Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Jamesharden13

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αν παντως ο μορις επιστρεψει μεσα φλεβαρη και σε 2 μηνες μεχρι απριλη δηλαδη που ειναι η πιο κρισιμη καμπη της σεζον βρεθει σε σχετικα καλη κατασταση το να εχεις στα γκαρντ γουοκαπ-μορις-τζοσεφ-φουρνιε-ντορσει ειναι ακραια πολυτελεια ειτε το δεις απο πλευρα εμπειριας, ειτε 2way χαρακτηρα, ειτε δημιουργιας, ειτε σκορ,ειτε μεγεθους
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Μακάρι φίλε, αλλά νταξει, ας είμαστε ρεαλιστές. Στο μπάσκετ διαγωνιζομαστε, όχι στο μπάτζετ. Προς το παρόν έχουμε ένα υπέρβαρο παίκτη που έπαθε διάστρεμμα στο πρώτο δύσκολο λέι απ και έναν πρώην αστέρα που έχει να παίξει μπάσκετ κάτι μήνες. Μην έρθει και αυτός υπέρβαρος και ψαχνομαστε. Χωρια το αν θα προσαρμοστεί.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε παιδιά είναι απλό το τι έγινε. Ο Θωμάς παίζει ήδη τριαντάλεπτα και δεν μπορεί να ξεκουραστεί ούτε στην Α1, ο Ντιλικινά νιώθει σφίξεις και τον Μόρις δεν θέλουν να τον πιέσουν μόλις επιστρέψει με κίνδυνο νέου τραυματισμού ή υποτροπής.Rivers15 έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 24, 2026 12:28 amΟ Τζοσεφ υπεγραψε με τη Μονακο απο τις 4 Δεκεμβριου. Ο Ολυμπιακος υπεγραψε τον Μορις 1 βδομαδα αργοτερα. Δεν ξερουμε καν τι συνεβαινε στο παρασκηνιο.Jamesharden13 έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 24, 2026 12:12 amεγω εχω χαμηλες προσδοκιες απο τον συγκεκριμενο...ενω ποιοτικα στα πραιμ του σιγουρα θα ηταν παιχτης 25λεπτου σε ολες σχεδον ομαδες τις ευρωλιγκας μου κανει εντυπωση γιατι αφου ηταν ελευθερος 9μηνες δεν τον πηρε ο μπι.
Ο μορις που ηρθε σε κακη σωματικη κατασταση προτιμηθηκε εναντι αυτου και αυτο κατι σημαινει.
Το καλο ειναι οτι με μορις ειναι δυο πολυ δυνατα ονοματα στον ασσο και τι στο καλο.....ενας απο τους 2 ισως μπορει να ανταπεξελθει για ενα ποιοτικο 15λεπτο...πιθανοτητες ειναι![]()
![]()
Εδω συζητουσαμε μεχρι χθες μηπως φερουμε τον Κατσιβελη ή τον Μαντζαρη να βοηθησει στον ασσο, ο Τζοσεφ στο 40-50% του να βρισκεται πολυτελεια θα ειναι.
Επισης σιγουρα θα εχουν εικονα της καταστασης του Τζοσεφ απο τον Σπανουλη. Ο παικτης εκανε προπονησεις με τη Μονακο για κανα μηνα.
Είναι φανερό ότι όλες οι μάρκες έχουν πονταριστεί πάνω στον Μόρις. Ε άμα αναγκαζόταν να παίξει κατευθείαν 15-20 λεπτά με το που επέστρεφε και επειδή δεν είναι φιτ πάθαινε κάνα τράβηγμα, δεν θα έβρισκε ποτέ ρυθμό.
Οπως είπε και ο Ρίβερς, και στο 40-50 να είναι ο παίκτης από Ντιλικινά και Μακισικ καλύτερα την παίζει την θέση.
Θέλαμε manpower στον άσο και γενικά πάντα έλειπε ένας βετεράνος που ξέρει τον ρόλο του στην ομάδα. Άλλωστε και η Φενέρ με βετεράνο το πήρε, εμείς γιατί να μην έχουμε έναν;
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
φιλε η εντερικη σου χλωριδα δεν αποτελειται απο μικροοργανισμους αλλα απο ντοπερμαν ροτβαιλερ και κανε κορσο .... αν ειχα κανει τετοιο πραγμα εγω θα ξαναεβγαινα απο το μπανιο κατα μαιο μερια ...
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
σε εχω ικανο να εσπασες το αυγο και να εβαλες τα ζουμια μεσα στον καφε πριν τον πιεις

-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
Gkstavros

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Από Μπαζινα το μεσημέρι , που συζητήσαμε, πήγαμε σε Τζόσεφ από το πουθενά!
Μπράβο στη ομάδα που κατάλαβαν ότι ο Νιλκινα δεν κάνει , όχι μόνο ποιοτικά αλλά και κυρίως λόγο τραυματισμών και έφεραν άλλο έναν άσσο.
Φαντάζομαι θα πάρει την θέση Νιλκινα ή Μακισικ στην Α1.
Ελπίζω μόνο να είναι σε καλή κατάσταση για να μπορεί να παίξει άμεσα! Να ξεκουράσει Γουκαπ επιτέλους κάποιος.
Μια πρόβλεψη, έτσι απλά χωρίς να τον ξέρω τον παίχτη, θα πάει καλύτερα από τον Μόρρις και θα είναι πιο κομβικός για εμάς φέτος..
Μπράβο στη ομάδα που κατάλαβαν ότι ο Νιλκινα δεν κάνει , όχι μόνο ποιοτικά αλλά και κυρίως λόγο τραυματισμών και έφεραν άλλο έναν άσσο.
Φαντάζομαι θα πάρει την θέση Νιλκινα ή Μακισικ στην Α1.
Ελπίζω μόνο να είναι σε καλή κατάσταση για να μπορεί να παίξει άμεσα! Να ξεκουράσει Γουκαπ επιτέλους κάποιος.
Μια πρόβλεψη, έτσι απλά χωρίς να τον ξέρω τον παίχτη, θα πάει καλύτερα από τον Μόρρις και θα είναι πιο κομβικός για εμάς φέτος..

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο