manos_89 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 30, 2026 11:09 pm
pan24 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 30, 2026 11:08 pm
Παιχνίδια σαν το τωρινό είναι τα καλύτερα.
Θα κερδίσουμε λογικά οπότε θα γραφτεί η νίκη αλλά ταυτόχρονα ξεδιπλώνονται όλες οι αδυναμίες και χωρίς δικαιολογίες. Παίζουμε με τον τελευταίο που ζήτημα να έχει 2-3 παίκτες Ευρωλίγκας στο ρόστερ.
Αρκεί αυτοί που πρέπει να πάρουν το μήνυμα.
Δεν έχω καταλάβει ποιος πρέπει να πάρει το μήνυμα. Ο Αταμάν; Σου δείχνει να χαμπαριάζει από μηνύματα;
Ο Γιαννακόπουλος; Και τι να κάνει; Να διώξει τον Αταμάν;
Έχω την ελπίδα ότι ο Αταμάν μπορεί να ξεκολλήσει.
Στην τελική και ο Μπαρτζώκας και όλοι οι προπονητές έχουν τα κολλήματα τους αλλά ο Μπαρτζώκας όταν είδε ότι το έργο δε τραβάει έκανε αλλαγές και άλλαξε όλη η εικόνα.
Μπορεί και ο Αταμάν να κάνει το ίδιο. Υπάρχει ακόμα χρόνος. Λίγος αλλά υπάρχει.
brandon_roy έγραψε: ↑Παρ Ιαν 30, 2026 11:11 pm
pan24 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 30, 2026 11:08 pm
Παιχνίδια σαν το τωρινό είναι τα καλύτερα.
Θα κερδίσουμε λογικά οπότε θα γραφτεί η νίκη αλλά ταυτόχρονα ξεδιπλώνονται όλες οι αδυναμίες και χωρίς δικαιολογίες. Παίζουμε με τον τελευταίο που ζήτημα να έχει 2-3 παίκτες Ευρωλίγκας στο ρόστερ.
Αρκεί αυτοί που πρέπει να πάρουν το μήνυμα.
Το μήνυμα δε το χουν πάρει εδώ και ένα μήνα, τι σε κάνει τόσο αισιόδοξο να πιστεύεις ότι το πήρανε / θα το πάρουνε σήμερα? Σε κάθε ματς λέμε άντε από το επόμενο θα σφίξουν λωκοί / θα συνέλθουμε κι ακόμα περιμένουμε.
Δεν είμαι αισιόδοξος ιδιαίτερα αλλά σήμερα δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Παίζουμε με τον τελευταίο και κερδιζουμε μόνο και μόνο επειδή οι άλλοι δε μπορούν. Και για να κερδίσουμε χρειαζόμαστε σούπερ παιχνίδι Σλούκα.
Ο Ναν δε μπορεί να είναι δικαιολογία με τέτοιο αντίπαλο.