Α2 , Αγωνιστική Περίοδος 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιαν 15, 2026 12:56 pm

Τελευταια μερα σημερα του μεταγραφικου παραθυρου και διερρευσαν τα πρωτα νεα με Καπετακη σε Σοφαδες και Εξαρχο να επιστρεφει Δαφνη.Πιστευω μεχρι το βραδυ ερχονται και αλλα.........
Αιγαλεω το βλεπω παγωμενο και απογοητευμενο μετα την ηχηρη σφαλιαρα στα Πευκα.

Επισης,Ματαλιωτακης που ειναι το καυτο ονομα αυτη την στιγμη,εχει δυνατη προτασαρα απο ΓΣΕ αλλα περιμενει μεχρι το βραδυ μηπως ερθει κατι απο ελιτ λιγκ.

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:

Πέμ Ιαν 15, 2026 1:51 pm

gspara έγραψε:
Τελευταια μερα σημερα του μεταγραφικου παραθυρου και διερρευσαν τα πρωτα νεα με Καπετακη σε Σοφαδες και Εξαρχο να επιστρεφει Δαφνη.Πιστευω μεχρι το βραδυ ερχονται και αλλα.........

Επισης,Ματαλιωτακης που ειναι το καυτο ονομα αυτη την στιγμη,εχει δυνατη προτασαρα απο ΓΣΕ αλλα περιμενει μεχρι το βραδυ μηπως ερθει κατι απο ελιτ λιγκ.
Να προσθεσω οτι το ακομα πιο καυτο (ζεματιστο) ονομα,αυτο του Νικου Οκεκουογεν,ακουγεται πολυ εντονα οτι πλησιαζει στο...............Σιτυ :shock:

Δοξα Λευκαδας εκανε συμπληρωματικη προσθηκη στα γκαρντ με τον Μαριο Μαραθωνιτη που εφυγε απο Εσπερο Καλλιθεας.

Γιαννης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Psyxiko

Πέμ Ιαν 15, 2026 2:02 pm

ΤΕΤΟΙΑ πληροφόρηση ούτε η Μοσάντ δεν έχει!!!

G.basketakias

sophomore
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Vikosfalcons
Αγαπημένη ομάδα: VIKOS FALCONS
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιαν 15, 2026 3:22 pm

Για Βίκο έχει ακούσει κανείς; Πάντως στην λίμνη δεν ακούγεται τίποτε !!!

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Πέμ Ιαν 15, 2026 4:36 pm

gspara έγραψε:

Καλος παικτης ο Εξαρχος αλλα κατα την γνωμη μου η Δαφνη χρειαζοταν κατι στο 3-4. Στις θεσεις των γκαρντ εχει ηδη Τζιβελεκα, Τοπαλι, Angle που τρωνε ολα τα λεπτα σχεδον, οποτε τελειως συμπληρωματικη λυση θα ειναι ο Εξαρχος.

Ζαραιδωνης παρελθον απο Αιγαελω επισης, οποτε κι εκει μαλλον οντως πανε για μια κινηση ακομα σημερα. Για Οκεκουγεν εχει μπει στο κυνηγι και ο ΓΣΕ.

nextplay

sophomore
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: New York

Πέμ Ιαν 15, 2026 5:04 pm

Καλησπέρα!
Έχουμε και τον Ματαλιωτακη που περιμένουμε που θα πάει...
Βίκος και Λαύριο νομίζω πως θα πάρουν παίχτη έστω στο παραπέντε...
Λαύριο έχει μείνει χωρίς ψηλό και Βίκος μου φαίνεται περίεργο να μείνει έτσι...
Μεγάλος Καλλια στα Μέγαρα αυτό που έφτιαξε ο Μάνταλος μπορεί εύκολα να κάνει προετοιμασία δίπλα στο Μεγάλο Πευκο!!!
Με όποιον πέσει στα playoffs θα του πιει το αίμα!!!

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:

Πέμ Ιαν 15, 2026 6:18 pm

kojito έγραψε:
Πέμ Ιαν 15, 2026 4:36 pm

Ζαραιδωνης παρελθον απο Αιγαελω επισης, οποτε κι εκει μαλλον οντως πανε για μια κινηση ακομα σημερα. Για Οκεκουγεν εχει μπει στο κυνηγι και ο ΓΣΕ.
ΓΣΕ οντως εκανε προταση και σε Οκεκουογεν και Ματαλιωτακη.Ο Νικος θα πηγαινε Σιτυ οπως εγραψα,αλλα τελικα στο Βενετης πηραν τελεσιγραφο απο ΕΟΚ οτι δεν εχουν δικαιωμα για αλλη μεταγραφη.

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:

Πέμ Ιαν 15, 2026 8:36 pm

nextplay έγραψε:
Πέμ Ιαν 15, 2026 5:04 pm

Βίκος και Λαύριο νομίζω πως θα πάρουν παίχτη έστω στο παραπέντε...
Λαύριο έχει μείνει χωρίς ψηλό και Βίκος μου φαίνεται περίεργο να μείνει έτσι...
Λαυριο εχει παρει Δημο και Δειμεζη,εκλεισε.
Αλλωστε πιστευω οτι ο Συμεωνιδης δεν θελει κλασσικο 5αρι για το αγωνιστικο στυλ που εστησε την ομαδα.Θα πορευτει με ευελικτα τεσσαρομισαρια που σουταρουν ,οπως ο Καματερος και ο Αντερσον.Εχει και τους απαραιτητους ξυλερ Καλογηρο-Τολια και ολα καλα.

nextplay

sophomore
Reactions:

Πέμ Ιαν 15, 2026 11:29 pm

Απολογούμαι μου ξέφυγε η μεταγραφή του Δεϊμέζη!
Περίμενα κάτι καλύτερο...
Τελικα ο Βίκος δεν έκανε κάτι,περίεργο...
Ούτε η Χαλκίδα;;
Ωραία η επιστροφή Καπετακη στους Σοφάδες!
Αν πάρουν και ξένο της προκοπής θα το παλέψουν για τη σωτηρία!

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Παρ Ιαν 16, 2026 10:33 am

Αιγάλεω - ΑΣ Παπάγου 1 Μεγάλο "πρέπει" το ματς αυτό για το Αιγάλεω. Μετά την ηχηρή σφαλιάρα στην Θεσσαλονίκη θα πρέπει να πάρει αυτά τα 4-5 ματς που έχει στην έδρα του κόντρα σε ομάδες παρόμοιας ή λίγο καλύτερης δυναμικής, ώστε να έχει ελπίδες. Άλλωστε δύσκολο να κάνουν δεύτερο σερί κακό παιχνίδι Χουχούμης και Bradford, ενώ η απουσία του Scott αφήνει αρκετά γυμνή την frontline των Στρατηγών.

Δάφνη - Μαχητές Πειραματικό 1 Αρκετά πιο άνετοι οι Μαχητές μετά τις σερί νίκες. Με καλή ψυχολογία λοιπόν. Η Δάφνη από την άλλη ήταν επίσης πολύ ανταγωνιστική με Λευκάδα και Ψυχικό αλλά ξέμεινε από δυνάμεις στο τελευταίο δεκάλεπτο. Μονομαχία Dubar-Cartwright στους αιθέρες, η Δάφνη έχει το προβάδισμα (ειδικά αν της μπουν και τα τρίποντα), έχοντας το μυαλό και στην διαφορά του πρώτου γύρου.

ΝΕ Μεγαρίδος - ΑΕ Ψυχικού 1 Πολύ σημαντική η προσθήκη Καλιανιώτη για την ΝΕΜ που της δίνει την σκληράδα που θέλει στους ψήλους, αφού ο Σωτηρίου θα έσκαγε αν έβγαζε την υπόλοιπη σεζόν έτσι. Θεωρώ πάντως ότι θέλει ακόμα έναν κοντό ξένο. Δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, αλλά ίσως εδώ σπάσει το αρνητικό σερί, ειδικά αν βρει το Ψυχικό με απουσίες.

Σοφάδες - Δόξα Λευκάδας 2 Ύπουλο αυτό το παιχνίδι για την ομάδα του Τερζή αλλά δεν νομίζω να πατήσει την μπανανόφλουδα. Με Τσάμη στο ρόστερ δείχνει ότι θα κυνηγήσει ξεκάθαρα την άνοδο, υπερτερεί των Θεσσαλών στους ψηλούς οπότε όσα σπαθιά κι αν καταπιεί ο Χαντζής, οι Σοφάδες δεν έχουν το βάθος και την εμπειρία να αντέξουν πάνω από 30-35 λεπτά.

Βίκος Falcons - Πανερυθραϊκός 1 Βγαίνουν οι αδυναμίες του Βίκου που θα πρέπει να ανεβάσει πάρα πολύ ρυθμούς αν θέλει να πάρει την άνοδο απευθείας. Εντύπωση μου έκανε που δεν ενισχύθηκε καθόλου, ενώ στο Λαύριο φάνηκε ότι ο Μιχελάκος δεν υπολογίζει ιδιαίτερα τον Διαμαντάκο. Δεν γίνεται πάντως να χάσει άλλο ένα παιχνίδι στην έδρα του απέναντι σε ομάδα με διαφορετικούς στόχους.

Πρωτέας Βούλας - Λαύριο 2 Ωραίο ματς αυτό, θα πάω με την έκπληξη πιστεύοντας ότι οι φιλοξενούμενοι θα έρθουν με ανεβασμένο το ηθικό. Τα ημίψηλα σχήματα του Συμεωνίδη μπορούν να κάνουν ζημιά, ενώ και ο Πρωτέας πέρα του Reece (που δεν είναι και το πρώτο μπόι βέβαια) δεν έχει τους ψηλούς που μπορούν να κάνουν την μεγάλη ζημιά επιθετικά.

ΑΓΕΧ - Κόροιβος Αμαλιάδας 1 Μετά την μίνι κοιλιά φάνηκε να συνέρχεται ο Κόροιβος τις τελευταίες 2-3 αγωνιστικές αλλά μου φαίνεται περίεργο που άφησε τον Καλιανιώτη να φύγει, χωρίς να τον αναπληρώσει ουσιαστικά. Η ΑΓΕΧ όπως αναμενόταν πέρασε εύκολα από τον Βόλο, αργά αλλά σταθερά ανεβαίνει κι αυτή και παρ'οτι δεν έκανε προσθήκες (αν και ίσως χρειαζόταν έναν παίκτη στο 3-4) βλέπει σιγά-σιγά την τετράδα. Θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί αυτό το μομέντουμ.

Ρεπό : Νίκη Βόλου

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:

Παρ Ιαν 16, 2026 1:36 pm

Μετα το επιτελους 7/7 της προηγουμενης αγωνιστικης,ωρα να επιστρεψουμε στον συνηθισμενο μας......κουβα :D

Αιγάλεω - ΑΣ Παπάγου 2
Μου φαινεται καλυτερα επαιζε το Σιτυ πριν τις αλλαγες,με Sharkey και Κουστεναρο,ενω ο Bradford μου δινει την εντυπωση οτι εχει κανα 6μηνο να πιασει μπαλα.Οι Τζενεραλς ειναι πολλα επιπεδα ανωτεροι.

Δάφνη - Μαχητές Πειραματικό 2
Κρισιμο παιχνιδι,θα πονταρω και λιγο συναισθηματικα στους ελκυστικους Μαχηταραδες.

ΝΕ Μεγαρίδος - ΑΕ Ψυχικού 1
Πολυ καλη και παλικαρισια εμφανιση στην Λευκαδα η ΝΕΜ και πως να μην συμβει αυτο αλλωστε,απο την στιγμη που επεστρεψε ο υπερπαιχταρας Ποζογλου !! Συμφωνα λοιπον με την αποδοση των 2 ομαδων την προηγουμενη αγωνιστικη,παμε στον ασσο.

Σοφάδες - Δόξα Λευκάδας 1
Παμε στο ρισκο,καθως με επιστροφη Ευδοξιου ,μεχρι και αποφυγη πλει-αουτ βλεπω για Σοφαδες !!!Τι απομενει?Να επιστρεψει ο Μαυροειδακος και να περιοριστουν τα πολλα αβιαστα λαθη.
Στη Λευκαδα δεν με πολυ-τρελαινει η προσθηκη Τσαμη,τουλαχιστον με την πλαδαρη εικονα που ειχε στον Ιονιο.Σημασια εχει βεβαια να συντηρηθει ο Σαχπα,οπως εκανε συνετα ο Τερζης και στον μεσοβδομαδο αγωνα κυπελλου.

Βίκος Falcons - Πανερυθραϊκός 1
Δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα για τον Βικο.Η Ερυθραια μπορει να μην καιγεται για το συγκεκριμενο παιχνιδι,αλλα πιστευω με επιστροφη Victor,ο Χουχουλης θα τους βαλει δυσκολα οπως και στον 1ο γυρο.

Πρωτέας Βούλας - Λαύριο 1
Fun-to-watch ματσακι αναμεσα σε 2 καταξιωμενους προπονητες!! Οποια ομαδα βαλει τα σουτ και οποιος απο Κοη-Ορφεα επιβαλλει τον νομο του.

ΑΓΕΧ - Κόροιβος Αμαλιάδας 1
Η απουσια Ζακ,ειχε σαν αποτελεσμα ο ΔΓ να κανει το καλυτερο παιχνιδι του με την φανελλα της ΑΓΕΧ και οι ασιστ να σερβιρονται με το τσουβαλι.Πολυ ανεβασμενος και ο Hamilton που σκορπαει τον τρομο ως σκιαχτρο στην αμυνα.
Ο Κοροιβος μου φαινεται μπερδεμενος,πρεπει να βγουν μπροστα και οι Ελληνες.

Ρεπό : Νίκη Βόλου

nextplay

sophomore
Reactions:

Παρ Ιαν 16, 2026 9:34 pm

Αιγάλεω - ΑΣ Παπάγου 1
Πιο ομάδα ο Παπαγου περισσότερη ποιότητα το Σιτι,θα πάω με την έδρα γιατί το ματς είναι do or die για το Αιγάλεω,θα μετρήσει και η απουσία του άτυχου Σκοτ...

Δάφνη - Μαχητές Πειραματικό 1
Πάλι με την έδρα αν και ήμουν κοντά στο να ποντάρω στο διπλό...
Θα κάνω για πρόβλεψη MVP αγωνιστικής με τον Φιλιππακο...
Ο Νότης πίσω είναι λίγο τεμπελάκος κ ο Γεωργαλάς δεν έχει μπει ακόμη οπότε θα πάω με την δύναμη της ρακέτας στον άσο...

ΝΕ Μεγαρίδος - ΑΕ Ψυχικού 1
Με Καλλιανιώτη - Σωτηρίου - Ποζογλου πιστεύω θα περάσει εύκολα τους Σκίουρους που έχουν όπως διαβάζουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών..
Ωραιο ματσαρισμα Κουκά - Δενδρινού!!
Ο παλιός και ο νέος σβουροσκορερ της κατηγορίας!!

Σοφάδες - Δόξα Λευκάδας 1
Εδώ θα πάω κόντρα στην αγαπημένη μου φετινή ομάδα την Δόξα....
Σκόρπισαν πολλές δυνάμεις στο μεσοβδόμαδα ματς που στάθηκαν περίφημα κόντρα στο Μαρούσι και αν ήταν εύστοχη στις κρίσιμες βολές ίσως είχε κάνει και την μεγάλη έκπληξη...
Οι Ταλιμπάν του Κακλαμάνου θα τα δώσουν όλα για την μεγάλη νίκη και πιστεύω πως θα βρουν τις μπαταρίες της δόξας άδειες...
Θα διαφωνήσω για τον Τσαμη στα μάτια μου μοιάζει το ιδανικό φιτ,Οσο για την παρουσία του στον Ιόνιο ποιος αθλητής GBL θα είχε κάψα να παίξει με διπλό δελτίο στην Β εθνική....
Περιμένω αναγέννηση του Παναγιώτη στα χέρια του coach of the year....

Βίκος Falcons - Πανερυθραϊκός 1
Τον ιδανικό αντίπαλο έχουν οι Γιαννιώτες για να κάνουν μια πειστική εμφάνιση μετά τα 1-2 μαζεμένα στραπάτσα...
Η ομάδα του κόουτς Χουχουλη το τελευταίο διάστημα δείχνει σημάδια διάλυσης στα εκτός έδρας παιχνίδια και τα γεράκια νομίζω πως θα επικρατήσουν κατά κράτος...
Μου φάνηκε πολύ περίεργο που δεν ενισχύθηκαν....
Λέτε να αλλάξει αμερικανο;;;;;

Πρωτέας Βούλας - Λαύριο 2
Θα συμφωνήσω πως θα είναι το πιο Fun-to-watch ματς της αγωνιστικής!!
Βαράτε βιολιτζήδες, θα δούμε επιθέσεις στη μια πάσα και όποιος είναι στην μέρα του θα επικρατήσει...
Για εμένα πολύ αμφίρροπο ματς,το Λαύριο με την ψυχολογία στα ύψη ύστερα από την μεγάλη νίκη κόντρα στον Βίκο,αν βρουν το χέρι τους πολύ φοβάμαι πως η Βούλα δεν θα μπορέσει να τους σταματήσει γιαυτο θα πάω με το διπλό!

ΑΓΕΧ - Κόροιβος Αμαλιάδας 1
Η Χαλκίδα αρχίζει και βρίσκει πατήματα....
Ο Κόροιβος κάνει την μια αλλοπρόσαλλη κίνηση μετά την άλλη...
Διώχνει Γιαπλε για τον άπειρο Μάνο,διώχνει Κωνσταντινιδη,διώχνει Καλλιανιωτη και τους αναπληρώνει με παίχτες τουλάχιστον ένα σκαλί κάτω..
Πίστευα πως η Χαλκίδα θα κινηθεί για έλληνα ψηλό για να αλλάξει και την δεύτερη άστοχη κίνηση της στην θέση 5 αλλά τζίφος....

G.basketakias

sophomore
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Vikosfalcons
Αγαπημένη ομάδα: VIKOS FALCONS

Σάβ Ιαν 17, 2026 12:51 pm

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ :

👉 Αιγάλεω - ΑΣ Παπάγου : 1

👉 Δάφνη - Μαχητές Πειραματικό : 2

👉 ΝΕΜ - Ψυχικό : 1

👉 Σοφάδες - Δόξα Λευκάδας : 2

👉 Βίκος Ιωαννίνων - Πανερυθραϊκός 1

👉 Πρωτέας Βούλας - Λαύριο : 1

👉 Χαλκίδα - Κόροιβος Αμαλιάδας : 1

👉 ΡΕΠΟ : Νίκη Βόλου

⚪ MVP ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ :
👉 Γιάννης Χατζηνικολας ( Δόξα Λευκάδας )

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:

Σάβ Ιαν 17, 2026 1:30 pm

G.basketakias έγραψε:
Σάβ Ιαν 17, 2026 12:51 pm

⚪ MVP ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ :
👉 Γιάννης Χατζηνικολας ( Δόξα Λευκάδας )
Ωραιος αγαπητο γερακι,ακολουθω και εγω με Μπιλαλη MVP και Καπετακη Next Gen.......

abovetherim

a1greece
Reactions:

Σάβ Ιαν 17, 2026 2:42 pm

Καλησπέρα στην παρέα, προγνωστικά της τελευταίας στιγμής

Αιγάλεω - Παπάγου 2, θα ήμουν πιο σίγουρος αν έπαιζε ο Σκοτ, τώρα δεν είμαι τόσο.
Δάφνη - Μαχητές 1, με την έδρα
Μέγαρα - Ψυχικό 1, με την ενισχυμένη ΝΕΜ
Σοφάδες - Δόξα Λευκάδας 2, παρότι γύρισε και ο Καπετάκης η Δόξα είναι αυτή τη στιγμή η πιο σταθερή ομάδα της κατηγορίας.
Βίκος - Πανερυθραϊκός 1, το πιο σίγουρο σημείο της αγωνιστικής
Πρωτέας Βούλας - Λαύριο 1, λατρεύω Συμεωνίδη, αλλά θα πάω με το φαβορί
ΑΓΕΧ - Κόροιβος Αμαλιάδας 1, περιμένω τη Χαλκίδα να ανεβαίνει από ματς σε ματς, ο Κόροιβος μοιάζει αποδυναμωμένος

Απάντηση

Επιστροφή στο “A2 Εθνική-Elite League”