Ας κερδίζει η ομάδα κι ας φάει όσο θέλει ο Αχόρταγος. Να πω την αλήθεια η βανίλια είναι εξόχως εύγευστη.coach blue έγραψε: ↑Παρ Ιαν 30, 2026 9:52 pmΕισαι ηρωας .Για καλο και για κακο φωναξε μεχρι την επομενη αγωνιστικη το συνεργειο να εισαι καλλυμενος μην τρεχεις τελευταια στιγμηkite26 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 30, 2026 6:41 pm
Φίλε μου όλα καλά, η ομάδα κέρδισε, λίγο η στέβια νόμιζα θα με κόψει, αλλά όλα πήγαν καλά. Η αλήθεια είναι ότι ήπια από το μαγικό ματζούνι στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου και μεταμορφώθηκε μέχρι και το Σουτζουκάκι. Το Μετασύμπαν διαμορφώθηκε κατάλληλα, ο Θρύλος κέρδισε και εγώ πήγα στη δουλειά μου το πρωί όρθιος!![]()
![]()
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Όντως, αλλά να πούμε κιόλας πως δεν είναι εύκολη ούτε η επιλογή των Αμερικανών, ούτε και η προσαρμογή αυτών που δεν έχουν ξαναπαίξει Ευρώπη. Πάντως...Λίγο το θέμα με τις μεταγραφές πρέπει να το προσέξει η διοίκηση. Όχι ότι δεν κάνουμε, λίγη ευστοχία παραπάνω είναι το ζητούμενο. Κρίμα δεν είναι;AO DAFNIS έγραψε: ↑Παρ Ιαν 30, 2026 10:36 pmΒλέπω τον ερυθρό. O Butler ειναι 2 επίπεδα από αυτο που έδειξε ο Μόρις και από αυτό που ενδεχομένως θα δειξει ο Τζοσεφ. Μπορεί και 3. Απίστευτο πως χάσαμε αυτόν τον παίχτη αν κ όντως δεν είναι το ιδανικό φιτ . Είναι τέτοια η ποιότητα και το skillset που τον κάνεις εσύ καλό φιτ.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
AO DAFNIS

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά αυτός ήταν επιλογή και στόχος. Κλεισμένο τον παρουσιάζαν απλά όπως είπε και ο ίδιος ήταν από κοινού επιλογή με τον ατζέντη του να πάει Ερυθρό λόγω του ότι στα γκαρντ είμασταν ποσοτικά γεμάτοι . Από τότε εντωμεταξύ στον άσσο είμαστε +2 παίχτες και πίσω από τον Θωμά δεν έχει στεριώσει κανείς. Απόλαυση είναι ο τύπος επιθετικά. Σκορ , δημιουργία τα πάντα όλα.kite26 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 30, 2026 10:42 pmΌντως, αλλά να πούμε κιόλας πως δεν είναι εύκολη ούτε η επιλογή των Αμερικανών, ούτε και η προσαρμογή αυτών που δεν έχουν ξαναπαίξει Ευρώπη. Πάντως...Λίγο το θέμα με τις μεταγραφές πρέπει να το προσέξει η διοίκηση. Όχι ότι δεν κάνουμε, λίγη ευστοχία παραπάνω είναι το ζητούμενο. Κρίμα δεν είναι;AO DAFNIS έγραψε: ↑Παρ Ιαν 30, 2026 10:36 pmΒλέπω τον ερυθρό. O Butler ειναι 2 επίπεδα από αυτο που έδειξε ο Μόρις και από αυτό που ενδεχομένως θα δειξει ο Τζοσεφ. Μπορεί και 3. Απίστευτο πως χάσαμε αυτόν τον παίχτη αν κ όντως δεν είναι το ιδανικό φιτ . Είναι τέτοια η ποιότητα και το skillset που τον κάνεις εσύ καλό φιτ.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η ζαλγκιρις εχει φτωχο ροστερ . Φαγανε κι αυτοι στη μαπα το ρισκο με τον γκος , ο λο ειναι 2 ταχυτητες κατω περα απο ασταθης και εμεινε να παλευει μονος του ο φρανσισκο που πρεπει να περναει ολο το παιχνιδι απο τα χερια του σε σκορ και δημιουργια .tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Ιαν 30, 2026 11:21 pmΟ Φρανσίσκο σε αυτόν τον Ολυμπιακό μαζί με Γουοκαπ θα κάναν τρομερό δίδυμο. Και που να στείλεις δεύτερο παίκτη πάνω του όταν στις γωνιές θα είχε Ντόρσεϊ βεζενκοφ Φουρνιε Πίτερς κλπ
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο φρανσισκο κραταει πολυ την μπαλα και νταπα ντουπα και πικ εν ρολ οποτε μην βλεπεις τι κανει στην ζαλγκιρης..σε μας θα εχει αλλα δεδομενα.tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Ιαν 30, 2026 11:21 pmΟ Φρανσίσκο σε αυτόν τον Ολυμπιακό μαζί με Γουοκαπ θα κάναν τρομερό δίδυμο. Και που να στείλεις δεύτερο παίκτη πάνω του όταν στις γωνιές θα είχε Ντόρσεϊ βεζενκοφ Φουρνιε Πίτερς κλπ
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εσυ μεχρι και φανελα θα παρεις .Μαρκ μαι γουορντςshaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 30, 2026 11:27 pmο φρανσισκο κραταει πολυ την μπαλα και νταπα ντουπα και πικ εν ρολ οποτε μην βλεπεις τι κανει στην ζαλγκιρης..σε μας θα εχει αλλα δεδομενα.tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Ιαν 30, 2026 11:21 pmΟ Φρανσίσκο σε αυτόν τον Ολυμπιακό μαζί με Γουοκαπ θα κάναν τρομερό δίδυμο. Και που να στείλεις δεύτερο παίκτη πάνω του όταν στις γωνιές θα είχε Ντόρσεϊ βεζενκοφ Φουρνιε Πίτερς κλπ
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
εγω ειμαι φαν του φρανσισκο απο το περιστερι..αλλα την φοβαμαι την συνυπαρξη με μπαρτζωκα..ειδικα με τοσα οπλα που εχει τωρα το ροστερ..αντε να παιξει μαζι φρανσισκο ντορσει σασα
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ας μην παιξει
Να παει στο δευτερο ροτεισον με τους αλλους που δεν κανουν μουτρακια . Εκει θα τα χαλασουμε ;
θα βγαζει 10 ποντους 10 ασιστ με το δευτερο ροτεισον
Εχει και ταιρικ εκει με τον ηγετη της ομαδας
-
Dimitris82

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Πριντεζης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω παλι το βλέπω εντελως διαφορετικα. Σχεδον ολα τα ονοματα ακουστηκαν στην πορεια αρα καποιο υποβαθρο ειχαν. Αρα η ομαδα ασχοληθηκε. Τωρα το αν επεσαν εξω οι ινσαιντερς το θεωρω την μεγαλυτερη βλακεια ναείωθει Δεν ειναι ζωδιο οπως το ειπες και εχει σχεση με τα αστρα ή θεμα τυχης. Ειναι μεταβιβαση μιας πληροφοριας. Οταν αυτη η πληροφορια δεν εχει ακουστει απο αλλου και ξαφνικα ακουγεται και απο αλλες πηγες σημαινει οτι εχει υποβαθρο. Και ο Στεφανου που ελεγε για Ντεκολο, ή που επιβεβαιωσε το ρεπορταζ της Καραμουζα για Μπατλερ και αυτος Παπατζες ελεγε.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 30, 2026 6:57 pmδεν θελω να φανει οτι σου κανω επιθεση η κατι ,μου εισαι συμπαθης σαν συμφορουμιτης και μαλιστα στα ιατρικα οντως δινεις πληροφοριες..αλλα αυτες που σου λενε ως ινσαιντεριλικια ειναι σαν τα ζωδια..την μια κλεινουμε ντε κολο,την αλλη καποιον αλλον,καθε βδομαδα απο δευτερα ανακοινωνοταν παικτης,απο ψηλους σου ειχαν πει 10 ονοματα ε καποιο θα επεφτε μεσα και παει λεγοντας..αμα λες η θα βρεξει η θα χιονισει η θα κανει καλο καιρο ε θα το πετυχεις..Και ξαναλεω δεν εχω κατι μαζι σου απλα λεω τι εβλεπα τοσο καιρο.Εντωμεταξυ αν εξαιρεσουμε τον στεφανου και αυτοι που πληρωνονται τα ιδια λεγαν.. Φιλικα.Christofis έγραψε: ↑Παρ Ιαν 30, 2026 6:49 pm
Και για Μορρις και για Ταιρικ τα χαμε πει πολυ πριν το Στεφανου. Για τον Ταιρικ εγω τουλαχιστον το ειχα γραψει οτι εμαθα πληροφορια κατι ωρες πριν το βγαλει ο Στεφανου(αν και το μετεφερα οτι δεν το πιστεψα) ως θεωρια οχι οτι γινονται συζητησεις. Για Μορρις ειχα γραψει οτι κλεισαμε παικτη και οτι θα βγει μεσα στη βδομαδα και τελικα βγηκε το ιδιο βραδυ. Για μπατλερ οτι γινοταν συζητηση το ειχα πει ηδη κανα 15νθημερο πριν.
Γενικα οι πραγματικα ινσαιντερ γιατι και εγω απο τετοιον τα εμαθα(πραγματικο οχι αυτους του τουιτερ) μια χαρα τα ξερανε. Για τζοσεφ νομιζω οι παντες πιαστηκαν στον υπνο. Γιατι το σκηνικο εγινε μεσα σε 2-3 ωρες και ενω ο παικτης θα κατεληγε στον Αρη.
Δεν εχει νοημα να παρουμε παικτη στο φτερο οντως φετος εφοσον ο Σακ ειναι καλα και ενω και ο Νιλικινια μπορει να δωσει λυσεις αμυντικα εκει. Αν αποκτηθει παικτης θα ειναι ξεκαθαρα για του χρονου με την προοπτικη απλα να μην χαθει η ευκαιρια.
Εγω νομιζω να ξεκολλησουμε λιγο απο τα στερεοτυπα. Επειδη εως πριν λιγο καιρο ουτε εγω ειχα ιδεα τι γινοταν και εκανα refresh στα αθλητικα σαιτ για πληροφορια καταλαβαινω αυτο που λες.
Ομως αλλο η φημη, αλλο η πληροφορια και αλλο η ανακοινωση. Τα δυο πρωτα προηγουνται σε πολλαπλασιο βαθμο πριν απο την ανακοινως μιας μεταγραφης. Οι πληροφοριες απο τους πραγματικους ινσαιντεσς ειναι ανηκουν στις πρωτες δυο κατηγοριες καινοχι στην τριτη. Καθε ονομ που εχω γραψει στο φορουμ το εχω διασταυρωσαι απο δυο διαφορετικες πηγες αγνωστες μεταξυ τους. Για τις ιατρικες πληροφοριες εχω απολυτη εμπιστοσυνη για αυτα που μεταφερω.
Εμενα προσωπικα παντως δεν με ενδιαφερει να πεισω τον οποιονδήποτε. Την πληροφορια που μεταφερω μου ειναι πιο ευκολο να μην την παρουσιασω. Ο λογος που το κανω ειναι για χαρη της συζητησης
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν καταλαβαίνω το νόημα να συζητάμε τώρα για τις μεταγραφές του χρόνου. Το δέχομαι ως "για να περνάει η ώρα".
Σ' αυτό το πνεύμα, λοιπόν, εγώ δεν ψήνομαι καθόλου --μα καθόλου-- για Φρανσίσκο. Αυτός έχει πάει το ντάπα ντούπα σε άλλο επίπεδο. Δεν χρειαζόμαστε κάτι τέτοιο.
Άσε που έχω μια υποψία --περιμένω να επιβεβαιωθεί-- ότι ο Μόρρις θα προσαρμοστεί στο παιχνίδι της ομάδας και θα τότε θα δείξει τι παιχταράς είναι στ' αλήθεια.
Απορώ πώς δεν το βλέπετε.
Σ' αυτό το πνεύμα, λοιπόν, εγώ δεν ψήνομαι καθόλου --μα καθόλου-- για Φρανσίσκο. Αυτός έχει πάει το ντάπα ντούπα σε άλλο επίπεδο. Δεν χρειαζόμαστε κάτι τέτοιο.
Άσε που έχω μια υποψία --περιμένω να επιβεβαιωθεί-- ότι ο Μόρρις θα προσαρμοστεί στο παιχνίδι της ομάδας και θα τότε θα δείξει τι παιχταράς είναι στ' αλήθεια.
Απορώ πώς δεν το βλέπετε.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο