Euroleague Round 23, Panathinaikos vs Baskonia
Συντονιστής: Captains
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Προφανώς το σχήμα που χρησιμοποίησε λειτούργησε και οι τολιο και Σάμο έλαμψαν. Γιατί να στεκόμαστε στην μη χρησιμοποίηση του ρογκα χωρίς να ξέρουμε αν είχε κάτι ή αν ήταν τακτική μη χρησιμοποίηση. Που από το αποτέλεσα και τος άμυνες που παίξαμε φαίνεται πως σωστά έπραξε. Στο θέμα του σορτς το ξαναείπα ότι δεν ξέρουμε το έχει παιχτεί μεταξύ τους και δεν μπορούμε να στηριχτούμε σε κάτι πληροφορίες του πολύ έγκυρου Βετάκη. Σήμερα ο αταμαν ήταν άψογος. Και δεν αφού με να του προσάψουμε κάτι. Μη είμαστε εμπαθείςj-kidd13 έγραψε: ↑Τρί Ιαν 20, 2026 11:06 pmΞαναλέω γιατι μαλλον δεν έγινα κατανοητός.kein έγραψε: ↑Τρί Ιαν 20, 2026 10:59 pm
Εγώ πάλι δεν βλέπω τραγικά να κάνει σήμερα. Έχει βάλει τον Τόκιο βα έχει ρολο και τον δικαίωσε όπως και ο Σάμο. Στην άμυνα σήμερα εφαρμόζει και αλλά πράγματα ενώ παίζουμε καλα παρότι η αντίπαλος είναι χαμηλότερου επιπέδου. Το να στέκεσαι στο ότι δεν έβαλε το ρογκα είναι κάπως προκατάληψη. Σήμερα ο κοουτς δεν έχει δώσει δικαιώματα.
Δεν μιλαω για το πως επαιξε η ομαδα.
Μιλά για την διαχείριση του Σορτς.Και επιπλέον στο ματς με την Μπαγερν αν δεν κανω λαθος ανεφερε και την απουσία του Ρογκαβοπουλου ως σημαντικη για την ομαδα.
Ε σημερα που ο Ρογκα ηταν παρων ειδαμε ποσο σημαντικη ηταν η απουσία του με την Μπαγερν απο τον χρονο που επαιξε σημερα
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εννοειται οτι δεν κατηγορω τον Αταμαν που δεν εβαλε τον Ρογκα παραπανω.Θα ηθελα να παιξει παραπανω για να ξεκουρασει και αλλο τους Οσμαν Χουαντσο,αλλα μεχρι εκει. Γελαω ομως με την αναφορα του Αταμαν μετα την ηττα απο την Μπαγερν,που τον ανεφερε σαν σημαντικη απουσια. Ε ειδαμε σημερα ποσο σημαντικη απουσια ηταν.Για τον Σορτς τα ειπα πριν,δεν εχω να πω κατι παραπανω,δεν ξερω τι ειπε ο Βετακης και δεν με ενδιαφερει, εγω κρινω με βαση το τι βλεπω,οχι τι λεει ο καθε δημοσιογραφος.kein έγραψε: ↑Τρί Ιαν 20, 2026 11:11 pmΠροφανώς το σχήμα που χρησιμοποίησε λειτούργησε και οι τολιο και Σάμο έλαμψαν. Γιατί να στεκόμαστε στην μη χρησιμοποίηση του ρογκα χωρίς να ξέρουμε αν είχε κάτι ή αν ήταν τακτική μη χρησιμοποίηση. Που από το αποτέλεσα και τος άμυνες που παίξαμε φαίνεται πως σωστά έπραξε. Στο θέμα του σορτς το ξαναείπα ότι δεν ξέρουμε το έχει παιχτεί μεταξύ τους και δεν μπορούμε να στηριχτούμε σε κάτι πληροφορίες του πολύ έγκυρου Βετάκη. Σήμερα ο αταμαν ήταν άψογος. Και δεν αφού με να του προσάψουμε κάτι. Μη είμαστε εμπαθείςj-kidd13 έγραψε: ↑Τρί Ιαν 20, 2026 11:06 pm
Ξαναλέω γιατι μαλλον δεν έγινα κατανοητός.
Δεν μιλαω για το πως επαιξε η ομαδα.
Μιλά για την διαχείριση του Σορτς.Και επιπλέον στο ματς με την Μπαγερν αν δεν κανω λαθος ανεφερε και την απουσία του Ρογκαβοπουλου ως σημαντικη για την ομαδα.
Ε σημερα που ο Ρογκα ηταν παρων ειδαμε ποσο σημαντικη ηταν η απουσία του με την Μπαγερν απο τον χρονο που επαιξε σημερα
Κατα τα αλλα η ομαδα ηταν καλη σημερα,πηρε μια ανετη νικη,επαιξε ωραιο μπασκετ κατα διαστηματα,εξαιρετικη αμυνα,μπραβο στον κοουτς που εδωσε την ευκαιρια στον Τολιοπουλο,αν και δεν μπορουσε να κανει αλλιως αφου ειχε βαλει τιμωρια στην γωνια με το ενα ποδι ορθιο τον Σορτς,δεν γινοταν να παιξει με Σλουκα Γκραντ μονο,και 1000 μπραβο στον Τολιοπουλο που αξιοποιησε 101% αυτη την ευκαρια. Αλλα να τον δουμε και πως θα παιξει(και αν παιξει) με την Μακαμπι,γιατι καλη η σημερινη του εικονα μεσα στο ΟΑΚΑ με εναν αντιπαλο κακο,αλλα να δουμε να προσφερει ουσιαστικα και σε ποιο δυσκολες συνθηκες,οπως θα ειναι το εκτος εδρας με την Μακαμπι. Μπραβο και στον Σαμο που επαιξε καλα. Ειδαμε και αλλη μια καλη εμφανιση του Χολμς,γενικα αυτο που ειχα πει, να μας αφησει το ματς πραγματα να αισιοδοξουμε, συνεβη. Να δουμε και την συνεχεια,με την Μακαμπι,πως θα ειναι.Αν θα συνεχισουμε να αισιοδοξουμε η θα γυρισουμε στα ερωτηματικα.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αποφεύγω να γράφω στα του Παναθηναϊκού όταν χάνετε οπότε θα πω την άποψη μου για το σημερινό αγώνα και αυτή δεν είναι θετική.
στον αγώνα με τη Μπάγερν είδα ένα καλό Παναθηναϊκό για 3 δεκάλεπτα που προσπαθούσε να παίξει ορθολογικά. μετά τα σκατώσατε οκ.
σήμερα είδα ένα "πανηγυράκι" με συνεχόμενα iso του συμπαθέστατου Τολιόπουλου
, του Σλούκα και του Γκραντ και ένα τρόπο παιχνιδιού που πώς να το πω, δε συνάδει με ομάδα που βρίσκεται σε διαδικασία βελτίωσης.
τι θέλω να πω :
26 λεπτά ο Τολιόπουλος με 12 προσπάθειες ενώ έχει παίξει 5-6 λεπτά συνολικά στη σεζόν
17 λεπτά ο Σαμοντούροφ
15 λεπτά ο Καλαϊτζάκης
αυτά είναι πράγματα που δε παίζει να ξαναδούμε ταυτόχρονα σε αγώνα Ευρωλίγκας και δε ξέρω και πόσο βοηθάνε στο να βελτιωθεί η ομάδα σας και να αρχίσει να ξαναβρίσκει ρυθμό.
καλά τα mind games και τα μηνύματα στους παίκτες αλλά α) δε καταλαβαίνω πώς έγινε καλύτερος ο Παναθηναϊκός μετά από αυτό και β) αν η Μπασκόνια ήταν στοιχειωδώς καλή θα είχατε θέμα.
στον αγώνα με τη Μπάγερν είδα ένα καλό Παναθηναϊκό για 3 δεκάλεπτα που προσπαθούσε να παίξει ορθολογικά. μετά τα σκατώσατε οκ.
σήμερα είδα ένα "πανηγυράκι" με συνεχόμενα iso του συμπαθέστατου Τολιόπουλου
τι θέλω να πω :
26 λεπτά ο Τολιόπουλος με 12 προσπάθειες ενώ έχει παίξει 5-6 λεπτά συνολικά στη σεζόν
17 λεπτά ο Σαμοντούροφ
15 λεπτά ο Καλαϊτζάκης
αυτά είναι πράγματα που δε παίζει να ξαναδούμε ταυτόχρονα σε αγώνα Ευρωλίγκας και δε ξέρω και πόσο βοηθάνε στο να βελτιωθεί η ομάδα σας και να αρχίσει να ξαναβρίσκει ρυθμό.
καλά τα mind games και τα μηνύματα στους παίκτες αλλά α) δε καταλαβαίνω πώς έγινε καλύτερος ο Παναθηναϊκός μετά από αυτό και β) αν η Μπασκόνια ήταν στοιχειωδώς καλή θα είχατε θέμα.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κάναμε τη νίκη που έπρεπε να κάνουμε και προχωράμε.
Όσοι έπαιξαν εμφανίστηκαν σοβαροί και αυτό μετράει.
Αν ο Σορτς έχει χαθεί οριστικά θα το πληρώσουμε εκτός αν πιστεύει κάποιος ότι μπορούμε να πάμε μέχρι το τέλος με Σλούκα-Τολιόπουλο.
Ο οποίος Τολιόπουλος είναι περίεργη περίπτωση.
Αρχικά έχει αδικηθεί γιατί σε παιχνίδια με τέτοιες ομάδες είναι ιδανικός να γράψει νούμερα και να ξεκουράσει κόσμο ακόμα και στην Α1 θα μπορούσε να παίζει πολύ περισσότερο.
Ταυτόχρονα όμως σε σοβαρό παιχνίδι δε μπορεί να παίξει πολλά λεπτά. Οποιαδήποτε ομάδα που διαβάζει το παιχνίδι θα τον χτυπάει σε κάθε επίθεση όπου είναι ακόμα χειρότερος αμυντικός από τον Σλούκα χωρίς να είναι το ίδιο καλός μπροστά.
Και πάλι βέβαια σε σημαντικά παιχνίδια θα μπορούσε να έρχεται από τον πάγκο για 3-4 λεπτά να αλλάξει τον ρυθμό όταν κολλάμε (ή σαν λύση απελπισίας) αλλά δεν υπάρχουν λεπτά όταν παίζουν όλοι.
Και για να γκρινιάξω λίγο, τα 29 λεπτά του Γκραντ σε τέτοια παιχνίδι όταν προχτές έπαιξε 37 και παίζουμε μεθαύριο είναι ανεξήγητα.
Αν ο Σορτς έχει χαθεί οριστικά θα το πληρώσουμε εκτός αν πιστεύει κάποιος ότι μπορούμε να πάμε μέχρι το τέλος με Σλούκα-Τολιόπουλο.
Αρχικά έχει αδικηθεί γιατί σε παιχνίδια με τέτοιες ομάδες είναι ιδανικός να γράψει νούμερα και να ξεκουράσει κόσμο ακόμα και στην Α1 θα μπορούσε να παίζει πολύ περισσότερο.
Ταυτόχρονα όμως σε σοβαρό παιχνίδι δε μπορεί να παίξει πολλά λεπτά. Οποιαδήποτε ομάδα που διαβάζει το παιχνίδι θα τον χτυπάει σε κάθε επίθεση όπου είναι ακόμα χειρότερος αμυντικός από τον Σλούκα χωρίς να είναι το ίδιο καλός μπροστά.
Και πάλι βέβαια σε σημαντικά παιχνίδια θα μπορούσε να έρχεται από τον πάγκο για 3-4 λεπτά να αλλάξει τον ρυθμό όταν κολλάμε (ή σαν λύση απελπισίας) αλλά δεν υπάρχουν λεπτά όταν παίζουν όλοι.
Και για να γκρινιάξω λίγο, τα 29 λεπτά του Γκραντ σε τέτοια παιχνίδι όταν προχτές έπαιξε 37 και παίζουμε μεθαύριο είναι ανεξήγητα.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
σημερα περιμεναμε να δουμε την διαθεση της ομαδας οχι αν θα παιξει διαφορετικαyawn.brigade έγραψε: ↑Τρί Ιαν 20, 2026 11:21 pm
σήμερα είδα ένα "πανηγυράκι" με συνεχόμενα iso του συμπαθέστατου Τολιόπουλου, του Σλούκα και του Γκραντ και ένα τρόπο παιχνιδιού που πώς να το πω, δε συνάδει με ομάδα που βρίσκεται σε διαδικασία βελτίωσης.
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλυτερος θα γινει μεσα απο τις νικες,που θα φερουν μεγαλυτερη αυτοπεποιηθηση,καλυτερη ψυχολογια,λιγοτερη γκρινια,περισσότερο "αερα". Και σιγα σιγα θα ερθει και η βελτιωση. Αυτο ευελπιστουμε τουλαχιστον.yawn.brigade έγραψε: ↑Τρί Ιαν 20, 2026 11:21 pmαποφεύγω να γράφω στα του Παναθηναϊκού όταν χάνετε οπότε θα πω την άποψη μου για το σημερινό αγώνα και αυτή δεν είναι θετική.
σήμερα είδα ένα "πανηγυράκι" με συνεχόμενα iso του συμπαθέστατου Τολιόπουλου, του Σλούκα και του Γκραντ και ένα τρόπο παιχνιδιού που πώς να το πω, δε συνάδει με ομάδα που βρίσκεται σε διαδικασία βελτίωσης.
τι θέλω να πω :
17 λεπτά ο Σαμοντούροφ
15 λεπτά ο Καλαϊτζάκης
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μα δεν έγινε καλύτεροςyawn.brigade έγραψε: ↑Τρί Ιαν 20, 2026 11:21 pmκαλά τα mind games και τα μηνύματα στους παίκτες αλλά α) δε καταλαβαίνω πώς έγινε καλύτερος ο Παναθηναϊκός μετά από αυτό και β) αν η Μπασκόνια ήταν στοιχειωδώς καλή θα είχατε θέμα.

- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο τολιο σε σοβαρα παιχνιδια θα τον φανε ζωντανοpan24 έγραψε: ↑Τρί Ιαν 20, 2026 11:22 pmΚάναμε τη νίκη που έπρεπε να κάνουμε και προχωράμε.
αν παιζει καλα στην α1 ολοι θα ειναι ευχαριστημενοι απο αυτον δεν τον πηραμε για να κανει την διαφορα στην ευρωλιγκα
η ομαδα εχει επενδυσει στον σορτς χρονο κοπο και χρημα αν τον καψουν για να παιζει ο τολιο ο καλαιτζακης ειναι αξιοι της μοιρας τους
αν αποφασισαν οτι πλεον δεν τους κανει οκ αν τον πιστευουν ακομα δεν μπορει να τον καψουν ετσι
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εντάξει οι δηλώσεις του αταμαν γενικά ειναι κουκουρουκου, παραδοσιακά ! Σήμερα όμως καλά έκανε και δεν έβαλε παραπάνω τον ρογκα. Στα 6-7 λεπτά που έπαιξε ήταν εμφανώς εκτός κλίματος. Η απουσία και ο τραυματισμός τον είχαν αφήσει πίσω. Στο θέμα του σορτς δεν ξέρουμε το έχει γίνει. Και μένα η χρησιμοποίηση του φέτος δεν μου αρέσει. Αλλά να δούμε επίσης ότι δεν έχει τα ίδια κορμιά δίπλα το που είχε πέρσι στην Παρί. Μπορεί να έχει δίκιο και να τον ρίχνει ο κοουτς αλλά μπορεί να έχει δίκιο και εργκιν, γιατί δεν ξέρουμε το γίνεται στις προπονήσεις. Επίσης ο κοουτς είναι εντελώς αντισυμβατικός. Όπως σήμερα έγραφα το μεσημέρι ότι δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση να ξεκινήσει τον τολιο και να του δώσει και σοβαρό ρόλο στο ματς, έτσι θα σου πω ότι δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν στο ματς μεθαύριο με την Μακάμπι δεις τον σορτς σε αντίστοιχο ρόλο βασικού. Είναι περίπτωση ο κοουτς.j-kidd13 έγραψε: ↑Τρί Ιαν 20, 2026 11:19 pmΕννοειται οτι δεν κατηγορω τον Αταμαν που δεν εβαλε τον Ρογκα παραπανω.Θα ηθελα να παιξει παραπανω για να ξεκουρασει και αλλο τους Οσμαν Χουαντσο,αλλα μεχρι εκει. Γελαω ομως με την αναφορα του Αταμαν μετα την ηττα απο την Μπαγερν,που τον ανεφερε σαν σημαντικη απουσια. Ε ειδαμε σημερα ποσο σημαντικη απουσια ηταν.Για τον Σορτς τα ειπα πριν,δεν εχω να πω κατι παραπανω,δεν ξερω τι ειπε ο Βετακης και δεν με ενδιαφερει, εγω κρινω με βαση το τι βλεπω,οχι τι λεει ο καθε δημοσιογραφος.kein έγραψε: ↑Τρί Ιαν 20, 2026 11:11 pm
Προφανώς το σχήμα που χρησιμοποίησε λειτούργησε και οι τολιο και Σάμο έλαμψαν. Γιατί να στεκόμαστε στην μη χρησιμοποίηση του ρογκα χωρίς να ξέρουμε αν είχε κάτι ή αν ήταν τακτική μη χρησιμοποίηση. Που από το αποτέλεσα και τος άμυνες που παίξαμε φαίνεται πως σωστά έπραξε. Στο θέμα του σορτς το ξαναείπα ότι δεν ξέρουμε το έχει παιχτεί μεταξύ τους και δεν μπορούμε να στηριχτούμε σε κάτι πληροφορίες του πολύ έγκυρου Βετάκη. Σήμερα ο αταμαν ήταν άψογος. Και δεν αφού με να του προσάψουμε κάτι. Μη είμαστε εμπαθείς
Κατα τα αλλα η ομαδα ηταν καλη σημερα,πηρε μια ανετη νικη,επαιξε ωραιο μπασκετ κατα διαστηματα,εξαιρετικη αμυνα,μπραβο στον κοουτς που εδωσε την ευκαιρια στον Τολιοπουλο,αν και δεν μπορουσε να κανει αλλιως αφου ειχε βαλει τιμωρια στην γωνια με το ενα ποδι ορθιο τον Σορτς,δεν γινοταν να παιξει με Σλουκα Γκραντ μονο,και 1000 μπραβο στον Τολιοπουλο που αξιοποιησε 101% αυτη την ευκαρια. Αλλα να τον δουμε και πως θα παιξει(και αν παιξει) με την Μακαμπι,γιατι καλη η σημερινη του εικονα μεσα στο ΟΑΚΑ με εναν αντιπαλο κακο,αλλα να δουμε να προσφερει ουσιαστικα και σε ποιο δυσκολες συνθηκες,οπως θα ειναι το εκτος εδρας με την Μακαμπι. Μπραβο και στον Σαμο που επαιξε καλα. Ειδαμε και αλλη μια καλη εμφανιση του Χολμς,γενικα αυτο που ειχα πει, να μας αφησει το ματς πραγματα να αισιοδοξουμε, συνεβη. Να δουμε και την συνεχεια,με την Μακαμπι,πως θα ειναι.Αν θα συνεχισουμε να αισιοδοξουμε η θα γυρισουμε στα ερωτηματικα.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κατι αλλο ειναι βασικα, αλλα δεν θελω να τον χαρακτηρισω.kein έγραψε: ↑Τρί Ιαν 20, 2026 11:31 pmΕντάξει οι δηλώσεις του αταμαν γενικά ειναι κουκουρουκου, παραδοσιακά ! Σήμερα όμως καλά έκανε και δεν έβαλε παραπάνω τον ρογκα. Στα 6-7 λεπτά που έπαιξε ήταν εμφανώς εκτός κλίματος. Η απουσία και ο τραυματισμός τον είχαν αφήσει πίσω. Στο θέμα του σορτς δεν ξέρουμε το έχει γίνει. Και μένα η χρησιμοποίηση του φέτος δεν μου αρέσει. Αλλά να δούμε επίσης ότι δεν έχει τα ίδια κορμιά δίπλα το που είχε πέρσι στην Παρί. Μπορεί να έχει δίκιο και να τον ρίχνει ο κοουτς αλλά μπορεί να έχει δίκιο και εργκιν, γιατί δεν ξέρουμε το γίνεται στις προπονήσεις. Επίσης ο κοουτς είναι εντελώς αντισυμβατικός. Όπως σήμερα έγραφα το μεσημέρι ότι δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση να ξεκινήσει τον τολιο και να του δώσει και σοβαρό ρόλο στο ματς, έτσι θα σου πω ότι δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν στο ματς μεθαύριο με την Μακάμπι δεις τον σορτς σε αντίστοιχο ρόλο βασικού. Είναι περίπτωση ο κοουτς.j-kidd13 έγραψε: ↑Τρί Ιαν 20, 2026 11:19 pm
Εννοειται οτι δεν κατηγορω τον Αταμαν που δεν εβαλε τον Ρογκα παραπανω.Θα ηθελα να παιξει παραπανω για να ξεκουρασει και αλλο τους Οσμαν Χουαντσο,αλλα μεχρι εκει. Γελαω ομως με την αναφορα του Αταμαν μετα την ηττα απο την Μπαγερν,που τον ανεφερε σαν σημαντικη απουσια. Ε ειδαμε σημερα ποσο σημαντικη απουσια ηταν.Για τον Σορτς τα ειπα πριν,δεν εχω να πω κατι παραπανω,δεν ξερω τι ειπε ο Βετακης και δεν με ενδιαφερει, εγω κρινω με βαση το τι βλεπω,οχι τι λεει ο καθε δημοσιογραφος.
Ειναι ικανος διαχειριστης ομαδων,δεν το συζηταμε,απο τους καλυτερους, αλλα εγω σε καποια σημεια θελω και λιγη σοβαροτητα.Οταν λοιπον βλεπω στο ματς με την Μπαγερν τον κοουτς να μου λεει οτι ειχαμε απουσια τον Ρογκα και ως εκ τουτου κουραστηκε ο Οσμαν πχ,και στα καπακια που γυριζει να παιζει ελαχιστα, ε κατι δεν παει καλα...Οταν βλεπω τον Σορτς να κατεβαζει την μπαλα και οταν περναει το κεντρο να την πασαρει και να πηγαινει στην γωνια να περιμενει,λες και ειναι ο Μπραμος η ο Περπερογλου,και μετα να τον κραζουμε οτι χαλαει το συστημα, ε για να μην χαρακτηρισω αυτον που το λεει αυτο,θα πω οτι ειναι για να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο.Και οταν μετα ακους τον προπονητη να λεει,δεν ειναι δουλεια μου να βρω την λυση, να την βρουν οι παικτες. Σαν να με βαζει ο διευθυντης μου στην εταρεια σε ποστο που δεν εχω γνωση να προσφερω και να μου λεει δεν ειναι δικη μου δουλεια να αποδοσεις,βρες εσυ τον τροπο.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο