Σε γενικές γραμμές αυτό πιστεύω και εγώ με την μόνη διαφορά ότι θα προσέθετα άλλες δύο ομάδες. Ασχέτως της πολύ κακής κατάστασης που βρίσκεται και τις προφανείς δομικές ατέλειες του ρόστερ του, η μία ομάδα που θα προσθέσω είναι ο Πάο , λόγω του ότι διαθέτει τους ποιοτικότερους (και σε ποσότητα) συνολικά περιφερειακούς της διοργάνωσης + το συγκριτικό πλεονέκτημα που θα αποκομίσει αν προκριθεί να έχει το f4 στο γήπεδό του, ενώ η δεύτερη ομάδα που θα προσέθετα είναι η Ρεάλ, λόγω του αδιανόητου πλεονεκτήματος μεγέθους που έχει σε όλες σχεδόν τις θέσεις της πεντάδας έναντι όλων των ομάδων!! Βέβαια θα μου πείς ( και πολύ σωστά) ότι τόσο ο Σκαριόλο, όσο και ο Αταμάν τα έχουνε μπερδέψει αρκετά έως πολύ και σε βαθμό απογοητευτικό τα πράγματα με βάση τα ρόστερ τους , όμως αυτό δεν αποκλείει το γεγονός ότι πρόκειται για δύο πάρα πολύ υπολογίσιμες ομάδες( με βάση πάντα τα ρόστερ τους και την χρηματιστηριακή τους αξία, οκ??) για την κατάκτηση της κούπας!!! Από αυτές λοιπόν τις 5 θα προκύψει το φάιναλ φορ και κατ’ επέκταση ο νέος πρωταθλητής Ευρώπης!!! Οτιδήποτε άλλο, θα το θεωρήσω έκπληξη!!!Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 17, 2026 7:21 pmΝομίζω ότι το επόμενο δίμηνο τρεις ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν: εμείς, η Φενέρ και η Μονακό. Ουσιαστικά, μία από τις τρεις θα πάρει και την κούπα στο τέλος.
Εμείς έχουμε το μαγικό ραβδάκι για να παίξουμε ωραίο μπάσκετ στην υπόλοιπη ρέγκουλαρ και να κάνουμε μεγάλο σερί νικών. Θεωρώ απίθανο να μην τερματίσουμε μέσα στην πρώτη τριάδα.
Ο Ταιρικ σήμερα σβηστός 15π-9ρ.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
[*]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Slow horses 7 την Σάβ Ιαν 17, 2026 9:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Εχω προβλέψει ότι το 22-16 θα δώσει σίγουρα Τουλάχιστον τον 6ο…….τουλάχιστον!!! Το 23-15 με καλές ισοβαθμίες θα δώσει πιστεύω μέχρι και τρίτο- τέταρτο!!! Γίνονται ρε συ αρκετές ήττες από πολλούς και μάλιστα αρκετές είναι απρόβλεπτες!!! Οπότε αυτός που δεν θα γκελάρει σε «προφανή» must win παιχνίδια, θα έχει τεράστιο πλεονέκτημα για τετράδα!
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Είναι βρε αδερφέ στο χέρι σου όμως……ακόμα και τα εκτός έδρας αν δεις που έχουμε από εδώ και στο εξής …….άντε πες πλην Μονακό, ποιό δεν είσαι σε θέση να χτυπήσεις??? Δεν υπονοώ ότι θα τα κερδίσεις όλα, όμως πλέον δεύτερο γύρο δεν έχεις εκτός ούτε Φενέρμπαχτσε, ούτε Ρεάλ, ούτε Μπαρτσελόνα, ούτε Πάο, ούτε καν Ερυθρό!!! Όλους αυτούς τους έχεις εντός………οπότε όλα είναι στο δικό σου χέρι, αρκεί να κάνεις τα αυτονόητα!!!coach blue έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 17, 2026 7:44 pmΗ ομάδα είναι σε άνοδο αλλά ο κριτής είναι η εικόνα και τα αποτελέσματα που θα έχει με τις ομάδες εξάδας. Το γράφω γιατί έχουμε γίνει ρολερ κοστερ απο πλευράς συναισθημάτων στο φόρουμ.
