"Έλα μωρέ σιγά το πρωτάθλημα είναι γνωστό κρίνεται μέσα σε 1-1.5 εβδομάδα, δεν γίνεται να πετάμε στο καλάθι όλα τα υπόλοιπα"glenrice90 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 25, 2026 2:45 pmΗ πορεία του γράφει επίσης 3 πρωταθλήματα στη 2η θητεία του (το 4ο έρχεται φέτος), που δε ξέρω γιατί οι συγγαυροι τα σνομπαρουνε, λες και ιστορικα μας περισσευουν.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

-
tarp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
glenrice90 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 25, 2026 2:45 pmΗ πορεία του γράφει επίσης 3 πρωταθλήματα στη 2η θητεία του (το 4ο έρχεται φέτος), που δε ξέρω γιατί οι συγγαυροι τα σνομπαρουνε, λες και ιστορικα μας περισσευουν. Συνειδητοποιήστε λιγο ότι αυτός είναι που μας έκανε να θεωρούμε τη μη κατάκτηση Ευρωλίγκας αποτυχημενη χρόνια ανεξάρτητος υπολοίπων τίτλων. Η ομάδα ποτέ δεν είχε τέτοιο στάτους πριν από αυτόν, κυριολεκτικά μας μεγάλωσε σα συλλογοj-kidd13 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 25, 2026 2:31 pmΆλλο το "καλή ομάδα", άλλο το "επιτυχημένη" ομάδα, ομοίως και το "καλός" και "επιτυχημένος" προπονητής.
Ο Μπαρτζώκας είναι τοπ προπονητής,και έχει φτιάξει μια ομάδα πολύ καλή, που ανα περιόδους παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ, και είναι αποδοτική γιατί σταθερά πάει στα f4. Αλλά το ταμείο γράφει 0/4 σε αυτή την 2η θητεία του στην ομάδα.Οπότε εδώ εξαρτάται πως βλέπει κανείς την επιτυχία.Είναι επιτυχημένος που απλά είναι στο f4 και μετά είναι θέμα πολλών παραγόντων η κατάκτηση?Ή απο την στιγμή που δεν έχει καταφέρει να φέρει 1 τίτλο, είναι αποτυχημένος.
Προσωπικά,παρότι θεωρώ σπουδαίο επίτευγμα την παρουσία σε 4 σερί f4, ένας προπονητής με 0/4 δεν λέγεται επιτυχημένος.
[/quote
Η ομάδα έχει πάει 14 φορές σε φ4 . Ο Ιωαννίδης μας ανέβασε σ' αυτό το στάτους. Αν εξαιρέσουμε τις χρονιές που δεν είχαμε λεφτά στις υπόλοιπες ο στόχος ήταν η κατάκτηση του φ4. Η κατάκτηση του φ 4 είναι που καταξιώνει μια ομάδα σε επίπεδο legend , όπως η Ρεάλ ο Παναθηναϊκός, η τσσκα
Προσωπικά θα προτιμούσα να είχαμε 10 ευρωπαϊκά κι ας μην είχαμε πάρει πρωτάθλημα όλα αυτά τα χρόνια
-
glenrice90

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
1
Κουνας τα γκολ ποστς των κριτηριων σου. Προσωπικά δε με αφορά καθόλου το πώς ήταν ο Παναθηναϊκός..too bad για εσας. Όπως δεν αφορούσε τον Αλβέρτη η κατάσταση στην οποία ήταν ο Ολυμπιακός όταν σκυλιαζε μέσα στον Κορυδαλλό / ΟΑΚΑ για να σπάσουν κάποια ρεκόρj-kidd13 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 25, 2026 2:49 pmEχεις καποιες μαντικες ικανοτητες,που λες οτι το 4ο ερχεται φετος?Αν ειναι να πονταρω χοντρα στην κατακτηση του Ολυμπιακου!glenrice90 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 25, 2026 2:45 pm
Η πορεία του γράφει επίσης 3 πρωταθλήματα στη 2η θητεία του (το 4ο έρχεται φέτος), που δε ξέρω γιατί οι συγγαυροι τα σνομπαρουνε, λες και ιστορικα μας περισσευουν. Συνειδητοποιήστε λιγο ότι αυτός είναι που μας έκανε να θεωρούμε τη μη κατάκτηση Ευρωλίγκας αποτυχημενη χρόνια ανεξάρτητος υπολοίπων τίτλων. Η ομάδα ποτέ δεν είχε τέτοιο στάτους πριν από αυτόν, κυριολεκτικά μας μεγάλωσε σα συλλογο![]()
Ενταξει εχει 3 πρωταθληματα αλλα τα 2 ηταν σαν να τα πηρε χωρις αντιπαλο έτσι όπως ήταν ο Παναθηναϊκός, δεν έκανε και κάποιο επίτευγμα.
(εγώ πονταρα ήδη , you do you
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Επίσης η ιστορία γράφει οτι έχει πάει σε 4 σερι φ4 και δεν έχει κατακτήσει κανένα. Κάποιος θα μπορούσε να τον χαρακτηρίσει και σαν ορισμο του loser.glenrice90 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 25, 2026 3:00 pmΚουνας τα γκολ ποστς των κριτηριων σου. Προσωπικά δε με αφορά καθόλου το πώς ήταν ο Παναθηναϊκός..too bad για εσας. Όπως δεν αφορούσε τον Αλβέρτη η κατάσταση στην οποία ήταν ο Ολυμπιακός όταν σκυλιαζε μέσα στον Κορυδαλλό / ΟΑΚΑ για να σπάσουν κάποια ρεκόρj-kidd13 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 25, 2026 2:49 pm
Eχεις καποιες μαντικες ικανοτητες,που λες οτι το 4ο ερχεται φετος?Αν ειναι να πονταρω χοντρα στην κατακτηση του Ολυμπιακου!![]()
Ενταξει εχει 3 πρωταθληματα αλλα τα 2 ηταν σαν να τα πηρε χωρις αντιπαλο έτσι όπως ήταν ο Παναθηναϊκός, δεν έκανε και κάποιο επίτευγμα.Δεν υπάρχουν αυτά σε Όλυ - ΠΑΟ. Η ιστορία θα γράψει ότι ο Μπαρτζώκας έγινε ο προπονητής με τα περισσότερα τρόπαια στην ιστορία του συλλόγους, και ο πρώτος Έλληνας που σήκωσε EL.
(εγώ πονταρα ήδη , you do you)
Ο καθένας κρίνει με βάση τα κριτήρια του.Εμένα δεν θα μου αρκούσε η συμμετοχή απλά σε ένα φ4, κάποιον μπορεί να τον ικανοποιεί που η ομάδα του έχει πάει σε 4 σερί και ας μην έχει κατακτήσει ούτε 1.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο, υπάρχει και το γκρι. Συμφωνούμε γενικά ότι αν πάει 0/5 φέτος το νούμερο αποτυχία θα θεωρηθεί. Και αποτυχημένος θα θεωρηθεί ο κόουτς αν κλείσει η 2η θητεία του.j-kidd13 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 25, 2026 2:31 pmΆλλο το "καλή ομάδα", άλλο το "επιτυχημένη" ομάδα, ομοίως και το "καλός" και "επιτυχημένος" προπονητής.
Ο Μπαρτζώκας είναι τοπ προπονητής,και έχει φτιάξει μια ομάδα πολύ καλή, που ανα περιόδους παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ, και είναι αποδοτική γιατί σταθερά πάει στα f4. Αλλά το ταμείο γράφει 0/4 σε αυτή την 2η θητεία του στην ομάδα.Οπότε εδώ εξαρτάται πως βλέπει κανείς την επιτυχία.Είναι επιτυχημένος που απλά είναι στο f4 και μετά είναι θέμα πολλών παραγόντων η κατάκτηση?Ή απο την στιγμή που δεν έχει καταφέρει να φέρει 1 τίτλο, είναι αποτυχημένος?
Προσωπικά,παρότι θεωρώ σπουδαίο επίτευγμα την παρουσία σε 4 σερί f4, ένας προπονητής με 0/4 δεν λέγεται επιτυχημένος.
Αν τώρα με ρωτάς τι θα προτιμούσα, να έχει πάρει 1 Ευρωλίγκα και να εμφανίζει φέτος και πέρυσι την εικόνα που έχει ο ΠΑΟ σε όλη την διάρκεια της σεζόν, θα σου απαντούσα με το χέρι στην καρδιά ότι προτιμώ η ομάδα μου να παίζει ποιοτικό μπάσκετ, παρά να έχει τα χάλια της ομάδας σου (χωρίς παρεξήγηση).
Αλλά εγώ είμαι εγώ, κάποιον άλλο δεν θα τον πείραζε.
Πχ, πέρυσι λέγαμε ότι είμαστε φαβορί, η ομάδα ήταν πρώτη στην ρέγκουλαρ, αλλά το μπάσκετ που έπαιζε δεν μου άρεσε. Το έβλεπα πολύ μονοδιάστατο να εξαρτάται όλη η ομάδα αν θα βάλει 60 ο Σάσα με τον Φουρνιέ.
Στο δια ταύτα, για μένα ελοχεύει ο εξής κίνδυνος: η ομάδα ουσιαστικά από πέρυσι εκτόξευσε το μπάτζετ της και φέτος έχει ρόστερ που θα μπορούσε να το πάρει 3 χρονιές σερί (κατά την άποψη μου). Το καλοκαίρι απλά θα χρειαστούν 1-2 πινελιές στον άσο ( Φρανσίσκο;) και αν μείνει ο Μόρις του χρόνου θα είναι καλύτερος, το ίδιο και ο Ταιρικ.
Αν δεν το πάρει ο Μπι φέτος τον διώχνεις και φέρνεις Σπανούλη; Ή τον κρατάς να σου κάνει το 0/5 2/7; (Μέχρι να κλείσει ο κύκλος αυτής της ομάδας λόγω ηλικίας ορισμένων παικτών). Εγώ θα τον κράταγα πάντως.
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αποτυχημένος όσον αφορα την ευρωλίγκα. Γενικα δεν μπορώ να χαρακτηρίσω αποτυχημένο τον κοουτς που έχει φτιάξει μια πολύ καλή αντικειμενικά ομάδα,που προ 3 ετών έπαιξε το καλυτερο μπασκετ στην ευρωλίγκα,και έχει κατακτήσει εγχώριους τίτλους.Αλλα στην ευρωλίγκα το 0/4 είναι ξεκάθαρη αποτυχία.Dimmitz έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 25, 2026 3:06 pmΔεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο, υπάρχει και το γκρι. Συμφωνούμε γενικά ότι αν πάει 0/5 φέτος το νούμερο αποτυχία θα θεωρηθεί. Και αποτυχημένος θα θεωρηθεί ο κόουτς αν κλείσει η 2η θητεία του.j-kidd13 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 25, 2026 2:31 pmΆλλο το "καλή ομάδα", άλλο το "επιτυχημένη" ομάδα, ομοίως και το "καλός" και "επιτυχημένος" προπονητής.
Ο Μπαρτζώκας είναι τοπ προπονητής,και έχει φτιάξει μια ομάδα πολύ καλή, που ανα περιόδους παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ, και είναι αποδοτική γιατί σταθερά πάει στα f4. Αλλά το ταμείο γράφει 0/4 σε αυτή την 2η θητεία του στην ομάδα.Οπότε εδώ εξαρτάται πως βλέπει κανείς την επιτυχία.Είναι επιτυχημένος που απλά είναι στο f4 και μετά είναι θέμα πολλών παραγόντων η κατάκτηση?Ή απο την στιγμή που δεν έχει καταφέρει να φέρει 1 τίτλο, είναι αποτυχημένος?
Αν τώρα με ρωτάς τι θα προτιμούσα, να έχει πάρει 1 Ευρωλίγκα και να εμφανίζει φέτος και πέρυσι την εικόνα που έχει ο ΠΑΟ σε όλη την διάρκεια της σεζόν, θα σου απαντούσα με το χέρι στην καρδιά ότι προτιμώ η ομάδα μου να παίζει ποιοτικό μπάσκετ, παρά να έχει τα χάλια της ομάδας σου (χωρίς παρεξήγηση).
Αλλά εγώ είμαι εγώ, κάποιον άλλο δεν θα τον πείραζε.
Πχ, πέρυσι λέγαμε ότι είμαστε φαβορί, η ομάδα ήταν πρώτη στην ρέγκουλαρ, αλλά το μπάσκετ που έπαιζε δεν μου άρεσε. Το έβλεπα πολύ μονοδιάστατο να εξαρτάται όλη η ομάδα αν θα βάλει 60 ο Σάσα με τον Φουρνιέ.
Στο δια ταύτα, για μένα ελοχεύει ο εξής κίνδυνος: η ομάδα ουσιαστικά από πέρυσι εκτόξευσε το μπάτζετ της και φέτος έχει ρόστερ που θα μπορούσε να το πάρει 3 χρονιές σερί (κατά την άποψη μου). Το καλοκαίρι απλά θα χρειαστούν 1-2 πινελιές στον άσο ( Φρανσίσκο;) και αν μείνει ο Μόρις του χρόνου θα είναι καλύτερος, το ίδιο και ο Ταιρικ.
Αν δεν το πάρει ο Μπι φέτος τον διώχνεις και φέρνεις Σπανούλη; Ή τον κρατάς να σου κάνει το 0/5 2/7; (Μέχρι να κλείσει ο κύκλος αυτής της ομάδας λόγω ηλικίας ορισμένων παικτών). Εγώ θα τον κράταγα πάντως.
Σεβαστή η οπτική σου, απλα εμένα δεν θα μου άρεσε να έχω μια ομάδα που παίζει ποιοτικό μπασκετ αλλά όταν έρχεται η ώρα να διεκδικήσει τον τιτλο να αποτυγχάνει, είτε παταγωδώς(ημιτελικοι με Ρεαλ Μονακο) είτε στο παρα 1(ημιτελικος Εφες,τελικος Ρεαλ).Προτιμώ να είμαι αυτός που θα πανηγυρίσει στο τέλος,γιατί όταν πρέπει η ομαδα μου θα είναι έτοιμη να αγωνιστεί για τον τίτλο,και ας μην έχει θέλξει με το πως έπαιξε 4-5 μήνες πριν.
Σημειώνω οτι συνολικά δεν είμαι υπέρ της αλλαγής του Μπαρτζώκα. Εκτός του οτ είναι καλός προπονητής, έχει ταιριάξει συνολικά με την ομάδα. Μόνο για τον Σπανούλη θα τον άλλαζα, αλλα δίνεις περισσότερες πιθανότητες οτι θα παει καλύτερα ο Σπανούλης απο τον Μπαρτζώκα?
-
glenrice90

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
1
Το καταλαβαίνω αυτό , απλά αυτός ο κάποιος να μας μπει και που μπαίνει το όριο λουζεριασης και το τι σημαίνει αυτό μπασκετικά. Ο Ντουντα με τις 2/7 EL καριέρας τη γλιτώνει; O Ιτουδης με τα μεγαλύτερα μπάτζετ της ιστορίας και το 2/6 περνάει η να βάλουμε εκεί το όριο;j-kidd13 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 25, 2026 3:05 pmΕπίσης η ιστορία γράφει οτι έχει πάει σε 4 σερι φ4 και δεν έχει κατακτήσει κανένα. Κάποιος θα μπορούσε να τον χαρακτηρίσει και σαν ορισμο του loser.glenrice90 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 25, 2026 3:00 pm
Κουνας τα γκολ ποστς των κριτηριων σου. Προσωπικά δε με αφορά καθόλου το πώς ήταν ο Παναθηναϊκός..too bad για εσας. Όπως δεν αφορούσε τον Αλβέρτη η κατάσταση στην οποία ήταν ο Ολυμπιακός όταν σκυλιαζε μέσα στον Κορυδαλλό / ΟΑΚΑ για να σπάσουν κάποια ρεκόρΔεν υπάρχουν αυτά σε Όλυ - ΠΑΟ. Η ιστορία θα γράψει ότι ο Μπαρτζώκας έγινε ο προπονητής με τα περισσότερα τρόπαια στην ιστορία του συλλόγους, και ο πρώτος Έλληνας που σήκωσε EL.
(εγώ πονταρα ήδη , you do you)
(Ο Σάρας εννοειται ήταν λουζερ μέχρι πέρυσι, αλλα μετα είπε να σοβαρευτεί)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος glenrice90 την Κυρ Ιαν 25, 2026 3:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν το λεω με βεβαιοτητα, αλλα δεν νομιζω πως καποιος απο αυτους εκανε 0/4 σε 4 σερι f4.glenrice90 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 25, 2026 3:26 pmΤο καταλαβαίνω αυτό , απλά αυτός ο κάποιος να μας μπει και που μπαίνει το όριο λουζεριασης και το τι σημαίνει αυτό μπασκετικά. Ο Ντουντα με τις 2/7 EL καριέρας τη γλιτώνει; O Ιτουδης με τα μεγαλύτερα μπάτζετ της ιστορίας και το 2/6 περνάει η να βάλουμε εκεί το όριο;
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Προφανώς γιατί δεν πήγε 4 σερί F4 !!!j-kidd13 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 25, 2026 3:29 pmΔεν το λεω με βεβαιοτητα, αλλα δεν νομιζω πως καποιος απο αυτους εκανε 0/4 σε 4 σερι f4.glenrice90 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 25, 2026 3:26 pm
Το καταλαβαίνω αυτό , απλά αυτός ο κάποιος να μας μπει και που μπαίνει το όριο λουζεριασης και το τι σημαίνει αυτό μπασκετικά. Ο Ντουντα με τις 2/7 EL καριέρας τη γλιτώνει; O Ιτουδης με τα μεγαλύτερα μπάτζετ της ιστορίας και το 2/6 περνάει η να βάλουμε εκεί το όριο;
Το αξιοσημείωτο στην περίπτωση Ολυμπιακού/Μπαρτζώκα είναι ότι η ομάδα έχει πάει σε 4 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ F4.
Αυτή την αξιοθαύμαστη συνέπεια και τη δουλειά του κόουτς που κρατάει την ομάδα πάντα στον αφρό, ακόμα και αν χάνει βασικούς παίκτες/γρανάζια, είναι που έχουμε υποτιμήσει.
Το σερί είναι επίτευγμα από μόνο του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leon Man την Κυρ Ιαν 25, 2026 3:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
παντως αυτους του γραφατεglenrice90 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 25, 2026 3:26 pmΤο καταλαβαίνω αυτό , απλά αυτός ο κάποιος να μας μπει και που μπαίνει το όριο λουζεριασης και το τι σημαίνει αυτό μπασκετικά. Ο Ντουντα με τις 2/7 EL καριέρας τη γλιτώνει; O Ιτουδης με τα μεγαλύτερα μπάτζετ της ιστορίας και το 2/6 περνάει η να βάλουμε εκεί το όριο;
(Ο Σάρας εννοειται ήταν λουζερ μέχρι πέρυσι, αλλα μετα είπε να σοβαρευτεί)
ηττουδης
υπνουαλ
χασουνας
και δεν νομιζω να ειχαν 0/4 σερι φ4
αλλα αυτο δεν ειναι το θεμα το θεμα ειναι οτι οι παραπανω ειναι κορυφαιοι προπονητες και ομως δεν μπορουσαν να σταθουν στις ομαδες τους με τετοια αρνητικα σερι
-
glenrice90

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
1
Α θες τεσσερις σερί χρονιές εσύ για να μετρήσει, όχι συνολικά, advanced stats.... Φίλε σε 4 σερί F4 άντε να έχουνε πάει 5 προπονητες γενικότερα, τι συζηταμε τώρα.j-kidd13 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 25, 2026 3:29 pmΔεν το λεω με βεβαιοτητα, αλλα δεν νομιζω πως καποιος απο αυτους εκανε 0/4 σε 4 σερι f4.glenrice90 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 25, 2026 3:26 pm
Το καταλαβαίνω αυτό , απλά αυτός ο κάποιος να μας μπει και που μπαίνει το όριο λουζεριασης και το τι σημαίνει αυτό μπασκετικά. Ο Ντουντα με τις 2/7 EL καριέρας τη γλιτώνει; O Ιτουδης με τα μεγαλύτερα μπάτζετ της ιστορίας και το 2/6 περνάει η να βάλουμε εκεί το όριο;
O Ντουντα έχασε 4 σερί με βαση αυτά που πήγε, όταν πήγε
Εγώ απλά προσπαθώ να ακολουθήσω τη λογική. Ο Κιντ μίλησε συγκεκριμένα για Ευρωλίγκα.
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
100% είναι επιτευγμα. Αλλα επιτυχία δεν ειναι. Επιτυχία ειναι μονο ο τιτλος.Leon Man έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 25, 2026 3:32 pmΠροφανώς γιατί δεν πήγε 4 σερί F4 !!!
Το αξιοσημείωτο στην περίπτωση Ολυμπιακού/Μπαρτζώκα είναι ότι η ομάδα έχει πάει σε 4 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ F4.
Αυτή την αξιοθαύμαστη συνέπεια και τη δουλειά του κόουτς που κρατάει την ομάδα πάντα στον αφρό, ακόμα και αν χάνει βασικούς παίκτες/γρανάζια, είναι που έχουμε υποτιμήσει.
Το σερί είναι επίτευγμα από μόνο του.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ρε παιδια το σημασια εχει αν καποιος παει η οχι φ4?
ο ιτουδης στην χαποελ αν δεν παρει κουπα στα επομενα 3 χρονια θα μεινει? οχι
ο πασκουαλ αν δεν παρει την κουπα στα επομενα 4 χρονια στην μπαρτσελονα θαμεινει? οχι
ο σαρας και ο αταμαν παρολο που εχουν παρει ηδη την κουπα αν στα επομενα 3 χρονια δεν την ξαναπαρουν θα μεινουν? οχι
ολοι αυτοι και ο μπαρτζωκας ειναι μια χαρα προπονητες δεν υπαρχει αμφνιβολια οτι ειναι καλοι
τα σερι φ4 εχουν αξια για ομαδες οπως η ζαλγκιρις και το μιλανο
αλλα αμφιβαλλω αν και εκει θα κρατουσαν προπονητη που θα τους πηγαινε 4-5 φ4 διχως να παρουν την κουπα
ο ιτουδης στην χαποελ αν δεν παρει κουπα στα επομενα 3 χρονια θα μεινει? οχι
ο πασκουαλ αν δεν παρει την κουπα στα επομενα 4 χρονια στην μπαρτσελονα θαμεινει? οχι
ο σαρας και ο αταμαν παρολο που εχουν παρει ηδη την κουπα αν στα επομενα 3 χρονια δεν την ξαναπαρουν θα μεινουν? οχι
ολοι αυτοι και ο μπαρτζωκας ειναι μια χαρα προπονητες δεν υπαρχει αμφνιβολια οτι ειναι καλοι
τα σερι φ4 εχουν αξια για ομαδες οπως η ζαλγκιρις και το μιλανο
αλλα αμφιβαλλω αν και εκει θα κρατουσαν προπονητη που θα τους πηγαινε 4-5 φ4 διχως να παρουν την κουπα

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο