Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Jamesharden13

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιαν 24, 2026 12:34 am

αν παντως ο μορις επιστρεψει μεσα φλεβαρη και σε 2 μηνες μεχρι απριλη δηλαδη που ειναι η πιο κρισιμη καμπη της σεζον βρεθει σε σχετικα καλη κατασταση το να εχεις στα γκαρντ γουοκαπ-μορις-τζοσεφ-φουρνιε-ντορσει ειναι ακραια πολυτελεια ειτε το δεις απο πλευρα εμπειριας, ειτε 2way χαρακτηρα, ειτε δημιουργιας, ειτε σκορ,ειτε μεγεθους

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιαν 24, 2026 1:03 am

assistant

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Σάβ Ιαν 24, 2026 8:14 am

Rivers15 έγραψε:
https://warriorswire-eu.usatoday.com/st ... 237318007/
ε αν του λειπει ας ερθει κι αυτος στην ομαδα.....θα κανουμε τα στραβα ματια που ειναι μεγαλουτσικος.......

Takaros

junior
Reactions:

Σάβ Ιαν 24, 2026 8:20 am

Είναι ο πιο ακριβός Ολυμπιακός που υπήρξε ποτέ στο μπάσκετ τώρα το διαβαζω.Ειναι σίγουρη η επιτυχία,θα το σηκώσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μέσα στο ΟΑΚΑ κατά την ταπεινή μου γνώμη!!

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιαν 24, 2026 9:34 am

Takaros έγραψε:
Σάβ Ιαν 24, 2026 8:20 am
Είναι ο πιο ακριβός Ολυμπιακός που υπήρξε ποτέ στο μπάσκετ τώρα το διαβαζω.Ειναι σίγουρη η επιτυχία,θα το σηκώσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μέσα στο ΟΑΚΑ κατά την ταπεινή μου γνώμη!!
Μακάρι φίλε, αλλά νταξει, ας είμαστε ρεαλιστές. Στο μπάσκετ διαγωνιζομαστε, όχι στο μπάτζετ. Προς το παρόν έχουμε ένα υπέρβαρο παίκτη που έπαθε διάστρεμμα στο πρώτο δύσκολο λέι απ και έναν πρώην αστέρα που έχει να παίξει μπάσκετ κάτι μήνες. Μην έρθει και αυτός υπέρβαρος και ψαχνομαστε. Χωρια το αν θα προσαρμοστεί.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Ιαν 24, 2026 9:35 am

Rivers15 έγραψε:
Σάβ Ιαν 24, 2026 12:28 am
Jamesharden13 έγραψε:
Σάβ Ιαν 24, 2026 12:12 am
εγω εχω χαμηλες προσδοκιες απο τον συγκεκριμενο...ενω ποιοτικα στα πραιμ του σιγουρα θα ηταν παιχτης 25λεπτου σε ολες σχεδον ομαδες τις ευρωλιγκας μου κανει εντυπωση γιατι αφου ηταν ελευθερος 9μηνες δεν τον πηρε ο μπι.
Ο μορις που ηρθε σε κακη σωματικη κατασταση προτιμηθηκε εναντι αυτου και αυτο κατι σημαινει.
Το καλο ειναι οτι με μορις ειναι δυο πολυ δυνατα ονοματα στον ασσο και τι στο καλο.....ενας απο τους 2 ισως μπορει να ανταπεξελθει για ενα ποιοτικο 15λεπτο...πιθανοτητες ειναι :D :D
Ο Τζοσεφ υπεγραψε με τη Μονακο απο τις 4 Δεκεμβριου. Ο Ολυμπιακος υπεγραψε τον Μορις 1 βδομαδα αργοτερα. Δεν ξερουμε καν τι συνεβαινε στο παρασκηνιο.
Εδω συζητουσαμε μεχρι χθες μηπως φερουμε τον Κατσιβελη ή τον Μαντζαρη να βοηθησει στον ασσο, ο Τζοσεφ στο 40-50% του να βρισκεται πολυτελεια θα ειναι.
Επισης σιγουρα θα εχουν εικονα της καταστασης του Τζοσεφ απο τον Σπανουλη. Ο παικτης εκανε προπονησεις με τη Μονακο για κανα μηνα.
Ρε παιδιά είναι απλό το τι έγινε. Ο Θωμάς παίζει ήδη τριαντάλεπτα και δεν μπορεί να ξεκουραστεί ούτε στην Α1, ο Ντιλικινά νιώθει σφίξεις και τον Μόρις δεν θέλουν να τον πιέσουν μόλις επιστρέψει με κίνδυνο νέου τραυματισμού ή υποτροπής.

Είναι φανερό ότι όλες οι μάρκες έχουν πονταριστεί πάνω στον Μόρις. Ε άμα αναγκαζόταν να παίξει κατευθείαν 15-20 λεπτά με το που επέστρεφε και επειδή δεν είναι φιτ πάθαινε κάνα τράβηγμα, δεν θα έβρισκε ποτέ ρυθμό.

Οπως είπε και ο Ρίβερς, και στο 40-50 να είναι ο παίκτης από Ντιλικινά και Μακισικ καλύτερα την παίζει την θέση.

Θέλαμε manpower στον άσο και γενικά πάντα έλειπε ένας βετεράνος που ξέρει τον ρόλο του στην ομάδα. Άλλωστε και η Φενέρ με βετεράνο το πήρε, εμείς γιατί να μην έχουμε έναν;

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Σάβ Ιαν 24, 2026 9:46 am

καλο θα ειναι να προσεχει τα λογια του ο κοουτς γιατι αν πει για παναγια ο Ιωσηφ μπορει αν το παρει προσωπικα ...

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Σάβ Ιαν 24, 2026 9:57 am

kite26 έγραψε:
Παρ Ιαν 23, 2026 8:52 pm
AO DAFNIS έγραψε:
Παρ Ιαν 23, 2026 8:50 pm

Ατυχές το παράδειγμα του «καλού αμερικάνου» Ντομινίκ. Τον Τζόσεφ πήραμε όχι τον Durant. Στα υπόλοιπα συμφωνώ.
Ναι, γιατί ήταν σούπερ σταρ της εποχής, όχι απλά καλός. Όντως ήταν ατυχές, αλλά κατάλαβες τι θέλω να πω.
κλιφ λεβινγκστον ως παραδειγμα μας κανει? ορλαντο γουρλιτζ? κανενας απο τους δυο δεν ηταν ολ σταρ και ηρθανε ευρωπη σε μεγαλη μαπσκετικα ηλικια αλλα επιασαν και οι δυο σε παοκ και μπολονια . αλλες εποχες βεβαια εκεινες αλλα ειπαμε ειμαι "παλιακος "

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Σάβ Ιαν 24, 2026 10:07 am

kite26 έγραψε:
Παρ Ιαν 23, 2026 8:35 pm
reignman έγραψε:
Παρ Ιαν 23, 2026 8:34 pm

Σε εσενα κανεναν αερα μην αρχισει να φερνει και δεν μπορει να σταθει ανθρωπος διπλα σου κακομοιρη μου.
Άσε, χθες το συνδύασα με καφέ και αυγό, αλλά και άγχος για την έκβαση του αγώνα. Μόνο για το Θρύλο μας αυτά. Δε θυμάμαι να τα έχω κάνει για ό,τιδήποτε άλλο. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα καμιά στομαχική διαταραχή, όλα καλά.
φιλε η εντερικη σου χλωριδα δεν αποτελειται απο μικροοργανισμους αλλα απο ντοπερμαν ροτβαιλερ και κανε κορσο .... αν ειχα κανει τετοιο πραγμα εγω θα ξαναεβγαινα απο το μπανιο κατα μαιο μερια ...

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Σάβ Ιαν 24, 2026 10:11 am

assistant έγραψε:
Σάβ Ιαν 24, 2026 8:14 am
Rivers15 έγραψε:
https://warriorswire-eu.usatoday.com/st ... 237318007/
ε αν του λειπει ας ερθει κι αυτος στην ομαδα.....θα κανουμε τα στραβα ματια που ειναι μεγαλουτσικος.......
Αρκεί να δεχτεί να ξεκινάει στην...δεύτερη πεντάδα, δεν πιστεύω να θέλει να φάει και την θέση του Γουόκαπ.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Σάβ Ιαν 24, 2026 10:15 am

kite26 έγραψε:
reignman έγραψε:
Παρ Ιαν 23, 2026 8:34 pm

Σε εσενα κανεναν αερα μην αρχισει να φερνει και δεν μπορει να σταθει ανθρωπος διπλα σου κακομοιρη μου.
Άσε, χθες το συνδύασα με καφέ και αυγό, αλλά και άγχος για την έκβαση του αγώνα. Μόνο για το Θρύλο μας αυτά. Δε θυμάμαι να τα έχω κάνει για ό,τιδήποτε άλλο. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα καμιά στομαχική διαταραχή, όλα καλά.
σε εχω ικανο να εσπασες το αυγο και να εβαλες τα ζουμια μεσα στον καφε πριν τον πιεις :mrgreen:

Εικόνα

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Σάβ Ιαν 24, 2026 10:20 am

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Ιαν 24, 2026 10:15 am
kite26 έγραψε:

σε εχω ικανο να εσπασες το αυγο και να εβαλες τα ζουμια μεσα στον καφε πριν τον πιεις :mrgreen:

Εικόνα
Χαχα κλαίω. Εντάξει, δεν είναι επικίνδυνο μην ανησυχείς. Λίγο ρουφάω για καλή τύχη κατά τη διάρκεια των αγώνων. Άμα βρω κάνα άλλο τυχερό, εδώ είμαστε θα σας το πω.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Gkstavros

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Jordan

Σάβ Ιαν 24, 2026 10:37 am

Από Μπαζινα το μεσημέρι , που συζητήσαμε, πήγαμε σε Τζόσεφ από το πουθενά!
Μπράβο στη ομάδα που κατάλαβαν ότι ο Νιλκινα δεν κάνει , όχι μόνο ποιοτικά αλλά και κυρίως λόγο τραυματισμών και έφεραν άλλο έναν άσσο.
Φαντάζομαι θα πάρει την θέση Νιλκινα ή Μακισικ στην Α1.
Ελπίζω μόνο να είναι σε καλή κατάσταση για να μπορεί να παίξει άμεσα! Να ξεκουράσει Γουκαπ επιτέλους κάποιος.

Μια πρόβλεψη, έτσι απλά χωρίς να τον ξέρω τον παίχτη, θα πάει καλύτερα από τον Μόρρις και θα είναι πιο κομβικός για εμάς φέτος..

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σάβ Ιαν 24, 2026 11:17 am

Ο Ντορσι τι συμβολαιο εχει ; Μενει ελευθερος καλοκαιρι ;

Εικόνα
Ilias7

Honorary
Reactions:

Σάβ Ιαν 24, 2026 11:22 am

berry έγραψε:
Σάβ Ιαν 24, 2026 11:17 am
Ο Ντορσι τι συμβολαιο εχει ; Μενει ελευθερος καλοκαιρι ;
Στην ανακοίνωση του 2024 αναφέρει για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Άρα συνεχίζει και τη νέα σεζόν.

Φαντάζομαι το καλοκαίρι θα συζητήσουν για επέκταση συμβολαίου.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”