Οπως ακριβώς τα γράφεις………συμφωνώ και στην τελεία!!! Οφείλει η ΚΑΕ να την ψάξει ενδελεχώς την υπόθεση αυτή!!!shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 26, 2026 12:36 amΤο κατεβασε το στορυ ο πετροπουλος..Η καε πρεπει να το κυνηγησει νομικα να μαθευτει η αληθεια..
Εντωμεταξυ το κοψιμο φρενων δεν ειναι οπως στις ταινιες που παει ενας με ενα ψαλιδακι κατω απο το αμαξι και σε 5 λεπτα τα κοβει...πρεπει καποιος να κουβαλαει εργαλεια μαζι του,να λυσει ποδιες που πολλες φορες εχει βιδες που πρεπει να λυσεις ολοκληρη προφυλακτηρα και τετοια..δεν γινεται να μην τους πηραν χαμπαρι να λυνουν ολοκληρο αμαξι μερα μεσημερι..επισης πρεπει να ξερει τι κανει.. οτι ετυχε ενας ψυχοπαθης ολυμπιακος με γνωσεις μαστορα που κουβαλουσε εργαλεια να ειναι στο γηπεδο την μερα που εγινε ο τσακωμος σαν πολυ τραβηγμενο ειναι..
Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
-
glenrice90

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
1
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τι να ψαξει δηλαδη?Αναφερθηκε καπου στο στορυ του παικτη ο Ολυμπιακος, για να το ψαξει περαιτερω νομικα?Slow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 26, 2026 12:14 pmΟπως ακριβώς τα γράφεις………συμφωνώ και στην τελεία!!! Οφείλει η ΚΑΕ να την ψάξει ενδελεχώς την υπόθεση αυτή!!!shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 26, 2026 12:36 amΤο κατεβασε το στορυ ο πετροπουλος..Η καε πρεπει να το κυνηγησει νομικα να μαθευτει η αληθεια..
Εντωμεταξυ το κοψιμο φρενων δεν ειναι οπως στις ταινιες που παει ενας με ενα ψαλιδακι κατω απο το αμαξι και σε 5 λεπτα τα κοβει...πρεπει καποιος να κουβαλαει εργαλεια μαζι του,να λυσει ποδιες που πολλες φορες εχει βιδες που πρεπει να λυσεις ολοκληρη προφυλακτηρα και τετοια..δεν γινεται να μην τους πηραν χαμπαρι να λυνουν ολοκληρο αμαξι μερα μεσημερι..επισης πρεπει να ξερει τι κανει.. οτι ετυχε ενας ψυχοπαθης ολυμπιακος με γνωσεις μαστορα που κουβαλουσε εργαλεια να ειναι στο γηπεδο την μερα που εγινε ο τσακωμος σαν πολυ τραβηγμενο ειναι..
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μερικά αμάξια δεν ξεκινάνε αν δεν πατήσεις φρένο .. τώρα αν έχει κάποιο παλιό και ξεκινάει μόνο με συμπλέκτη και δεν του βγάλει ένδειξη στο καντράν και δεν έχει αδειάσει όλο το υγρό φρένων κτλ
Κτλ ναι θα μπορούσε να πιάνει λίγο το φρένο στην
Αρχή και μετά να σταματήσει.. βέβαια αυτό αν έχει μικρή διαρροή και όχι κάποιος να τα κόψει
Γενικά ο πετροπουλος βλέπει πολλές ταινίες αποτι φαινεται,μάλιστα το 12 θεωρούσε πάλι ότι κάποιος θέλει να τον σκοτώσει
Λένε πάντως ότι δεν κατέθεσε μήνυση και δεν ήθελε με τπτ να το κοιτάξουν αν πρόκειται για δολιοφθορά..γιατί άραγε
Άσχετο αλλά το έχω πάθει αυτό που λέει ο πετροπουλος.. είχα πάει το αμάξι μου που είχε κάτι φρένα brembo αγωνιστικά να τα λύσουν και μετά όταν τα βαλαν στο αμάξι δεν κάναν εξαέρωση με αποτέλεσμα ναι μεν να πιάναν κάνα δυο φορές μέχρι να ξεκινήσω αλλά μετά να μην πιάνουν σχεδόν καθόλου..τους έριξα τέτοια Παναγία που θύμισα μπαρτζωκα σε λαρε
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Σάσα τελευταία τα έχει μπλέξει με υπόκοσμο και έχει κολλητιλίκια με έναν Μπάμπη Σουγιά , και του έχει πει ότι ξέρεις κάτι μπζηλέ, αν μου την μπει κανένας έτσι περίεργα στη διεκδίκηση του ριμπάουντ, βγάλε τον "ειδικό ανιχνευτή" και βρες το αμάξι του και κοφτου τα φρένα του κερατά. Μη κοιτάτε που το παίζει σεμνός και χαμηλών τόνων, αυτά είναι για ξεκάρφωμα. Έλα μιλήστε οι insiders και για αυτά, όχι μόνο να λέμε τα μεταγραφικά.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 26, 2026 12:36 amΤο κατεβασε το στορυ ο πετροπουλος..Η καε πρεπει να το κυνηγησει νομικα να μαθευτει η αληθεια..
Τώρα για τα φρένα δεν ξέρω τι λες εσύ, αλλά είναι κοινή γνώση ότι στον θόλο κάθε τροχού, κάτω από το φτερό, έχει μια ειδική ντίζα που άμα κοπεί πάει το φρένο, δηλαδή μια πένσα χρειάζεται και λίγο να ξέρεις που να βάλεις το χέρι σου. Ρώτα και έναν οποιονδήποτε ταξιτζή που σέβεται τον εαυτό του να σου πει σχετικά.
Ύστερα αφού ο άλλος ανέβασε στόρυ με υπαινιγμό, δεν καταλαβαίνω τι άλλο αποδεικτικό στοιχείο θέτε. Λέει ο κόσμος ποτέ ψέμματα στα social και ΕΙΔΙΚΑ στο instagram;
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Άρα…προφανώς θα ζούμε μια ζωή συνεχώς με υπαινιγμούς και λοιπές γραφικότητες του κάθε πικραμένου , που τυχαία και καλά υπονοεί μια συγκεκριμένη ομάδα ( ή όχι??…..εκτός αν ο Πετροπουλος έπαιζε με τον Ακράτητο εχθές ) για να γράφει το φοβερό και τρομερό Sdna τα αρθράκια του??? Οκ……j-kidd13 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 26, 2026 1:05 pmΤι να ψαξει δηλαδη?Αναφερθηκε καπου στο στορυ του παικτη ο Ολυμπιακος, για να το ψαξει περαιτερω νομικα?Slow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 26, 2026 12:14 pm
Οπως ακριβώς τα γράφεις………συμφωνώ και στην τελεία!!! Οφείλει η ΚΑΕ να την ψάξει ενδελεχώς την υπόθεση αυτή!!!
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... -symfonisa
Τζόσεφ: «Συμφώνησα αμέσως, η ιστορία του Ολυμπιακού μιλά από μόνη της»
Ο Κόρι Τζόσεφ μίλησε για τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό, αλλά και στο κίνητρο που έχει.
«Eίμαι ενθουσιασμένος. Τα πράγματα έγιναν γρήγορα, αυτή είναι η φύση της δουλειάς, συμφώνησα αμέσως. Η Αθήνα είναι μια πολυ όμορφη πόλη. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ για τον Ολυμπιακό. Ήταν εύκολη απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό. Ξέρω κάποιους από τους παίκτες του Ολυμπιακού και από το ΝΒΑ. Η ιστορία του Ολυμπιακού μιλά από μόνη της. Όταν φοράς αυτή τη φανέλα. Έχω κίνητρο για να παρω τη Euroleague. Νιώθω σαν rookie ξανά. Μου δίνει... ζωή», τόνισε αρχικά.
Για το αν μίλησε με τον Σπανούλη πριν έρθει στον Ολυμπιακό: «Μιλούσα με τον Σπανούλη. Ήμουν στη Μονακό για αρκετά μεγάλο διάστημα. Χτίσαμε καλή σχέση. Είναι υπέροχος άνθρωπος και προπονητής».
«Είμαι δειψασμένος για μπάσκετ. Δεν έπαιξα από τα τελευταία playoffs του ΝΒΑ. Όμως έκανα προπονήσεις. Θέλω να παίξω. Μίλησα με τον κόουτς και κάποιους παίκτες της ομάδας. Έχω παίξει εναντίον ορισμένων παικτών του Ολυμπιακού στο ΝΒΑ. Έχω δει μερικά παιχνίδια. Έχουμε μια πολύ ταλαντούχα ομάδα και μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα»,
Τζόσεφ: «Συμφώνησα αμέσως, η ιστορία του Ολυμπιακού μιλά από μόνη της»
Ο Κόρι Τζόσεφ μίλησε για τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό, αλλά και στο κίνητρο που έχει.
«Eίμαι ενθουσιασμένος. Τα πράγματα έγιναν γρήγορα, αυτή είναι η φύση της δουλειάς, συμφώνησα αμέσως. Η Αθήνα είναι μια πολυ όμορφη πόλη. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ για τον Ολυμπιακό. Ήταν εύκολη απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό. Ξέρω κάποιους από τους παίκτες του Ολυμπιακού και από το ΝΒΑ. Η ιστορία του Ολυμπιακού μιλά από μόνη της. Όταν φοράς αυτή τη φανέλα. Έχω κίνητρο για να παρω τη Euroleague. Νιώθω σαν rookie ξανά. Μου δίνει... ζωή», τόνισε αρχικά.
Για το αν μίλησε με τον Σπανούλη πριν έρθει στον Ολυμπιακό: «Μιλούσα με τον Σπανούλη. Ήμουν στη Μονακό για αρκετά μεγάλο διάστημα. Χτίσαμε καλή σχέση. Είναι υπέροχος άνθρωπος και προπονητής».
«Είμαι δειψασμένος για μπάσκετ. Δεν έπαιξα από τα τελευταία playoffs του ΝΒΑ. Όμως έκανα προπονήσεις. Θέλω να παίξω. Μίλησα με τον κόουτς και κάποιους παίκτες της ομάδας. Έχω παίξει εναντίον ορισμένων παικτών του Ολυμπιακού στο ΝΒΑ. Έχω δει μερικά παιχνίδια. Έχουμε μια πολύ ταλαντούχα ομάδα και μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα»,
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Όντως τώρα? Καλά είμαι η μοναδική φλωρούμπα που δεν είχα ιδέα?steph.larry έγραψε: ↑Δευ Ιαν 26, 2026 1:17 pmΟ Σάσα τελευταία τα έχει μπλέξει με υπόκοσμο και έχει κολλητιλίκια με έναν Μπάμπη Σουγιά , και του έχει πει ότι ξέρεις κάτι μπζηλέ, αν μου την μπει κανένας έτσι περίεργα στη διεκδίκηση του ριμπάουντ, βγάλε τον "ειδικό ανιχνευτή" και βρες το αμάξι του και κοφτου τα φρένα του κερατά. Μη κοιτάτε που το παίζει σεμνός και χαμηλών τόνων, αυτά είναι για ξεκάρφωμα. Έλα μιλήστε οι insiders και για αυτά, όχι μόνο να λέμε τα μεταγραφικά.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 26, 2026 12:36 amΤο κατεβασε το στορυ ο πετροπουλος..Η καε πρεπει να το κυνηγησει νομικα να μαθευτει η αληθεια..
Τώρα για τα φρένα δεν ξέρω τι λες εσύ, αλλά είναι κοινή γνώση ότι στον θόλο κάθε τροχού, κάτω από το φτερό, έχει μια ειδική ντίζα που άμα κοπεί πάει το φρένο, δηλαδή μια πένσα χρειάζεται και λίγο να ξέρεις που να βάλεις το χέρι σου. Ρώτα και έναν οποιονδήποτε ταξιτζή που σέβεται τον εαυτό του να σου πει σχετικά.
Ύστερα αφού ο άλλος ανέβασε στόρυ με υπαινιγμό, δεν καταλαβαίνω τι άλλο αποδεικτικό στοιχείο θέτε. Λέει ο κόσμος ποτέ ψέμματα στα social και ΕΙΔΙΚΑ στο instagram;![]()
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για το συγκεκριμένο θέμα, είμαστε δύο κατηγορίες. Οι φλωρούμπες και οι μυημένοι που "τα ξέρουν" και άντε, σου κάνουν τη χάρη που και που να σου αποκαλύψουν τέτοιες απόκρυφες γνώσεις.golitog7 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 26, 2026 4:37 pmΌντως τώρα? Καλά είμαι η μοναδική φλωρούμπα που δεν είχα ιδέα?steph.larry έγραψε: ↑Δευ Ιαν 26, 2026 1:17 pm
Ο Σάσα τελευταία τα έχει μπλέξει με υπόκοσμο και έχει κολλητιλίκια με έναν Μπάμπη Σουγιά , και του έχει πει ότι ξέρεις κάτι μπζηλέ, αν μου την μπει κανένας έτσι περίεργα στη διεκδίκηση του ριμπάουντ, βγάλε τον "ειδικό ανιχνευτή" και βρες το αμάξι του και κοφτου τα φρένα του κερατά. Μη κοιτάτε που το παίζει σεμνός και χαμηλών τόνων, αυτά είναι για ξεκάρφωμα. Έλα μιλήστε οι insiders και για αυτά, όχι μόνο να λέμε τα μεταγραφικά.
Ύστερα αφού ο άλλος ανέβασε στόρυ με υπαινιγμό, δεν καταλαβαίνω τι άλλο αποδεικτικό στοιχείο θέτε. Λέει ο κόσμος ποτέ ψέμματα στα social και ΕΙΔΙΚΑ στο instagram;![]()
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Aγαπητε ρώτησα κατι συγκεκριμένο και μου απαντας περί ανέμων και υδατων,sdna κλπ.Slow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 26, 2026 4:24 pmΆρα…προφανώς θα ζούμε μια ζωή συνεχώς με υπαινιγμούς και λοιπές γραφικότητες του κάθε πικραμένου , που τυχαία και καλά υπονοεί μια συγκεκριμένη ομάδα ( ή όχι??…..εκτός αν ο Πετροπουλος έπαιζε με τον Ακράτητο εχθές ) για να γράφει το φοβερό και τρομερό Sdna τα αρθράκια του??? Οκ……
Λες να το ψάξει περαιτέρω.Να ψαξει τι;Κατηγορηθηκε ονομαστικά καπου;Οχι.
Εκτος αν εννοείς να το «ψαξει» ,δηλαδη οχι φανερά και επισημα.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Οκ Αγαπητέ, αφού θεωρείς την απάντηση μου ως κάτι σχετικό περί ανέμων και υδάτων , απέναντι στην σαφήνεια της δικής σου συγκεκριμένης ερώτησης……οκ my fault, το δέχομαι και πάμε παρακάτω!! Πάντως με την τελευταία σου πρόταση μάλλον απάντησες μόνος σου, οπότε ίσως να μην ήταν και τόσο χάλια αυτό που είπα!!! Αnyway , το ξαναλέω πως το δέχομαι πάντως και όλα καλά!!j-kidd13 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 26, 2026 7:01 pmAγαπητε ρώτησα κατι συγκεκριμένο και μου απαντας περί ανέμων και υδατων,sdna κλπ.Slow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 26, 2026 4:24 pm
Άρα…προφανώς θα ζούμε μια ζωή συνεχώς με υπαινιγμούς και λοιπές γραφικότητες του κάθε πικραμένου , που τυχαία και καλά υπονοεί μια συγκεκριμένη ομάδα ( ή όχι??…..εκτός αν ο Πετροπουλος έπαιζε με τον Ακράτητο εχθές ) για να γράφει το φοβερό και τρομερό Sdna τα αρθράκια του??? Οκ……
Λες να το ψάξει περαιτέρω.Να ψαξει τι;Κατηγορηθηκε ονομαστικά καπου;Οχι.
Εκτος αν εννοείς να το «ψαξει» ,δηλαδη οχι φανερά και επισημα.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
παντως ειναι αξιο μελετης το ποση εκταση μπορει να παρει μια μπαρουφα στα μιντια αν καποιος της δωσει παραπανω προσοχη απο οση πραγματικα αξιζει ...θελω να πω οτι τα μιντια δυστυχως εχουν φτασει σε σημειο να επηρρεαζουν τοαο πολυ τη ζωη μας που πραγματικα ειναι να το φοβασαι. Ασε που ο καθενας μπορει να γραφει το μακρυ του και το κοντο του για εσενα κι εσυ να πρεπει να τρεχεις να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το βάρος της απόδειξης το έχει αυτός που κάνει την κατηγορία. Τώρα το ότι έτρεξαν οι φίλαθλοι στο πλευρό της ομάδας τους χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος είναι κάτι αναμενόμενο.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τρί Ιαν 27, 2026 9:48 amπαντως ειναι αξιο μελετης το ποση εκταση μπορει να παρει μια μπαρουφα στα μιντια αν καποιος της δωσει παραπανω προσοχη απο οση πραγματικα αξιζει ...θελω να πω οτι τα μιντια δυστυχως εχουν φτασει σε σημειο να επηρρεαζουν τοαο πολυ τη ζωη μας που πραγματικα ειναι να το φοβασαι. Ασε που ο καθενας μπορει να γραφει το μακρυ του και το κοντο του για εσενα κι εσυ να πρεπει να τρεχεις να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.

- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Το βάρος της απόδειξης το έχει αυτός που κάνει την κατηγορία (με την έννοια της κατηγορούσας αρχής), αυτό είναι σωστό. Και αυτός σε κάθε περίπτωση είναι ο εισαγγελέας, γιατί μόνο ο εισαγγελέας μπορεί να ασκήσει δίωξη, να οδηγηθεί η υπόθεση στο δικαστήριο, ώστε να μιλάμε για κατηγορία.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Ιαν 27, 2026 10:31 amΤο βάρος της απόδειξης το έχει αυτός που κάνει την κατηγορία. Τώρα το ότι έτρεξαν οι φίλαθλοι στο πλευρό της ομάδας τους χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος είναι κάτι αναμενόμενο.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τρί Ιαν 27, 2026 9:48 amπαντως ειναι αξιο μελετης το ποση εκταση μπορει να παρει μια μπαρουφα στα μιντια αν καποιος της δωσει παραπανω προσοχη απο οση πραγματικα αξιζει ...θελω να πω οτι τα μιντια δυστυχως εχουν φτασει σε σημειο να επηρρεαζουν τοαο πολυ τη ζωη μας που πραγματικα ειναι να το φοβασαι. Ασε που ο καθενας μπορει να γραφει το μακρυ του και το κοντο του για εσενα κι εσυ να πρεπει να τρεχεις να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.
Αν εννοείς, ότι το βάρος της απόδειξης το έχει αυτός που κάνει την καταγγελία (μήνυση/έγκληση), αυτό είναι λάθος. Ο καταγγέλλων (επίσημα, όχι στο ίνσταγκραμ) δεν έχει κανένα βάρος απόδειξης. Το αποδεικτικό υλικό θα το συγκεντρώσει η αστυνομία μετά από εντολή του εισαγγελέα.
Αυτός που κάνει καταγγελία μπορεί να στραφεί κατά αγνώστων δραστών, οπότε το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να αποδείξει την βασιμότητα της καταγγελίας του (ότι, δηλαδή, πράγματι το αυτοκίνητό του βρέθηκε με πειραγμένα φρένα). Τα υπόλοιπα είναι δουλειά της αστυνομίας.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο