Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιαν 17, 2026 4:14 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Σάβ Ιαν 17, 2026 2:44 pm
shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιαν 17, 2026 12:54 am
αμα θελουμε καλο παικτη πρεπει να παρουμε καποιον να παιζει πισω απο γουορντ και πισω απο σασα..ετσι θα εχει 20-25λ..αμα παρουμε καποιον 4ρο5ρι παλι δεν νομιζω να δεχτει καλος παικτης οταν θα δει στο 4-5 σασα μιλου ταρικ
Για αυτό βρε πιστεύω θα κινηθούμε για maximum 2 παίκτες ( πέρα από Γκαρντ) . Αφενός για 3&D παίκτη…….τόσο ο Μπρισέτ της Μακάμπι αλλά και ο Ρόντεν της Παρί φαντάζουν εξαιρετικά φιτ για δίπλα στον Γουόρντ, ενώ στο 4-5άρι δώσε λεφτά, λεπτά συμμετοχής , αλλά κυρίως προοπτική και στόχους στον παίκτη και κανείς δεν θα σου πει όχι………!!! Όλοι οι παίκτες θέλουν να έχουν καλοΰς παίκτες για συμπαίκτες και φυσικά ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΛΑΝΟ χρησιμοποίησης!!! Επίσης αυξάνονται πλέον οι επιλογές μας σε αυτήν την θέση διότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αποκτήθηκαν γρήγορα πόδια εφέτος ( Ταϊρίκ).
Δεν πιστεύω ότι θα πάρουμε και άλλο τριάρι το καλοκαίρι αν μείνει ο Μπι. Καταρχάς ο Ward του χρόνου θα παίζει 25 λεπτά και πιστεύω ότι θα αφήσει εθελούσιο κενό για να μπορεί να παίζει στο τρία με παίκτες τύπου Μακισικ: είτε Jones Garcia, είτε Omari Moore που μένει ελεύθερος από Βαλένθια, είτε με Φουρνιέ ή Ντιλικινά ( :D).

Γενικά του κόουτς του αρέσει να παίζει με τρεις χειριστές και θέλει ο πλάγιος να μπορεί να γίνει και secondary ball handler, γι αυτό ο Γκαρσία είναι ταμάμ για το σύστημα του.

Αν πάμε σε καθαρό τριάρι, η καλύτερη περίπτωση από όλες με διαφορά που θα κυκλοφορήσουν το καλοκαίρι είναι ο Νιάνγκ της Βίρτους που μένει ελεύθερος και στο τελευταίο παιχνίδι έκανε το τρελό στατιστικό 17 πόντων και 17 ριμπάουντ!!!

Αυτός και αν είναι πούλαρος όπως λέει και ο χαρταετός.

Επισης, δεν είναι υποχρεωτικό σε κάθε θέση να έχεις παίκτες που μοιράζονται την θέση από 20άλεπτο..κάπου μπουκώνει το ρόστερ μετά και δεν μπορούν οι παίκτες να βρουν ρυθμό. Ούτε μπορείς να φέρεις παίκτη απλά για το δεκάλεπτο του Παπανικολάου.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιαν 17, 2026 4:21 pm

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Ιαν 17, 2026 4:14 pm
Slow horses 7 έγραψε:
Σάβ Ιαν 17, 2026 2:44 pm

Για αυτό βρε πιστεύω θα κινηθούμε για maximum 2 παίκτες ( πέρα από Γκαρντ) . Αφενός για 3&D παίκτη…….τόσο ο Μπρισέτ της Μακάμπι αλλά και ο Ρόντεν της Παρί φαντάζουν εξαιρετικά φιτ για δίπλα στον Γουόρντ, ενώ στο 4-5άρι δώσε λεφτά, λεπτά συμμετοχής , αλλά κυρίως προοπτική και στόχους στον παίκτη και κανείς δεν θα σου πει όχι………!!! Όλοι οι παίκτες θέλουν να έχουν καλοΰς παίκτες για συμπαίκτες και φυσικά ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΛΑΝΟ χρησιμοποίησης!!! Επίσης αυξάνονται πλέον οι επιλογές μας σε αυτήν την θέση διότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αποκτήθηκαν γρήγορα πόδια εφέτος ( Ταϊρίκ).
Δεν πιστεύω ότι θα πάρουμε και άλλο τριάρι το καλοκαίρι αν μείνει ο Μπι. Καταρχάς ο Ward του χρόνου θα παίζει 25 λεπτά και πιστεύω ότι θα αφήσει εθελούσιο κενό για να μπορεί να παίζει στο τρία με παίκτες τύπου Μακισικ: είτε Jones Garcia, είτε Omari Moore που μένει ελεύθερος από Βαλένθια, είτε με Φουρνιέ ή Ντιλικινά ( :D).

Γενικά του κόουτς του αρέσει να παίζει με τρεις χειριστές και θέλει ο πλάγιος να μπορεί να γίνει και secondary ball handler, γι αυτό ο Γκαρσία είναι ταμάμ για το σύστημα του.

Αν πάμε σε καθαρό τριάρι, η καλύτερη περίπτωση από όλες με διαφορά που θα κυκλοφορήσουν το καλοκαίρι είναι ο Νιάνγκ της Βίρτους που μένει ελεύθερος και στο τελευταίο παιχνίδι έκανε το τρελό στατιστικό 17 πόντων και 17 ριμπάουντ!!!

Αυτός και αν είναι πούλαρος όπως λέει και ο χαρταετός.

Επισης, δεν είναι υποχρεωτικό σε κάθε θέση να έχεις παίκτες που μοιράζονται την θέση από 20άλεπτο..κάπου μπουκώνει το ρόστερ μετά και δεν μπορούν οι παίκτες να βρουν ρυθμό. Ούτε μπορείς να φέρεις παίκτη απλά για το δεκάλεπτο του Παπανικολάου.
3&D είπα βρε…….διαφέρει από το καθαρό 3άρι!!! Ο Γκραντ πχ είναι 3&D αλλά επ ουδενί δεν τον λες τριάρι!

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Ιαν 17, 2026 4:25 pm

Ναι σορρυ αδερφέ μπερδεύτηκα! Ο Νιανγκ πως σου φαίνεται; Νομίζω ότι τρώει παιδάκια αυτός.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:

Σάβ Ιαν 17, 2026 4:29 pm

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Ιαν 17, 2026 4:25 pm
Ναι σορρυ αδερφέ μπερδεύτηκα! Ο Νιανγκ πως σου φαίνεται; Νομίζω ότι τρώει παιδάκια αυτός.
Καλά ότι είναι τρελό project και σίγουρα από τους παίκτες που ο Μπι συνήθως τους κάνει top class σε σειρά 1-2 ετών δεν αμφιβάλλω καθόλου , όμως θεωρώ οτι θα φύγει αφενός για ΝΒΑ, αφετέρου δεν έχει καθόλου καλή μηχανική στο σουτ του ( φτιάχνει αυτό, όχι όμως στο 100%) !!! Πάντως έχεις δίκιο είναι πουλάρι από τα λίγα.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Ιαν 17, 2026 4:35 pm

Δεν ξέρω αν παρακολουθεί κάποιος το παιχνίδι με το Μαρούσι, αλλά ο Ταιρίκ έχει μεταμορφώσει το παιχνίδι της ομάδας!

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Σάβ Ιαν 17, 2026 4:37 pm

Dimmitz έγραψε:
Δεν ξέρω αν παρακολουθεί κάποιος το παιχνίδι με το Μαρούσι, αλλά ο Ταιρίκ έχει μεταμορφώσει το παιχνίδι της ομάδας!
Εγώ φίλε και αυτό που λες είναι αλήθεια!!!

ΥΓ: Ρε μανάρι Ουόκαπ τι μου κάνεις; Με κάνεις και αναθεωρώ ρε παικταρά!

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Slow horses 7

euroleague
Reactions:

Σάβ Ιαν 17, 2026 4:38 pm

Dimmitz έγραψε:
Παίζουμε ……. Μπασκετάρα!!! Το επιθετικό flow ακόμα και στο ρελαντί είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο!!! Πραγματικά, άλλη ομάδα παρακολουθούμε τον τελευταίο μήνα,καμία σχέση!!

kite26

allstar
Reactions:

Σάβ Ιαν 17, 2026 4:41 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:
Παίζουμε ……. Μπασκετάρα!!! Το επιθετικό flow ακόμα και στο ρελαντί είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο!!! Πραγματικά, άλλη ομάδα παρακολουθούμε τον τελευταίο μήνα,καμία σχέση!!
Εχω ενθουσιαστεί! Πού να χαμε και άσσο βαρβάτο!

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

kite26

allstar
Reactions:

Σάβ Ιαν 17, 2026 4:50 pm

Μη με πείτε και προληπτικό, αλλά τελευταία δοκίμασα ένα γάλα σόγιας με γεύση βανίλια για αναψυκτικό όσο βλέπω αγώνες (αλπρο). Την πρώτη φορά το δοκίμασα στον εκτός έδρας αγώνα με την Παρτίζαν και τη δεύτερη έχασε ο Παναθηναϊκός! Δεν ξέρω για εσάς, εγώ στα δύσκολα ματς σίγουρα θα το έχω καβάτζα στο ψυγείο!

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Σάβ Ιαν 17, 2026 4:53 pm

Παιδιά όταν το σύστημα δουλεύει ρολόι ο Ολυμπιακός δεν σταματατιεται μπροστά, θα είχε 3 Ευρωλίγκες ακόμα, το πρόβλημα ξεκινάει όταν μας μπλοκάρουν την κυκλοφορία και μας ρίχνουν ξύλο, εκεί πρέπει να υπάρχουν εναλλακτικές.

Ο Τζόουνς είναι γομαρακι και γυαλίζει το μάτι του, θα ρίξει και καμιά φαπα στα δύσκολα αν χρειαστεί :D

Κρίμα με τον Μόρρις να μην βρίσκει Ρυθμό όλο αυτό το διάστημα.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Σάβ Ιαν 17, 2026 4:57 pm

kite26 έγραψε:
Σάβ Ιαν 17, 2026 4:50 pm
Μη με πείτε και προληπτικό, αλλά τελευταία δοκίμασα ένα γάλα σόγιας με γεύση βανίλια για αναψυκτικό όσο βλέπω αγώνες (αλπρο). Την πρώτη φορά το δοκίμασα στον εκτός έδρας αγώνα με την Παρτίζαν και τη δεύτερη έχασε ο Παναθηναϊκός! Δεν ξέρω για εσάς, εγώ στα δύσκολα ματς σίγουρα θα το έχω καβάτζα στο ψυγείο!
Όχι ρε, τι προληπτικός, μια χαρά είσαι πάνε μίλα

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Σάβ Ιαν 17, 2026 4:58 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:
Συμφωνώ. Να πούμε όμως ότι η εικόνα αυτή δεν είναι αποτέλεσμα των μεταγραφών αλλά της δουλειάς αφενως και της επιστροφής αφετέρου των τριαριών μας. Μήπως να βάλουμε τη μούρη κάτω και να αναθεωρήσουμε όσοι κράζαμε νον στοπ τον κοουτς και ήμασταν αχάριστοι και ανυπόμονοι (πρώτος εγώ);

Slow horses 7

euroleague
Reactions:

Σάβ Ιαν 17, 2026 5:03 pm

golitog7 έγραψε:
Σάβ Ιαν 17, 2026 4:58 pm
Slow horses 7 έγραψε:

Συμφωνώ. Να πούμε όμως ότι η εικόνα αυτή δεν είναι αποτέλεσμα των μεταγραφών αλλά της δουλειάς αφενως και της επιστροφής αφετέρου των τριαριών μας. Μήπως να βάλουμε τη μούρη κάτω και να αναθεωρήσουμε όσοι κράζαμε νον στοπ τον κοουτς και ήμασταν αχάριστοι και ανυπόμονοι (πρώτος εγώ);
Ρε συ……αμφισβήτησε κανείς μας τον Μπι ως προς την προπονητική του επάρκεια??? Εγώ ο ίδιος έχω πει ότι αυτός, ο Ζοτς , ο Σάρας και ο Τσάβι είναι οι top tacticians στην Ευρωλίγκα!!! Μην λέμε πάλι τα ίδια……τις καλοκαιρινές ξεροκεφαλιές κριτικάραμε!!! Βεβαίως πάντως βοηθήσανε ΚΑΙ οι μεταγραφές…….για πολλούς μπασκετικούς και μή λόγους!!!
Στο δια ταύτα τώρα………ή όσο πιο γρήγορη ενσωμάτωση του Μόντε στο rotation και η αποφυγή άλλων τραυματισμών, ενδεχόμενα να μας πάει σε μονοπάτια που πραγματικά δεν τολμάγαμε να σκεφτούμε οι πιο ρεαλιστές από εμάς εφέτος!! Πάντως υπομονή, διότι ακόμα Γενάρη έχουμε…….τα δείγματα πάντως του τελευταίου μήνα δείχνουν μια ομάδα που ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Ιαν 17, 2026 5:12 pm

Έχω τσακωθεί με πάνω από τους μισούς εδώ μέσα γι αυτό το θέμα…Έλεγα υπομονή μέχρι και Γενάρη να δούμε το πλήρες παζλ και πως δένει η ομάδα μεταξύ της και τι δεν άκουσα!

Τεσπα περασμένα ξεχασμένα. Είναι προφανώς πολύ νωρίς ακόμα, θα έρθουν και άσχημες βραδιές και στα δύσκολα που θα φάμε ξύλο δεν θα είναι τόσο ρόδινη η επιθετική λειτουργία, αλλά μόνο καλύτεροι μπορούμε να γίνουμε σε βάθος χρόνου!

Knoxville στο λαγούμι σου :D

Slow horses 7

euroleague
Reactions:

Σάβ Ιαν 17, 2026 5:21 pm

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Ιαν 17, 2026 5:12 pm
Έχω τσακωθεί με πάνω από τους μισούς εδώ μέσα γι αυτό το θέμα…Έλεγα υπομονή μέχρι και Γενάρη να δούμε το πλήρες παζλ και πως δένει η ομάδα μεταξύ της και τι δεν άκουσα!

Τεσπα περασμένα ξεχασμένα. Είναι προφανώς πολύ νωρίς ακόμα, θα έρθουν και άσχημες βραδιές και στα δύσκολα που θα φάμε ξύλο δεν θα είναι τόσο ρόδινη η επιθετική λειτουργία, αλλά μόνο καλύτεροι μπορούμε να γίνουμε σε βάθος χρόνου!
Εσΰ αδερφέ δεν τσακώθηκες…..ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΣ!! Υπάρχει τρελή διαφορά σε αυτό, εν αντιθέσει με κάποιους που έβγαζαν τα Ολυμπιακόμετρα και έφταναν να κατηγορούν τον καθένα που ειχε διαφορετική άποψη επειδή ασκούσε κριτική στα αυτονόητα!!! Φτάνανε μάλιστα στο σημείο να λένε και ψέμματα προκειμένου να προσάψουν λόγια που δεν ελέχθησαν ποτέ!!! Και εμείς οι δύο διαφωνούσαμε σε πολλά θέματα, αλλά δεν νομίζω ποτέ να τσακωθήκαμε, διότι υπάρχει αλληλοσεβασμός!!!

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”