Μειωθηκε και ο χρονος του πλεον με την επιστροφη του Χολμς, οποτε πιστευω δε βρισκει ρυθμο με αυτα τα 3λπετα που παιζει. Ειναι ομως απογοητευτικος, απο μβπ της λιγκας. Θα χρεωσω και αυτη την αποφαση στον Αταμαν.pan24 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 15, 2026 9:51 pmΔεν είμαστε καλοί και πέρα από τα γνωστά θέματα έχουμε και θέμα στην επίθεση λόγω απουσίας Ναν.
Σημασία σήμερα έχει να πάρουμε μια νίκη, αν χάσουμε από τον 17ο είναι ήττα που κοστίζει.
Στο μεταξύ ρε παιδιά τι έχει πάθει ο Φαρίντ; Εντάξει δε νομίζω να περίμενε κανείς να συνεχίσει όπως τον Νοέμβρη αλλά όσο περνάει ο καιρός πέφτει.
Euroleague Round 22 - Bayern Munich vs Panathinaikos
Συντονιστής: Captains
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
αυτο που περιγραφεις ειναι ο ορισμος του βυσματος για τον ομερt0ny3 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 15, 2026 9:47 pmΒυσμα του κοουτς δεν μπορω να το καταλαβω, αφου φαινεται ξεκαθαρα οτι δεν τον πιστευει, αλλα απο την αλλη θελει να τον κρατησει. Μια σχεση αγαπης και μισους. Πως το λενε it's complicated.
Ο Γκριγκο καλα κανει και δε θελει να φυγει για καποιο Μαρουσι πχ. Θα παρει κατηφορα η καριερα του γιατι κι εκει δε θα μπορει να ξεχωρισει.
Χρειαζομαστε λιγο δημιουργια απο Σλουκα.
ο γκριγκονις καλα κανει,εμεις δεν κανουμε καλα που δεν τον θετουμε εκτος ομαδας
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τι θα κερδίσεις να τον θέσεις εκτός ομάδας; Αφού έτσι ή αλλιώς τον πληρώνεις, τώρα παίρνεις ότι μπορεί να σου δώσει έστω στις προπονήσεις και λίγα λεπτά όταν έχεις τραυματίες όπως τώρα.τουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 15, 2026 9:54 pmαυτο που περιγραφεις ειναι ο ορισμος του βυσματος για τον ομερt0ny3 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 15, 2026 9:47 pmΒυσμα του κοουτς δεν μπορω να το καταλαβω, αφου φαινεται ξεκαθαρα οτι δεν τον πιστευει, αλλα απο την αλλη θελει να τον κρατησει. Μια σχεση αγαπης και μισους. Πως το λενε it's complicated.
Ο Γκριγκο καλα κανει και δε θελει να φυγει για καποιο Μαρουσι πχ. Θα παρει κατηφορα η καριερα του γιατι κι εκει δε θα μπορει να ξεχωρισει.
Χρειαζομαστε λιγο δημιουργια απο Σλουκα.![]()
ο γκριγκονις καλα κανει,εμεις δεν κανουμε καλα που δεν τον θετουμε εκτος ομαδας
Στην περιπτωση του Γκριγκο δε θα ελεγα πως το παιδι τρωει τη θεση καποιου, αφου αν ηταν υγειης ο Ρογκα δε θα επαιζε. Σημερα πηρε λιγα λεπτα επειδη θελαμε καποια εκτρα λεπτα με τις απουσιες στην περιφερεια Ρογκα και Ναν. Και οχι δε θεωρω πως πηρε σημερα λεπτα απο τον Τολιο που πολλοι γκρινιαζουν.
Επισης δεν καταλαβαινω γιατι θεωρεις τουριστα τον Γκριγκο. Προσπαθει το παιδι απλα δεν μπορει σωματικα. Εχει μεινει πισω.
Παμε για ηττα απο το 17ο...
Επισης δεν καταλαβαινω γιατι θεωρεις τουριστα τον Γκριγκο. Προσπαθει το παιδι απλα δεν μπορει σωματικα. Εχει μεινει πισω.
- Αλέξανδρος Τ.

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Δημήτρης Διαμαντίδης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- brandon_roy

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
t0ny3 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 15, 2026 10:05 pmΣτην περιπτωση του Γκριγκο δε θα ελεγα πως το παιδι τρωει τη θεση καποιου, αφου αν ηταν υγειης ο Ρογκα δε θα επαιζε. Σημερα πηρε λιγα λεπτα επειδη θελαμε καποια εκτρα λεπτα με τις απουσιες στην περιφερεια Ρογκα και Ναν. Και οχι δε θεωρω πως πηρε σημερα λεπτα απο τον Τολιο που πολλοι γκρινιαζουν.
Λογικό, έχουμε τραυματισμούς
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για εμένα σήμερα ασχέτως του ποιος θα κερδίσει το πιο απογοητευτικό είναι η εικόνα του Σορτς.
Αν δεν παίξει και δεν πάρει πρωτοβουλίες χωρίς Ναν και με κακό Σλούκα πότε θα παίξει.
Δε μου βγάζει αδιαφορία μου βγάζει κάτι σαν τον Λι στον Ολυμπιακό. Δεν ταιριάζει το ξέρει και φοβάται να πάρει πρωτοβουλία γιατί στο πρώτο λάθος θα φάει πάγκο.
Καμία σχέση με τον παίκτη με τα 100 κιλά @@ που βλέπαμε πέρσι.
Αν είναι αδιάφορος και θέλει να πληρώνεται και να κάθεται του δίνεις αυτό που θέλει.
Αλλιώς απλά βγάζεις εκτός ομάδας κάποιον που δεν κατάφερε να επανέλθει από έναν σοβαρό τραυματισμό που είχε παίζοντας για εσένα, δε φαίνεται και πολύ καλό.
Αν δεν παίξει και δεν πάρει πρωτοβουλίες χωρίς Ναν και με κακό Σλούκα πότε θα παίξει.
Δε μου βγάζει αδιαφορία μου βγάζει κάτι σαν τον Λι στον Ολυμπιακό. Δεν ταιριάζει το ξέρει και φοβάται να πάρει πρωτοβουλία γιατί στο πρώτο λάθος θα φάει πάγκο.
Σιγά την τιμωρία.
Αν είναι αδιάφορος και θέλει να πληρώνεται και να κάθεται του δίνεις αυτό που θέλει.
Αλλιώς απλά βγάζεις εκτός ομάδας κάποιον που δεν κατάφερε να επανέλθει από έναν σοβαρό τραυματισμό που είχε παίζοντας για εσένα, δε φαίνεται και πολύ καλό.
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
Συμφωνω με Σορτς, οτι αφου ουτε σημερα δεν επαιξε χωρις Ναν, δε θα παιξει. Ειναι κακο φιτ με την υπαρχουσα στελεχωση του ροστερ. Στο κραντς ταιμ δεν μπορει να ματσαρει λογω αμυνας και επισης δεν εχει την αυτοπεποιθηση που ειχε στην Παρι. Απορω τι σκεφτοταν ο κοουτς το καλοκαιρι και με αυτη την περιπτωση.pan24 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 15, 2026 10:11 pmΓια εμένα σήμερα ασχέτως του ποιος θα κερδίσει το πιο απογοητευτικό είναι η εικόνα του Σορτς.
Καμία σχέση με τον παίκτη με τα 100 κιλά @@ που βλέπαμε πέρσι.Σιγά την τιμωρία.
Αν δεν ερθουν αλλαγες και μετα το σημερινο τοτε ξεγραφω τη σεζον.
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- brandon_roy

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οι αλλαγές έπρεπε να έρθουν μετά τον ματς με την Αρμάνι, εφόσον βλέπεις ακόμη σχήματα με Σλούκα, Γκριγκόνις και Σορτς μέσα καταλαβαίνεις ότι το πράμα δεν αλλάζει.t0ny3 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 15, 2026 10:14 pmΣυμφωνω με Σορτς, οτι αφου ουτε σημερα δεν επαιξε χωρις Ναν, δε θα παιξει. Ειναι κακο φιτ με την υπαρχουσα στελεχωση του ροστερ. Στο κραντς ταιμ δεν μπορει να ματσαρει λογω αμυνας και επισης δεν εχει την αυτοπεποιθηση που ειχε στην Παρι. Απορω τι σκεφτοταν ο κοουτς το καλοκαιρι και με αυτη την περιπτωση.pan24 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 15, 2026 10:11 pmΓια εμένα σήμερα ασχέτως του ποιος θα κερδίσει το πιο απογοητευτικό είναι η εικόνα του Σορτς.
Σιγά την τιμωρία.
Αν δεν ερθουν αλλαγες και μετα το σημερινο τοτε ξεγραφω τη σεζον.
- Αλέξανδρος Τ.

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Δημήτρης Διαμαντίδης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο