Α2 , Αγωνιστική Περίοδος 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιαν 26, 2026 1:41 pm

Gkos έγραψε:
Δευ Ιαν 26, 2026 2:40 am
gspara έγραψε:
Κυρ Ιαν 25, 2026 10:49 pm

To ειδες τελικα?Εγω μολις τελειωσα.............ουφ :P
Μπασκετικη μυσταγωγια για ατσαλινα νευρα!!
Εγώ προς κακοποίηση θα έλεγα,αλλά γούστα είναι αυτά...
Ίσως φταίει που ήμουν γήπεδο και δεν το έβλεπα από τον καναπέ μου...

Ποιοτικα δεν υπαρχει αμφιβολια,οντως κακοποιηση ηταν.
Στην κατηγορια σκυλομαχιας ομως διεκδικει Οσκαρ :D

Γιαννης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Psyxiko

Δευ Ιαν 26, 2026 2:53 pm

ΔΕΝ με αντιλήφθηκες φίλε.Διαβασετο λίγο καλύτερα.Αιχμη για την εμφάνιση του Ψυχικού στα Μέγαρα ήταν.Πολυ κακή εμφάνιση.Ανεφερα και ο ονόματα παιχτών που πρέπει να παραδειγματιζουν τους υπόλοιπους.Δεν ήταν δηλαδή προσπάθεια μείωσης του Ποζογλου και του Σωτηρίου.
Απλώς τι γίνεται .Θέλω να πω ότι δεν με ενδιαφέρει αν έχει ο αντίπαλος 2 και 3 πολύ καλούς παίχτες.Τι να κανουμε ; Δεν ταιριάζουν στο σύλλογο τέτοιες εμφανισεις . Μιλάμε για το Ψυχικο ,δεν μιλάμε για τον ΑΟ Καλάβρυτα.Το ειδικό βάρος του Ψυχικού στην Α2 δεν νομίζω ότι το έχουν πολλές ομάδες τηςΑ2.Αρα οποιος παίχτης φοράει την φανέλα να το έχει στα υπόψιν.
Και με τους Σοφάδες πολύ κακη εμφάνιση ηταν.Που δεν έχουν Ποζογλου και Σωτηρίου.Νομίζω ότι το ρεπό της μεθεπομενης αγωνιστικής θα βοηθήσει για ανασύνταξη και επιστροφή στις συμπαγεις εμφανίσεις.

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:

Δευ Ιαν 26, 2026 3:00 pm

nextplay έγραψε:
Κυρ Ιαν 25, 2026 4:39 pm

Στον Παπαγου είχαμε αλλαγή ξένου αλλά δεν το διάβασα κάπου στο γκρουπ μάλλον μας έπιασαν στον ύπνο οι στρατηγοί που επικράτησαν εύκολα χτες των Πεύκων και αν κρατήσουν την έδρα τους πιστεύω πως θα πάρουν το εισιτήριο για την οχτάδα από τον Κοροιβο,έφυγε ο παιχταρας Βαγκνερ από την Αμαλιαδα και δεν ξέρω τι γίνεται και με τον Κενταλ Σμιθ,χάνει έδαφος ο Κόροιβος σε αντίθεση με τον Παπάγο που βλέπει με την επιστροφή Ματσάγγου και τις προσθήκες Χουγκαζ κ Δήμου να γεμίζει το ρόστερ του και να ανεβάζει στροφές...
Έχουμε άποψη για τον νέο ξένο του Παπαγου;;
Εικονα για τον Dimanochie εχουμε μονο απο το ματσακι με τους Μαχητες.Ειχα διαβασει οτι ειναι φοργουορντ,αλλα μολις τον αντικρισα (τηλεοπτικα εστω) εμφανισιακα ,ψαρωσα ασχημα :o .Ντουκι ανθρωποφαγος και τα πρωτα ονοματα που μου ηρθαν αυθορμητα στο μυαλο συγκριτικα ηταν......Καμπενγκελε και Τζος Νιμπο (συμφωνεις kojito?) !!!!!!!
Βεβαια η φροντλαιν του αντιπαλου δεν προσφεροταν για ασφαλη συμπερασματα,αφου εκτος του Γεωργαλα που δεν εχει μπει ακομα,ηρθε και η ατυχια με τον τραυματισμο του Νωτη μολις στο 1ο λεπτο.Ωστοσο τραβηξε τα βλεμματα,ειναι σημειο αναφορας στην ρακετα με την δυναμη του και περιμενουμε να τον δουμε ποσο κυριαρχος θα ειναι και στα επομενα.

Να προσθεσω και την απουσια του Σκουρτη που ηδη λειπει αρκετο καιρο. :sad:

Επισης,πως σας φανηκε το νεο hair style του Μερμιγκη,το οποιο δεν σχολιασαμε απο τον αγωνα στο Βενετης.Εγω παντως εγκρινω και μας μεταφερει σε εποχες.....Ροντμαν !!!!

abovetherim

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιαν 26, 2026 5:39 pm

gspara έγραψε:
nextplay έγραψε:

Στον Παπαγου είχαμε αλλαγή ξένου αλλά δεν το διάβασα κάπου στο γκρουπ μάλλον μας έπιασαν στον ύπνο οι στρατηγοί που επικράτησαν εύκολα χτες των Πεύκων και αν κρατήσουν την έδρα τους πιστεύω πως θα πάρουν το εισιτήριο για την οχτάδα από τον Κοροιβο,έφυγε ο παιχταρας Βαγκνερ από την Αμαλιαδα και δεν ξέρω τι γίνεται και με τον Κενταλ Σμιθ,χάνει έδαφος ο Κόροιβος σε αντίθεση με τον Παπάγο που βλέπει με την επιστροφή Ματσάγγου και τις προσθήκες Χουγκαζ κ Δήμου να γεμίζει το ρόστερ του και να ανεβάζει στροφές...
Εικονα για τον Dimanochie εχουμε μονο απο το ματσακι με τους Μαχητες.Ειχα διαβασει οτι ειναι φοργουορντ,αλλα μολις τον αντικρισα (τηλεοπτικα εστω) εμφανισιακα ,ψαρωσα ασχημα :o .Ντουκι ανθρωποφαγος και τα πρωτα ονοματα που μου ηρθαν αυθορμητα στο μυαλο συγκριτικα ηταν......Καμπενγκελε και Τζος Νιμπο (συμφωνεις kojito?) !!!!!!!
Βεβαια η φροντλαιν του αντιπαλου δεν προσφεροταν για ασφαλη συμπερασματα,αφου εκτος του Γεωργαλα που δεν εχει μπει ακομα,ηρθε και η ατυχια με τον τραυματισμο του Νωτη μολις στο 1ο λεπτο.Ωστοσο τραβηξε τα βλεμματα,ειναι σημειο αναφορας στην ρακετα με την δυναμη του και περιμενουμε να τον δουμε ποσο κυριαρχος θα ειναι και στα επομενα.

Να προσθεσω και την απουσια του Σκουρτη που ηδη λειπει αρκετο καιρο. :sad:

Επισης,πως σας φανηκε το νεο hair style του Μερμιγκη,το οποιο δεν σχολιασαμε απο τον αγωνα στο Βενετης.Εγω παντως εγκρινω και μας μεταφερει σε εποχες.....Ροντμαν !!!!
Ψάχνοντας λίγο για τον Σόμτο Ντιμανότσι (αν το λέω καλά), γεννήθηκε στη Νιγηρία, μεγάλωσε στον Καναδά, είναι 24χρονών, 2.03-2.04 ύψος, κυρίως σέντερ και λιγότερο φόργουορντ, αριστερόχειρας, μέχρι τις 11 Ιανουαρίου έπαιζε στην Πορτογαλία όπου βρίσκεται από πέρσι. Την προηγούμενη χρονιά στην Ποβόα με 9,5π, 7,5ρ, φέτος στη Μπράγκα με 5,9π και 3,4ρ.
Πιο πριν έπαιζε σε 2-3 ομάδες Α1 Καναδά.
Δεν είδα το ματς και δεν έχω εικόνα, αλλά 8 πόντους και 12 ριμπάουντ για ντεμπούτο μια χαρά είναι. Καλέμπ Σκοτ δεν είναι πιστεύω, αλλά μαζί με Χουγκάζ μια χαρά θα καλύψουν το κενό.

therebounder

Reactions:

Δευ Ιαν 26, 2026 7:20 pm

Καλησπέρα στην ομάδα. Με αφορμή τη ματσαρα Πανερυθραϊκός Πρωτέας και τις καλές εμφανίσεις των Μιλεντιγιεβιτς Και Καμαρα ποιοι πιστεύετε ότι είναι οι 10 καλύτεροι Έλληνες της κατηγορίας; Και ποιοι οι 5 καλύτεροι ξένοι;

General for ever

sophomore
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Nick Galis
Αγαπημένη ομάδα: Papagou

Δευ Ιαν 26, 2026 7:52 pm

Καλησπερα στην ομαδα και καλη εβδομαδα σε ολους!
Ντεμπουτο το Σαββατο για τον Ντιμανοτσι για την ομαδα μου. Οι πρωτες εντυπωσεις ηταν καλες, αν αναλογιστει κανεις οτι δεν ειναι ευκολο να βρεις κατι τρομερο αυτη την περιοδο. Η αληθεια ειναι οτι δεν βρισκαμε κιολας κατι αξιολογο απο οτι ξερω...
Επειδη δεν χανω ματς της Παπαγαρας μου, εχω να πω οτι δεν ειναι φυσικα Σκοτ, ο οποιος ηταν ο καλυτερος σεντερ στην κατηγορια.
Αμυντικα ειναι πολυ καλος γιατι ειναι ντουλαπα ο τυπος...Κατεβασε 12 ριμπαουντ και μαλιστα χωρις να παιξει παρα πολυ χρονο γιατι ακομα μαθαινει τα συστηματα...Επιθετικα δεν ειναι Σκοτ, αλλα εαν βαζει 10 ποντους σε καθε ματς μια χαρα ειναι...
Οποτε πιστευω οτι θα βοηθησει για το υπολοιπο της σεζον...
Θελω να σταθω ομως στις προσθηκες Δημου, Χουγκαζ...Πολυ καλες προσθηκες και βοηθουν παρα πολυ και δειχνουν να εχουν προσαρμοστει αμεσα στη φιλοσοφια της ομαδας...Επιπλεον, γυρισε και ο Ματσαγγος που δινει βοηθειες σημαντικες...Μακαρι να γυρισει και ο Σκουρτης συντομα...
Κομβικο το ματς με Λαυριο, οπου εαν κανουμε το 2-0 τοτε θα εχουμε κανει σημαντικο βημα για τη σωτηρια, και απο εκει και περα οτι καλυτερο προκυψει...

nextplay

sophomore
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: New York

Τρί Ιαν 27, 2026 11:07 am

Είδα περιληπτικά το Ψυχικό με τους σοφάδες...
Δεν είχε τόσο σκληράδα το ματς όσο περίμενα απλά έλειπε ταλέντο από τους φιλοξενούμενους και δυνάμεις από τους γηπεδούχους...
Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί άφησε τον Δήμου να πάει Παπαγου ο Ρεμεντελας είναι ένα παιδί που βγάζει ενέργεια κάτι που του λείπει...
Περίοδος ντεφορμαρίσματος για τους σκίουρους ίσως πρέπει να γίνει μια αλλαγή ξένου δεν ξέρω...
Από την άλλη με όποιον πέσουν οι Σοφάδες στα play outs θα τους ρίξουν κατηγορία....
Βγάζουν ενέργεια έχουν πλάνο παίζουν δυνατά και σκληρά πίσω και μπροστά θα τους ανεβάσει και άλλο επίπεδο ο Καπετακης...
Ωραίο το χτεσινό ματσακι ακοουτσαριστο τελειως ομωσ κατα την άποψη μου ,ο καθένας έκανε ότι ήθελε,κανένα πλάνο από τους δυο προπονητές που μάλλον τους έχει αφήσει πίσω το μπάσκετ....
Τρίτη σερί ήττα της Βουλας που θέλει ένα ηλεκτροσόκ,τους βλέπω πολύ νωχελικούς σαν να κάνουν αγγαρεία...
Η δυάδα λογικά έκλεισε μετά το χτεσινό αποτέλεσμα Βίκος και Λευκάδα απομακρύνθηκαν πολύ...
Πιστεύω πως αυτές οι δύο ομάδες θα βρεθούν του χρόνου GBL με δύο προπονητές κάτω των 40 ετών....
Μήπως πρέπει να το δουν όλοι αυτό;;;;;
Μήπως πρέπει να μπει φρέσκο αίμα στους πάγκους;;;

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:

Τρί Ιαν 27, 2026 12:32 pm

gspara έγραψε:
nextplay έγραψε:

Καλό κτήνος ο Dimanochie. Μπορεί τεχνικά να υπολείπεται αρκετά του Scott και τα τελειώματα του μερικές φορές να είναι άτσαλα, αλλά φαίνεται πολύ ντουλάπα και δύσκολο να σπρωχτεί. Θα έχει ενδιαφέρον το ερχόμενο Σάββατο η παρουσία του απέναντι στα ελαφρά τεσσαροπεντάρια του Λαυρίου.

Το ερχόμενο Σάββατο έχουμε και ντέρμπι Χαλκίδα-Ψυχικό. Με δεδομένο ότι το Ψυχικό στην συνέχεια έχει να παίξει και σε Γιάννενα, Λευκάδα, Λαύριο, νομίζω σε περίπτωση ήττας εδώ μάλλον λέει αντίο στην κούρσα της τετράδας.

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:

Τρί Ιαν 27, 2026 2:14 pm

therebounder έγραψε:
Καλησπέρα στην ομάδα. Με αφορμή τη ματσαρα Πανερυθραϊκός Πρωτέας και τις καλές εμφανίσεις των Μιλεντιγιεβιτς Και Καμαρα ποιοι πιστεύετε ότι είναι οι 10 καλύτεροι Έλληνες της κατηγορίας; Και ποιοι οι 5 καλύτεροι ξένοι;
Κοης
Στασινος
Γερομιχαλος
Μιλε
Σαμαρτζικ
Ποζογλου
Καμαρας
Κανονιδης
Σαρας
Mπιλαλης

Robinson
Bryant
Hilaire
Petteway
Adderton

Γιαννης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Psyxiko

Τετ Ιαν 28, 2026 7:14 am

ΚΑΙ ΕΓΩ αυτούς θα έβαζα.Με ελάχιστες εξαιρέσεις.
Αντί του Petteway που μου φαίνεται ασταθής θα έβαζα τον κοντο Αμερικανό της Νίκης Βόλου, η τον κοντο του Βίκου.Επισης δεν θα έβαζα τον Σαμαρτζικ παρότι μου αρέσει πολύ γιατι απουσιάζει από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια.
Επίσης για τους Έλληνες η τριάδα Ποζογλου,Καμάρας ,Κανονιδης παίζει χωρίς αντίπαλο γιατί δεν βγαίνουν καλοί Έλληνες στην θέση αυτή που αγωνίζονται.Οποτε θα είναι οι καλύτεροι και για τα επόμενα χρόνια.

G.basketakias

sophomore
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Vikosfalcons
Αγαπημένη ομάδα: VIKOS FALCONS
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιαν 28, 2026 12:35 pm

gspara έγραψε:
Τρί Ιαν 27, 2026 2:14 pm
therebounder έγραψε:
Κοης
Στασινος
Γερομιχαλος
Μιλε
Σαμαρτζικ
Ποζογλου
Καμαρας
Κανονιδης
Σαρας
Mπιλαλης

Robinson
Bryant
Hilaire
Petteway
Adderton

Μπορεί να είναι νωρίς αλλά θα πρόσθετα και Χατζηνικολα . Επίσης και οι Σταυρακουκας , Φιλιππάκος και Αρνοκουρος κάνουν μια εξαιρετική χρονιά με Λευκάδα, Δάφνη και Βίκο αντίστοιχα.

Από τους ξένους για εμένα θα μπορούσε να προσθέσει κανείς και τους Σμιθ ( Κόροιβος ) Ρις ( Πρωτέας ) και Τζόουνς ( Βίκος )

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:

Τετ Ιαν 28, 2026 4:01 pm

Εστω ετεροχρονισμενα,αξιωθηκα κι εγω σημερα να παρακολουθησω την ματσαρα στην Ερυθραια.Αργησε ακομα και η ΕΡΤ να το ανεβασει και με αγχωσε μηπως μεινω αδιαβαστος :oops:
Πιστευω,αρκετα κομβικο ηταν το σημειο μετα τα μεσα της 3ης περιοδου,οταν οι 2 ομαδες κολλησαν αρκετη ωρα στο 51-51,με την Βουλα ομως, χαρη στην αφυπνιση του Petteway, να δειχνει οτι αποκτα τα ηνια της αναμετρησης.Σε αυτο το σημειο, ο κοουτς Χουχουλης πανεξυπνα, γυρισε τον διακοπτη με την αμυνα προσαρμογης και αλλαγες σε ολα.Οπως δηλωσε και ο κοουτς Καλαμπακος,εκει ηταν που εκανε τα παιδιαστικα λαθη η Βουλα.
Εκτος του Καμαρα,καθοριστικος και ο Victor που εκανε σημαντικη δουλεια με την ικανοτητα του ως σκρινερ αλλα και στα βυθισματα.Κλατς ο Hilaire στο τελευταιο λεπτο και με την εντυπωσιακη βοηθεια που εδωσε στην αμυνα στον Βουλγαροπουλο,αλλα και με το καλαθι που πετυχε στο καπακι.
Εντυπωση μου εκανε που ο Καλαμπακος δεν εστειλε τον Δελγα στον Hilaire,αλλα ετσι κι αλλιως,ο καλυτερος αμυντικος του γκαρντ,ουσιαστικα απενεργοποιηθηκε πολυ νωρις με 3 φαουλ.

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:

Παρ Ιαν 30, 2026 1:35 pm

Μαχητές Πειραματικό Πέυκων - ΝΕ Μεγαρίδος 2 Έδειξε σφυγμό η ΝΕΜ με Ψυχικό και Δάφνη και ότι μπορεί ίσως να αφήσει πίσω της την κοιλιά που έκανε για ένα μήνα. Αέρινο το δίδυμο Σωτηρίου και Πόζογλου, ο Dubar θα χρειαστεί διπλοβάρδιες αύριο για να ανταποκριθεί σε άμυνα και επίθεση. Με δεδομένο και οτι ο Γεωργαλας ακόμα είναι ανέτοιμος, έκλινα οριακά προς το διπλό.

Σοφάδες - Δάφνη 1 Και οι Σοφάδες έχουν σφυγμό, που στο Ψυχικό έδειξαν χαρακτήρα στα κρίσιμα και δεν άφησαν άλλο ένα ματς να πετάξει στο τέλος, όπως είχε γίνει αρκετές φορές φέτος. Μαυροειδάκος σιγά-σιγά θα δίνει ανάσες σε Χαντζή, όταν μπουν και Καπετάκης-Ευσταθιάδης θα είναι πολύ πολύ καλύτερη. Η Δάφνη δεν μου άρεσε στα 10-15 λεπτά που παρακολούθησα με την ΝΕΜ, με τον Τοπάλι εκτός παιχνιδιού πρακτικά νωρίς και τον Τζιβελέκα να κάνει πολύ κακές επιλογές, δεν είχε ελπίδες. Υπερτερεί μεν στο ζωγραφιστό, αλλά οι γηπεδούχοι έχουν μεγαλύτερη ορμή και ίσως καλύψουν και την διαφορά, αν και δεν νομίζω να ισοβαθμήσουν οι δύο ομάδες.

ΑΓΕΧ - Ψυχικό 1 Σε πολύ καλύτερο φεγγάρι η ΑΓΕΧ. Στην Λευκάδα ήταν φωτιά στο πρώτο ημίχρονο, στο τρίτο δεκάλεπτο όμως τράκαρε σε τοίχο. Πιο εύκολο το έργο της βέβαια εδώ απέναντι στο Ψυχικό που περνάει μια μικρή κοιλιά, για το οποίο έχει στοιχίσει αρκετά και η απουσία του Henderson αφού Δημάκος και Κουκάς με εξαίρεση 1-2 ματς είναι μέτριοι στο διάστημα αυτό.

Πρωτέας Βούλας - Νίκη Βόλου 1 Μάλλον ο ιδανικός αντίπαλος για τον Πρωτέα ώστε να πάρει λίγο τα πάνω του. Ο Καλαμπάκος θα πρέπει να ψάξει λύσεις για την συνέχεια, κυρίως απέναντι σε ομάδες με δύναμη και αθλητικότητα στις θέσεις των forwards.

Αιγάλεω - Πανερυθραϊκός 1 Ανάσανε ο Πανερυθραϊκός με μια πειστική νίκη και περιμένει περισσότερα στην συνέχεια και από άλλους παίκτες (Δημητρακόπουλος, Σταματογιάννης). Το Αιγάλεω όπως πήγε έφυγε από το Λαύριο, αν δεν κατέβαζαν ταχύτητα οι γηπεδούχοι στο τελευταίο δεκάλεπτο θα έγραφε άνετα +30 το κοντέρ. Ωστόσο το "πρέπει" που έχουν εδώ είναι τεράστιο. Αν δεν κερδίζουν τέτοια ματς στο Βενέτης, δεν θα μπορούν να διεκδικήσουν τίποτα.

Παπάγου - Λαύριο 1 Πρώτο δείγμα θετικό από Dimanochie, να δούμε και τι ψάρια θα πιάσει κόντρα στους ημίψηλους του Λαυρίου. Ωραίο ματς και ωραία η κόντρα Μπιλάλη-Στασινού. Το Παπάγου θα κυνηγήσει αλύπητα με πίεση σε όλο το γήπεδο, την ώρα που το Λαύριο κλασσικά θα στηριχθεί στο τρίποντο. Αρκετά αμφίρροπο, θα πάω 51-49 με την έδρα.

Βίκος Ιωαννίνων - Κόροιβος Αμαλιάδας 1 Σημαντική η απώλεια του Varner για τον Κόροιβο, αλλά τουλάχιστον (θεωρητικά) την αναπλήρωσε με έναν αρκετά καλό και έμπειρο παίκτη όπως ο Davis. Δεν νομίζω να κάνει περίπατο ο Βίκος την Δευτέρα, από την άλλη όμως και ο Κόροιβος δύσκολα θα παραμείνει κοντά στο σκορ για πάνω από 25-30 λεπτά.

Ρεπό : Δόξα Λευκάδας

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:

Παρ Ιαν 30, 2026 2:10 pm

Μαχητές Πειραματικό Πέυκων - ΝΕ Μεγαρίδος 2
Mου αρεσουν τα Μαχητονια,αλλα δεν τους βλεπω καλα εσχατως και προβλεπω να διασταυρωνουν στα πλει-αουτ με Σοφαδες.Αν δεν παιξει ο Νωτης,η ανεβασμενη ΝΕΜ ειναι φαβορι.

Σοφάδες - Δάφνη 1
Χανει λαδια η Δαφνη και τα 40λεπτα που χτυπανε οι βασικοι,εχουν αδειασει το τεποζιτο.Το μομεντουμ δειχνει ασσο.

ΑΓΕΧ - Ψυχικό 1
Πιστευω θα βγαλει αντιδραση το Ψυχικο,αλλα εδω η λογικη λεει οτι η ΑΓΕΧ θα ντουμπλαρει.

Πρωτέας Βούλας - Νίκη Βόλου 1
Τουλαχιστον η Νικη βγαζει μαχητικοτητα και αγωνιστικα στεκεται αξιοπρεπως.Η Βουλα αναζηταει ενα ψυχολογικο ξεσπασμα.

Αιγάλεω - Πανερυθραϊκός 2
Και η παρωδια συνεχιζεται.Ακομα και οι οργανωμενοι εχουν γυρισει την πλατη στο Σιτυ.

Παπάγου - Λαύριο 2
Ελκυστικη ματσαρα στο Σαλουν ανοιχτο σε καθε αποτελεσμα.Η πλαστιγγα θα γειρει εαν τελικα αγωνιστει ο Ορφεας.Εκτος αν ο Καμπενγκελε εχει αντιθετη αποψη......

Βίκος Ιωαννίνων - Κόροιβος Αμαλιάδας 1
Με την εικονα που εμφανιζει ο Βικος,ημουν οριακα ετοιμος να πονταρω 2πλο.Αν δεν παιξει ο Τσουκας,δεν το αποκλειω.

Ρεπό : Δόξα Λευκάδας

nextplay

sophomore
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: New York

Παρ Ιαν 30, 2026 10:25 pm

Μαχητές Πειραματικό Πέυκων - ΝΕ Μεγαρίδος 2
Αν τα μέγαρα θα κάνουν το μεγάλο ντεμαραζ στον Β γύρο και θα τερματίσουν ψηλά...
Τέτοιους αγωνεσ πρέπει να τους πάρει...
Καλύτερη ομάδα από τα Πεύκα εύκολα ή δύσκολα θα έρθει το 2...
Όσο για τα Πεύκα αργεί δυστυχώς η επάνοδος των Γεωργαλα,Ιωάννου και μόνο με τον Νοτη δυστυχώς βλέπω να μπαίνουν σε περιπέτειες...
Ο Φεβρουάριος είναι πολύ κρίσιμος μήνας για την εκπρόσωπο της Θεσσαλονίκης..

Σοφάδες - Δάφνη 1
Οι Σοφάδες ίσως είναι η πιο βελτιωμένη ομάδα του Β γύρου βλέπω 1 και με μεγάλη διαφορά!
Αν βρεθούν στα play outs με την Δάφνη ή τα Πεύκα θα μείνουν κατηγορία εύκολα κιόλας!

ΑΓΕΧ - Ψυχικό 1
Ταιριάζει πολύ στην Χαλκίδα το Ψυχικό,ωραίο ματσάκι που θα έχει και εξωαγωνιστικό ενδιαφέρον λόγω ορισμού Τσαρούχα....
Εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει η Χαλκίδα...
Το ψυχικό θέλει μια αλλαγή θέλει ένα φρεσκάρισμα θέλει κάτι αλλιώς κινδυνεύει να χάσει κ το τρένο της οχτάδας....

Πρωτέας Βούλας - Νίκη Βόλου 1
Θα κερδίσει ο Πρωτέας αλλά κάτι πρέπει να κάνει αν θέλει να φανεί ανταγωνιστικός στην συνέχεια...
Ίσως μια αλλαγή ξένου να βοηθήσει την ομάδα του Ντινου Καλαμπακου...
Η νίκη δυστυχώς περιμένει πότε θα τελειώσει το πρωτάθλημα για να σχεδιάσει το ρόστερ της Β εθνικής...

Αιγάλεω - Πανερυθραϊκός 2
Μεγάλη νίκη για την ομάδα της Ερυθραίας τη Δευτέρα ,ευκαιρία να τις κάνει δύο και να αρχίσει να φεύγει από την επικίνδυνη ζώνη όσο για το Αιγάλεω ασχολίαστο...

Παπάγου - Λαύριο 1Χ2
Μονομαχία στο σαλούν!!
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει δεν θέλω καν να κάνω πρόβλεψη,θέλω να παρακολουθήσω το ματς και να είμαι κ με τις δύο ομαδες!

Βίκος Ιωαννίνων - Κόροιβος Αμαλιάδας 1
Τρομερή κίνηση του Κοροιβου που δεν ξέρω που το πάει έχει μείνει πίσω αλλά με δύο τέτοιους Αμερικανούς θα χτυπήσει την οχτάδα και μετά όλα για όλα....
Ο Βίκος διέλυσε την Νίκη αλλά τώρα θα έχει δύσκολο έργο....
Για να δούμε αν έχει μπει το τρένο του κόουτς Μιχελακου για τα καλά στις ράγες.....

Ρεπό η Δόξα Λευκάδας που όμως αγωνίζεται εξωαγωνιστικά γιατί εδώ στην συμπρωτεύουσα τα μπασκετικά στέκια έχουν βουίξει ότι θα είναι η διοργανώτρια πόλη του Final4 της ανόδου....

Απάντηση

Επιστροφή στο “A2 Εθνική-Elite League”