Euroleague Round 21, Olympiacos Piraeus vs FC Bayern Munich
Συντονιστής: Captains
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος coach blue την Παρ Ιαν 09, 2026 11:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
Μην προτρέχουμε παιδιά….να δούμε και την επίσημη διάγνωση μετά την μαγνητική και βλέπουμε. Αλλιώς θα συζητάμε σε περίπτωση διαστρέμματος και ( ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ) αλλιώς σε ενδεχόμενο κατάγματος!! Θεωρώ πως δεν υφίσταται θέμα μεταγραφής πλην της απευκταίας δεύτερης πιθανότητας που θεωρώ όμως ότι θα κινηθούμε για πλάγιο παίκτη !!! Ας περιμένουμε…….και μην γκρινιάζουμε συνέχεια!!! Ο Μόρις είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ……..είναι όμως και εμφανώς ανέτοιμος!!! Επίσης σήμερα έκανε μπαμ ότι η ομάδα φύλαγε δυνάμεις για να ανταπεξέλθει σε σκληράδα το πολύ ένα ημίχρονο,……..το λέγαμε μερικοί όταν έπεφτε το ανάθεμα σύννεφο στο ημίχρονο!!! Το μόνο σημείο προβληματισμού και μάλιστα σοβαρού για εμένα, είναι η συνεχιζόμενη προκλητική απάθεια του Πήτερς εδώ και κανένα μήνα!!!! Πρέπει να το κοιτάξει αυτό η ομάδα, άσχετα αν ο Σάσα του τελευταίου μήνα κάνει χρονιά MVP!
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
στα του αγώνα μου άρεσε η ομάδα σήμερα και όταν λέω μου άρεσε εννοώ ότι κερδίσαμε χαλαρά, με τα γκαρντ μας σε κακή μέρα εκτελεστικά και με 5 παίκτες (σχεδόν 6) με πάνω από 10 πόντους. α και με 28 ασσίστ. δεν είναι πράγματα που συμβαίνουν κάθε μέρα αυτά και δείχνουν ότι βρίσκουμε ρυθμό σιγά σιγά.
για το Μόρις δεν έχω λόγια πια.
καλό Νιλικίνα και ΜακΚίσικ να ευχηθούμε γιατί για άλλο παίκτη δε το κόβω.
για το Μόρις δεν έχω λόγια πια.
καλό Νιλικίνα και ΜακΚίσικ να ευχηθούμε γιατί για άλλο παίκτη δε το κόβω.
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
έχεις δίκιο, το 99% του φορουμ το έχουμε πάρει στην πλάκα γιατί αλλιώς θα πάθουμε τίποτα από τη στεναχώρια φέτος με τους αθλητές που τραυματίζονταιSlow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 09, 2026 11:39 pmΜην προτρέχουμε παιδιά….να δούμε και την επίσημη διάγνωση μετά την μαγνητική και βλέπουμε. Αλλιώς θα συζητάμε σε περίπτωση διαστρέμματος και ( ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ) αλλιώς σε ενδεχόμενο κατάγματος!! Θ
Να ' ναι καλά το παιδί πάνω απ' όλα
Επειδή είμαστε Ολυμπιακός προετοιμαζόμαστε για όλα αλλά με ψυχραιμία
καμία μεταγραφή
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν υπάρχει ποσοτικό πρόβλημα? Να σου θυμίσω ότι ο ντιλικινα είναι εκτός και τραυματίζεται εύκολα και μείναμε μόνο με γουοκαπ στο 1.και ποσοτικό και ποιοτικό πρόβλημα υπάρχει.
- βήματα εκτός φάσης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο