Ολυμπιακός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιαν 28, 2026 2:18 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιαν 28, 2026 1:45 pm
Μέσα ο τζοσεφ για αύριο του δείχναν και βίντεο οπότε λογικά θα παίξει

Έδειξε και τον μορις να βαράει σουτακια οπότε λογικά θα παίξει και αυτός αν όχι με ντουμπαι στο επόμενο
Ο Μπαρτζώκας είπε ότι στην πρώτη προπόνηση του Joseph είχε πολύ ωραία πράγματα και ενθουσιάστηκε. Βέβαια παρόμοιες δηλώσεις είχε κάνει και για την ποιότητα του Ntilikina, οπότε ας κρατάμε μικρό καλάθι.

Η επόμενη εβδομάδα είναι διπλή. Πιστεύω με τον Morris ίσως το πάνε πιο συντηρητικά για να μην κινδυνεύσουν με καμιά υποτροπή και αν παίξει, ίσως παίξει μόνο στο ένα από τα δύο ματς. Ή ίσως παίξει με το Περιστέρι το Σάββατο για να βρει λίγο αγωνιστικό ρυθμο και να στοχεύσουν μετά να τον βάλουν με φουλ ετοιμότητα με την Βίρτους και όχι την Ντουμπάι.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιαν 28, 2026 2:53 pm

kojito έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Έδειξε και τον μορις να βαράει σουτακια οπότε λογικά θα παίξει και αυτός αν όχι με ντουμπαι στο επόμενο
Ο Μπαρτζώκας είπε ότι στην πρώτη προπόνηση του Joseph είχε πολύ ωραία πράγματα και ενθουσιάστηκε. Βέβαια παρόμοιες δηλώσεις είχε κάνει και για την ποιότητα του Ntilikina, οπότε ας κρατάμε μικρό καλάθι.

Η επόμενη εβδομάδα είναι διπλή. Πιστεύω με τον Morris ίσως το πάνε πιο συντηρητικά για να μην κινδυνεύσουν με καμιά υποτροπή και αν παίξει, ίσως παίξει μόνο στο ένα από τα δύο ματς. Ή ίσως παίξει με το Περιστέρι το Σάββατο για να βρει λίγο αγωνιστικό ρυθμο και να στοχεύσουν μετά να τον βάλουν με φουλ ετοιμότητα με την Βίρτους και όχι την Ντουμπάι.
Εχω την εντυπωση πως ο Τζοσεφ θα ειναι και πιο ξεψαρωμενος απο τον Μορις που στα πρωτα του παιχνιδια φαινοταν αρκετα τρακαρισμενος.
Δεν ξερω για καποιο λογο (και ανεξαρτητα απο τις ικανοτητες του καθενος) ο Τζοσεφ μου βγαζει κατι αρκετα πιο θετικο, οπως εχω ξαναγραψει στο φορουμ.

Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Ιαν 28, 2026 2:58 pm

karamelitsa έγραψε:
Τετ Ιαν 28, 2026 2:16 pm
shaq7 έγραψε:

Aπό όσο διάβασα την επόμενη εβδομάδα λογικά θα μπει και ο Μόρις στα ματς...καλό αυτό...και ο Τζόσεφ αύριο θα βοηθήσει τον Θωμά, έστω και 5-7 λεπτά να προσφέρει καλά θα είναι. Στο μεταξύ με νίκη αύριο σε συνδυασμό με την ήττα της Ρεάλ εχτές πιάνουμε την 3η θέση και με ματς λιγότερο μάλιστα!!
Για τον Μορις το ειχα γραψει και σε μια ερωτηση του Σακ οτι στοχος ειναι να προλαβει το μεθεπομενο παιχνιδι εντος και οχι το Παιχνιδι με την Ντουμπαι.

Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Ιαν 28, 2026 3:01 pm

kojito έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Για τον Μορρις ο στοχος ειναι η Βιρτους και οχι η Ντουμπαι. Για Περιστερι το βλεπω εξαιρετικα απιθανο. Πιθανον να ειναι καινο Νιλικινια στονπαιχνιδι αυτο

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τετ Ιαν 28, 2026 3:05 pm

Αν ο Τζοζεφ είναι καλά σωματικά πιστεύω θα βγει μπροστά από τον Μόρις. Και μένα μου βγάζει μια πιο αποφασιστική αύρα. Έχει ξαναπαίξει και Fiba rules και όσο να ναι αυτό μετράει. Πρέπει να βρεθεί γρήγορα όμως σε αγωνιστική φόρμα και να μην τραυματιστεί. Μετά από σχεδόν έναν χρόνο αποχής και τα δύο είναι πολύ δύσκολα. Για να δούμε πως θα είναι αύριο και τα ξαναλέμε.

Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Ιαν 28, 2026 3:06 pm

Rivers15 έγραψε:
Τετ Ιαν 28, 2026 2:53 pm
kojito έγραψε:

Εχω την εντυπωση πως ο Τζοσεφ θα ειναι και πιο ξεψαρωμενος απο τον Μορις που στα πρωτα του παιχνιδια φαινοταν αρκετα τρακαρισμενος.
Δεν ξερω για καποιο λογο (και ανεξαρτητα απο τις ικανοτητες του καθενος) ο Τζοσεφ μου βγαζει κατι αρκετα πιο θετικο, οπως εχω ξαναγραψει στο φορουμ.
Ο Τζοσεφ εχει δουλεψει για 1 μηνα περιπου σε ευρωπαικη ομαδα και κυριως ομαδα με προπονητη που δινει βαση στην τακτικη κατι πολυ σημαντικο στην ευρωπη. Επισης ερχεται θεωρητικα με καλυτερη φυσικη κατασταση. Απο την αλλη εχει μιρκοτερο ταλεντο απο τον Μορις στο διαβσμα των καταστασεων και με 2 προπονησεις σιγουρα και αυτος θα ειναι τρακαρισμενος. Αν μπορεσει να δωσει 7-8 λεπτα στο θωμα θα ειμαστε μια χαρα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Ιαν 28, 2026 3:11 pm

Τι καλύτερη κατάσταση που είναι σα γουβαρελακι και έχει να παίξει 9 μήνες .. ο Μορις έπαιζε μέχρι πριν ένα μήνα αποτι ήρθε σε μας

Εμένα θα μου κάνει εντύπωση αν μπορεί να βγάλει σερί το 2ο δεκάλεπτο που θα του δώσει ο μπαρτζω
Να λέμε μην βγάλει και αυτός καμιά θλάση μετά από τόση απραξία

Ο μπαρτζω τον αποθέωσε βλέπω .. περίεργο θα ναι να είναι σε τόσο καλή κατάσταση όσο λέει αλλά μακάρι.. ίσως απλά θέλει να τον εμψυχώσει

Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Τετ Ιαν 28, 2026 3:25 pm

σωματικα ο Τζοσεφ ειναι ιδιος με την τελευταια του χρονια στους Ορλαντο. με τα ιδια μαγουλακια. δειτε βιντεο και φωτο και θα το διαπιστωσετε. η φυσικη κατασταση ειναι το θεμα.

Αν ειναι σχετικα οκ ο Τζοσεφ καλο ειναι να μην πιεστει ο Μορις να γυρισει παντως.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Τετ Ιαν 28, 2026 3:46 pm

Τα μαγουλακια δεν μου λενε τιποτα, κανενας μας δεν ειναι διατροφολογος...

Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Ιαν 28, 2026 4:47 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιαν 28, 2026 3:11 pm
Τι καλύτερη κατάσταση που είναι σα γουβαρελακι και έχει να παίξει 9 μήνες .. ο Μορις έπαιζε μέχρι πριν ένα μήνα αποτι ήρθε σε μας

Εμένα θα μου κάνει εντύπωση αν μπορεί να βγάλει σερί το 2ο δεκάλεπτο που θα του δώσει ο μπαρτζω
Να λέμε μην βγάλει και αυτός καμιά θλάση μετά από τόση απραξία

Ο μπαρτζω τον αποθέωσε βλέπω .. περίεργο θα ναι να είναι σε τόσο καλή κατάσταση όσο λέει αλλά μακάρι.. ίσως απλά θέλει να τον εμψυχώσει
Ο Μορις ηρθε πολύ βαρυς αποτο ΝΒΑ μετα απο τραυματισμο που δεν ειχε ρολο και στην ουσια εκει οι παικτες δεν πρλαβαινουν λογω των ταξιδιων να κανουν σοβαρη προπονηση αναμεσα στα παιχνιδια. Ο Τζοσεφ εκανε ενα μηνα προπονησεις με τα τουμπανα της Μονακο. Δεν εινα το ιδιο. Επισης εγω εμαθα οτι τα εργομετρικα του ηταν πολυ καλα.

Απο εκει και περα θα δειξει ο χρονος

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:

Τετ Ιαν 28, 2026 6:28 pm

Παιζει κιολας?

Ποτε τραυματιζεται? :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης

Τετ Ιαν 28, 2026 7:58 pm

Κάτι άκουσα για μαγουλάκια και πατσαδάκια !!!

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:

Τετ Ιαν 28, 2026 8:32 pm

Γατακια... :D

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Πέμ Ιαν 29, 2026 1:14 pm

Η Μπαρτζωκάρα πανηγύρισε σε live από την Κρόιφ αρίνα τη διπλάρα του Οσφπ χθες στο ποδόσφαιρο. Μερικές φορές νιώθω ότι είμαστε πολύ αχάριστοι εμείς οι ολυμπιακοί. Έχουμε προπονητάρα που είναι ένας από εμάς και τον κράζουμε και λέμε να φύγει. Από την άλλη θα μου πεις μόνο τα αποτελέσματα μετράνε, δυστυχώς.
Πιστεύω πάντως πως όλοι οι οπαδοί θα θέλανε να έχουν έναν "βεμμένο" δικό τους στον πάγκο της ομάδας τους.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Παρ Ιαν 30, 2026 1:49 pm

Εκτός από το Ελληνικό πρωτάθλημα ο Ντιλικινά και μέσα ο Τζόζεφ. Μάλλον θα τον δούμε σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις στην Ευρώπη και μόνο αν δεν χτυπηθούμε από τραυματισμούς στην περιφέρεια.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”