Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
2+1 είναι, με την ομάδα να αποφασίζει μέχρι αρχές Ιουλίου ( αν θυμάμαι)……οπότε θα καταβληθεί το συμφωνηθέν ποσό και δεν υφίσταται θέμα!!! Για επέκταση πάντως, έχουνε αρχίσει οι συζητήσεις ( και αυτό περίεργο για μπασκετικό Ολυμπιακό…..)
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Στην εποχή Μπαρτζώκα το πάνε καλά με τις ανανεώσεις. Πλην της περυσινής σεζόν, που δεν ξέρουμε τι σκέψεις υπήρχαν και πάγωσαν οι διαδικασίες. Κόντεψαν να χάσουν τον Μιλουτινοφ και έχασαν τον Γκος χωρίς να έχουν αντικαταστάτη.Slow horses 7 έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 24, 2026 11:58 am2+1 είναι, με την ομάδα να αποφασίζει μέχρι αρχές Ιουλίου ( αν θυμάμαι)……οπότε θα καταβληθεί το συμφωνηθέν ποσό και δεν υφίσταται θέμα!!! Για επέκταση πάντως, έχουνε αρχίσει οι συζητήσεις ( και αυτό περίεργο για μπασκετικό Ολυμπιακό…..)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Erether την Σάβ Ιαν 24, 2026 12:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Είχα κάνει σχετική ερώτηση εδώ πριν καιρό όταν ακουγόταν ότι τον πήρε ο Σπανούλης.
Αν θυμάμαι καλά ότι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο είχε γραφτεί ως απάντηση..
Αρχικά, ο παίκτης ήταν στην Μονακό και δεν έπαιζε λόγω του Μπαν; Έκανε κανονικά προπονήσεις κλπ;
Ότι τον διάλεξε ο Σπανούλης λέει κάποια πράγματα σίγουρα.
Ενώ το όνομα του το έχω στο μυαλό μου δεν τον θυμάμαι να παίζει, απ τα highlights στο youtube μου κάνει εντύπωση ότι δεν ντριμπλαρει καθόλου, ισχύει κάτι τέτοιο όσοι τον ξέρουν; Βασικά μόνο σποτ σουτ τον δείχνουν να παίρνει.. Πασάρει; Τι άλλο μπορεί να προσφέρει πέρα από την άμυνα και το στατικό σουτ;
Αρχικά, ο παίκτης ήταν στην Μονακό και δεν έπαιζε λόγω του Μπαν; Έκανε κανονικά προπονήσεις κλπ;
Ενώ το όνομα του το έχω στο μυαλό μου δεν τον θυμάμαι να παίζει, απ τα highlights στο youtube μου κάνει εντύπωση ότι δεν ντριμπλαρει καθόλου, ισχύει κάτι τέτοιο όσοι τον ξέρουν; Βασικά μόνο σποτ σουτ τον δείχνουν να παίρνει.. Πασάρει; Τι άλλο μπορεί να προσφέρει πέρα από την άμυνα και το στατικό σουτ;
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ας είναι σε ικανοποιητική κατάσταση ο παίκτης και δεν ανησυχώ, προσωπικά. Το τεχνικο τιμ δεν προέβη σε κινήσεις πανικού, όταν όλος ο κόσμος έβραζε, δε θα το έκανε τώρα. Σίγουρα υπάρχει κάποιο σοβαρό σχέδιο για το πώς θα αξιοποιηθεί. Εκτός αν ξέρουν κάτι για τους Ντιλικινα και Μόρις, το οποίο έθετε σοβαρό κίνδυνο να μείνει η ομάδα μονιμα με έναν άσσο.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Αν δεν σου κάνει ιδιαιτέρως κανένα κόπο, μπες δύο με τρεις σελίδες πριν που έχω αναφέρει πράγματα!! Επιγραμματικά διότι τον γνωρίζω αρκετά ως πολύ καλά τον παίκτη……tokalytero3d έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 24, 2026 12:19 pmΕίχα κάνει σχετική ερώτηση εδώ πριν καιρό όταν ακουγόταν ότι τον πήρε ο Σπανούλης.
- Καλός Πικ εν ρολ χειριστής…….ο Μόντε βέβαια είναι καλύτερος συνολικά παίκτης αν συγκριθούν και οι δύο με βάση το μάξιμουμ της απόδοσης που πιάνουν
- Εξαιρετικό mid range ( με ειδίκευση στο άνω των 5 μέτρων σουτ) και γενικά έχει την ικανότητα παίρνοντας ένα σκριν, να απειλεί με ποσοστά κοντά στο 50% καριέρας από μέση προς μακρινή απόσταση
- Αξιόπιστο Σποτ τρίποντο με ποσοστό καριέρας κοντά στο 40%. Γενικά δεν « σκέφτεται» η άμυνα να τον παίξει άντερ…….
- ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ off ball δράση αμυντικά και επιθετικά εντός του τερέν και ηγετικά χαρακτηριστικά!!!
Πρόσεξε…..όλα αυτά στα prime του……..τώρα στα 34-35 προφανώς ευελπιστούμε σε λίγα και καλά αλλά πολύ ποιοτικά 5-12 λεπτά και αναλόγως έκβασης του παιχνιδιού!!!
Αν αυτός και ειδικά ο Μόντε βρεθούν αρχές Μάρτη σε ένα 60-70% της αξίας τους, τότε ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!! Διότι είναι……αυτό θα το δεις σίγουρα απολύτως συμβατοί με τον τρόπο που θέλει να παίζει ο Μπι……ο Joseph μην ξεχνάς είναι παιδί του Πόποβιτς και του Σαν Αντόνιο για 4 ή 5 χρόνια από το ντραφτ και μετά!!! Και ξέρεις ότι Μπι και Σαν Αντόνιο πάνε……ΠΑΚΕΤΟ (χωρίς την Βίκυ την Χατζηβασιλείου )
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Slow horses 7 την Σάβ Ιαν 24, 2026 12:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αναλόγως τον ρόλο για τον οποίο τον χρειάζεσαι. Νομίζω ότι στον Ολυμπιακό προορίζεται για τρίτος (δεύτερος όσο ο Μόρις είναι εκτός). Παίρνει το ρόλο του Νιλικίνα στην ουσία. Για αυτό τον ρόλο και αν είναι σε καλή κατάσταση, είναι ξεκάθαρο upgrade. Σιγά το επίτευγμα θα μου πεις, ποιος δε θα ήταν upgrade του Νιλικίνα. Αλλά αυτό το στυλ παίκτη είναι, καλός αμυντικός, ball-mover περισσότερο και λιγότερο δημιουργός, αξιόπιστο catch n' shoot. Χρήσιμο προφίλ για 3ος στον Ολυμπιακό κατά τη γνώμη μου. Και πάλι θα χρειαστείς τον καλό Μόρις, αλλά σου δίνει την απαραίτητη ασφάλεια που δε σου δίνει ο Νιλικίνα. Πάντα με τον αστερίσκο να δούμε σε τη κατάσταση είναι σωματικά και αγωνιστικά.tokalytero3d έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 24, 2026 12:19 pmΕίχα κάνει σχετική ερώτηση εδώ πριν καιρό όταν ακουγόταν ότι τον πήρε ο Σπανούλης.
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Πάντως ρε σεις, δεν υπάρχει μεγαλύτερη παπατζα από τη φράση "για 5-10 λεπτά είναι υπερπολυτιμος" όταν έχουμε να κάνουμε με αθλητές στη δύση της καριέρας τους. Δεν πέφτει μόνο η αντοχή μετά από μια ηλικία. Πέφτει και η ένταση, η δύναμη, η ταχύτητα, όλα. Δηλαδή μπορεί να μην είναι σε θέση να κάνει ούτε τα βασικά σε ελίτ επίπεδο. Εξαρτάται σε τι κατάσταση είναι ο καθένας πάντα και πόσο εχει επηρεαστεί.
Γενικό το σχόλιο. Όχι για τον Κορι
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Από αυτή την παπάτζα που ονομάζεις πάντως, πήρε η Φενέρμπαχτσε το Ευρωπαϊκό πέρυσι……την παπάτζα που ονομαζότανε ΜΑΚΟΛΟΥΜ!!! Οπότε άλλαξε την λέξη παπάτζα, γιατί μάλλον κάτι άλλο θες να προσδιορίσεις και το προσδιορίζεις με λάθος λέξη………Erether έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 24, 2026 12:42 pmΠάντως ρε σεις, δεν υπάρχει μεγαλύτερη παπατζα από τη φράση "για 5-10 λεπτά είναι υπερπολυτιμος" όταν έχουμε να κάνουμε με αθλητές στη δύση της καριέρας τους. Δεν πέφτει μόνο η αντοχή μετά από μια ηλικία. Πέφτει και η ένταση, η δύναμη, η ταχύτητα, όλα. Δηλαδή μπορεί να μην είναι σε θέση να κάνει ούτε τα βασικά σε ελίτ επίπεδο. Εξαρτάται σε τι κατάσταση είναι ο καθένας πάντα και πόσο εχει επηρεαστεί.
Τελείως φιλικά
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Μα δεν είπα ότι ισχύει πάντα αυτό. Μου ανέφερες μια περίπτωση. Εντωμεταξυ εγώ τον Μακκολουμ θα τον ήθελα με χίλια φέτος στον ΟλυμπιακόSlow horses 7 έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 24, 2026 12:46 pmΑπό αυτή την παπάτζα που ονομάζεις πάντως, πήρε η Φενέρμπαχτσε το Ευρωπαϊκό πέρυσι……την παπάτζα που ονομαζότανε ΜΑΚΟΛΟΥΜ!!! Οπότε άλλαξε την λέξη παπάτζα, γιατί μάλλον κάτι άλλο θες να προσδιορίσεις και το προσδιορίζεις με λάθος λέξη………Erether έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 24, 2026 12:42 pmΠάντως ρε σεις, δεν υπάρχει μεγαλύτερη παπατζα από τη φράση "για 5-10 λεπτά είναι υπερπολυτιμος" όταν έχουμε να κάνουμε με αθλητές στη δύση της καριέρας τους. Δεν πέφτει μόνο η αντοχή μετά από μια ηλικία. Πέφτει και η ένταση, η δύναμη, η ταχύτητα, όλα. Δηλαδή μπορεί να μην είναι σε θέση να κάνει ούτε τα βασικά σε ελίτ επίπεδο. Εξαρτάται σε τι κατάσταση είναι ο καθένας πάντα και πόσο εχει επηρεαστεί.
Τελείως φιλικά![]()
Σχεδόν για κάθε παίκτη οι δημοσιογράφοι και ο περίγυρος το ιδιο λέει. Είτε για πρώην σταρ που δε γίνεται να παραγκωνιστουν πληρως, είτε για μια μεταγραφή μετρίου βετεράνου που στην πραγματικότητα δεν κάνει.
Αν σε χάλασε η λέξη, την αποσύρω. Δε νομίζω ότι προσέβαλλα καποιον όμως. Ξαναλέω, ότι το σχόλιο ήταν γενικό.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Οχι βρε…..ποια προσβολή και λοιπά?Erether έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 24, 2026 12:51 pmΜα δεν είπα ότι ισχύει πάντα αυτό. Μου ανέφερες μια περίπτωση. Σχεδόν για κάθε παίκτη οι δημοσιογράφοι και ο περίγυρος το ιδιο λέει. Είτε για πρώην σταρ που δε γίνεται να παραγκωνιστουν πληρως, είτε για μια μεταγραφή μετρίου βετεράνου που στην πραγματικότητα δεν κάνει.Slow horses 7 έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 24, 2026 12:46 pm
Από αυτή την παπάτζα που ονομάζεις πάντως, πήρε η Φενέρμπαχτσε το Ευρωπαϊκό πέρυσι……την παπάτζα που ονομαζότανε ΜΑΚΟΛΟΥΜ!!! Οπότε άλλαξε την λέξη παπάτζα, γιατί μάλλον κάτι άλλο θες να προσδιορίσεις και το προσδιορίζεις με λάθος λέξη………
Τελείως φιλικά![]()
Αν σε χάλασε η λέξη, την αποσύρω. Δε νομίζω ότι προσέβαλλα καποιον όμως. Ξαναλέω, ότι το σχόλιο ήταν γενικό.
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εχω την εντύπωση ότι μαζεύουμε μόνιμα φτηνιάρικες μετριότητες. Τραυματίες, ηλικιωμένους, με αποχή, γενικά ότι περισσεύει από τους άλλους. Είμαστε δλδ της ποσότητας και όχι της ποιότητας. Γι αυτό και έχουμε αλλάξει 25 γκαρντ σε δύο χρόνια. Ο συγκεκριμένος διαβάζω πέρυσι έπαιξε 30 παιχνίδια και φέτος κανένα.
Ε τι περίμενε δλδ να δείτε χωρίς πλάκα;
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Νομίζω ότι δεν βλέπεις όλες τις πλευρές.golitog7 έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 24, 2026 1:03 pmΕχω την εντύπωση ότι μαζεύουμε μόνιμα φτηνιάρικες μετριότητες. Τραυματίες, ηλικιωμένους, με αποχή, γενικά ότι περισσεύει από τους άλλους. Είμαστε δλδ της ποσότητας και όχι της ποιότητας. Γι αυτό και έχουμε αλλάξει 25 γκαρντ σε δύο χρόνια. Ο συγκεκριμένος διαβάζω πέρυσι έπαιξε 30 παιχνίδια και φέτος κανένα.
Η ομάδα φέτος θέλει έντονα να διεκδικήσει με αξιώσεις την κούπα σε ελληνικό έδαφος. Έχει ρίξει ένα σκασμό λεφτά (ασχέτως αν δεν έγιναν πάντα οι καλύτερες κινήσεις, τα λεφτά δόθηκαν, και αυτό δείχνει τη θέληση της διοίκησης για την κούπα).
Το πρόβλημα στο 1 ήταν δεδομένο και έχει υπεραναλυθεί εδώ μέσα. Βλέποντας την ανεπάρκεια του Ντιλίκινα για 2ος άσσος πίσω από Τόμας, πήραμε (πολύ καλή κίνηση) τον Μόρρις, που ήταν ό,τι καλύτερο πρόσφερε η αγορά εκείνη την ώρα. Μακάρι να είχαμε πάρει Μπάτλερ, αλλά δεν έκατσε. Ο τραυματισμός του Μόρρις και ο κίνδυνος να τα τινάξει ο Θωμάς, οδήγησαν στην απόκτηση του Τζόζεφ χωρίς να το πάρει πρέφα κανείς (μεγάλη επιτυχία και αυτό). Και πάλι, η επιλογή αυτή ήταν ό,τι καλύτερο έδινε σήμερα η αγορά.
Δηλαδή, βλέπεις πως η ομάδα καταλήγει σε αυτό που ονομάζεις "φτηνιάρικες μετριότητες, ηλικιωμένους κλπ" όχι από επιλογή, αλλά από ανάγκη να καλυφθούν τα κενά, σε μια προσπάθεια να χτυπήσουμε την κούπα.
Εδώ, φτάσαμε να λέμε "ας είχαμε τον Μπαζίνα", και δεν μας κάνει ο Τζόζεφ;

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο