πάλι να γυαλίζει το μάτι τους, τότε οι ίδιοι παίκτες θα εμφανίσουν μια τελείως διαφορετική εικόνα.
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Η αλήθεια είναι πως δεν έχεις άδικο. Υπάρχουν παιχνίδια στα οποία μπαίνουμε με πολύ μπλαζέ νοοτροπία ή νωθρότητα, κυνηγάμε από νωρίς στο σκορ και συχνά χάνουμε. Άλλοτε πάλι, μπαίνουμε όπως πρέπει, συγκεντρωμένα και συχνά στο τέλος αυτό επιβραβεύεται με τη νίκη. Ίσως η ομάδα να υποτιμάει τον αντίπαλο, να διαλέγει παιχνίδια, τι να πω. Σε κάθε περίπτωση, έχω ξαναγράψει ότι σε αρκετά παιχνίδια έχουμε θέμα νοοτροπίας, πρέπει να μπαίνουμε 100% προσηλωμένοι σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε από την αρχή για να έχουμε τις πιθανότητες νίκης με το μέρος μας.Leon Man έγραψε: ↑Τετ Ιαν 07, 2026 12:57 amΔιαβάζω όσα γράφετε για τις τελευταίες κακές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού, και διαφωνώ στις αιτίες. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι δεν φταίει (κυρίως) τίποτα από όλα αυτά, τα οποία όμως δεν είναι λάθος.
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
η ομαδα στο πρωτο ημιχρονο ηταν μετριοκαλη
στο δευτερο δεν βλεποταν
με 20 λεπτα μετριουκαλου μπασκετ δεν κερδιζεις
ο χουαντσο σημερα ηταν αρκετα καλος σε ολο το παιχνιδι
ο χολμς και φαριντ μονο στο πρωτο ημιχρονο
σορτς γιοτυρτσεβεν γκραντ πολυ κακοι
οι παιχτες φαινονται χορτασμενοι και εχουν την νοοτροπια το πηραμε προπερσι βγαλαμε το χρεος μας
ο αταμαν κανει ακριβως τα ιδια που εκανε και πριν 3 χρονια δεν αλλαζει τιποτα
παιζει το ιδιο γελοιο χεντς αουτ
και στην επιθεση δεν ξερω αν εχει βαλει κανα νεο πλει αλλα φαινεται σαν να ειναι τα ιδια και τα ιδια
η διαφορα ειναι οτι καθε χρονο παιρνει χειροτερους παιχτες που μπορουν να υποστηριξουν αυτα που θελει
δεν νομιζω οτι αν ερθει καποιος παιχτης που δεν γνωριζει το ευρωπαικο μπασκετ θα αλλαξει κατι
εδω δεν μπορουν να προσαρμοστους παιχτες που ειναι 2 και 3 χρονια στην ομαδα θα προσαρμοστει ενας αμερικανος?
αν γινει μεταγραφη θα γινει απλα για να εχει κατι να ασχολειται ο κοσμος και να τους κραζει λιγοτερο στο γηπεδο επιτελους σημερα ακουστηκαν κατι γιουχες που ειχαν αργησει
στο δευτερο δεν βλεποταν
με 20 λεπτα μετριουκαλου μπασκετ δεν κερδιζεις
ο χουαντσο σημερα ηταν αρκετα καλος σε ολο το παιχνιδι
ο χολμς και φαριντ μονο στο πρωτο ημιχρονο
σορτς γιοτυρτσεβεν γκραντ πολυ κακοι
οι παιχτες φαινονται χορτασμενοι και εχουν την νοοτροπια το πηραμε προπερσι βγαλαμε το χρεος μας
ο αταμαν κανει ακριβως τα ιδια που εκανε και πριν 3 χρονια δεν αλλαζει τιποτα
παιζει το ιδιο γελοιο χεντς αουτ
και στην επιθεση δεν ξερω αν εχει βαλει κανα νεο πλει αλλα φαινεται σαν να ειναι τα ιδια και τα ιδια
η διαφορα ειναι οτι καθε χρονο παιρνει χειροτερους παιχτες που μπορουν να υποστηριξουν αυτα που θελει
δεν νομιζω οτι αν ερθει καποιος παιχτης που δεν γνωριζει το ευρωπαικο μπασκετ θα αλλαξει κατι
εδω δεν μπορουν να προσαρμοστους παιχτες που ειναι 2 και 3 χρονια στην ομαδα θα προσαρμοστει ενας αμερικανος?
αν γινει μεταγραφη θα γινει απλα για να εχει κατι να ασχολειται ο κοσμος και να τους κραζει λιγοτερο στο γηπεδο επιτελους σημερα ακουστηκαν κατι γιουχες που ειχαν αργησει
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
υπαρχει περιπτωση οι παιχτες να μην θελουν βυσματα και ποδηλατες μεσα στα αποδυτηριαGiwrgos_AEK έγραψε: ↑Τετ Ιαν 07, 2026 12:29 amYπαρχει περίπτωση οι παίκτες να μην θέλουν τον Αταμαν?
Τον σουλατσαδορο Γκριγκονης τι τον θέλει ο Γιαννακόπουλος?έχει 2 χρόνια να παίξει.Δυστυχώς ο Αταμάν δεν έχει να προσφέρει κάτι νέο στην ομάδα,ότι ήταν να δώσει το έχει κάνει ήδη.Οι αθλητές μοιάζουν με δημόσιους υπαλλήλους πολλών χρόνων μάλιστα ,που βαριουνται και την ζωή τους.Ενα είναι σίγουρο,4final four δεν βλέπει ο Παναθηναϊκός ούτε με κιάλια με αυτή την ομάδα!!!!
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ειχε τον τολιοπουλο εκτος αποστολης,δεν εβαλε τον ρογκαTakaros έγραψε: ↑Τετ Ιαν 07, 2026 6:58 amΤον σουλατσαδορο Γκριγκονης τι τον θέλει ο Γιαννακόπουλος?έχει 2 χρόνια να παίξει.Δυστυχώς ο Αταμάν δεν έχει να προσφέρει κάτι νέο στην ομάδα,ότι ήταν να δώσει το έχει κάνει ήδη.Οι αθλητές μοιάζουν με δημόσιους υπαλλήλους πολλών χρόνων μάλιστα ,που βαριουνται και την ζωή τους.Ενα είναι σίγουρο,4final four δεν βλέπει ο Παναθηναϊκός ούτε με κιάλια με αυτή την ομάδα!!!!
και θυμηθηκε τον γκριγκονις που ηταν σαν 70χρονος με αθριτιδα
ο ανθρωπος τα ειχε χασει χθες
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Για τον Ναν ισχύει 100% αυτό. Οι υπόλοιποι μάλλον καμμένοι ή εκτός κλίματος μου φαίνονται, παρα χορτασμένοι. Μήτογλου, Γκραντ τα έχουν φτύσει και οι νέοι παίκτες δεν έχουν ενσωματωθεί.Leon Man έγραψε: ↑Τετ Ιαν 07, 2026 12:57 amΔιαβάζω όσα γράφετε για τις τελευταίες κακές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού, και διαφωνώ στις αιτίες. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι δεν φταίει (κυρίως) τίποτα από όλα αυτά, τα οποία όμως δεν είναι λάθος.
Όσοι βρίσκονται σε κανονική κατάσταση, παίζουν όσο αντέχουν στο κάθε ματς. Δε γίνεται να βαρανε 30+ λεπτά μόνιμα.
Υ.Γ Ο Φαριντ γιατί δεν έπαιξε ρε παιδιά;

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο