Euroleague Round 21, Olympiacos Piraeus vs FC Bayern Munich

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιαν 10, 2026 12:29 am

tarp7 έγραψε:
Σάβ Ιαν 10, 2026 12:25 am
Πάντως απ' ότι λένε για το Μόρρις είναι βαρύ διάστρεμμα.

Ο Νιλικινα μέχρι τώρα έχει χάσει 8 αγώνες από την Ευρωλίγκα για όσους τον υπολογίζουν
αν ειναι 3ου βαθμου μπορει να μεινει εκτος και παραπανο απο μηνα

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιαν 10, 2026 12:30 am

papp7 έγραψε:
Σάβ Ιαν 10, 2026 12:27 am
Η ομάδα παίκτη στην περιφέρεια θα έφερνε ή τουλάχιστον ήταν/είναι στην αγορά πριν καν τραυματιστεί ο Μόρις και ας λέει οτι θέλει ο Κοουτς καθώς έτσι πρέπει να πει. Από εκεί και πέρα ο τραυματισμός που προέκυψε ίσως επισπεύσει κάποια πράγματα.
Ετσι πιστευω κι εγω. Δεν νομιζω να ηταν στο πλανο να βγει η χρονια με 2.50 point guard.

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Σάβ Ιαν 10, 2026 12:56 am

tarp7 έγραψε:
βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Σάβ Ιαν 10, 2026 12:13 am

Αυτό είναι εύκολο να το λέμε και δύσκολο να το κάνει η ομάδα. Θα το πιούμε #MexriTelous το ποτήρι της επιλογής Έβανς πρόπερσι το καλοκαίρι, γιατί αυτό πληρώνει ο Ολυμπιακός σήμερα και όχι την κίνηση απελπισίας με τον Νιλικίνα.
Συμφωνώ δεν είναι εύκολο αλλά πρέπει να γίνει προσπάθεια
Όλα θα εξαρτηθούν από τη σοβαρότητα του τραυματισμού και το διάστημα απουσίας του Μόρις. Αν γυρίσει αρχές Μαρτίου παίζει να μην ασχοληθεί περαιτέρω με τα μεταγραφικά η ομάδα και να περιμένει τον παίκτη. Αν πάει μακριά η υπόθεση κάτι πρέπει να γίνει ώστε να προφυλαχθεί και ο Γουόκαπ για να μην υποτροπιάσει το πρόβλημα στη μέση του. Το κακό είναι ότι χαλάει η όλη φάση με το φάιναλ8 του Κυπέλλου εκεί στη διακοπή του Φεβρουαρίου γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο Μπαρτζώκας ετοίμαζε με σχέδιο και υπομονή τον Μόρις να είναι σε φουλ φόρμα για το συγκεκριμένο τετραήμερο.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιαν 10, 2026 1:03 am

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Σάβ Ιαν 10, 2026 12:56 am
tarp7 έγραψε:

Συμφωνώ δεν είναι εύκολο αλλά πρέπει να γίνει προσπάθεια
Όλα θα εξαρτηθούν από τη σοβαρότητα του τραυματισμού και το διάστημα απουσίας του Μόρις. Αν γυρίσει αρχές Μαρτίου παίζει να μην ασχοληθεί περαιτέρω με τα μεταγραφικά η ομάδα και να περιμένει τον παίκτη. Αν πάει μακριά η υπόθεση κάτι πρέπει να γίνει ώστε να προφυλαχθεί και ο Γουόκαπ για να μην υποτροπιάσει το πρόβλημα στη μέση του. Το κακό είναι ότι χαλάει η όλη φάση με το φάιναλ8 του Κυπέλλου εκεί στη διακοπή του Φεβρουαρίου γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο Μπαρτζώκας ετοίμαζε με σχέδιο και υπομονή τον Μόρις να είναι σε φουλ φόρμα για το συγκεκριμένο τετραήμερο.
Αυτό ακριβώς προγραμμάτιζε να συμβεί!! Για αυτό πιστεύω ότι σε περίπτωση μεγάλης απουσίας, θα κινηθεί κάνοντας all in σε πλαϊνό παίκτη με χειρισμό ( Jones Garcia ξανά???) ….αλλά όλα θα φανούν μετά τα αποτελέσματα της μαγνητικής!

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Ιαν 10, 2026 2:22 am

αν ο μορις ειναι να μεινει πανω απο μηνα εκτος δεν γινεται να μην αποκτηθει παικτης,ο μακισικ ειναι απο τραυματισμο,ο νιλικινα εκτος οτι τραυματιζεται ειναι και αμπαλος και του γουοκαπ οι εξετασεις θα χουν βαρεσει κοκκινο..οποτε εστω και επιπεδου μητρου λονγκ η κατσιβελη αλλα θα φερουν.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιαν 10, 2026 3:36 am

Από την εικόνα του Μόρρις και αυτά που είπε ο Μπαρτζώκας εγώ υπολογίζω ενάμιση με δυο μήνες να λείψει, παμε για Μάρτη δηλαδή, πότε θα φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε; Μάλλον ποτέ φέτος. Κρίμα κρίμα δεν γίνονται αυτά ρε παιδιά.
Δεν γίνεται να μην μπορεί να στεριώσει πλέι μεικερ εκτός απ'τον Γουοκαπ τι σκ@τ@ βουντού κάνει;

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Σάβ Ιαν 10, 2026 9:11 am

Erether έγραψε:
Παρ Ιαν 09, 2026 11:53 pm
Νομίζω ότι υπερβάλετε για τον Πίτερς. Τι θέλατε να κάνει, να καταπίνει σπαθιά ή να χτυπιέται; Το στυλ του είναι έτσι κι αλλιώς ήρεμο και κάπως ραθυμο.

Σήμερα πήρε τα ριμπάουντ, έπαιξε κανονικά άμυνα. Δεν ξέρω που τον είδατε αδιάφορο. Μόνο τα σουτ δεν του μπήκαν.
ο πητερς ας μην ξεχναμε εχει αν διαχειριστει και το γεγονος οτι χριστουγεννιατικα το μαγαζι του πηρε φωτια με ο,τι αυτο συνεπαγεται απο πλευρας διαδικασιων και τρεξιματος ...Ε οσο και να ειναι στην γαμει την ψυχολογια ενα τετοιο γεγονος .οκ θα μου πειτε ειναι επαγγελματιας και πληρωνεται για να παιζει μπασκετ αλλα και παλι εκτος απο την αστοχια του δεν τον βλεπω αδιαφορο ουτε κι εγω ...

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Ιαν 10, 2026 9:59 am

fotis vlachopoulos έγραψε:
Σάβ Ιαν 10, 2026 9:11 am
Erether έγραψε:
Παρ Ιαν 09, 2026 11:53 pm
Νομίζω ότι υπερβάλετε για τον Πίτερς. Τι θέλατε να κάνει, να καταπίνει σπαθιά ή να χτυπιέται; Το στυλ του είναι έτσι κι αλλιώς ήρεμο και κάπως ραθυμο.

Σήμερα πήρε τα ριμπάουντ, έπαιξε κανονικά άμυνα. Δεν ξέρω που τον είδατε αδιάφορο. Μόνο τα σουτ δεν του μπήκαν.
ο πητερς ας μην ξεχναμε εχει αν διαχειριστει και το γεγονος οτι χριστουγεννιατικα το μαγαζι του πηρε φωτια με ο,τι αυτο συνεπαγεται απο πλευρας διαδικασιων και τρεξιματος ...Ε οσο και να ειναι στην γαμει την ψυχολογια ενα τετοιο γεγονος .οκ θα μου πειτε ειναι επαγγελματιας και πληρωνεται για να παιζει μπασκετ αλλα και παλι εκτος απο την αστοχια του δεν τον βλεπω αδιαφορο ουτε κι εγω ...
Δεν είναι αδιάφορος ο Πίτερς. Απλά όταν δεν σου μπαίνουν τα σουτ και ξέρεις ότι θα παίξεις λίγο, είναι λογικό να βγάζεις έναν εκνευρισμό.

Πάντως ρε μάγκες δείξτε λίγο κατανόηση, σεβασμό και υπομονή με τους παίκτες της ομάδας. Δεν είναι ρομπότ. Ούτε είναι δίκαιο να κράζουμε τον Πίτερς, ο οποίος είναι από τους πιο πιστούς στρατιώτες και παίζει λίγο είτε παίζει καλά είτε όχι, και να μένουν παίκτες όπως ο Σάσα στο απυρόβλητο όταν έπαιζε 30 λεπτά και σε πολλά παιχνίδια δεν βλεπόταν στην αρχή της σεζόν.

Εδώ βλέπουμε κοτζάμ Λι που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο να είναι το πρώτο βιολί στην Εφές και να παίζει απελευθερωμένος, μόνο και μόνο επειδή ξέρει ότι θα μείνει στο παρκέ και δεν θα γίνει αλλαγή στην πρώτη λαλακία;

Έχει κανείς αμφιβολία ότι ο Πίτερς σε όλες της ομάδες της πρώτης δεκάδας θα είχε τα νούμερα του Μίροτιτς, του Lyles ή του Μονέκε;

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σάβ Ιαν 10, 2026 10:35 am

Εικόνα

Εικόνα
tarp7

champion
Reactions:

Σάβ Ιαν 10, 2026 10:59 am

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Σάβ Ιαν 10, 2026 11:06 am

tarp7 έγραψε:
Τι πίνει άραγε; Δεν είναι χυμός πορτοκάλι, είναι πιο ανοικτόχρωμο, μάλλον χυμός γκρέιπ φρουτ θα είναι, πολύ θρεπτικός, ρίχνει και την πίεση απ' ότι ξέρω.

tarp7

champion
Reactions:

Σάβ Ιαν 10, 2026 11:09 am

Conan1982 έγραψε:
Σάβ Ιαν 10, 2026 11:06 am
tarp7 έγραψε:
Τι πίνει άραγε; Δεν είναι χυμός πορτοκάλι, είναι πιο ανοικτόχρωμο, μάλλον χυμός γκρέιπ φρουτ θα είναι, πολύ θρεπτικός, ρίχνει και την πίεση απ' ότι ξέρω.
Έκανε αποθεραπεία μετά το ματς :D
Πίνει το νερό της φωτιάς

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Σάβ Ιαν 10, 2026 11:42 am

Εμένα η εικόνα του Μορίς με προβλημάτισε γενικότερα. Εννοώ όχι μόνο η σωματική του κατάσταση και αστοχία αλλά και ο τρόπος που χρησιμοποιήθηκε. Απλά κατεβάζει τη μπάλα, κάνει καμιά πασούλα στους άλλους και στήνεται και περιμένει. Ε όταν τελειώνει ο χρόνος παίρνει και κάνα σκοτωμένο που προφανώς θα το χάσει. Οτι δλδ κάνει και ο Γουοκαπ χωρίς φυσικά την άμυνα του. Δεν καταλαβαίνω γιατί πήραμε τον Τζοόυνς αν δεν έχουμε σκοπό να δώσουμε πρωτοβουλίες στο γκαρντ μας και να παίξουμε περισσότερο πικ εν ρολ; Πως θα τον αξιοποιήσουμε στην επίθεση όταν δεν είναι αυτόφωτος και τα Γκαρντ μας κάνουν αυστηρά το ίδιο πράγμα όλοι;

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιαν 10, 2026 11:55 am

golitog7 έγραψε:
Εμένα η εικόνα του Μορίς με προβλημάτισε γενικότερα. Εννοώ όχι μόνο η σωματική του κατάσταση και αστοχία αλλά και ο τρόπος που χρησιμοποιήθηκε. Απλά κατεβάζει τη μπάλα, κάνει καμιά πασούλα στους άλλους και στήνεται και περιμένει. Ε όταν τελειώνει ο χρόνος παίρνει και κάνα σκοτωμένο που προφανώς θα το χάσει. Οτι δλδ κάνει και ο Γουοκαπ χωρίς φυσικά την άμυνα του. Δεν καταλαβαίνω γιατί πήραμε τον Τζοόυνς αν δεν έχουμε σκοπό να δώσουμε πρωτοβουλίες στο γκαρντ μας και να παίξουμε περισσότερο πικ εν ρολ; Πως θα τον αξιοποιήσουμε στην επίθεση όταν δεν είναι αυτόφωτος και τα Γκαρντ μας κάνουν αυστηρά το ίδιο πράγμα όλοι;
Το έχω δει κι εγώ αυτό και μ' έχει προβληματίσει. Μια εξήγηση που δίνω είναι η εξής:
Αν ο παίκτης έχει δημιουργικές ικανότητες, αλλά δεν έχει σουτ, τότε σίγουρα ο καλύτερος τρόπος χρησιμοποίησής του είναι σαν του Καλάθη, να μοιράζει αβέρτα ασσίστ.
Επειδή όμως ο Μόρρις έχει σουτ, τότε ίσως αυτός ο τρόπος χρησιμοποίησής του που περιγράφεις (τουλάχιστον στο αρχικό στάδιο προσαρμογής του) να βοηθάει στο να ανοίγουν οι χώροι για τους υπόλοιπους ικανούς σκόρερς της ομάδας (Βεζένκοφ, Ντόρσεϊ, Φουρνιέ, και για Μιλουτίνοφ). Το να πιάνει θέση στη γωνία ο Μόρρις δεν είναι το ίδιο σαν να την πιάνει ο Γουόκαπ. Τον Μόρρις κανείς αντίπαλος δεν θα τον αφήσει εκεί έξω αφύλακτο, με αποτέλεσμα να ανοίγει η ρακέτα.
Πιστεύω ότι σιγά σιγά, όσο θα φορμαρίζεται ο Μόρρις, θα τον δούμε να χρησιμοποιείται και με άλλο τρόπο, όπως και ότι θα δούμε τις αναμφισβήτητες οργανωτικές του δυνατότητες, αλλά και τις εκτελεστικές. Άσε να επανέλθει και θα δούμε...

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Ιαν 10, 2026 12:17 pm

golitog7 έγραψε:
Το ίδιο λάθος κάναμε και εμείς που θεωρούσαμε ότι όταν είναι μέσα ο Σορτς θα παίζουμε διαφορετικά από ότι όταν είναι μέσα ο Σλούκας.

Καλώς ή κακώς οι προπονητές μας είναι κολλημένοι σε έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού.
Ο Μπαρτζώκας θέλει ο άσσος του να παίζει με τον τρόπο που παίζει ο Γουόκαπ.
Ε όποιον και να πάρει έτσι θα προσπαθήσει να τον κάνει να παίζει, με μικρές παραλλαγές.

Όπως ο Αταμάν προσπάθησε με τον Βιλντόζα, με τον Μπράουν, προσπαθεί τώρα με τον Σορτς και φαίνεται να μη βγαίνει νομίζω σε μια αντίστοιχη κατάσταση είναι ο Μπαρτζώκας. Προσπάθησε να κάνει Γουόκαπ τον Λι, τον Ντιλικίνα, τώρα προσπαθεί τον Μόρις.

Φαίνεται ότι ο μόνος τρόπος να δουλέψει είναι να προσαρμοστεί ο παίκτης σε αυτά που θέλει ο προπονητής γιατί ο προπονητής δεν πρόκειται να αλλάξει το τι ζητάει από τον άσσο του.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”