Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιαν 18, 2026 11:05 pm

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Κυρ Ιαν 18, 2026 10:12 pm
Η αλήθεια είναι ότι ο Μπαρτζώκας έχει κάνει δουλίτσα για να στρώσει η ομάδα και αυτή φαίνεται το τελευταίο διάστημα με δύο τρόπους:

Πρώτον και σημαντικότερον από την ίδια την ομάδα μέσα στο παρκέ!
Δεύτερον, από τις διακριτικές κωλοτουμπίτσες που βλέπουμε στο νήμα. Από τα «καθυστερημένοι διώξτε τη μετριάτζα» έχουμε πάει στο «κάνει δουλίτσα ο μαν, στην τελική δείτε τα χάλια δίπλα με τον Αταμάν ή παραδίπλα με την Αταγούμαν»... :cool:
Ταυτόχρονα έγιναν δύο πράγματα: Οι παίκτες αποφάσισαν να σοβαρευτούν, γιατί πολλοί στη δύση της καριέρας τους θέλουν το τρόπαιο. Το παραδέχτηκαν ότι κάνανε meeting άλλωστε.
Την ίδια στιγμή, η διοίκηση βοήθησε την ομάδα ουσιαστικά με το Τζόουνς και τον Μόρρις, άσχετα αν ο δεύτερος ακόμα είναι ερωτηματικό. Σημασία έχει ότι βελτιώθηκε η ομάδα αισθητά, μην πω κατακόρυφα. Σίγουρα ευθύνεται και ο κοουτς μας για αυτό, αλλά δεν είναι ο μόνος παράγοντας.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
glenrice90

senior
Reactions:

Κυρ Ιαν 18, 2026 11:50 pm

Kάθε Γεναρη-Φλεβαρη γιορτάζει η Αγία Κυβίστηση
κι όσοι έχουμε καταλάβει ότι σε σεζόν με 90 ματς καλό είναι να μη πετάμε ακρίδες απ' το στόμα μέχρι να έχουμε μπει βαθύ Γενάρη, γινόμαστε προφήτες
glenrice90 έγραψε:
Σάβ Δεκ 27, 2025 12:37 am
Ε ρε κωλοτουμπα που έχει να πέσει

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιαν 18, 2026 11:55 pm

kite26 έγραψε:
βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Κυρ Ιαν 18, 2026 10:12 pm
Η αλήθεια είναι ότι ο Μπαρτζώκας έχει κάνει δουλίτσα για να στρώσει η ομάδα και αυτή φαίνεται το τελευταίο διάστημα με δύο τρόπους:

Πρώτον και σημαντικότερον από την ίδια την ομάδα μέσα στο παρκέ!
Δεύτερον, από τις διακριτικές κωλοτουμπίτσες που βλέπουμε στο νήμα. Από τα «καθυστερημένοι διώξτε τη μετριάτζα» έχουμε πάει στο «κάνει δουλίτσα ο μαν, στην τελική δείτε τα χάλια δίπλα με τον Αταμάν ή παραδίπλα με την Αταγούμαν»... :cool:
Ταυτόχρονα έγιναν δύο πράγματα: Οι παίκτες αποφάσισαν να σοβαρευτούν, γιατί πολλοί στη δύση της καριέρας τους θέλουν το τρόπαιο. Το παραδέχτηκαν ότι κάνανε meeting άλλωστε.
Την ίδια στιγμή, η διοίκηση βοήθησε την ομάδα ουσιαστικά με το Τζόουνς και τον Μόρρις, άσχετα αν ο δεύτερος ακόμα είναι ερωτηματικό. Σημασία έχει ότι βελτιώθηκε η ομάδα αισθητά, μην πω κατακόρυφα. Σίγουρα ευθύνεται και ο κοουτς μας για αυτό, αλλά δεν είναι ο μόνος παράγοντας.
Οπωσδήποτε !!!
Όταν η ομάδα πάει χάλια φταίει μόνο ο κόουτς και του φωνάζουμε "ξεκουμπίδια".
Όταν η ομάδα βελτιώνεται, ε, κάπου έβαλε το χεράκι του κι ο κόουτς, αλλά δεν είναι ο μόνος παράγοντας.

Ερώτηση: Μεταγραφές οπαδών γίνονται;;;

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Δευ Ιαν 19, 2026 8:10 am

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Δευ Ιαν 19, 2026 8:38 am

προσοχή στα ξανακυλισματα,οι παλιές συνήθειες βλέπω δεν.κοβονται

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Δευ Ιαν 19, 2026 12:42 pm

Με λιγα ματς καλου μπασκετ επεστρεψαν τα ας πουμε επιθετικα ποσταρισματα προς οσους εκαναν κριτικη παροτι στο 99% η κριτικη ηταν οχι μονο ηπια αλλα και απολυτως δικαιολογημενη μιας και αφορουσε πολυ συγκεκριμενα πραγματα οπως τον αχταρμα στους ρολους , μεταγραφες παικτων που δεν κανουν για αυτο που αποκτηθηκαν κλπ .

Φανταζομαι τι θα γινει αν παρει η ομαδα την ευρωλιγκα .
Κυνηγι μαγισσων θα αρχισει .

Αλλα και να μην την παρει ξερουμε : Δεν ειναι αποτυχια , παιξαμε ωραιο μπασκετ , γιναμε καλυτεροι σαν ανθρωποι κλπ

Εμενα ομως οι συνεχεις προσθαφαιρεσεις παικτων μου δειχνει οτι στην ομαδα αποκλειστικος στοχος ειναι η κατακτηση της ευρωλιγκας ειδικα απο την στιγμη που γινεται στο ΟΑΚΑ . Το πως θα το πλασαρουν μετα στα μιντια αν δεν κατσει ειναι αλλη ιστορια .

Κατι αντιστοιχο ισχυει και για τον παναθηναικο που και εκει αναμενεται η επομενη μεταγραφη .

Οποτε λοιπον εγω τον ολυμπιακο τον κρινω σαν σοβαρο διεκδικητη της ευρωλιγκας .

Με εξαιρεση λοιπον τα τελευταια ματς που δειχνει να ανεβαινει η εικονα ηταν ομαδας που δεν ειναι για φαιναλ φορ .

Για μενα οσο παιζει με ενα ποιντ γκαρντ παραμενει ομαδα που δεν ειναι για φαιναλ φορ . Περιμενουμε τον κανονικο μορις για να πουμε περισσοτερα .

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Δευ Ιαν 19, 2026 12:53 pm

Leon Man έγραψε:
Κυρ Ιαν 18, 2026 11:55 pm
kite26 έγραψε:

Οπωσδήποτε !!!
Όταν η ομάδα πάει χάλια φταίει μόνο ο κόουτς και του φωνάζουμε "ξεκουμπίδια".
Όταν η ομάδα βελτιώνεται, ε, κάπου έβαλε το χεράκι του κι ο κόουτς, αλλά δεν είναι ο μόνος παράγοντας.

Ερώτηση: Μεταγραφές οπαδών γίνονται;;;
Οχι αν ειναι ελληνων, ειναι προβληματικη παρτιδα. Προτιμω Φιλιππινεζους που ειναι απλα χαρουμενοι να βρισκονται στο γηπεδο

Jeight

euroleague
Reactions:

Δευ Ιαν 19, 2026 12:55 pm

coach blue έγραψε:
Με λιγα ματς καλου μπασκετ επεστρεψαν τα ας πουμε επιθετικα ποσταρισματα προς οσους εκαναν κριτικη παροτι στο 99% η κριτικη ηταν οχι μονο ηπια αλλα και απολυτως δικαιολογημενη μιας και αφορουσε πολυ συγκεκριμενα πραγματα οπως τον αχταρμα στους ρολους , μεταγραφες παικτων που δεν κανουν για αυτο που αποκτηθηκαν κλπ .

Αλλα και να μην την παρει ξερουμε : Δεν ειναι αποτυχια , παιξαμε ωραιο μπασκετ , γιναμε καλυτεροι σαν ανθρωποι κλπ

Εμενα ομως οι συνεχεις προσθαφαιρεσεις παικτων μου δειχνει οτι στην ομαδα αποκλειστικος στοχος ειναι η κατακτηση της ευρωλιγκας ειδικα απο την στιγμη που γινεται στο ΟΑΚΑ . Το πως θα το πλασαρουν μετα στα μιντια αν δεν κατσει ειναι αλλη ιστορια .

Κατι αντιστοιχο ισχυει και για τον παναθηναικο που και εκει αναμενεται η επομενη μεταγραφη .

Με εξαιρεση λοιπον τα τελευταια ματς που δειχνει να ανεβαινει η εικονα ηταν ομαδας που δεν ειναι για φαιναλ φορ .

Για μενα οσο παιζει με ενα ποιντ γκαρντ παραμενει ομαδα που δεν ειναι για φαιναλ φορ . Περιμενουμε τον κανονικο μορις για να πουμε περισσοτερα .
Θα διαφωνησω γιατι και το 24 εκανε σοβαρα μεταφραφες εν οψει της σεζον κι κανενας δεν θεωρουσε την ομαδα σοβαρο διεκδικητη. Σαν outsider πηγαμε φ4. Η μονη χρονια που ειχε πει η διοικηση για ευρωλιγκα ηταν περυσι. Φετος δεν εχει βγει κανεις να πει οτι στοχος ειναι η κουπα.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Δευ Ιαν 19, 2026 1:02 pm

Jeight έγραψε:
coach blue έγραψε:

Θα διαφωνησω γιατι και το 24 εκανε σοβαρα μεταφραφες εν οψει της σεζον κι κανενας δεν θεωρουσε την ομαδα σοβαρο διεκδικητη. Σαν outsider πηγαμε φ4. Η μονη χρονια που ειχε πει η διοικηση για ευρωλιγκα ηταν περυσι. Φετος δεν εχει βγει κανεις να πει οτι στοχος ειναι η κουπα.
Δεν με ενδιαφερει τι λενε στις δηλωσεις . Περυσι την πατησανε και φετος φυλαγονται .
Οι μεταγραφες και τα μπαι αουτ που πληρωθηκαν δειχνουν ομαδα που παει για ευρωλιγκα . Αυτο βλεπω . :)

Jeight

euroleague
Reactions:

Δευ Ιαν 19, 2026 1:21 pm

coach blue έγραψε:
Δευ Ιαν 19, 2026 1:02 pm
Jeight έγραψε:

Δεν με ενδιαφερει τι λενε στις δηλωσεις . Περυσι την πατησανε και φετος φυλαγονται .
Οι μεταγραφες και τα μπαι αουτ που πληρωθηκαν δειχνουν ομαδα που παει για ευρωλιγκα . Αυτο βλεπω . :)
Ποιος θετει τους στοχους, εμεις η οι ιθυνοντες?

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Ιαν 19, 2026 1:24 pm

coach blue έγραψε:

Η κριτικη ορθως εγινε και η ομαδα αυτο που παρουσιασε δεν ηταν μπασκετ επιπεδου διεκδικητη. Να πω και την αμαρτια μου μονο η Μονακο και η Βαλενθια και η Φενερ σε καποια παιχνιδια επαιξε μπασκετ ψηλου επιπεδου. Ακομη και η Χαποελ περισσοτερο με το ταλεντο καποιων παικτων ειναι πρωτη παρα γιατι εθελξε με το μπασκετ που επαιξε. Για να επανελθω ομως η ομαδα πριν 2 μηνες δεν επαιζε σοβαρο μπασκετ .Σε αυτο ελειψε η απουσια οντως σοβαρου οργανωτη. Η αποκτηση του Μοριε το απεδειξε αυτο και στο πως απελευθερωθηκε καπως η ομαδα στα λιγα παιχνιδια που επαιξε και ας μην εθελξε με την εικονα του.

Υπαρχει μια διαφορα ομως με πριν 2 μηνες. Και εγω αρχες Δεκεμβριου αρχισα να λεω οτι η ομαδα θα ειναι πολυ καλυτερη μετα τις γιορτες για τους λογους που ανελυσα σε προηγουμενο ποστ μου αλλα κυριως γιατι ο κοουτς αρχισε να το βλεπει πιο ορθολογικα και τα σχηματα εγιναν πιο ορθολογικα. Ακομη και με τον Νιλικινια οταν ειναι μαζι με τον Φουρνιε πλεον ο Γαλλος ειναι ο κυριος οργανωτης ο οποιος εχει αποδεχτει το ρολο του.

Προφανως και περιμενουμε τον Μορις για να δουμε το Ταβανι μας. Απλα αν δουμε τον κανονικο Μορις και τον κανονικο Ταιρικ και τον λιγο πιο ευστοχο Φουρνιε γινεσαι αυτοματα το απολυτο φαβορι στην πραξη και οχι στα χαρτια οπως περυσι.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιαν 19, 2026 1:37 pm

Πάντως γιατρέ για να είμαστε και απολύτως ρεαλιστές, τουλάχιστον 2-3 ομάδες της φετινής Ευρωλίγκας δείχνουν εχέγγυα να είναι σε αρκετά ψηλότερο επίπεδο ( για εμένα πάντα) από τις ομάδες του περυσινού f4!! Και επειδή δεν μου αρέσουν τα μισόλογα, η φετινή Μονακό , η Φενερμπαχτσέ (που ΤΩΡΑ αρχίζει να παίρνει την τελική της μορφή), η Χάποελ αλλά και η Ρεάλ ( εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πολύ το ρόστερ της) μαζί με έναν Ολυμπιακό χωρίς άλλους τραυματισμούς ( θα βάλω και τον Παναθηναϊκό μέσα ,αγνοώνταςτα φετινά παρανοϊκά κοουτσαρίσματα του Αταμάν)…..δεν νομίζω πως δεν είναι από πλευράς ρόστερ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ πληρέστερες από τις αντίστοιχες περυσινές version τους!!!
Οπότε θεωρώ ότι πολλά θα εξαρτηθούν ειδικά εφέτος τόσο από τις διασταυρώσεις στους 8, αλλά κυρίως σε θέματα τραυματισμών!!! Ειδικά για εμάς, όπως δείχνει να τσουλάει το πράγμα , πραγματικά αν δεν έχουμε τυχόν απευκταίους τραυματισμούς ΦΤΟΥ,ΦΤΟΥ κανενός Μιλουτίνοφ ή του Θωμά, δεν βλέπω πωςμπορεί να μην θεωρούμαστε ακόμα και σε ενδεχόμενο μειονεκτήματος έδρας, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ισάξιοι με τους ανωτέρω προαναφερόμενους συλλόγους!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Slow horses 7 την Δευ Ιαν 19, 2026 1:44 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Δευ Ιαν 19, 2026 1:39 pm

coach blue έγραψε:
Να σημειωθεί κιόλας ότι γράφονται και πράγματα που διατηρώ επιφυλάξεις για το αν πραγματικά ειπώθηκαν εδώ μέσα. Κάτι "να φύγει η μετριάτζα" που πήρε το μάτι μου πχ, δεν ξέρω αν πραγματικά γράφτηκε για τον Μπαρτζώκα. Σίγουρα γράφτηκαν και υπερβολές, αλλά συμφωνώ κι εγώ ότι η συντριπτική πλειονότητα όσων έγραφαν εδώ περιορίζονταν σε κριτική, χωρίς περιορισμούς, αφορισμούς κτλ.

Εντωμεταξύ, η ίδια η ομάδα παραδέχτηκε ότι τα έκανε μούτι το καλοκαίρι. Αφενός, το είπε απ' έξω απ' έξω ο Μπαφές. Αφετέρου, δεν νοείται να έχεις φέρει 2 pg μέσα στη σεζόν, να έχεις διώξει ένα (ακόμα κι αν εξ ανάγκης το έκανες pg) και να θεωρείς ότι το καλοκαίρι ο σχεδιασμός σου βγήκε. Και στους ψηλούς από την άλλη έφερες πάλι έναν μέσα στη σεζόν και έδιωξες έναν άλλο. Το ότι διορθώνεις τα λάθη σου δεν σημαίνει ότι δεν τα έκανες.

Η ομάδα όντως δείχνει να έχει βελτιωθεί σημαντικά και μακάρι να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Όπως κράζαμε τον Μπαρτζώκα για το χάλι του πρώτου τριμήνου, οφείλουμε να τον παραδεχτούμε για την τωρινή εικόνα.

Να σημειώσουμε βέβαια πως το ότι η ομάδα παίζει καλύτερα εδώ και 4-5 αγωνιστικές, δεν σημαίνει ότι ο Β "έλυσε την εξίσωση". Το να φάμε τα μούτρα μας απέναντι σε δυνατό αντίπαλο ή να κάνουμε κοιλιά δεν είναι απίθανο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sokos την Δευ Ιαν 19, 2026 1:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Jeight

euroleague
Reactions:

Slow horses 7 έγραψε:
Πάντως γιατρέ για να είμαστε και απολύτως ρεαλιστές, τουλάχιστον 2-3 ομάδες της φετινής Ευρωλίγκας δείχνουν εχέγγυα να είναι σε αρκετά ψηλότερο επίπεδο ( για εμένα πάντα) από τις ομάδες του περυσινού f4!! Και επειδή δεν μου αρέσουν τα μισόλογα, η φετινή Μονακό , η Φενερμπαχτσέ (που ΤΩΡΑ αρχίζει να παίρνει την τελική της μορφή), η Χάποελ αλλά και η Ρεάλ ( εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πολύ το ρόστερ της) μαζί με έναν Ολυμπιακό χωρίς άλλους τραυματισμούς ( θα βάλω και τον Παναθηναϊκό μέσα ,αγνοώνταςτα φετινά παρανοϊκά κοουτσαρίσματα του Αταμάν)…..δεν νομίζω πως δεν είναι από πλευράς ρόστερ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ πληρέστερες από τις αντίστοιχες περυσινές version τους!!!
Ο Παναθηναικος για μενα ειναι χειροτερος απο περυσι. Ο Σορτς εχει αντιστοιχη εικονα με Μπαρουν ενω περυσι ειχε και Λεσορ για το πρωτο μισο της σεζον. Επισης σλουκας και γκραντ ηταν νεοτεροι. Αν ΠΑΟ χασει τον Ναν για 2-3 παιχνιδια σου δινει την εικονα οτι μπορει να πεσει και σε play-in.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Δευ Ιαν 19, 2026 1:45 pm

Jeight έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:
Ο Παναθηναικος για μενα ειναι χειροτερος απο περυσι. Ο Σορτς εχει αντιστοιχη εικονα με Μπαρουν ενω περυσι ειχε και Λεσορ για το πρωτο μισο της σεζον. Επισης σλουκας και γκραντ ηταν νεοτεροι. Αν ΠΑΟ χασει τον Ναν για 2-3 παιχνιδια σου δινει την εικονα οτι μπορει να πεσει και σε play-in.
Οπως και εμεις αν χασουμε τον γουολκαπ .
Με την ελευση του ταιρικ δεν ισχυει τοσο για τον μιλουτινοφ . Τα μπαλωνεις .

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”