Με δύο νίκες πάμε να πάρουμε την ευρώλιγκα, με δύο ήττες πάμε για άλλα.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η Ρεάλ έχει πολύ καλή άμυνα και μπορεί να μας δείρει, αλλά έχει μοναδικό αξιόπιστο χειριστή τον Καμπάτσο. Αν παίξεις καλή άμυνα πάνω του βραχυκυκλώνει όλη η επιθετική λειτουργία της και μετά βασίζεται στις ποικιλίες του Χεζόνια και στο instant scoring του Lyles.Slow horses 7 έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 17, 2026 9:14 pm[*]Σε γενικές γραμμές αυτό πιστεύω και εγώ με την μόνη διαφορά ότι θα προσέθετα άλλες δύο ομάδες. Ασχέτως της πολύ κακής κατάστασης που βρίσκεται και τις προφανείς δομικές ατέλειες του ρόστερ του, η μία ομάδα που θα προσθέσω είναι ο Πάο , λόγω του ότι διαθέτει τους ποιοτικότερους (και σε ποσότητα) συνολικά περιφερειακούς της διοργάνωσης + το συγκριτικό πλεονέκτημα που θα αποκομίσει αν προκριθεί να έχει το f4 στο γήπεδό του, ενώ η δεύτερη ομάδα που θα προσέθετα είναι η Ρεάλ, λόγω του αδιανόητου πλεονεκτήματος μεγέθους που έχει σε όλες σχεδόν τις θέσεις της πεντάδας έναντι όλων των ομάδων!! Βέβαια θα μου πείς ( και πολύ σωστά) ότι τόσο ο Σκαριόλο, όσο και ο Αταμάν τα έχουνε μπερδέψει αρκετά έως πολύ και σε βαθμό απογοητευτικό τα πράγματα με βάση τα ρόστερ τους , όμως αυτό δεν αποκλείει το γεγονός ότι πρόκειται για δύο πάρα πολύ υπολογίσιμες ομάδες( με βάση πάντα τα ρόστερ τους και την χρηματιστηριακή τους αξία, οκ??) για την κατάκτηση της κούπας!!! Από αυτές λοιπόν τις 5 θα προκύψει το φάιναλ φορ και κατ’ επέκταση ο νέος πρωταθλητής Ευρώπης!!! Οτιδήποτε άλλο, θα το θεωρήσω έκπληξη!!!Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 17, 2026 7:21 pmΝομίζω ότι το επόμενο δίμηνο τρεις ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν: εμείς, η Φενέρ και η Μονακό. Ουσιαστικά, μία από τις τρεις θα πάρει και την κούπα στο τέλος.
Εμείς έχουμε το μαγικό ραβδάκι για να παίξουμε ωραίο μπάσκετ στην υπόλοιπη ρέγκουλαρ και να κάνουμε μεγάλο σερί νικών. Θεωρώ απίθανο να μην τερματίσουμε μέσα στην πρώτη τριάδα.
Ο Ταιρικ σήμερα σβηστός 15π-9ρ.
Ο ΠΑΟ δεν βλέπω πως μπορεί να μεταμορφωθεί εκτός και αν γίνει κάνα θαύμα..Ο Λεσόρ που την περίμεναν όλοι σαν μεσσία όπως εμείς τον Έβανς θα έχει να παίξει 1.5 χρόνο αν όλα πάνε καλά με την επιστροφή του..Για τον Shorts θεωρώ πως χάθηκε το τρένο για την φετινή σεζόν…κοιτάει στον πάγκο μετά από κάθε ενέργεια και μου θυμίζει πολύ τον Λι σε εμάς που έγινε άβουλος και φοβόταν..κοινώς τον έκαψε ο Άταμαν κατά την άποψη μου. Από εκεί και πέρα όσο καλός και να είναι ο Ναν, δύσκολα να χάσεις από έναν παίκτη. Το βασικότερο είναι ότι δεν βλέπω πως μπορούν να παίξουν σοβαρή άμυνα όλοι αυτοί που έχουν μαζευτεί εκεί και με τα μυαλά που κουβαλάει ο Άταμαν. Θυμίζει πολύ Εφές την τελευταία του σεζόν. Σίγουρα θα βγάλει σφυγμό και θα κάνει κάποιες καλές νίκες, αλλά πιστεύω ότι θα κάνει και άλλες κακές ήττες όπως αυτή με την Μπάγερν. Ακόμα και με την Μπασκόνια πχ που παίζουν την άλλη εβδομάδα δεν το έχω ότι θα κερδίσουν σίγουρα.
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
αμυνα μπορει να παιξει ο Παναθηναικος.μην τον ξεγραφεις απο τωρα. επιθετικα βασιζεται σε Ναν μονο και εχει θεμα ναι.Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 17, 2026 10:30 pmΗ Ρεάλ έχει πολύ καλή άμυνα και μπορεί να μας δείρει, αλλά έχει μοναδικό αξιόπιστο χειριστή τον Καμπάτσο. Αν παίξεις καλή άμυνα πάνω του βραχυκυκλώνει όλη η επιθετική λειτουργία της και μετά βασίζεται στις ποικιλίες του Χεζόνια και στο instant scoring του Lyles.Slow horses 7 έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 17, 2026 9:14 pm[*]
Σε γενικές γραμμές αυτό πιστεύω και εγώ με την μόνη διαφορά ότι θα προσέθετα άλλες δύο ομάδες. Ασχέτως της πολύ κακής κατάστασης που βρίσκεται και τις προφανείς δομικές ατέλειες του ρόστερ του, η μία ομάδα που θα προσθέσω είναι ο Πάο , λόγω του ότι διαθέτει τους ποιοτικότερους (και σε ποσότητα) συνολικά περιφερειακούς της διοργάνωσης + το συγκριτικό πλεονέκτημα που θα αποκομίσει αν προκριθεί να έχει το f4 στο γήπεδό του, ενώ η δεύτερη ομάδα που θα προσέθετα είναι η Ρεάλ, λόγω του αδιανόητου πλεονεκτήματος μεγέθους που έχει σε όλες σχεδόν τις θέσεις της πεντάδας έναντι όλων των ομάδων!! Βέβαια θα μου πείς ( και πολύ σωστά) ότι τόσο ο Σκαριόλο, όσο και ο Αταμάν τα έχουνε μπερδέψει αρκετά έως πολύ και σε βαθμό απογοητευτικό τα πράγματα με βάση τα ρόστερ τους , όμως αυτό δεν αποκλείει το γεγονός ότι πρόκειται για δύο πάρα πολύ υπολογίσιμες ομάδες( με βάση πάντα τα ρόστερ τους και την χρηματιστηριακή τους αξία, οκ??) για την κατάκτηση της κούπας!!! Από αυτές λοιπόν τις 5 θα προκύψει το φάιναλ φορ και κατ’ επέκταση ο νέος πρωταθλητής Ευρώπης!!! Οτιδήποτε άλλο, θα το θεωρήσω έκπληξη!!!
Ο ΠΑΟ δεν βλέπω πως μπορεί να μεταμορφωθεί εκτός και αν γίνει κάνα θαύμα..Ο Λεσόρ που την περίμεναν όλοι σαν μεσσία όπως εμείς τον Έβανς θα έχει να παίξει 1.5 χρόνο αν όλα πάνε καλά με την επιστροφή του..Για τον Shorts θεωρώ πως χάθηκε το τρένο για την φετινή σεζόν…κοιτάει στον πάγκο μετά από κάθε ενέργεια και μου θυμίζει πολύ τον Λι σε εμάς που έγινε άβουλος και φοβόταν..κοινώς τον έκαψε ο Άταμαν κατά την άποψη μου. Από εκεί και πέρα όσο καλός και να είναι ο Ναν, δύσκολα να χάσεις από έναν παίκτη. Το βασικότερο είναι ότι δεν βλέπω πως μπορούν να παίξουν σοβαρή άμυνα όλοι αυτοί που έχουν μαζευτεί εκεί και με τα μυαλά που κουβαλάει ο Άταμαν. Θυμίζει πολύ Εφές την τελευταία του σεζόν. Σίγουρα θα βγάλει σφυγμό και θα κάνει κάποιες καλές νίκες, αλλά πιστεύω ότι θα κάνει και άλλες κακές ήττες όπως αυτή με την Μπάγερν. Ακόμα και με την Μπασκόνια πχ που παίζουν την άλλη εβδομάδα δεν το έχω ότι θα κερδίσουν σίγουρα.
χουαντσο οσμαν γκραντ ειναι καλοι αμυντικοι οταν θελουν. εγω βλεπω πολυ κακο πνευματικο και ψυχολογικο επιπεδο.
δεν θα εκπλαγω ομως αν στη συνεχεια αρχιζει και παιζει αμυνα σε πρωτη φαση και σημειωνει νικες.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Η Εφές από την οποία χάσατε είχε και Λάρκιν και Παπαγιάννη, και σίγουρα δεν ήταν αυτό το χάλι που είναι εδώ και αρκετό καιρό.tokalytero3d έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 17, 2026 11:37 pmΠως καταφέραμε και χασαμε φέτος απ την εφες μέσα στο σεφ; Πολύ κακή ήττα. Ελπίζω να μην διπλώσει στη Τουρκία τελευταίοι είναι, έχει δημιουργηθεί ψιλοκόμπλεξ μαζί τους.
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δηλαδή μας λες λαγούς τα τελευταία χρόνια;kite26 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 18, 2026 12:16 amΠρώτος δε θέλει να είναι κανείς. Το 2 ως το 8 κυνηγάνε όλοι. Τι να θέλουν; Την κατάρα του Μάμρα του Παντοτινού;
Δεν ξέρω, έχετε δει 3.000 μ. στο στίβο στο οποίο ο "Λαγός" φεύγει μπροστά μετά μένει πίσω; Ε, έτσι είναι και η Ευρωλίγκα. Κάποιοι είναι οι "Λαγοί" και κάποιοι που φορτσάρουν όταν πρέπει.
Αφού ξέρεις ότι είμαστε σκατοπαιδα γιατί τα κάνεις αυτά;
Είναι σαν να πασαρεις σε κενό τέρμα στον ιντζαγκι να την σπρώξει αυτός.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Μήπως λέει εμάς (τον Παναθηναϊκό δηλαδή) "λαγούς";coach blue έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 18, 2026 1:11 amΔηλαδή μας λες λαγούς τα τελευταία χρόνια;kite26 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 18, 2026 12:16 amΠρώτος δε θέλει να είναι κανείς. Το 2 ως το 8 κυνηγάνε όλοι. Τι να θέλουν; Την κατάρα του Μάμρα του Παντοτινού;
Δεν ξέρω, έχετε δει 3.000 μ. στο στίβο στο οποίο ο "Λαγός" φεύγει μπροστά μετά μένει πίσω; Ε, έτσι είναι και η Ευρωλίγκα. Κάποιοι είναι οι "Λαγοί" και κάποιοι που φορτσάρουν όταν πρέπει.
Είναι σαν να πασαρεις σε κενό τέρμα στον ιντζαγκι να την σπρώξει αυτός.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω, αυτός πίνει γάλα με αντίψυκτικό για γούρι. Μετά θέλει πουλάρια αλλά λιγουρευεται τον ντε κολο. Περίεργος τύποςBillyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 18, 2026 1:13 amΜήπως λέει εμάς (τον Παναθηναϊκό δηλαδή) "λαγούς";coach blue έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 18, 2026 1:11 am
Δηλαδή μας λες λαγούς τα τελευταία χρόνια;
Είναι σαν να πασαρεις σε κενό τέρμα στον ιντζαγκι να την σπρώξει αυτός.![]()
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Το "Λαγός" είναι πάντα μέσα σε εισαγωγικά. Άρα, δεν εννοώ τη λέξη με την έννοια που φοβάστε.coach blue έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 18, 2026 1:16 amΔεν ξέρω, αυτός πίνει γάλα με αντίψυκτικό για γούρι. Μετά θέλει πουλάρια αλλά λιγουρευεται τον ντε κολο. Περίεργος τύπος![]()
Κανείς δε θέλει να είναι κόκκινος, πράσινος, κίτρινος ή whatever "Λαγός". Όλοι ψάχνουν τις αδυναμίες των άλλων και τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν από τα πλέι οφ και μετά.
Εκεί θα φανεί ποιος είναι ποιος και θα πέσουν οι μάσκες.
Περίεργος τύπος σίγουρα είμαι, αφού βλέπω Stranger Things
Πίσω στον Ολυμπιακό. Παιδιά, όλο το στοίχημα είναι το 1. Θα προλάβει να φτάσει ο παίκτης σε κάποια στάνταρ κατάλληλα για να βοηθήσει στα δύσκολα; Θα προλάβει να δέσει με τους άλλους; Εκεί πιστεύω θα κριθεί η χρονιά και το πόσο μακριά θα πάει ο Θρύλος...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Κυρ Ιαν 18, 2026 1:35 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο