Αυτό με την βασική πεντάδα εγώ το έλεγα, και δεν έχω αλλάξει γνώμη ότι υπήρξε κάποιο εσωτερικό θέμα με τον ρόλο του Φουρνιέ, το έδειχνε και η συμπεριφορά του στον πάγκο, οι πανυγηρισμοί του όλα. Η κατάχρηση του σουτ που δεν ήταν μόνο θέμα ότι του είχε ξεμείνει η μπάλα στα χέρια. Μπορεί να ήταν και καθαρά επιλογή του Μπαρτζώκα να προσπαθήσει να τους χρησιμοποιήσει μαζί τον Φουρνιε΄και τον Ντόρσεϊ; Ίσως. Ίσως ένας συδυασμός και των δύο. Όπως επίσης επιμένω ότι ο χειρισμός του για γκαρντ δεν είναι ιδανικός.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 16, 2026 2:12 pmΤο σέρνεται βέβαια δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.. μιας και ο φουρνιε είναι από τους καλύτερους αμυντικούς μας και ο πιο hustle παίκτης μας..Επίσης είναι βασικός πόλος της δημιουργίας της ομάδας μιας και αυτός είναι ο βασικός χειριστής και τραβάει 1-2 παίκτες κάθε φορά.
Εκτελεστικά ναι είναι πολύ άστοχος σε σχέση με πέρσι.. βέβαια κανένας δεν λέει ότι θυσιάστηκε να πάει στην δεύτερη 5δα (κάποιοι λέγατε δεν θα δεχτεί γιατί είναι σταρ) , να παίρνει λιγότερες προσπάθειες απο ντορσει και να αλλάξει ρόλο να παίζει άσσος στα γεράματα.Και πάλι είναι ο πιο κλατς παίκτης μας..
Η γκρίνια για τον φουρνιε μου θυμίζει εκείνη για τον Σλουκα..που όσο τον είχαμε έτρωγε το κράξιμο του αιώνα και πλέον οι ίδιοι αναπολούν τον ηγέτη σλουκα ..δεν βγάζεις άκρη
Στην τελική ένας παίκτης που θέλει να πρωταγωνιστήσει καλώς η κακώς έχει έναν εγωισμό.
Όμως θα ήμουν συγχρόνως και άδικός αν δεν αναγνώριζα ότι η εικόνα που βλέπω από τον Φουρνιέ από ένα σημείο και μετά είναι διαφορετική, πήγε στην δεύτερη πεντάδα, πανηγυρίζει ξανά με πάθος, δεν κρύβεται στην άμυνα αλλά προσπαθεί, έχει μειώσει την κατάχρηση στα σουτ και το γεγονός ότι ήρθε ως σταρ από το ΝΒΑ, από ένα πρωτάθλημα με τελείως διαφορετική νοοτροπία ως το μέγεθος των παικτών σε σχέση με τις ομάδες και στα 30+ κατάφερε να αποδεχτεί τον νέο του ρόλο κάτι που είχε ως αποτέλεσμα και τις πιο λειτουργικές πεντάδες. Μπορώ να πω ότι τον έχω πλέον σε πολύ πιο μεγάλη εκτίμηση απ' οτι τον είχα πέρυσι και σίγουρα απ' οτι τον είχα στην αρχή της σεζόν.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο