Παναθηναικος - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιαν 19, 2026 5:13 pm

Καλό είναι να σκεφτόμαστε αναλυτικά και εις βάθος.
Ο Αταμάν είναι ένας ικανότατος προπονητής, ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι. Απλά τώρα δεν του βγαίνει, γιατί χάλασε η χημεία του ρόστερ. Συμβαίνει.
Το θέμα είναι ποιος πήρε τις τελικές αποφάσεις για το πανάκριβο αυτό ρόστερ;
Πρέπει να καταλάβουμε, όλοι μας, κι εμείς οι Ολυμπιακοί, ότι τα χρήματα που δαπανούνται για το ρόστερ και το ρίσκο είναι ποσά ΑΝΑΛΟΓΑ.
Ένα λοιπόν αυτό, το άλλο είναι οι δηλώσεις. Το έχω πιάσει στον αέρα εδώ και πολύ καιρό, για αυτό σας είχα χτυπήσει καμπανάκι πέρσυ. Αν τον είχα στην ομάδα μου, δε θα τον ήθελα. Και το ένστικτό μου το εμπιστεύομαι.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Ιαν 19, 2026 7:17 pm

kite26 έγραψε:
Δευ Ιαν 19, 2026 5:13 pm
Καλό είναι να σκεφτόμαστε αναλυτικά και εις βάθος.
Ο Αταμάν είναι ένας ικανότατος προπονητής, ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι. Απλά τώρα δεν του βγαίνει, γιατί χάλασε η χημεία του ρόστερ. Συμβαίνει.
Το θέμα είναι ποιος πήρε τις τελικές αποφάσεις για το πανάκριβο αυτό ρόστερ;
Πρέπει να καταλάβουμε, όλοι μας, κι εμείς οι Ολυμπιακοί, ότι τα χρήματα που δαπανούνται για το ρόστερ και το ρίσκο είναι ποσά ΑΝΑΛΟΓΑ.
Ένα λοιπόν αυτό, το άλλο είναι οι δηλώσεις. Το έχω πιάσει στον αέρα εδώ και πολύ καιρό, για αυτό σας είχα χτυπήσει καμπανάκι πέρσυ. Αν τον είχα στην ομάδα μου, δε θα τον ήθελα. Και το ένστικτό μου το εμπιστεύομαι.
Για το ρόστερ, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, την ευθύνη την ρίχνω στον προπονητή γιατί σίγουρα αυτός έχει τον τελευταίο λόγο όταν είναι προπονητής με αυτό το στάτους.
Δεν είναι Πρίφτης να του φορτώνουν όποιον θέλουν ούτε είναι το είδος του προπονητή που θα το δεχτεί χωρίς να τους κρεμάσει στα μανταλάκια.

Η διοίκηση μπορεί να θέλει να πάρει κάποιον για επικοινωνιακούς λόγους αλλά δε νομίζω ότι δεν θα έπαιρναν κάποιον που τους ζήτησε ο ίδιος, απλά θα έφερναν και τον δικό τους σαν έξτρα.

Όπως και στον Ζοτς που του έφερναν όποιους ζήταγε και που και που του έφερναν έξτρα και έναν Σαρας και του έλεγαν οκ αν δε θες μη τον βάζεις κανένα πρόβλημα. Του έφερναν όμως όποιον ζήταγε.

Αυτό περί Σορτς-Ρογκαβόπουλου-Μήτογλου. Αν ο Αταμάν είχε ζητήσει ένα 3-4 το καλοκαίρι πχ δε θα του έλεγε κάποιος όχι ή τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ.

Για το 5 δε χρειάζεται να το εξετάσουμε καν, δε νομίζω ότι του επέβαλε κανένας το καλοκαίρι ή τον Δεκέμβρη να κρατήσει τον Γιουρτσεβέν, δική του επιλογή ήταν.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Δευ Ιαν 19, 2026 9:30 pm

απολειεται ο αταμαν να δεχοταν καπελωμα σε μεταγραφες και μαλιστα σε τοσο σοβαρες μεταγραφες οπως του σορτς

και για τον μητογλου νομιζω οτι τον ηθελε απλα την πατησε γιατι ουτε ο ιδιος περιμενε οτι θα ηταν τοσο κακος και ουσιαστικα τον εξεθεσε

γενικα για τις μεταγραφες ο αταμαν δεν πρεπει να μιλαει γιατι μας εχει φορτωσει πολλα παλτα και με μεταγραφες και με ανανεωσεις

Άβαταρ μέλους
Gino_Bill

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC

Δευ Ιαν 19, 2026 9:34 pm

BillyPao έγραψε:
Δευ Ιαν 19, 2026 12:49 pm
Αυτό που γίνεται βέβαια δεν είναι κριτική, είναι καταστροφολογία και μηδενισμός που δε δικαιολογείται σε καμία περίπτωση. Απλά κάποιοι βγάζετε την εμπάθεια σας προς τον Αταμάν επειδή δεν τον γουστάρετε, με το πέπλο της "κριτικής" βέβαια. Αλλά όπως φαίνεται δε θέλετε να στηρίξετε την ομάδα, αλλά να την πολεμήσετε (γιατί όλη αυτή η τοξικότητα που βγάζετε αυτό δείχνει).
Και ποιος πιστεύεις ότι είναι ο απώτερος σκοπός αυτού του πολέμου προς την ομάδα, γιατί κάθε πόλεμος έχει και έναν στόχο? Να φύγει ο Αταμάν? Να φύγει ο ΔΠΓ? Να φύγουν όλοι? Να αλλάξει όνομα και χρώματα η ομάδα?

Καλώς ή κακώς συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα από πέρυσι στην ομάδα και δεν μπορούμε να μένουμε στο "α, κέρδισε το ευρωπαικό το 2024, όλα καλά". Η ομάδα είναι συνολικά σε πτωτική πορεία τις τελευταίες δύο χρονιές, εμφανίζουμε κυρίως αναλαμπές 2-3 εβδομάδων που παίζουμε υποφερτά και μετά ακούμε σε σταθερή βάση για την ανάγκη ενός ηλεκτροσόκ, για ομιλίες που γύρισαν τον διακόπτη και πολύωρες προπονήσεις με βίντεο στο ΟΑΚΑ. Γενικά τo οutlook σήμερα που γράφουμε δεν είναι καθόλου καλό, και βασικός/ένας απ' τους βασικούς υπεύθυνο(υ)ς είναι ο κόουτς.

Όπως θα του βγάλουμε το καπέλο αν γυρίσει την κατάσταση και κατακτήσει η ομάδα το ευρωπαικό, έτσι τώρα δεν γίνεται να μην λέμε τα πολλά κακώς κείμενα, ειδικά όταν η ομάδα και ο ίδιος ανεβάζουν τον πήχη τόσο ψηλά και θέτουν συγκεκριμένους στόχους. Αν είχαμε τους στόχους του Πανιωνίου μια χαρά ευχαριστημένοι θα ήμασταν όλοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι υπονοεί κανείς ότι ο Αταμάν δεν είναι καλός/πολύ καλός/κορυφαίος προπονητής, ούτε παρακαλάει κανένας να αποτύχει η ομάδα για να πει "στα 'λεγα εγώ", ούτε θα πάει κανείς στο ΟΑΚΑ να γιουχάρει στο πρώτο χαμένο lay up του Σορτς.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Ιαν 19, 2026 9:37 pm

Gino_Bill έγραψε:
μετά ακούμε σε σταθερή βάση για την ανάγκη ενός ηλεκτροσόκ, για ομιλίες που γύρισαν τον διακόπτη και πολύωρες προπονήσεις με βίντεο στο ΟΑΚΑ.
Μην ξεχνάς και τον Μπαλτάκο που μαζεύει στοιχεία :lol:

Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιαν 19, 2026 9:45 pm

Gino_Bill έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Δευ Ιαν 19, 2026 12:49 pm
Αυτό που γίνεται βέβαια δεν είναι κριτική, είναι καταστροφολογία και μηδενισμός που δε δικαιολογείται σε καμία περίπτωση. Απλά κάποιοι βγάζετε την εμπάθεια σας προς τον Αταμάν επειδή δεν τον γουστάρετε, με το πέπλο της "κριτικής" βέβαια. Αλλά όπως φαίνεται δε θέλετε να στηρίξετε την ομάδα, αλλά να την πολεμήσετε (γιατί όλη αυτή η τοξικότητα που βγάζετε αυτό δείχνει).
Και ποιος πιστεύεις ότι είναι ο απώτερος σκοπός αυτού του πολέμου προς την ομάδα, γιατί κάθε πόλεμος έχει και έναν στόχο? Να φύγει ο Αταμάν? Να φύγει ο ΔΠΓ? Να φύγουν όλοι? Να αλλάξει όνομα και χρώματα η ομάδα?

Καλώς ή κακώς συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα από πέρυσι στην ομάδα και δεν μπορούμε να μένουμε στο "α, κέρδισε το ευρωπαικό το 2024, όλα καλά". Η ομάδα είναι συνολικά σε πτωτική πορεία τις τελευταίες δύο χρονιές, εμφανίζουμε κυρίως αναλαμπές 2-3 εβδομάδων που παίζουμε υποφερτά και μετά ακούμε σε σταθερή βάση για την ανάγκη ενός ηλεκτροσόκ, για ομιλίες που γύρισαν τον διακόπτη και πολύωρες προπονήσεις με βίντεο στο ΟΑΚΑ. Γενικά τo οutlook σήμερα που γράφουμε δεν είναι καθόλου καλό, και βασικός/ένας απ' τους βασικούς υπεύθυνο(υ)ς είναι ο κόουτς.

Όπως θα του βγάλουμε το καπέλο αν γυρίσει την κατάσταση και κατακτήσει η ομάδα το ευρωπαικό, έτσι τώρα δεν γίνεται να μην λέμε τα πολλά κακώς κείμενα, ειδικά όταν η ομάδα και ο ίδιος ανεβάζουν τον πήχη τόσο ψηλά και θέτουν συγκεκριμένους στόχους. Αν είχαμε τους στόχους του Πανιωνίου μια χαρά ευχαριστημένοι θα ήμασταν όλοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι υπονοεί κανείς ότι ο Αταμάν δεν είναι καλός/πολύ καλός/κορυφαίος προπονητής, ούτε παρακαλάει κανένας να αποτύχει η ομάδα για να πει "στα 'λεγα εγώ", ούτε θα πάει κανείς στο ΟΑΚΑ να γιουχάρει στο πρώτο χαμένο lay up του Σορτς.
Σε πτώση τις 2 τελευταίες χρονιές είναι για αυτούς που θεωρούν ότι αυτό που έγινε την 1η χρονιά (κατάκτηση Ευρωλίγκας μετά από 13 χρόνια και πρωταθλήματος με ανατροπή από 0-2) είναι η φυσιολογική επίδοση, ο κανόνας για να το πω αλλιώς, που θα έπρεπε να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο. Για μένα πάλι που θεωρώ πως δε γίνεται να είσαι στην κορυφή κάθε χρόνο, είναι φυσιολογικό η απόδοση της ομάδας να μην είναι στο ίδιο επίπεδο κάθε χρόνο.

Άβαταρ μέλους
Gino_Bill

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC

Δευ Ιαν 19, 2026 10:23 pm

BillyPao έγραψε:
Gino_Bill έγραψε:

Σε πτώση τις 2 τελευταίες χρονιές είναι για αυτούς που θεωρούν ότι αυτό που έγινε την 1η χρονιά (κατάκτηση Ευρωλίγκας μετά από 13 χρόνια και πρωταθλήματος με ανατροπή από 0-2) είναι η φυσιολογική επίδοση, ο κανόνας για να το πω αλλιώς, που θα έπρεπε να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο. Για μένα πάλι που θεωρώ πως δε γίνεται να είσαι στην κορυφή κάθε χρόνο, είναι φυσιολογικό η απόδοση της ομάδας να μην είναι στο ίδιο επίπεδο κάθε χρόνο.
Εμένα πάντως μια χαρά φυσιολογική επίδοση μου φαίνεται μια ομάδα που κάνει την επένδυση που έκανε ο ΠΑΟ πριν 2 χρόνια, φέρνει μερικούς απ' τους καλύτερους που κυκλοφορούν στην Ευρώπη και όχι μόνο, και έχει προφανώς και λίγη τύχη, τελικά να κατακτά τίτλους. Σίγουρα δεν είναι εγγυημένο ή αυτονόητο όταν ξεκινά η χρονιά αλλά δεν είναι και εξωπραγματικό. Πέρυσι πάντως χάσαμε και το πρωτάθλημα εκτός από την ΕΛ (που στο Φ4 η ομάδα πέρασε και δεν ακούμπησε), απέναντι μάλιστα σε έναν υποτίθεται υπό διάλυση Ολυμπιακό.

Αλλά δεν συζητάμε καν το τελικό αποτέλεσμα. Συζητάμε το αν αυτό που βλέπουμε μας αρέσει, μας γεμίζει, βγάζει κάποιο νόημα ή βλέπουμε να εξελίσσεται με τον καιρό και τελικά να δημιουργεί μια αισιοδοξία ότι το όλο πράγμα κινείται προς την σωστή κατεύθυνση. Anyway, προφανώς έχουμε διαφορετικά κριτήρια ως προς αυτό, όλα καλά.

Lapro13

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Δευ Ιαν 19, 2026 11:08 pm

Εμένα μου φαινεται οτι ο Αταμαν δεν μπορεί να διαχειριστεί τα μεγάλα ρόστερ. Θελει 6-8 στρατιώτες να πεθαίνουν 30 λεπτά στο γήπεδο και αν ειναι τυχερός χωρίς τραυματισμούς πάει μακριά. Ίσως τώρα καταλαβαίνουμε ότι το 2024 ήταν φωτοβολίδα.
Οι δηλώσεις του είναι άθλιες, κινδυνεύει να χάσει τα αποδυτήρια έτσι όπως πάει.

Ο Σορτς πάει και παραπάει. Εχει βγει στατιστικό το ΣΚ ότι η καλητερη πεντάδα σε net rating είναι Σορτς-Ναν-Οσμαν-Χουαντσο-Χολμς. Πιστεύω η ήττα με Ολυμπιακό μας οδήγησε σε εσωστρέφεια, και παράλληλα με το φορμάρισμα του αιώνιου σε μια πίεση μεγάλη όταν το Φ4 είναι στην έδρα μας.

Χρειάζεται ηρεμία ειδικά απ τον κοουτς. Να βρει τρόπο να κρύψει τον Σορτς στην άμυνα, και όταν είναι στο γήπεδο να τρέχει την ομάδα. Η παραμονή Γιουρτσεβεν δυστηχως ήταν λάθος και πιστεύω το κατάλαβε τώρα.

Είμαστε σε κρίσιμο σταδιοδρομι, η’ θα το βρούμε με οδηγό τις πεντάδες με Χαποελ, Ρεάλ, η’ αν βάζει μέσα μαζί Σορτς-Γιουρτσεβεν-Γκριγκονις θα κάνουμε χρόνια play-in. Η ομάδα φωνάζει ότι θέλει defensive stopper, τον Καλαϊτζάκη για πολλά λεπτά μαζί με Γκραντ.

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Ιαν 19, 2026 11:09 pm

Λιγο εξελακι και ολα θα φτιαξουν και δεν κανω πλακα. Το λεω εντελως καλοπροαιρετ. Καποιοι παικτες πρεπει να νιωσουν σημαντικοι. Δεν μιλαμε για εναν 36χρονο που αντε να τον ειχες 2 χρονια αλλα για ενα παικτη εν δυναμει mvp σε φανταστικη ηλικια που μπορεις να χτισεις πανω του.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Ιαν 19, 2026 11:12 pm

Lapro13 έγραψε:
Πιστεύω η ήττα με Ολυμπιακό μας οδήγησε σε εσωστρέφεια, και παράλληλα με το φορμάρισμα του αιώνιου σε μια πίεση μεγάλη όταν το Φ4 είναι στην έδρα μας.

ο αταμαν εχει ενα μεγαλο μειον
δεν μπορει να αντιληφθει ποσο σημαντικο ειναι να νικας τον αιωνιο ακομα και σε φιλικο
σου δινει ηρεμια και δημιουργει γκρινια στον αλλον
το σουπερ καπ δεν το παιζει
το κυπελλο δεν τον νοιαζει
τα 2 παιχνιδια κανονικης περιοδου της ευρωλιγκας δεν εχουν και μεγαλη σημασια

λεει οτι τον νοιαζει να παρει την ευρωλιγκα και το πρωταθλημα
οταν ομως δεν τα παιρνει αυτα τοτε εχοντας χασει και τα παραπανω και μαλιστα με δηλωσεις απαξιωσης το πραγμα γινεται χειροτερο

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Ιαν 19, 2026 11:14 pm

Lapro13 έγραψε:
Εμένα μου φαινεται οτι ο Αταμαν δεν μπορεί να διαχειριστεί τα μεγάλα ρόστερ. Θελει 6-8 στρατιώτες να πεθαίνουν 30 λεπτά στο γήπεδο και αν ειναι τυχερός χωρίς τραυματισμούς πάει μακριά. Ίσως τώρα καταλαβαίνουμε ότι το 2024 ήταν φωτοβολίδα.
Οι δηλώσεις του είναι άθλιες, κινδυνεύει να χάσει τα αποδυτήρια έτσι όπως πάει.

Ο Σορτς πάει και παραπάει. Εχει βγει στατιστικό το ΣΚ ότι η καλητερη πεντάδα σε net rating είναι Σορτς-Ναν-Οσμαν-Χουαντσο-Χολμς. Πιστεύω η ήττα με Ολυμπιακό μας οδήγησε σε εσωστρέφεια, και παράλληλα με το φορμάρισμα του αιώνιου σε μια πίεση μεγάλη όταν το Φ4 είναι στην έδρα μας.

Χρειάζεται ηρεμία ειδικά απ τον κοουτς. Να βρει τρόπο να κρύψει τον Σορτς στην άμυνα, και όταν είναι στο γήπεδο να τρέχει την ομάδα. Η παραμονή Γιουρτσεβεν δυστηχως ήταν λάθος και πιστεύω το κατάλαβε τώρα.

Είμαστε σε κρίσιμο σταδιοδρομι, η’ θα το βρούμε με οδηγό τις πεντάδες με Χαποελ, Ρεάλ, η’ αν βάζει μέσα μαζί Σορτς-Γιουρτσεβεν-Γκριγκονις θα κάνουμε χρόνια play-in. Η ομάδα φωνάζει ότι θέλει defensive stopper, τον Καλαϊτζάκη για πολλά λεπτά μαζί με Γκραντ.
Σλουκας, Ναν, Καλαιτζακης(Γκραντ για λιγο) Χουαντσο, Φαριντ ή καποιος με αμυντικο προσανατολισμο

Σορτς, Γκραντ, Ρογκαβοπουλος, Οσμαν, Χολμς

Δωσε χρονο να βρουν χημεια και ρυθμο. Βρες πενταδες που να χουν χαρακτηριστικα που ταιριαζουν μεταξυ τους. Μια μεταγραφη στο 5 με αμυντικο προσανατολισμο και ολα θα ειναι πολυ καλυτερα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Ιαν 19, 2026 11:35 pm

μου φαινεται δυσκολο το πως θα αλλαξει εικονα ο παο χωρις να κανει εστω μια προσθηκη..πρεπει να βρεθει ενας ψηλος να παιζει αμυνα ,αμα γινει κανα θαυμα με λεσορ..αλλιως ο φαριντ να παιζει οπως στα πρωτα ματς.

επισης θα πρεπει ο αταμαν να μην εννοει οτι δεν μπορει να βρει λυση..αν δεν μπορει ας φυγει..να κοψει να τα ριχνει στους παικτες και προσαρμωσει το συστημα στους παικτες..δεν γινεται να παιζει χετζ με τον τουρκο και να χει τον σορτς οφ μπολ.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Ιαν 19, 2026 11:38 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιαν 19, 2026 11:35 pm
μου φαινεται δυσκολο το πως θα αλλαξει εικονα ο παο χωρις να κανει εστω μια προσθηκη..πρεπει να βρεθει ενας ψηλος να παιζει αμυνα ,αμα γινει κανα θαυμα με λεσορ..αλλιως ο φαριντ να παιζει οπως στα πρωτα ματς.

ο φαριντ δεν προκειται να ξαναπαιξει οπως τους πρωτους 4 αγωνες
τωρα μπηκε κανονικα στην αμυνα αταμαν οποτε θα φαινεται πολυ χειροτερος αποτι ειναι και θα τρωει παγκο

BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιαν 20, 2026 12:01 am

Lapro13 έγραψε:
Δε ξέρω αν αυτό που πετύχαμε το 2024 ήταν "φωτοβολίδα", προσωπικά δεν το θεωρώ ούτε ως κάτι τέτοιο ούτε ως προϊόν τύχης. Αυτό που ξέρω είναι πως το πιο δύσκολο στον αθλητισμό (και όχι μόνο) δεν είναι να φτάσεις στην κορυφή, αλλά να παραμείνεις σε αυτή.

Άβαταρ μέλους
Quincy

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Ιαν 20, 2026 9:14 am

BillyPao έγραψε:
Gino_Bill έγραψε:

Ρε συ σωστά. Να έπαιζε "καλό" μπάσκετ η ομάδα και να έχανε δεν θα καταλόγιζε κάνεις τίποτα περα ίσως από μια μειοψηφία. Και κάποια λάθη προφανώς θα γίνουν. Έχουν περάσει τα 2/3 της σεζόν και η ομάδα ψάχνει 4-5αρι, 2ο τριάρι, τις ισορροπίες στην backcourt, και προβληματιζει στην άμυνα. Να συνεβαινε ένα από αυτα να πεις οκ, ατυχία, αστοχία του σχεδιασμού κλπ κλπ. Να συμβαίνουν όλα μαζί Ε είναι πολύ, κάποιος ευθύνεται. Αν το πει κάποιος γκρινιάζει και θέλει το κακο της ομάδας;

Κι ακόμα και να τα γυρίσει όλα ο ΠΑΟ που εδώ που τα λέμε μέσα σε όλους τους στόχους του είναι και με το φ4 στην έδρα του, η αλήθεια είναι πως ως τώρα του Αταμάν του έχουν βγει ελάχιστα πράγματα σωστά. Δεν σημαίνει ότι τον ακυρώνουμε σαν κοουτς. Ούτε του Ομπράντοβιτς του βγήκε φέτος, συμβαίνει και στους καλύτερους

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”